Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
- corps marine
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Τακη εισαι επιτυχων στους 725; Αν ναι σε ποια κατηγορια και θεση;
Και εγώ από την αρχή αμφισβητούσα κάποια άτομα που έλεγαν για κατάταξη μέσα στο καλοκαίρι, αλλά από ότι φαίνεται δικαιώνονται περίτρανα... Τα κονέ σας να χα μάγκες. Οι πληροφορίες λένε και για τους 500. Καλή αρχή!
Κοίτα φιλε corps marine ειμαι επιτυχον αλλα τι σχεση εχει αυτο, με αυτο που εγραψα εγω; Εγω περιπου 1 βδομαδα που γραφω και κατι, λεω απλα αν δεν δω ΦΕΚ καταταξης δεν λεω τιποτα. Δεν παιζω με τις τυχες των ανθρώπων. Μακαρι φιλε να βγει τωρα το καλοκαιρι και να μπουμε δεν λεω το αντιθετο. Φυσικα αν βγει θα δικαιωθουν περιτρανα οι αλλοι που το ελεγαν και θα τους πω μπράβο. Αυτό.
- corps marine
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Αφου εισαι επιτυχων τοτε σιγουρα με ξερεις ποιος ειμαι, οποτε δεν εχεις θεμα να μου στειλεις σε προσωπικο μηνυμα ειτε εδω ειτε στην ομαδα κατηγορια και θεση, σωστα;
Φιλε επιλαχων ειναι βασιμες οι πληροφοριες σου; Ευχαριστω πολυ.
Κάντε διακοπές 15 μέρες!! Απλά αυτό!!! Καλή συνέχεια και καλή αρχή στους επιτυχώντες!! Για αυτούς που δεν είναι θα έρθουν νέες προκηρύξεις!!
Ελα πλακα μας κανετε... Αυτο ειναι το φεκ που εχει βγει ηδη. Εμεις περιμενουμε φεκ με ονοματα. Συνελθετε λιγο.
πεγράφη η απόφαση για 500 προσλήψεις Στην Πυροσβεστική www.dikaiologitika.gr/... /ypegrafi-i-apofasi-gia-500-proslipseis-stin-pyr...
Αξιολόγηση:3 - 2 ψήφοι
Πριν από 3 ώρες - Μητσοτάκη προβλέπεται η κατανομή και η πρόσληψη 500 Δοκίμων Πυροσβεστών Από την προκήρυξη του Πυροσβεστικού Σώματος που...
Αξιολόγηση:3 - 2 ψήφοι
Πριν από 3 ώρες - Μητσοτάκη προβλέπεται η κατανομή και η πρόσληψη 500 Δοκίμων Πυροσβεστών Από την προκήρυξη του Πυροσβεστικού Σώματος που...
ναι φίλε είναι διασταυρωμένο από πολλές πηγές, οι μισοί βίλλια και οι άλλοι μισοί κηφισιά! Καλή επιτυχία σε όσους πέρασαν και για όσους έλεγαν ότι δεν μας παίρνουν και έπαιζαν με τον πόνο μας έχω ένα πολύ καλό παλιό ξύδι! Με τις υγειές σας!χρηστος έγραψε:Φιλε ειναι διασταυρωμενο;
Ρε μονομάχε σε λίγο θα βγάλεις και την προκύρηξη για 725 στην πυροσβεστική... Τα ξέρουμε αυτά μη αναμασάμε τα ίδια έλεος
Κινεζος και μονομαχος Ξαναχτηπυσαν... Καλα τα λεει ο επιλαχων πολιτης. Αντε για σε οσους το αμφισβητουν
Εψαξα το θεμα του φορουμ με τις πιο πολλες δημοσιευσεις και μακραν ειναι το δικο μας με διαφορα! Ελπιζω γατακια να παμε επιτελους στην γατο σχολη μας αν γινεται και αυριο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες