H μεγαλύτερη πληγή του στρατού είναι οι γυναίκες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
ρε παιδια μην τρωγεσται. εγω πιστευω οτι και οι αντρες και οι γυναικες μπορουν να προσφαιρουν τα ιδια πραγματα στις ενοπλες δυναμεις. απλα οι αντρες εχουν περισσορερη μυικη δυναμη. Αυτο ειναι ολο. Αυτο ομως δεν σημενει οτι και οι γυναικες δεν μπορουν να κανουν το ιδιο.
Απόστολε ετσι είναι... Οι γυναικες δεν ειναι πια το " αδυναμο φυλο " , εχουν πάρει πρωτοβουλίες και τη ζωη στα χέρια τους...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
το ξερω μαρινα, δεν λεω το αντιθετο. Απλα καποιοι δεν θελουν να το καταλαβουν ισως. εγω πιστευω οτι οι γυναικες ειναι απαραιτητες στον στρατο.Μαρίνα1 έγραψε:Απόστολε ετσι είναι... Οι γυναικες δεν ειναι πια το " αδυναμο φυλο " , εχουν πάρει πρωτοβουλίες και τη ζωη στα χέρια τους...
Απο ολες τις απόψεις... Γιατι αν κρινεις απο μερικες που μπήκαν τωρα, αν τελικα καθησουν, θα γινουν η χαρα του λόχου...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Γιατι το λες αυτο μαρινα τι ενοεις
Γιατί το λέω αυτό; Θα σου πω... ¨΄Οταν εδινα ιατρικα υπήρχαν πολλοί φανταροι στο νοσοκομειο... Εβλεπα γυρω μου πολλα πραγματα που γίνονταν οπως: Υπήρχαν κοπέλες που νομιζαν οτι πήγαν εκει για να βρουν γκομενο και γαμπρό... Υπήρχαν κοπέλες που μοιραζαν τηλεφωνα σε φαντάρους εντελώς απροκάλυπτα, χωρις να κρυβουν τις διαθέσεις τους... Υπήρχαν ομως και φαντάροι που τις εβλεπαν με τις κοντες φουστιτσες που ερχόντουσαν και με το στηθος εξω και τους γυριζε το μάτι και κοιτούσαν να τις στριμώξουν. Γινόταν πανικός... Και εμενα μου την επεσαν χωρις να προκαλεσω κιολας αλλα ειχαν δει και αυτωνων τα μάτια πολλα! Γιαυτό Ειπα σε εναν οτι δεν σε παραξηγώ... Γιατι τα βλέπω και εγω... Αν εστω και μία από αυτές περάσε, που δεν μπορει θα περασε θα περάσουν ολοι καλά... Ολα αυτά τα σχολιαζαμε με τις αλλες κοπελες και ειχαμε φριξει ειλικρινα... Μπορουν να στο επιβεβαιώσουν και άλλες κοπελες του forum. Επίσης να σημειώσω οτι μπροστά μου κόψανε 3 κοπέλες γιατι ήταν βαμμένες και ντυμμένες λές και πήγαιναν μπουζουκια... Με τηνδικαιολογία οτι " εδω δεν ειναι καλλιστια κοπελια μου"... Εγω δεν κόλλωσα σε την απέχθεια μου την εξέφραζα και μπροστα στις κοπελες αυτές αλλά μην νομίζεις οτι τις εννοιαξε, αυτες κάναν τη δουλίτσα τους.
Μαρίνα1 έγραψε:Γιατί το λέω αυτό; Θα σου πω... ¨΄Οταν εδινα ιατρικα υπήρχαν πολλοί φανταροι στο νοσοκομειο... Εβλεπα γυρω μου πολλα πραγματα που γίνονταν οπως: Υπήρχαν κοπέλες που νομιζαν οτι πήγαν εκει για να βρουν γκομενο και γαμπρό... Υπήρχαν κοπέλες που μοιραζαν τηλεφωνα σε φαντάρους εντελώς απροκάλυπτα, χωρις να κρυβουν τις διαθέσεις τους...
Τι μου θυμισες Μαρινακι μου αχαχαχαχα ειχα τον κολητο μου εκει εφεδρο( αν εδεινες αθηνα θα τον ειδες κ θα ξερεις ποιος ειναι) κ μπορω να σου πω οτι ειχε παρει πολλα τηλ... Κ μου τα ελεγε κ γελουσε... κ ελεγε που πανε Αυτες; πριν καν ακομη φυγουν απο την πορτα... Του στελνανε μνμτα για το ποτε θα βρεθουνε ειχε χασει το μπουσουλα δεν ηξερε ποια του εστελνε...

Οντως η χαρα του λοχου χαχαχα

Αθήνα εδινα... Τα ειδα και ξέρω ποιοι ήταν... ΚΑλήμερα Grecia μου ειμαι λίγο τσαντισμένη σήμερα... Προσπαθώ εδω μέσα να πώ μια εμπειρία που είχε ο αδελφος μου από φαντάρος και έχουν πέσει ολοι να με φάνε επειδή ετυχε να μη το ζήσουν. Τι πραγματα είναι αυτά ρε παιδια πείτε... Μπορώ να λεω τη γνώμη και τις εμπειρίες μου ελευθερα ή να το βουλώσω και να μη ξανασυμετάσχω ρε παιδια σε συζήτηση... Ας μου πει κάποιος.
-
- Ανθυπασπιστής
ετσι ειναι οποιος 8ελει το αποδεχεται αλλα ετσι ειναι Ευγε... Τι να πουμε μαρινα Να την Λες Την αποψη σου φυσικα... Ολοι εχουμε Βγει εκτος οριων... Συνεχισε οτι κανεις... Αποψη μου... Και να σαι καλα που συμμετεχεις...
Καλα κανεις Μαρινακι μου κ τα λες κ εγω σαν χαρισματικη Γκρεσια (Ελλαδα) σου λεω προχωρα σε θελει ολλοι χωρα χαχαχαχα... Δημοκρατια εχουμε για αυτο ειναι κ το φορουμ!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Α ρε μαρινακι μπραβο εχεις απολιτο δικιο
Ασε Grecia ακόμα τσακώνομαι... Προσπαθεί ο αλλος να μου πει οτι είμαι ψευτρα και οτι τα βγάζω από την φαντασία μου, λες και θα πάω ποτε φαντάρος εγω και με νοιάζει... Χεστηκ... Να στο πω ετσι. Εγω απο τη καλή μου την καρδια και με πολύ καλή διαθεση είπα την γνωμη μου και μου την έπεσαν επειδή δεν τα εζησαν αυτοί... Καμια φορά τα λέω λιγο απότομα αλλά δε θελω και να με προσβάλουν κιολας γιατί τα περνω στο κρανίο οπως τώρα... ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΛΑ... Ας σεβαστούν ποτε και τη γνώμη του άλλου εστω και αν δεν θέλουν να την υιοθετήσουν... Καθένας μας είναι ξεχωριστός... Και ουτε θα εμπαινα ποτε στη διαδικασια να πω ψεμματα και κυρίως εδω μέσα που δεν θα εχω κανένα οφελος... Ουτε με ταιζουν, ουτε με ντυνουν , ουτε λεφτα μου δίνουν
Ευχαριστώ ρε παιδια... Πηγαινεται στο αυτοκτονίες στο στρατο να δειτε τι εννοω...
Εχει πως δεν το εχει... Που πας κυρα μου με την κοντη την φουστα κ την γοβα στιλετο κ μακιγιαρισμενη ; Που πας; Μαλλον εχασες το δρομο... Απο αλλου παει το σκυλαδικο κ το κολαδικο... Ααα παιδια εγω την ειχα πει σε μια... Δεν αντεχα...
οσο υψος μου λειπει τοσο στομα εχω χαχαχα

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης