Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

Αγαπητέ Archivist εγώ είμαι 5ετης και δε με πηρε κανένας τηλέφωνο μεχρι και αυτή την ώρα που γραφω για να με ρωτήσει αν είμαι διορισμένος κάπου. Ούτε και έναν άλλο 5ετη που είμαστε φίλοι τον πήρανε τηλέφωνο. Με πηρανε τηλέφωνο μόνο για το ΑΦΜ. Σου είπανε τι θα γίνει με εμάς; Πότε π. Χ. Θα αποδεσμευτούμε από τις υπηρεσίες μας; Εγώ πάντως πιστεύω ότι αν δε μας πάρουν τηλέφωνο σήμερα μέχρι τις 21:00 τότε το 30 Δεκέμβρη καντε το 31 και δε θέλω με τίποτα να σκέφτομαι το 7 Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
panieras23
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από panieras23 »

g.i έγραψε:φιλε panieas23 αν μπορεις ρωτα και για τους ιδιωτες π. π. υ μηπως μπουμε και εμεις μαζι με εσας μας εχει φαει η αγωνια ξερεις πως ειναι περιμενουμε ενημερωση σου
δε γνωριζω κατι για το θεμα ουτε καποιον αρμοδιο-υπευθυνο για να μαθω και να σου το μεταφερω
Archivist
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Archivist »

Κεφτές έγραψε:Αγαπητέ Archivist εγώ είμαι 5ετης και δε με πηρε κανένας τηλέφωνο μεχρι και αυτή την ώρα που γραφω για να με ρωτήσει αν είμαι διορισμένος κάπου. Ούτε και έναν άλλο 5ετη που είμαστε φίλοι τον πήρανε τηλέφωνο. Με πηρανε τηλέφωνο μόνο για το ΑΦΜ. Σου είπανε τι θα γίνει με εμάς; Πότε π. Χ. Θα αποδεσμευτούμε από τις υπηρεσίες μας; Εγώ πάντως πιστεύω ότι αν δε μας πάρουν τηλέφωνο σήμερα μέχρι τις 21:00 τότε το 30 Δεκέμβρη καντε το 31 και δε θέλω με τίποτα να σκέφτομαι το 7 Γενάρη.

Κοίτα εγώ έχω παραιτηθεί εδώ και 2 χρόνια από Ειδικός Φρουρός αλλά παρ'όλα αυτά μου είπαν από το αρχηγείο ότι με έχουν ακόμα "δεσμευμένο" σαν να είμαι δλδ διορισμένος. Και μου είπε ότι ειχαν να πάρουν άλλα 40 με 50 άτομα τηλέφωνο που φαίνονται επίσης διορισμένοι, κυρίως 5ετής και Ειδικοί Φρουροί. Τώρα τι να σου πω... Δε ξέρω κάτι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

Σε μία ώρα περίπου από τώρα λεπτά θα έχουν ορκιστεί οι πρώτοι στην Πυροσβεστική Ακαδημία στην Κηφισιά. Καλή αρχή μάγκες.
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

Συγχαρητήρια σε όλους καλή σταδιοδρομία!
Το ΦΕΚ με τα ονόματα των 225!
Οι 725 δείξαμε ότι κόντρα σε πολλές αντίξοες συνθήκες εκ των έξω και εκ των έσω καταφέρνουμε τελικά με συντονισμένες συλλογικές και νομικές προσπάθειες, έστω και με αργούς ρυθμούς αυτό που δικαιούμαστε. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Greek_Army »

Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία στους 225 και υπομονή στους υπόλοιπους μέχρι να διοριστούν.
Άβαταρ μέλους
gotzdj
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από gotzdj »

Οντως σημερα ορκιστηκαμε και γιναμε και τυπικα πυροσβεστες και οπως λεει ο πολυ καλος μου φιλος gate21ss, με συντονισμενες συλλογικες και νομικες προσπαθειες καταφεραμε κατι το οποιο ηταν ετοιμο να πεταχτει στα σκουπιδια. Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια και ειδικα σε αυτα που σταθηκαν διπλα μας και μας βοηθησαν να πετυχουμε τον τελικο στοχο. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ ομως αξιζει και στην δικηγοραρα μας τον Ηλια Κολλυρη ο οποιος μας αφυπνησε και μας εδειξε τον δρομο για την τελικη νικη κοντρα σε ολους και ολα. Καλη σταδιοδρομια να εχουμε ολοι μαγκες. Το πηραμε γιατι το αξιζαμε!

Να πουμε επισης υπομονη στους υπολοιπους 500 συναδελφους μας λιγους μηνες ακομα και θα τους εχουμε κι αυτους κοντα μας! Σας περιμενουμε σειρουλες...
ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ

Δημοσίευση από ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ »

Συγχαρητηρια και καλη σταδιοδρομια στους 225! μηπως εχει καποιος εγκυρες πληροφοριες για το ποτε θα γινει η προσληψη των υπολοιπων 500; καλη χρονια σε ολους με υγεια και ευτυχια!
Άβαταρ μέλους
zoupis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από zoupis »

Καλη χρονια σε ολους με υγεια και συνχαρηρητηρια σε οσους μπηκαν... Ηθελα απλα μια αποριοα αν ξερεις καποιος... ΤΟυς 500 που λετε γιατι το διαβασα και στην εφημεριδα... Αυτοι θα ειναι καινουργια ατομα οι ειχαν απομηνει και αυτοι απο την προηγουμενη προκηρηξη; Φιατι διαβασα και αυτο το αθρο στο εθνος... ευχαριστω. http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23318&subid=2&pubid=63938978

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αφού το αναφέρει το άρθρο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτεί σε ΦΕΚ η υπουργική απόφαση διορισμού τους, ενώ την άνοιξη του 2014 ακολουθεί η τοποθέτηση άλλων 500 πτυχιούχων και αποφοίτων λυκείου,από τον εν λόγω διαγωνισμό.
Άβαταρ μέλους
gotzdj
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από gotzdj »

Zoupis τα ιδια ατομα ειναι απ'τον ιδιο διαγωνισμο απλα δεν τους απορροφησαν ολους με την μια.Οσον αφορα τον δημοσιογραφο του εθνους που ανεβασε αυτο το αρθρο εχω να πω οτι περα απ'την 1η παραγραφο η οποια ισχυει, ολα τα υπολοιπα ειναι παραπληροφορηση και θα εξηγησω το γιατι.

1. Πως ξερει το εθνος οτι την ανοιξη θα μπουν οι υπολοιποι 500 αφου ακομα δεν εχει γινει η κατανομη του 2014 απ'το υπουργειο διοικητικης μεταρρυθμισης και κανεις δεν ξερει αν θα μπουν την ανοιξη ή αν θα μπουν το καλοκαιρι ή αν θα μπουν ολοι μαζι ή αν θα μπουν σε δυο δοσεις των 250.

2. Η προκηρυξη του 2003 αφορουσε 264 ατομα και οχι 400 που λεει το αρθρο και

3. Η συγκεκριμενη προκηρυξη ματαιωθηκε προσφατα οποτε παλι εκτιθεται ο τυπος που γραφει οτι του κατεβει στο κεφαλι http://www.scribd.com/doc/190079225/ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ-2003

Υ. Γ. Οι 500 εναπομειναντες του διαγωνισμου των 725 θα ειναι και οι τελευταιοι πυροσβεστες που μπαινουν απο διαγωνισμο. Απο εδω και περα ολοι με πανελληνιες και με 5 ακαδημαϊκα εξαμηνα στην σχολη πυροσβεστων απο 4 μηνες που ηταν μεχρι προτινος.

http://www.scribd.com/doc/187296513/Σχέδιο-Νόμου-περί-αναδιάρθρωσης-του-ΠΣ-2013 (σελιδα 91 το 11α και 11β).

Καληνυχτα σας και ποτε μην πιστευετε ολα οσα σας λενε. Ψαξτε και βρειτε την αληθεια.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μπράβο σου και σε ευχαριστώ για το σχέδιο νόμου, ήδη το ανέβασα σε σχετικό θέμα Εικόνα
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Καλησπέρα και με το καλό παιδιά. Είμαι 700 και κάτι στους οδηγούς ξέρει κανείς να μου πει γιατί με κάλεσαν για αθλήματα; Έχετε ακούσει κάτι; Που μπορώ να μάθω
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Ποιά ημ/νια σου είπαν να πας?
christos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από christos123 »

Αφού σε κάλεσαν είσαι επιλαχών και αν τα περασεις λογικα θα εισαι μέσα...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες