Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
thirreio
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από thirreio »

Παντως καλο ειναι οτι υπαχρει ενδιαφερων, κ εχουν ασχοληθη πολυ με την περιπτωση μας κ υπαρχει πιεση απο αρκετους... Τορα τη θα γινει θα το δουμε συντομα θελω να πιστευω... Μπραβο φιλε gotzdj για την κινηση σου να πας να τους ενοιμερωσης κ αυτους μπας κ κανουν κ αυτη κ τιποτα παραπανω!

Άβαταρ μέλους
gotzdj
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από gotzdj »

Αν δεν εχει απαντηθει μεχρι την Πεμπτη η ερωτηση της Διακακη εγω θα παω μια βολτα και απ'τον Συριζα να κανω ακριβως αυτο που εκανα με το ΚΚΕ με διαφορετικο ελπιζω αποτελεσμα. Οποιος αλλος μπορει, θελει και γνωριζει καποιον ας κανει κι αυτος μια κρουση να δουμε τι θα προκυψει και απο κει
Άβαταρ μέλους
gotzdj
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από gotzdj »

Μαζεψτε λεφτα για δικηγορο

http://ppy-2012-ellados.blogspot.gr/2013/03/blog-post_27.html

Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

Κάντε ενα κόπο κ μπείτε στο ΑΣΕΠ κ διαβάστε την προκυρηξη για το υπ. Οικονομικών κ δείτε στην αρχή που λέει ότι το ΑΣΕΠ έχοντας υπόψη. Διαβάστε το ιβ. Το 3 το 4 και το 9. Προκυρησει θέσεις έχοντας υποψει το μεσοπρόθεσμο εγκρίθηκαν πιστώσεις για τις αμοιβές μέσα στο 2013... Μη μου πείτε ότι θα τους προσλάβει το 15... Δε νομίζω. Ε το λοιπόν όπως δεν πιάνει αυτούς έτσι δε θα πιάσει κ μας θα μας το είχαν πει. Μωρά δεν ειμαστε. παρόλα αυτά βιωνουμε την απελπισία και την απογοήτευση σε όλο τους το μεγαλείο...
Άβαταρ μέλους
turbodiesel
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από turbodiesel »

Ψηλε εποχικοι και ΠΠΥ πανε για καταργηση, γι αυτο σε μια ανακοινωση προσφατη ενωσης μονιμων υπαλληλων τονησανε πως δεν θελουν πυροσβεστικη 3 ταχυτητων αλλα μονο μονιμων γιατι δημιουργουντε προβληματα, γι αυτο ξυπνησανε σιγα σιγα και ρωτανε για εμας...
Άβαταρ μέλους
gotzdj
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από gotzdj »

george29gumf έγραψε:Κάντε ενα κόπο κ μπείτε στο ΑΣΕΠ κ διαβάστε την προκυρηξη για το υπ. Οικονομικών κ δείτε στην αρχή που λέει ότι το ΑΣΕΠ έχοντας υπόψη. Διαβάστε το ιβ. Το 3 το 4 και το 9. Προκυρησει θέσεις έχοντας υποψει το μεσοπρόθεσμο εγκρίθηκαν πιστώσεις για τις αμοιβές μέσα στο 2013... Μη μου πείτε ότι θα τους προσλάβει το 15... Δε νομίζω. Ε το λοιπόν όπως δεν πιάνει αυτούς έτσι δε θα πιάσει κ μας θα μας το είχαν πει. Μωρά δεν ειμαστε. Παρόλα αυτά βιωνουμε την απελπισία και την απογοήτευση σε όλο τους το μεγαλείο...

Μηπως εννοεις την προκηρυξη για τους εφοριακους;

Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

gotzdj έγραψε:
george29gumf έγραψε:Κάντε ενα κόπο κ μπείτε στο ΑΣΕΠ κ διαβάστε την προκυρηξη για το υπ. Οικονομικών κ δείτε στην αρχή που λέει ότι το ΑΣΕΠ έχοντας υπόψη. Διαβάστε το ιβ. Το 3 το 4 και το 9. Προκυρησει θέσεις έχοντας υποψει το μεσοπρόθεσμο εγκρίθηκαν πιστώσεις για τις αμοιβές μέσα στο 2013... Μη μου πείτε ότι θα τους προσλάβει το 15... Δε νομίζω. Ε το λοιπόν όπως δεν πιάνει αυτούς έτσι δε θα πιάσει κ μας θα μας το είχαν πει. Μωρά δεν ειμαστε. Παρόλα αυτά βιωνουμε την απελπισία και την απογοήτευση σε όλο τους το μεγαλείο...

Μηπως εννοεις την προκηρυξη για τους εφοριακους;

ναι
Άβαταρ μέλους
gotzdj
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από gotzdj »

Το μεσοπροθεσμο στη σελιδα 36 (pdf) ή στην σελιδα 34 κανονικα αναφερει καθαρα αυτα ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ Στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, για τα έτη 2013 και 2014 δεν θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις ένστολου προσωπικού, ενώ για τα έτη 2015 και 2016 ο αριθμός αυτός θα ανέλθει στα επίπεδα του 2012 (580 κατ' έτος).
. Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για τα έτη 2013 και 2014, προβλέφθηκε μείωση των προσλήψεων κατά 30% σε σχέση με αυτές του έτους 2012, ήτοι 819 άτομα.
. Στους ΟΤΑ α΄ βαθμού (πλην των εποπτευόμενων Νομικών Προσώπων) δεν θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις τακτικού προσωπικού για όλα τα έτη της περιόδου 2013-2016.
. Στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, για τα έτη 2013 και 2014, δεν θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις διοικητικού προσωπικού, ενώ για το διδακτικό προσωπικό ο λόγος προσλήψεων-αποχωρήσεων θα διαμορφωθεί στο 1:10.
. Στο Υπουργείο Οικονομικών προβλέπεται η πρόσληψη 200 εφοριακών εντός του 2013
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Ποιο μεσοπροθεσμο ρε παιδια; Ειναι απλα τα πραματα αν μας θελουν θα μας παρουν, αν οχι θα το χρησιμοποιουν σαν δικαιολογια...
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

lagos13 έγραψε:Ποιο μεσοπροθεσμο ρε παιδια; Ειναι απλα τα πραματα αν μας θελουν θα μας παρουν, αν οχι θα το χρησιμοποιουν σαν δικαιολογια...
μαλλον θα το χρησιμοποιουν σαν δικαιολογια

Άβαταρ μέλους
gotzdj
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από gotzdj »

Τα νεα απο το γραφειο της Διακακη Μαριας μετα απο την βροχη που εφαγα ειναι τα εξης. Η γυναικα ειναι πληρως ενημερωμενη για την προκηρυξη μας και αυτο φανηκε στο οτι απ'τα 100 πραγματα που της ειπα και τις εδειξα σε εγγραφα ηξερε τα 95. Ημουν εκει περιπου 1,5 ωρα και συζητησαμε τα παντα. Της ειπα τα παντα και καποια παραπανω που δεν γνωριζε (οπως το εγγραφο το δικο μας, το ξεπαγωμα των σωφρονιστικων, καποιες προφορικες απαντησεις που εχουμε λαβει απο υπουργεια και αρχηγο, οπως επισης και την προσληψη 50 αξιωματικων, επιλαχοντων πενταετων,18 με δικαστικη αποφαση και χειριστων ελικοπτερων μεσα σε 15 μερες εντος του 2012 και εμεις στην απ'εξω εφοσον ξεκινησανε μαζι οι διαγωνισμοι). Γενικως ειχε σχεδον το ιδιο αρχειο με μενα και εχει σκοπο να τα πει ολα στην βουλη απλα στις επερωτησεις ειναι λιγο δυσκολο βαση χρονου να τα προλαβει. Διοτι ξεκιναει με 2λεπτη αναφορα της ερωτησης (απ΄το εγγραφο), μετα 2λεπτη απαντηση του υπουργου (παλι απ΄το εγγραφο) και μετα 3λεπτη ερωτηση εφοσον δεν απαντηθηκε το ερωτημα και τελειωνει με 3λεπτη απαντηση (διπλωματικη) του υπουργου. Αν τυχον δεν παρουσιαστει εκει ο υπουργος ή ο υφυπουργος δεν μπορουν να τους κανουν τιποτα (δηλαδη μπορει και εκει να ξεγλυστρησουν γιατι το εχουν κανει πολλες φορες μου ειπε). Αυτο το εντυπο με τις οργανικες θεσεις δεν εχει καμια σχεση με εμας. Αφορα μονο μεταθεσεις απο πυροσβεστες, αρχιπυροσβεστες και αξιωματικους. Τα οργανικα κενα ειναι 172. Οτι πιεση θα ασκηθει θα ειναι γιατι βγαλανε τοσες θεσεις αφου ειναι λιγα τα κενα και γιατι δεν προχωραει η προσληψη ολων (και οχι μονο των 172) γιατι δεν γινεται να πεταμε ενα μεσοπροθεσμο και να τα ισοπεδωνουμε ολα. Η πιεση θα ασκηθει απο ολους του Συριζα μου ειπε και μετα την επικαιρη ερωτηση αυριο. Την ρωτησα επισης να πιεσει να δουμε τι παιζει με αυτη την απαντηση του Δενδια (για την καλυψη των κενων θεσεων απο 5ετεις) που την ειχε κανει το ιδιο το κομμα της. Αυτα απο μενα παιδια και ανα πασα στιγμη οτι χρειαστω να παω απο κει και αυτοι θα το προωθησουν. Φανταστειτε μου εφτιαξε καφε και εφαγα και γλυκακι.
Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

ajax έγραψε:
lagos13 έγραψε:Ποιο μεσοπροθεσμο ρε παιδια; Ειναι απλα τα πραματα αν μας θελουν θα μας παρουν, αν οχι θα το χρησιμοποιουν σαν δικαιολογια...
μαλλον θα το χρησιμοποιουν σαν δικαιολογια

το μεσοπρόθεσμο ισχύει από το 2012 αν ηταν θα μας το είχαν πει ρε παιδια έλεος. Εκτός πια κ αν είναι τόσο μα τόσο που έχουν τόσα άτομα κ τόσες οικογένειες στην μπριζα και στην κατάντια. Εκτός κ αν ο αρχηγός κ ο γενικός δεν έχουν μπέσα στο λόγο τους κ δεν έχουν επίγνωση της θέσης τους κ πέτανε κουβέντες έτσι για πλάκα. Άμα είναι έτσι να το ξέρουμε όταν μπούμε στο σώμα αντί να είμαστε μια δύναμη μια γροθιά με τους ανώτερους μας κ να στηριζόμαστε στις αποφάσεις κ στις διαταγές τους για την προστασία του πολίτη, να μας δημιουργήσουν ενα αίσθημα καχυποψίας κ αδιαφορίας στα λόγια τους. Το λοιπόν επειδή νομίζω ότι ότι έχουν επίγνωση κάτι προσπαθούν να κάνουν για το καλο μας γιατί μας χρειάζονται κ το ξέρουν. Οσο για το ότι δε μας πήραν μαζί με τους 18 και τους 31 θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αλλο 18 μόνιμοι και 31 εποχικοί και αλλο 725 μόνιμοι. Τους προιγουμενουΣ τους πήρε τους έβαλε στην ακαδημία που χωράνε τους κάνουν εκεί κ τα μαθήματα τους που ούτως η. Αλλως λειτουργεί κΑι όλα καλά κάνουν και τις υπηρεσίες τους και βοηθουν και υποστιριζουν την λειτουργεια τησ σχολησ κ όλα καλός. Εμείς θελουμε τουλάχιστον δυο σχολές να ανοίξουν θελουμε ούτε εγώ δε ξέρω πόσους εκπαιδευτές εκ νέου θελουμε τουλάχιστον 725 στολές και και και. είμαστε σε γενικές γραμμές πολύ έξοδοι οπότε αναμονή να ξελασπωσουν οικονομικά να ξελασπωσουν και μας ψυχολογικά και οικονομικά. αυτά τα ολίγα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αυτά που αναφέρεις για ενδυμασία-εκπαίδευση κτλπ είναι μέσα στο κονδύλιο, όταν εγκρίθηκε η προκήρυξη αυτά ήτανε υπολογισμένα.
Άβαταρ μέλους
gotzdj
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από gotzdj »

Κατι που ξεχασα να αναφερω. Μου ειπε επισης να μην ψαρωσουμε ουτε να επαναπαυτουμε εαν μας πει ή μας γραψει σε καποια απαντηση ''Δεσμευομαι οτι μεχρι τελος του ετους ή μεχρι τελος του 14 θα εχουν απορροφηθει ολοι'' διοτι ειναι μια απλη δηλωση οπως καποιες δηλωσεις του τυπου ''οπου ηταν δασος θα ξαναγινει δασος'' ή ''δεσμευομαι να εχει λυθει το θεμα της φοροδιαφηγης και δεν θα παρθουν νεα μετρα'' Δηλαδη ΠΑΠΑΤΖΕΣ!
Άβαταρ μέλους
thirreio
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από thirreio »

Καταλαβαμε να περιμενουμε να δουμε δηλαδη τη θα γινει αυριο στη βουλη, που μπορει να μην εμφανιστη κ κανενας τους... Καλα κρασια δηλαδη. Τη μας κανουν ετσι ρε πουσ... Μου μας εχουν ξενερωση ολους να μας αρρωστησουν θελουν
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες