Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Greek_Army »

Παραβαίνω τον κανόνα και βάζω το γκρουπ του facebook.

Υποψήφιοι Δόκιμοι Πυροσβέστες 2012

Άβαταρ μέλους
PAKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PAKOS »

Την πρόσληψη 725 Πυροσβεστών ζητάει ο Σπύρος Ταλιαδούρος

Ο Βουλευτής και π. Υφυπουργός Παιδείας, κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, με Ερώτηση που υπέβαλε στη Βουλή, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ζητά την πρόσληψη των 725 Δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων στο Πυροσβεστικό Σώμα καθώς έχουν προβλεφθεί οι αναγκαίες πιστώσεις για την κάλυψη των αποδοχών τους.

Ειδικότερα η ερώτηση του κ. Σ. Ταλιαδούρου έχει ως εξής:

Συνέχεια

jim

Δημοσίευση από jim »

Ευχαριστω φιλε!
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

Καλησπέρα σε όλους.
Όσοι είναι γραμμένα μέλη του φόρουμ. Μπορούνε να στείλουνε προσωπικά μηνύματα σε άτομα που θεωρούν αξιόπιστα για ενημέρωση.
Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

gate21ss έγραψε: Καλησπέρα σε όλους. Όσοι είναι γραμμένα μέλη του φόρουμ. Μπορούνε να στείλουνε προσωπικά μηνύματα σε άτομα που θεωρούν αξιόπιστα για ενημέρωση.
πέρα από τα νέα της συγκέντρωσης έχεις κάποιο άλλο νέο φίλε μου;
panos45
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

george29gumf έγραψε:
gate21ss έγραψε: Καλησπέρα σε όλους. Όσοι είναι γραμμένα μέλη του φόρουμ. Μπορούνε να στείλουνε προσωπικά μηνύματα σε άτομα που θεωρούν αξιόπιστα για ενημέρωση.

Παιδιά καλησπέρα! Επειδή τα νέα είναι πολλά και από μέρα σε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα, είναι προτιμότερο να μπείτε στην ομάδα του facebook για πληρέστερη ενημέρωση.

Δυστυχώς, κάποια πράγματα εδώ σταμάτησαν να γράφονται χωρίς να φταίμε εμείς αλλά λόγω κάποιων "καλοθελητών" που βρίσκονται εδώ όχι για να μοιραστούν το άγχος αλλά για να σκορπίσουν άγχος.

Συναδελφικά

Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

george29gumf έγραψε:

Δυστυχώς όχι. Δε γνωρίζω κάτι νεότερο.
Άβαταρ μέλους
lanzaralx
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από lanzaralx »

Παιδια συγνώμη για όσους μου έστειλαν και δεν τους απάντησα για την συνάντηση στην Αθήνα απλά θέλω να καταλάβουμε όλοι ότι αν δεν είναι επώνυμες οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις που γίνονται τότε σίγουρα κάποιοι θα συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται τον πόνο μας... Βαρέθηκα αυτο το παιχνίδι τους και δεν θα αφήσω κανέναν ανώμαλο και ψυχικά διεστραμενο να γελάει με το προβλημα μου. Δεν θέλω να πείσω κανέναν να κάνει λογαριασμό στο FB αλλα νομίζω αυτή την στιγμή , ο μόνος τρόπος να μιλάμε επώνυμα και να μπορούμε να το αποδεικνύουμε, είναι αυτός. Ζητάω συγνώμη και απο τον διαχείριστη και θα παρακαλούσα να καταλάβει τον αγώνα που κάνουμε και την αγωνία που περνάμε τόσος κόσμος.. Ευχαριστω...
Άβαταρ μέλους
thirreio
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από thirreio »

Γεια σας κ απο εμενα... Μολις γραφτηκα κ εγω γιατι δεν εχω fecefook για να μπορεσω να ενημερωθωαπο εκει! Θα παρακαλουσα οποιος θελει κ μπορει να μου στειλει ενα μυνημα να μου πει κ εμενα οποιες εξεληξεις εχουμε... Ευχαρηστω
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Παιδιά καλημέρα! Ακόμη και κάποιος που δεν έχει facebook ή είναι κατά του facebook (δεκτό και αυτό) ας ανοίξει ένα λογαριασμό μόνο για να ενημερωθεί, δεν είπαμε να φορτώσει ντε και καλά και προσωπικές του φωτογραφίες. Νομίζω όλοι όσοι νοιάζονται μπορούν να κάνουν ένα λογαριασμό με σκοπό να μπουν στο group, προσοχή ζητούνται για την εγγραφή όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και αφού επαληθευτούν από τους διαχειριστές Ότι όντως είστε εσείς γίνεστε μέλη του group.
ΑΕΤΟΣ

