Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό (2012)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
leon4idas

Δημοσίευση από leon4idas »

Πέρασα D.Y.K. Τώρα μένουν οι υγειονομικές!
Παιδιά, πάρτε στο 2104191686 να σας πουν. Θέλει λίγη υπομονη βέβαια μέχρι να απαντήσουν.
Απ'οτι είδα πάντως τα χαμηλότερα έπαιζαν κοντά στις 15.400 με μια γρήγορη ματία που έριξα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από D.Y.K »

leon4idas έγραψε:Πέρασα D.Y.K. Τώρα μένουν οι υγειονομικές!
Παιδιά, πάρτε στο 2104191686 να σας πουν. Θέλει λίγη υπομονη βέβαια μέχρι να απαντήσουν.
Απ'οτι είδα πάντως τα χαμηλότερα έπαιζαν κοντά στις 15.400 με μια γρήγορη ματία που έριξα.

Συγχαρητήρια φίλε μου και καλή σταδιοδρομία πλέον!

leon4idas

Δημοσίευση από leon4idas »

Σ'ευχαριστώ!
Τελικά τα αποτελέσματά ανέβηκαν στα παρακάτω λινκ για όσους δεν έχουν μάθει ακόμα.
Ανακοίνωση Κληθέντες

Άβαταρ μέλους
thodoris94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από thodoris94 »

Αυτα εδω περα τωρα ειναι πιοι πρεπει να πανε να περασουν υγειονομικες η αυτοι που θα μπουν στην σχολη κανονικα... Γτ απ οτι θυμαμαι υγειονομικες εξετασεις τον ιουλιο περασαμε οι πιω πολυ
θεμης

Δημοσίευση από θεμης »

Καλησπερα. Θελω να κανω μια ερωτηση. Αυτοι που ειναι καλουμενοι εχουν περασει σιγουρα στις σχολες;
Ηρακλης

Δημοσίευση από Ηρακλης »

Μαγκες εχει 800++ ατομα δεν παιζει να μπουν ολοι αυτοι. Μετα τις υγειονομικες εξετασεις θα παρουν τους καλυτερους, γυρω στα 400 ατομα δηλαδη.
Εγω υπολογισα το αν μπαινω μετροντας εναν εναν ολους τους υποψηφιους στην κατηγορια μου (Γενικο λυκειο-επαλ β γενικη σειρα) με μεγαλυτερο βαθμο για να δω που βρισκομαι. Σκεφτομουν οτι απο γενικο λυκειο και επαλ β γενικη σειρα θα παρουν 99 πλοιαρχους και 66 μηχανικους (αθροισμα=165). Εμενα με παιρναγαν 110 παιδια στον βαθμο οποτε υπολογιζω πως ειμαι μεσα (17 και 9 ειχα) γιατι ειμαι μεσα στους 165 πρωτους. Επισης σκεφτειτε οτι ακομη και οσοι σας παιρνανε δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιρασουν υγειονομικες ή οτι θελουν οτι θελετε και εσεις (π. Χ εγω θελω πλοιαρχων αλλα συμφωνα με τους βαθμους δν μπαινω αν αυτοι οι 110 8α πανε πλοιαρχων που με παιρνανε γτ παιρνουν μεχρι 99 και με παιρνανε 110 ατομα, σκεφτειτε ομως οτι πολλοι απο αυτους εχουν δειλωσει μηχανικοι ή το αντιθετο οποτε εχω ελπιδες να παιρασω στην πρωτη μου επιλογη που ειναι πλοιαρχος). Καπως ετσι υπολογιστε το και εσεις δεν ξερω αν το σκεφτηκα σωστα. Για πειτε μου
Ειρηνακι
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ειρηνακι »

Παιδια να σας ρωτησω με 15.000 μορια περναω και κατι αλλο περασε κανεις μηχανικος κρητη ειμαι με απολυτηριο λυκειου και πολυτεκνη...
βασιλης

Δημοσίευση από βασιλης »

Ρε παιδια μηπως ξερει κανενας με ποσα μορια περασε ο τελευταιος με Απολυτήριο Λυκειου; Γιατι δεν μπορω να το βρω πουθενα
Άβαταρ μέλους
stiv
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από stiv »

Φιλε ηρακλη καλα το σκευτηκες κ εγω μετρησα αλλα ειπαι απο επαλ ομαδα α και ειμαι στην 65 κ της εχω κανει της εξετασεις μεσω πανεληνιων οποτε δεν χρειαζετε Να της ξανα κανω και ειμαι μεσα λογικα...
Άβαταρ μέλους
theo54
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από theo54 »

Εε παιδια ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για να κσερουμε σε ποια πολη περασαμε;
MastroPanos

Δημοσίευση από MastroPanos »

theo54 έγραψε:Εε παιδια ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για να κσερουμε σε ποια πολη περασαμε;

Ουτε αυτοι δεν ξερουν ρε φιλε... Εχω φρικαρει πρεπει να παω να βρω και σπιτι...

Άβαταρ μέλους
theo54
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από theo54 »

Φιλε για ποια σχολη θελεις εσυ (ΜαστροΠανος)
Άβαταρ μέλους
Stefos
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Stefos »

Ειχα κανει αιτηση για εμπορικο ναυτικο και με τους 2 τροπους... Με πανελληνιες δεν το επιασα (το ειχα 1η επιλογη) ... Περασα ομως τει ηλεκτρολογιας πατρας... Αναγκαστικα διχως να ξερω αν περναω στο εμπορικο με το απολυτηριο θα παω να γραφτω πατρα... Μετα αν δω οτι περασα τελικα με το απολυτηριο πως θα φυγω απο το τει της πατρας για να γραφτω στο εμπορικο;
MastroPanos

Δημοσίευση από MastroPanos »

@theo54 Φιλε εχω δηλωσει μηχανιωνα πρωτη επιλογη μηχανικος... Μαλλον ειμαι μεσα γιατι μπηκα απο πανεληνιες με καλη θεση! Εσυ;
Άβαταρ μέλους
theo54
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από theo54 »

Και εγω μηχανιωνα δηλωσα αλλα πλοιαρχος, και εγς απο πανελλινιες μπηκα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης