Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Κοντευει και η ουρα παιδια
Μην αγχωνεστε παιδια σημασια ειχε να γινει η αρχη τωρα ολα καλα... Απ' οτι φαινεται εχετε υπομονη λιγη ακομα θελει... 

Αντε θα ειστε και τελειοι με τη στολη

Αποφασίστηκε η πρόσληψη/ κατάταξη/διορισμός 250 δοκίμων (από τους 500) με ημερομηνία παρουσίασης μέχρι 25/7.
Υ. Γ 1
Ευχαριστώ το φίλο (ξέρει αυτός) για την πληροφορία.
Υ. Γ 2
Επίσης, να ο λόγος που έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση μου:
"Και μάλιστα, ασκούνται επιπλέον πιέσεις από συνδικαλιστές για να ανοίξουν οι σχολές (μια μόνο δεν μπορεί να δεχτεί 500 άτομα) μέσα στην αντιπυρική, για να μην χάσουν κάποια προνόμια (ο νοών νοείτω).
Υ. Γ 1
Ευχαριστώ το φίλο (ξέρει αυτός) για την πληροφορία.
Υ. Γ 2
Επίσης, να ο λόγος που έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση μου:
"Και μάλιστα, ασκούνται επιπλέον πιέσεις από συνδικαλιστές για να ανοίξουν οι σχολές (μια μόνο δεν μπορεί να δεχτεί 500 άτομα) μέσα στην αντιπυρική, για να μην χάσουν κάποια προνόμια (ο νοών νοείτω).
Καλό θα ήταν να αναρτώνται και οι πηγές της κάθε πληροφορίας για να ενημερώνονται εγκαίρως και ορθώς (όσο το δυνατόν) και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι / υποψήφιοι.
Και πάλι συγχαρητήρια
Και πάλι συγχαρητήρια

http://epoxikos.forumotion.com/t1772-topic
Χαιρομαι που τοτε δεν ειχα κανει τα χαρτια μου να μπω παροτι με τα μορια ημουν μεσα. Τωρα εγω Η καποιος αλλος μπορει να στερουσαμε την θεση ενος παιδιου που το εχει ονειρο ζωης να μπει... :D :)
Μονομαχε εχεις εγγραφο; Εγω ουτος η αλλως μαζευω πραγαμτα. Λεγε μονομαχε κατι πες πιο χειροπιαστο
Γιατι δεν τα ειχες κανει ασχολησε με κατι καλητερο; φιλικος ο τονος μου.
http://www.enstoloi.gr/2014/07/500.html
Έχουμε ενημερωθεί γι αυτό απο το λινκ του μονομαχου...
Πραγματικά χαίρομαι πού δεν έκανα χαρτιά για αστροναύτης πού αν και είχα τα μόρια δεν σταμάτησα σε κανένα το όνειρό ζωής! :)
Δηλαδη τη λεει πως θα παρει τους 250 τορα οχι κ τους 500; που το διαβασες αυτο;
Παιδια για καποιους το φεκ ειναι πολυ σημαντικο διοτι βρισκονται σε αλλες υπηρεσιες (στρατος, αστυνομια, ευρυτερο δημοσιο κ. α.) και το χρειαζονται για να ετοιμασουν την αιτηση παραιτησεως τους. η ολοκληρωση της αιτησης αυτης μπορει να κανει και 1 μηνα. γι' αυτο οποιος το δει πρωτος ας το ανεβασει. ευχαριστω πολυ.
Κανενα νεο απο τις πηγες πληροφορησησ εδω του foruμ; μαλλον τιποτα. η καταταξη απο οτι φαινεται παει για φθινοπωρο. η κατανομη ειναι τελειως διαφορετικη απο την καταταξη. αρα δεν χρειαζεται να βιαζομαστε και να λεμε διαφορα. το λεω για καποιους εδω που βιαζονται να γραψουν και να δινουν ψευτικες ελπιδες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες