Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Σε ενα το πολυ 2 μηνες θα εχει ξεκαθαρισει το θεμα υπομονη παιδια. Μεχρι Δεκεμβρη θα εχει ξεμπλοκαρει το ζητημα (παντα για 250 ατομα μιλαμε για φετος)
Fire

Δημοσίευση από Fire »

Μακάρι φίλε μακάρι να ξεμπλοκαρει το θεμα. Το αρνητικό ειναι οτι δε φαίνονται σημάδια εξέλιξης...
Rescue

Δημοσίευση από Rescue »

Αυτη η αναδιαρθρωση κ η ψήφιση του νομοσχεδίου ποτε θα γινει επιτέλους; Μια κ λένε οτι αυτο φταίει για την καθυστέρηση που έχουμε. Αν κ δε το πολυ πιστεύω προσωπικά. Να δουμε οταν ψηφιστει κ αυτο τι αλλο θα προκύψει.
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από testpasword »

Αυτά τα 250 άτομα ποια θα είναι; Μπορεί κάποιος ν'απαντήσει; Από ποιες ειδικότητες θα πάρουν άτομα και πως θα επιλεγούν αυτά τα άτομα; Προσωπικά δεν πιστεύω να πάρουν άτομα, αφού η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί στην τρόικα ότι 2013-2014-2015 δεν θα εισαχθούν πολίτες στην Πυροσβεστική Ακαδημία. Βέβαια τίθεται και το εύλογο ερώτημα, ότι αν δεν πάρουν άτομα εως το 2015 τότε δεν θα πάρουν ποτέ, αφού η ισχύς της συγκεκριμένης προκήρυξης είναι 2 έτη από το 2013. Όμως από την άλλη η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι θα πάρει άτομα με την επικύρωση των πινάκων. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ούτε κι αυτοί δεν ξέρουν τι κάνουν, και μάλιστα χλευάζουν χωρίς καμία αίσθηση ανθρωπιάς 750 υποψήφιους και τις οικογένειές τους για ένα μεροκάματο που στις μέρες μας έχει γίνει πολυτέλεια. Όποιος μιλάει, ότι κι αν λέει, προσωπικά δεν πιστεύω κανέναν.
Καλή συνέχεια σε όλους.
Help

Δημοσίευση από Help »

Η κατάσταση ειναι τραγική. Πολυ φοβάμαι οτι την Πέμπτη δε θα μάθουμε κανένα νεώτερο. Απλα μπορει να μας πουν 2 όμορφα λόγια έτσι για να μας κραταν στο περίμενε. Δεν υπάρχει σάλιο μάγκες. Τιποτα απο λευτα γιαυτο κ θα το καθηστερισουν οσο μπορούν. Ας μην ξεγελιόμαστε με αυτα που μας λέν. Παρόλα αυτα η παρουσία μας κ μονο κάτι θα σημαίνει γιαυτο κ πρέπει να είμαστε οσο πιο πολλοί μπορούμε. Υπάρχει πιθανότητα να κερδίσουμε κάτι στο άμεσο μέλλον και υπάρχει κ η βεβαιότητα οτι δε θα μάθουμε τιποτα νεώτερο. Καλη επιτυχία στον αγώνα μας κ πολιτική πίεση απο παντού εκλογές έρχονται.
kalamata

Δημοσίευση από kalamata »

Καποιος μου ειπε οτι αυτές τις μέρες ψάχνουν και κάνουν διασταυρωση για την προυπηρεσια μας και τα απολητηρια. Εχει ακουσει και κανεις αλλος κατι τέτοιο; Και αν ισχυει σημαινει κάτι;
epityxon

Δημοσίευση από epityxon »

Αν ισχυει κατι τετοιο λογικα εχει ξεκινησει διαδικασια για προσληψεις. Εγω να πω την αληθεια δεν το ξερω αυτο.
kalamata

Μου είπαν ότι στην συνάντηση που έγινε στις 17 του μηνα απο τους επιτυχόντες με τον αρχιγό τους είπαν οτι μέχρι το τέλος του 13 θα πάρουν καπου 220 ατομα και πως μετά δεν θα πάρουν κανεναν άλλον. Μόνο αυτούς και τέλος.
ήταν κάποιος εκει και μπορεί να το επιβεβαιώσει; Γίνεται να μπούν μόνο 220 άτομα και οι υπόλοιποι να ακυρωθούν; Τα φώτα σας...
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Εγώ πάντος φίλε μου πιστεύω και έτσι να είναι τα πράγματα δε θα τους το λέγανε ευθέως... Ας μας ενημερώσει κάποιος που πήγε...
epityxon

Δημοσίευση από epityxon »

Φιλε μου δεν γνωριζω τι εγινε στην συναντηση και δεν μπορω να πω τπτ. Το οτι θα παρουν 250 φετος το εχω διαβασει εδω σε καποια σαιτ. Αλλα το οτι δεν θα παρουν τους υπολοιπους δεν νομιζω να ισχυει αυτο. Υπαρχουν νομοι. Δεν μπορει να κρεμανε ετσι 500 ατομα που μπηκαν αξιοκρατικα. Ειναι αντισυνταγματικο μεχρι αηδιας και ανηθικο.
kalamata

Φιλε επιτυχον και πολίτη εγω είχα διαβαση στην ποσπιδ νομίζω για 250 ατομα τον ποηγούμενο μήνα αλλα και κατα καιρους σε διάφορες επισκέψεις του αρχιγού σε υπηρεσίες Που πάλι έλεγε οτι έχει κάνει αίτημα για 250 άτομα και περιμένει απάντηση απο το υπ. Διοικητικής μεταρ. Αλλα αυτό που μου είπαν είναι αλλο... Δεν το χοραει το κεφάλι μου οτι μπορει να παίζει. Παρακαλώ λοιπόν επειδη και εμείς παιδια του θεού είμαστε αν κάποιος ήταν παρόν ή ξέρει απο κάποιον αλλο που ήταν στην συνάντηση ας μας απαντήσουμε υπόθηκε κάτι τέτοιο;
good4you
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από good4you »

Ειναι σιγουρο οτι θα ακυρωθουν ολοι, τωρα αν μπουν καμια 250αρια, μαλλον ψεματα τους λενε για να μην τους ζαλιζουν
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

good4you έγραψε:Ειναι σιγουρο οτι θα ακυρωθουν ολοι, τωρα αν μπουν καμια 250αρια, μαλλον ψεματα τους λενε για να μην τους ζαλιζουν
ειναι σιγουρο οτι δε ξερεις τι σου γινεται
good4you
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από good4you »

Σας δειξανε κανα εγγραφο που να λεει ποσοι θα μπειτε; ΟΧΙ, δουλεμα τρωτε για να σας εχουν για τα ψηφαλακια τους, γιατι λογο αξιοκρατειας του διαγωνισμου δεν εχουν κερδος απο εσας, αρα και δεν σας βαζουν
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

good4you έγραψε:Σας δειξανε κανα εγγραφο που να λεει ποσοι θα μπειτε; ΟΧΙ, δουλεμα τρωτε για να σας εχουν για τα ψηφαλακια τους, γιατι λογο αξιοκρατειας του διαγωνισμου δεν εχουν κερδος απο εσας, αρα και δεν σας βαζουν
αν δεν εισαι μεσα στους 725 μην γραφεις οτι σου κατεβαινει στο κεφαλι. Υπαρχουν ατομα εδω που αγωνιουν. Το ποσο ακυρος εισαι θα το δεις απο μονος σου
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες