Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Είναι δυνατόν να μπαίνω στο σάιτ και να βλέπω ώριμα άτομα να μαλώνουν σαν 10χρονα; Είναι φυσικό όλοι μας ν'ανυπομονούμε για το αν και πότε θα μας καλέσουν στην σχολή. Εσείς, δηλαδή με βάση την πορεία της χώρας την τελευταία διετία (οικονομική, πολιτική, κοινωνική) πιστεύετε ότι τελικά θα μας πάρουνε; Γιατί προσωπικά πιστεύω πως ΟΧΙ. Οτιδήποτε σας έχει υποσχεθεί κάποιος, οτιδήποτε συναντήσεις κι αν έχουν γίνει, αν ζητήσετε απ'αυτόν που σας λέει, να δεσμευτεί για τις υποσχέσεις του ενυπόγραφα, το μόνον σίγουρο είναι πως θα πει ΟΧΙ. Ας μου πει κάποιος, που θα βρει η κυβέρνηση τα κονδύλια για νέες προσλήψεις, όταν όλοι γνωρίζουν ότι θα επιβληθουν νέα μέτρα το 2014; Που θα βρει η κυβέρνηση τα κονδύλια, όταν πρόκειται ν'απολύσει ακόμη χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους; Έχω πάψει πλέον να πιστεύω σε υποσχέσεις βολεψάκηδων και δειλών. Έχω μάθει μόνο να στηρίζομαι σε μένα και σε κανέναν άλλον. Δυστυχώς, αυτήν είναι η άποψή μου για το θέμα, και πιστεύω ότι πρέπει πολλοί επιτυχόντες της προκήρυξης να δουν την αλήθεια κατάματα. Η κυβέρνηση, μας έχει δείξει και παλιότερα ότι δεν διστάζει να λάβει παράνομες αποφάσεις. Γι'άλλη μια φορά λοιπόν, παράνομα θα καθυστερήσει την διαδικασία πρόσληψης, ώστε να περάσει η ισχύς της προκήρυξης (2 έτη). Άλλωστε σύμφωνα με διαταγή της τρόικας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία απαγορεύεται να δεχτεί πολίτες στην Ακαδημία μέχρι το 2015. Για ποιο κράτος μιλάμε, ποια δικαιοσύνη, ποια κυβέρνηση, ποια αξιοκρατία; Ζούμε σε μια ζούγκλα που επικρατεί ο νόμος του ισχυρού. Και ο ισχυρός είναι αυτός που δανείζει τα χρήματα, επιβάλει τους νόμους, παρακάμπτει τους νόμους, τρώει τους αδύνατους. Πηγαίνετε λοιπόν στις συναντήσεις να φιλάτε κατουρημένες ποδιές σε άτομα που για να πάρουν αποφάσεις ρωτάνε πρώτα τους τροικανούς συμβούλους τους.
Βέβαια από την άλλη, υπάρχει κι ο αντίλογος.'Και τί να κάνουμε ρε φιλαράκι'; Πως ν'αντιδράσουμε απέναντι στην αδικία; Η άποψή μου, είναι ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. Πιστέψτε με, τα πειθήνια όργανα που κάθονται βολεμένα στην καρεκλιτσα τους, μόνον αν δουν ένα εξώδικο, ή μια προσφυγή στο ΝΣΚ χέζονται. Οι συναντήσεις και οι υποσχέσεις είναι για να εκτονώνουν την ένταση σταδιακά. Αν διαβάσουν όμως μία επιθετική προσφυγή από 750 άτομα, να διεκδικούν την πρόσληψή τους δυναμικά, ειδάλλως θα απαιτήσουν μεροκάματα κι αποζημιώσεις διετίας (για ηθική βλάβη κτλ κτλ νομικίστικα), τότε γίνεται πανικός.
Τελοσπάντων, καταλαβαίνετε που το πάω.
Καλή συνέχεια σε όλους παιδιά.
Βέβαια από την άλλη, υπάρχει κι ο αντίλογος.'Και τί να κάνουμε ρε φιλαράκι'; Πως ν'αντιδράσουμε απέναντι στην αδικία; Η άποψή μου, είναι ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. Πιστέψτε με, τα πειθήνια όργανα που κάθονται βολεμένα στην καρεκλιτσα τους, μόνον αν δουν ένα εξώδικο, ή μια προσφυγή στο ΝΣΚ χέζονται. Οι συναντήσεις και οι υποσχέσεις είναι για να εκτονώνουν την ένταση σταδιακά. Αν διαβάσουν όμως μία επιθετική προσφυγή από 750 άτομα, να διεκδικούν την πρόσληψή τους δυναμικά, ειδάλλως θα απαιτήσουν μεροκάματα κι αποζημιώσεις διετίας (για ηθική βλάβη κτλ κτλ νομικίστικα), τότε γίνεται πανικός.
Τελοσπάντων, καταλαβαίνετε που το πάω.
Καλή συνέχεια σε όλους παιδιά.
Φιλαρακι testpasword αν τυχον μπουνε τα 217 ατομα φετος και καβατζωθουν και οι υπολοιποι για του χρονου (τουλαχιστον αυτοι που εχουνε κανει προσφυγη με δικηγορο) σε μια προκηρυξη που την ειχαν ξεγραμμενη και για ακυρωση τοτε να δω τι θα λες για κατουρημενες ποδιες που θα βολευτεις κι εσυ μαζι με ολους. Στο λεω γιατι ξερω πολυ καλα οτι την προκηρυξη την ειχαν για ακυρωση. Αν δεν ετρεχαν καποια παιδια που τα γνωριζω πολυ καλα σε δικηγορους, υπουργεια, καναλια, εφημεριδες κλπ. Τωρα δεν θα φταναμε στο σημειο να μιλαμε για προσληψη τουλαχιστον 1/3 απο εμας. Καταλαβαινω την αγανακτηση σου γιατι κι εγω απαισιοδοξος ειμαι γενικα αλλα μην μειωνεις σε παρακαλω την προσπαθεια που εχουν κανει αυτα τα παιδια λεγοντας οτι τσαμπα τρεχουμε κλπ. Οτι μαθαινουμε το μαθαινουμε απο πολλες πλευρες και οχι απο ενα ατομα και ετσι μπορουμε να δουμε αν ειναι καποια πραγματα αληθεια ή οχι. Εγω παντως αν τυχον μπουνε καποιοι φετος και ας μην ειμαι μεσα ς'αυτους θα πω ενα τεραστιο ευχαριστω ς'αυτα τα 5-10 ατομα που χαρη ς'αυτους εχουμε ακομα ελπιδες. Πιστεψε με αυτη ειναι η αληθεια και οποιος γνωριζει τι πραγματικα εχει γινει ας το επιβεβαιωσει. Επισης θα πω και ενα μεγαλο μπραβο στον μαγκα τον δικηγορο μας αν τελειωσουν ολα ομαλα. Και για να κλεισω θελω να σου πω οτι εμεις δεν βλεπουμε την αληθεια καταματα αλλα παλευουμε με τα θηρια και με μειωμενες ελπιδες και πιστευω οτι θα ανταμειφθουμε στο τελος. Δεν καθομαστε να κατακρινουμε τους παντες και τα παντα και να μιξοκλαιγομαστε σε φορουμ και στο φεισμπουκ γιατι δεν κερδιζουμε απολυτως τιποτα. Φιλικα παντα στα λεω και πιστευω να καταλαβαινεις...
Παιδια πάρτε τηλέφωνο στο υπουργειο διοικητικης μεταρυθμισης να μάθετε νεώτερα. Απο εκει κ μόνον απο εκει θα έχετε πλέον νεώτερα. Τα περιθώρια στενεύουν...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Δεν έμαθες φίλε επιτυχών; Μας έχουν πάρει όλους και τώρα κάνουμε εκπαίδευση στα Βίλια. Συνέλθετε επιτέλους. Βλέπετε μόνον το τυρί, χωρίς να μπορείτε να δείτε την παγίδα πίσω απ'το τυράκι. Αλήθεια πιστεύετε ότι υπάρχει έστω η παραμικρή ελπίδα Να μπούμε εντός του 2013; Θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος. Γνώμη μου είναι, ότι θα αφήσουν την προκήρυξη να λήξει (δηλαδή δεν θα κάνουν τίποτα εώς το 2015) και στην συνέχεια θα βγάλουν νέα προκήρυξη με τις εκλογές για να πάρουν και καμιά ψήφο. Άντε γεια σας παιδιά.
testpasWord πρεπει να νιωθεις μεγαλη πικρα και ζηλια μεσα σου φιλαρακι. Δυστυχως για σενα καποιοι εν καιρω κρισης θα πιασουν δουλεια γιατι περασανε τιμια και οχι με παρακαλια σε βουλευτες. Εσενα το βυσμα σου μαλλον δεν επιασε ποτέ και τωρα σου βγαινει ολη αυτη η οργη για τους αλλους. Σταματα να ασχολεισαι μαζι μας και κοιτα να πας να κανεις κατι πιο εποικοδομητικο στην ζωη σου απ'αυτο που κανεις τωρα. Εμεις θα πιασουμε δουλεια κι εσυ θα γυριζεις στα φορουμ να σπερνεις πανικο σε καποιους που ισως δεν γνωριζουν τα πραγματα τοσο καλα γιατι καθονται μπροστα σε εναν υπολογιστη ολη μερα. Μη μου πεις κι εσυ οπως και ο αλλος φιλος παραπανω οτι εισαι μεσα στα κολπα και γνωριζεις πολλα γιατι θα με πιασει το στομαχι μου απο τα γελια. Φιλακια και θα σας ξαναστειλω σε κανα 2 βδομαδες οταν και επισημα θα μαθεις αυτα που δεν θες με τιποτα να δεις. Φιλακια!
Φιλε πολιτη εμεις απο επαρχια μονο το ιντερνετ εχουμε να μαθαινουμε. Αρα λογικο ειναι να ενημερωνομαστε απο υπολογιστη. Ευχομαι να πανε καλα ολα. Και ας ερχομαστε σε αντιπαραθεση εδω καπιοι εγω ευχομαι να παμε για δουλεια ολοι να τελειωνει το θεμα.
Καλησπερα παιδια να πω κατι απλο που μπορει να ειναι και χαζο αφου οι σχολες ειναι κλειστες μεχρι το 15 που θα μπειτε για εκπαιδευση σε 1-2 μηνες που λετε οτι θα σας παρουν; Και δευτερον το ξερει η τροικα; Μακαρι να δωθει ενα τελος σε αυτη την ταλαιπωρια γιατι το αξιζετε και ηταν αξιοκρατικος ο διαγωνισμος αλλα ανωτατος αξιωματικος που τον ρωτησα μου ειπε οτε καν δε προκειται να τους παρει... Αυτα ξερω αυτα λεω... Οποιος ξερει κατι παραπανω καλοδεχουμενο. Ευχαριστω.
Καλη ερωτηση. Αλλά δε ρωτάς καλύτερα τον αξιωματικό να σου πει. Μη κανείς χαζές ερωτήσεις. Ρωτά τον κ δώσε μας μια έξυπνη απαντηση.
Μεχρι 15 Δεκεμβρη 225 ατομα θα ειναι στην σχολη. Φιλακια!
Υ. Γ. Μοιραζω ξυδι σε ολους οσους εμπαιναν τοσο καιρο εδω και επαιζαν με τα νευρα μας...
Μέχρι και οι πενταετείς αρχίζουν να το συνειδητοποιούν ότι θα μπούμε...
http://www.pospid.gr/node/1346
Υ. Γ. Μοιραζω ξυδι σε ολους οσους εμπαιναν τοσο καιρο εδω και επαιζαν με τα νευρα μας...
Μέχρι και οι πενταετείς αρχίζουν να το συνειδητοποιούν ότι θα μπούμε...
http://www.pospid.gr/node/1346
Φίλε Πολίτη το link που έστειλες δεν λειτουργεί. Επίσης μπορείς να δώσεις ορισμένες πληροφορίες ακόμα; Από που προέρχεται αυτή η ενημέρωση; Ανήκω στην ομάδα των ατόμων που βάλαμε τον δικηγόρο, αλλά για λόγους που δεν είναι της παρούσης όμως είναι γενικώς γνωστοί δεν έχω fb και δεν μπορώ να έχω ενημέρωση από το κλειστό group.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 41
αρχισε να αλλαζεις γνωμη μεγαλε! Νεοτερα εντος των επομενων ημερων!testpasword έγραψε:Δεν έμαθες φίλε επιτυχών; Μας έχουν πάρει όλους και τώρα κάνουμε εκπαίδευση στα Βίλια. Συνέλθετε επιτέλους. Βλέπετε μόνον το τυρί, χωρίς να μπορείτε να δείτε την παγίδα πίσω απ'το τυράκι. Αλήθεια πιστεύετε ότι υπάρχει έστω η παραμικρή ελπίδα Να μπούμε εντός του 2013; Θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος. Γνώμη μου είναι, ότι θα αφήσουν την προκήρυξη να λήξει (δηλαδή δεν θα κάνουν τίποτα εώς το 2015) και στην συνέχεια θα βγάλουν νέα προκήρυξη με τις εκλογές για να πάρουν και καμιά ψήφο. Άντε γεια σας παιδιά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες