H μεγαλύτερη πληγή του στρατού είναι οι γυναίκες
Ελα ντε αυτο ρωταω κ εγω ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΗ; 

Ασε θα τους βγει η ψυχή... Αστες τις... / /
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά
Δεν αμφιβάλο σ΄αυτό που λες.Μαρίνα1 έγραψε:Απόστολε ετσι είναι... Οι γυναικες δεν ειναι πια το " αδυναμο φυλο " , εχουν πάρει πρωτοβουλίες και τη ζωη στα χέρια τους...
Στον στρατό είναι όμως κάπως διαφορετικά.
Πρέπει να είσαι μέσα για να το καταλάβεις.
Να πω 4 στις 10 αξίζουν;
Ίσος να είμαι και λίγο επιεικείς.
Οντως μπορεί να εχεις δίκιο... Αλλα υπάρχουν και κάποιες που αξίζουν γιαυτο δεν πρεπει να τις πέρνει όλες οι μπάλα. Αν πέρασαν αυτες που είδα εγω απάνω στην αθηνα θα περάσει καλα "ο αγνωστος στρατιώτης"...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
δυστηχος η ευτηχος κατι τετειες θα περασουν μαρινα μου. διοτι οπως λεει και η παροιμια: οι που... νες και οι τρελες, εχουν τις τυχες τις καλες... Αστα να πανε μην την ψαχνεις.Μαρίνα1 έγραψε:Οντως μπορεί να εχεις δίκιο... Αλλα υπάρχουν και κάποιες που αξίζουν γιαυτο δεν πρεπει να τις πέρνει όλες οι μπάλα. Αν πέρασαν αυτες που είδα εγω απάνω στην αθηνα θα περάσει καλα "ο αγνωστος στρατιώτης"...

Είσαι τέλειος... Με εκανες να γελάσω... 

ApOsToLoS έγραψε:δυστηχος η ευτηχος κατι τετειες θα περασουν μαρινα μου. διοτι οπως λεει και η παροιμια: οι που... Νες και οι τρελες, εχουν τις τυχες τις καλες... Αστα να πανε μην την ψαχνεις.Μαρίνα1 έγραψε:Οντως μπορεί να εχεις δίκιο... Αλλα υπάρχουν και κάποιες που αξίζουν γιαυτο δεν πρεπει να τις πέρνει όλες οι μπάλα. Αν πέρασαν αυτες που είδα εγω απάνω στην αθηνα θα περάσει καλα "ο αγνωστος στρατιώτης"...
Το παλικαρι ειναι

ΛΟΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!
Και που πάνε οι άντρες στο στρατό τι καλό είδαμε σε αυτόν τον κόσμο;
Τα στρατόπεδα θα έλαμπαν από καθαριότητα μιας και οι νοικοκύρισσες στρατιωτίνες μας θα φρόντιζαν για την τάξη και την οργάνωση,
Οι νύχτες στη σκοπιά θα κυλούσαν ευκολότερα για τις γυναίκες. Θα τις έβλεπαν με πιο ρομαντική διάθεση και ως μια ευκαιρία να ανασυγκροτήσουν τις σκέψεις τους ΕΝΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΑΓΓΑΡΕΙΑ, Το ανέκδοτο που λεει : «Δεν έχει ψάρι, άρα είναι γκέι» το ξέρετε. Είναι γυναίκα άρα δεν κάνει για το στρατό είναι μάλλον ένας άτοπος συσχετισμός Με την ίδια λογική μπορεί κανείς να παραθέσει πως με τις γυναίκες φανταρίνες, το σώμα δν θα ηταν καθολου καλο και θα παει κατα διαολου, θυμαμαι στα παλιοτερα post που ειχε πει ενα παλικαρη οτι [κλητερα μια γυναικα στο στρστο μορφωμενη παρα ενας αντρας αμορφωτος μονο και μονο για να μεσα! ]!
Τα στρατόπεδα θα έλαμπαν από καθαριότητα μιας και οι νοικοκύρισσες στρατιωτίνες μας θα φρόντιζαν για την τάξη και την οργάνωση,
Οι νύχτες στη σκοπιά θα κυλούσαν ευκολότερα για τις γυναίκες. Θα τις έβλεπαν με πιο ρομαντική διάθεση και ως μια ευκαιρία να ανασυγκροτήσουν τις σκέψεις τους ΕΝΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΑΓΓΑΡΕΙΑ, Το ανέκδοτο που λεει : «Δεν έχει ψάρι, άρα είναι γκέι» το ξέρετε. Είναι γυναίκα άρα δεν κάνει για το στρατό είναι μάλλον ένας άτοπος συσχετισμός Με την ίδια λογική μπορεί κανείς να παραθέσει πως με τις γυναίκες φανταρίνες, το σώμα δν θα ηταν καθολου καλο και θα παει κατα διαολου, θυμαμαι στα παλιοτερα post που ειχε πει ενα παλικαρη οτι [κλητερα μια γυναικα στο στρστο μορφωμενη παρα ενας αντρας αμορφωτος μονο και μονο για να μεσα! ]!
tzovana18 έγραψε:ΛΟΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!
χαχαχαχαχαχαχαχα καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 5
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Καλα παιδια ελεος ο στρατος δεν ειναι παιδικος σταθμος κ οπος η ελλινιδες που πανε κ πιστεβουνε οτι εχουν περασι με το ναζι αντε κ γα... Ισοτιτα δεν θελουνε να παρτε τα... οπος ειναι ενας αντρας να αντιμετοπιζετε κ η γυναικα ισοτιτα δεν θελετε κ μολις τα βλεπουνε δισκολα μα εγω δεν μπορω ειμαι γυνεκα ε αντε χεσου
Ειπε κανεις εδω οτι ειναι παιδικος σταθμος; Αγαπημενε μου εμεις ξερουμε τι σημαινει στρατος αυτοι που μπηκανε τωρα με τις φουστιτσες τους ομως τωρα το νοιωσανε...
ΑΑΑΑ ΜΜΜΜΜ ΑΑΑΑΑ ΝΝΝΝΝ ΠΙΑ

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
δεν λεω οτι το ειπε κανισ απλα μερικεσ γενικουλες που ειναι μεσα στο στρατο κ πολι φοβαμε να μιν τον καταστεψουν
Η ΤΖΟΒΑΝΑ εδωσε μια πολύ ωραια και χιουμοριστική διάσταση στο θέμα.. Ας μη τα ισοπεδώνουμε ολα.. Ειπαμε οτι υπάρχουν και ανάξιες αλλα υπάρχουν και αυτές που αξίζουν για 10 άντρες. Αν αυτό δεν το πίστευαν οι γυναικες δεν θα έβλεπες τόση συμετοχή στις ειδικότητες ειδικών δυνάμεων.. Και ευτυχώς που επιτέλους υπάρχουν και κάποιες που έχουν ξυπνήσει τελικά και έστω και αν κάποιοι δεν συμφωνουν με αυτό και μόνο οτι καθόμαστε και συζητάμε για ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ σημαινει οτι αρχίζουμε και προοδευουμε σε νοοτροπία... Κατι καλό βγαινει ετσι πιστευω εγω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης