Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Δεν ειμαι αλλα ξερω ποιο καλα απο εσας λογο δουλειας... Τεσπα... Σας αφηνω στα ονειρα σας!
Ρε good4you κατσε στα ονειρα σου και στις ψευδαισθησεις σου και ασε εμας να κανουμε την δουλιτσα μας. Μην το παιζεις ξερολας. Ασχετος εισαι και μην παραπληροφορεις τους υπολοιπους με τις δηθεν πληροφοριες σου. Δεν ξερεις περισσοτερα απο εμας που ασχολουμαστε εκτος και αν μπαινεις εδω μεσα για χομπι οποτε παω πασο. Τον Δεκεμβρη θα πιω ενα ποτηρακι κρασι στα βιλλια στην υγεια σου και στην υγεια ολων των φωστηρων που θελουν το καλο μας και μας λενε πληροφοριες για το μελλον μας μιας και ειναι μεσα στα κολπα! Οταν θα βγει το φεκ καταταξης τον αλλο μηνα θελω να βγεις εδω και να μας στελνεις φιλακια. Πληροφοριοδοτη μου εσυ που ουτε καν επιτυχων δεν εισαι...
Και επειδη εισαι στον κοσμο σου κατσε και αναρωτησου για ποιο λογο δεν γραφουμε εδω μεσα τοσο καιρο. Για κατι ατομα σαν κι εσενα. Ουτε προκειται να σου πουμε τι εγινε στην συναντηση. Καλο βραδυ φιλε good4you και οταν μπουμε στην σχολη θα σου φερουμε και ενα ξυδακι για να πνιξεις τον πονο σου. Κατσε μεσω ιντερνετ να μαθαινεις πληροφοριες...
- aek21..menidi
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Φιλε kalamata μην σε ψαρονουνε αγορι μου, η συναντηση πηγε πολυ καλα και δεν ητανε με τον αρχηγο αλλα με αλλους πιο σημαντικους. Αν εισαι επιτυχων θα μπεις. Και ας εισαι και ο 725 (ελπιζω να το επιασες το υπονοουμενο).
α γεια σου πεστα να χαρείς! Τα λέμε βιλια το Νοέμβριο άμεσααααα!ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε: Ρε good4you κατσε στα ονειρα σου και στις ψευδαισθησεις σου και ασε εμας να κανουμε την δουλιτσα μας. Μην το παιζεις ξερολας. Ασχετος εισαι και μην παραπληροφορεις τους υπολοιπους με τις δηθεν πληροφοριες σου. Δεν ξερεις περισσοτερα απο εμας που ασχολουμαστε εκτος και αν μπαινεις εδω μεσα για χομπι οποτε παω πασο. Τον Δεκεμβρη θα πιω ενα ποτηρακι κρασι στα βιλλια στην υγεια σου και στην υγεια ολων των φωστηρων που θελουν το καλο μας και μας λενε πληροφοριες για το μελλον μας μιας και ειναι μεσα στα κολπα! Οταν θα βγει το φεκ καταταξης τον αλλο μηνα θελω να βγεις εδω και να μας στελνεις φιλακια. Πληροφοριοδοτη μου εσυ που ουτε καν επιτυχων δεν εισαι...
Ετσι να νομιζετε... Και αν μπειτε οι 200 φευγα (που αποκλιετε) τους υπολοιπους που θα μεινουν ξεκρεμαστοι και δεν υα μπουν ποτε τους το ειπατε?
Να ρωτήσω aek21 και fire... Θα μπούμε όλοι ή οι 200...250... Πρώτοι το Νοέμβριο - Δεκέμβριο?
good4you ενα τραγουδι θα σ αφιερωσω λυπαμαι μα εχεις θεματα ψυχολογικα να λυσεις
στειλε μας διεθυνση σου η το τηλεφωνο σου να σε παιρνουμε απο τα βιλια να στο τραγουδαμεεε ολοι μαζιιιι και οι 725 με μια φωνη να γουσταρεις

Τα άτομα που θα πάρουν μέχρι τέλος του '13 είναι 217. Αυτό μας το έχει πει ότι θα γίνει 100% ο γραμματέας του υπουργείου...
Τους υπόλοιπους θα κοιτάξουν να τους πάρουν όλους το '14 αλλά δεν ξέρει λεπτομέρειες.
Έγινε συνάντηση στις 17 του μήνα και αυτά μας τα είπαν στο ΠΡΟ. ΠΟ και στο μεταρρύθμισης οι αρμόδιοι γραμματείς.
good4you το καταλάβαμε ότι χαίρεσαι που δεν μας παίρνουν τόσο καιρό αλλά πλέον είσαι κουραστικός, στο λένε πολλοί όπως βλέπεις.
Ξαναλέω για τρίτη φορά, ΜΗΝ γράφετε βλακείες του στυλ 'Έχω γνωστό στο υπουργείο','Έχω μια θειά που ξέρει έναν πυροσβέστη' και άλλα τέτοια ωραία.
Τους υπόλοιπους θα κοιτάξουν να τους πάρουν όλους το '14 αλλά δεν ξέρει λεπτομέρειες.
Έγινε συνάντηση στις 17 του μήνα και αυτά μας τα είπαν στο ΠΡΟ. ΠΟ και στο μεταρρύθμισης οι αρμόδιοι γραμματείς.
good4you το καταλάβαμε ότι χαίρεσαι που δεν μας παίρνουν τόσο καιρό αλλά πλέον είσαι κουραστικός, στο λένε πολλοί όπως βλέπεις.
Ξαναλέω για τρίτη φορά, ΜΗΝ γράφετε βλακείες του στυλ 'Έχω γνωστό στο υπουργείο','Έχω μια θειά που ξέρει έναν πυροσβέστη' και άλλα τέτοια ωραία.
Ωραιος! Ωρα ηταν να βαλει καποιος τα πραγματα στην θεση τους γιατι πολλοι ακυροι κυκλοφορουν προσπαθωντας να μας κανουν κακο.Πολίτης έγραψε:Τα άτομα που θα πάρουν μέχρι τέλος του '13 είναι 217. Αυτό μας το έχει πει ότι θα γίνει 100% ο γραμματέας του υπουργείου...
ελενξτε λιγο το forum για απο οτι φαινεται ο καθενας μπορει να γραψει με το nickname του αλλου, το παραπανω κειμενο δεν το εγραψα εγω.good4you έγραψε:Σωτο να ξερεις πως θα κανω το παν για να σε διωξω απο την σχολη εαν ποτε μπιετε.
Απο τους 217 τι κατηγοριες θα παρουν ξερει καποιος?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 11 επισκέπτες