Δημοσίευση από ΑΕΤΟΣ »

καλημερα κοπελια στο fb που λετε δεν εχετε βγαλει καμια ενημερωση βγαλτε μας επισημα να ενημερωθουμεευxαριστω

δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

panos45 έγραψε:Παιδιά καλημέρα! Ακόμη και κάποιος που δεν έχει facebook ή είναι κατά του facebook (δεκτό και αυτό) ας ανοίξει ένα λογαριασμό μόνο για να ενημερωθεί, δεν είπαμε να φορτώσει ντε και καλά και προσωπικές του φωτογραφίες. Νομίζω όλοι όσοι νοιάζονται μπορούν να κάνουν ένα λογαριασμό με σκοπό να μπουν στο group, προσοχή ζητούνται για την εγγραφή όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και αφού επαληθευτούν από τους διαχειριστές Ότι όντως είστε εσείς γίνεστε μέλη του group.
κατι μου βρωμαει στην ολη φαση με το φεης μπουκ. Εγω προτιμω να ενημερωνομαι απο εμπειρους οπως η παρουσα σελιδα παρα απο μερικους επιτυχωντες οι οποιοι φτιαξαν μια σελιδα. Και γιατι τοση μυστικοτητα δηλαδη; Εγω θα συνεχισω να κοιταω εδω και στο φαερ σερβις.
giannisgiannis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από giannisgiannis »

Υπαρχει πολυς κοσμος που ενημερονοταν για το θεμα μεσω του φορουμ Και οχι μονο οι αμεσα ενδιαφερομενοι.
εγω προσωπικα ενημερωνα τον ανηψιο μου που ειναι επιτυχων και δεν εχει προσβαση στο ιντερνετ.
τουλαχιστον αν μπορει καποιος να βγαζει που και που μια ανακοινωση για τις τρεχουσες εξελιξεις. Αν υπαρχουν
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

δημητρης έγραψε:
panos45 έγραψε:Παιδιά καλημέρα! Ακόμη και κάποιος που δεν έχει facebook ή είναι κατά του facebook (δεκτό και αυτό) ας ανοίξει ένα λογαριασμό μόνο για να ενημερωθεί, δεν είπαμε να φορτώσει ντε και καλά και προσωπικές του φωτογραφίες. Νομίζω όλοι όσοι νοιάζονται μπορούν να κάνουν ένα λογαριασμό με σκοπό να μπουν στο group, προσοχή ζητούνται για την εγγραφή όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και αφού επαληθευτούν από τους διαχειριστές Ότι όντως είστε εσείς γίνεστε μέλη του group.
κατι μου βρωμαει στην ολη φαση με το φεης μπουκ. Εγω προτιμω να ενημερωνομαι απο εμπειρους οπως η παρουσα σελιδα παρα απο μερικους επιτυχωντες οι οποιοι φτιαξαν μια σελιδα. Και γιατι τοση μυστικοτητα δηλαδη; Εγω θα συνεχισω να κοιταω εδω και στο φαερ σερβις.
φιλε αν σου βρωμαει κατι στο φειςμπουκ ειναι δικη σου αποψη και απολυτα σεβαστη απο ολους. Δημοκρατια εχουμε! Οσο για την μυστικοτητα που αναφερεις, υπαρχουν 4-5 καλοθελητες εδω μεσα που μας κανουν ανω κατω. Οπως ειπε και ο greek army, Γινε μελος εδω και καποιο αλλο μελος θα σε ενημερωνει ή αλλιως ελα στο φεις. Αλλα αν κρινω πως ουτε εδω εχεις γινει μελος, προτιμας την ανωνυμια. Συγνωμη φιλε μου αλλα σε ξενους δε μιλαμε, που μας ελεγαν οταν ειμασταν παιδια

Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

Άντε κ κοντεύει κ αυτή η βδομαδουλα. Ερχεται κ τριήμερο... ελπίζω να έχουμε κάποιο νέο σήμερα αύριο γιατί μετά πια από Τρίτη κ βλέπουμε... Τον μπ... λο για ακόμη μια φορά! Περαστικά μας παιδιά έχουμε μπλέξει...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες