Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
panos45
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

PAKOS έγραψε:Πανο ή δεν το βρίσκω ή δεν υπαρχει. Το φεκ μιλάει για το 70526. Λες να κάνενε λάθος. Ελεος και μόνο στην σκέψη

Ναι, ακριβώς έτσι, το ΦΕΚ κάνει λόγο για την απόφαση με αριθμό 70526/21-12-12, αν το χουν μπερδέψει και πρέπει να βάλουν την 73488/18-12-12, τότε πρέπει να γίνει επανεκτύπωση του ΦΕΚ, εδώ που φτάσαμε μια βδομάδα ακόμη καθυστέρηση λόγω αυτού δεν μας πειράζει και τόσο, εμείς έχουμε μάθει να περιμένουμε... Τόσο καιρό μόνο περιμένουμε...

Παιδιά πήρα τηλέφωνο στο αρχηγείο και μου είπαν ότι πράγματι έχει γίνει λάθος στην απόφαση. Τους ρωτάω αν θα γίνει επανεκτύπωση του ΦΕΚ γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο το νέο ΦΕΚ θα πάρει νέα ημερομηνία, όχι του 2012. Με διαβεβαίωσαν ότι δεν μας επηρεάζει, δεν θα γίνει αλλαγή ούτε στον αριθμό ούτε στην ημερομηνία του ΦΕΚ. Επειδή είχα τις αμφιβολίες μου, το έψαξα λίγο στο internet και είδα ότι σε τέτοιες περιπτώσεις διορθώνουν το λάθος βγάζοντας μια ανακοίνωση ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ σε ένα άλλο Φύλλο της Εφημερίδας που περιέχει και άλλες άσχετες αποφάσεις. Αν το κάνουν έτσι, έχει καλώς. Για να δούμε τι άλλο θα μας τύχει... Για παράδειγμα, όποιος δεν το κατάλαβε δείτε εδώ τι εννοώ με την Διόρθωση Σφάλματος: http://www.voucher-iek-ggdvm.gr/upload/KYA_voucher.pdf

dim23

Δημοσίευση από dim23 »

Αυτος δεν ειναι ο λογος που καθηστερουμε ομως
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Τι αλλο θα μας τυχει... Τιποτε αλο δεν σου ειπαν φιλε πανο οσον αφορα την εξελιξη;
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

PAKOS έγραψε:Φίλε λαγός να το τότε μήνυμα μου (Λοιπόν εγώ χτες μίλησα με δυο ανώτατους αξιωματικούς. Ο πρώτος μου είπε μην ελπίζεις παλικάρι μου δεν θα γίνει τίποτα όχι άμεσα τουλάχιστον, δεν έχουν πρόθεση να σας πάρουν. Ο δεύτερος όταν του είπα θέλω να σας ρωτήσω για τους 725 άρχισε να μου αραδιάζει τις αποφάσεις με ημερομηνίες και αριθμούς και κατέληξε, σας αναμένουμε άμεσα στο σώμα. Όταν τόλμησα να του πω ξέρετε ακούγετε ότι δεν υπαρχή πρόθεση για άμεση κατάταξη εκνευριστικέ αφάνταστα. Μου είπε κατά λεξείς -Πες μου ονομαστικά ποιος μπιπ σου είπε αυτές τις μπιμπ ο καθένας χωρίς να έχει γνώση λέει το μακρύ και το κοντό τους. Πες μου το ονομά του. Εγώ αλλα ξέρω. Το θέμα θα έχει λήξη ως το Μάρτη. Αναμένουμε τις αποφάσεις όχι μόνο για σας αλλά και για αλλα θέματα όμως οι μεταθέσεις των ππυ. Ξαναρωτάω δηλαδή να ελπίζω; Βεβαία όλα είναι θέμα ήμερων.) | Λυπάμαι πολύ για όσα έγραψα χτες ίσως ήταν και λάθος που σας αναστάτωσα, ο καιρός θα δήξει την αλήθεια άλλωστε. Ξέρω πως είναι δύσκολο για όλους μας να δεχτούμε κάθε τι αρνητικό, μα επειδή παρακολουθώ το φόρουμ από τα σκαριά του ήταν δύσκολο να μην το μοιραστώ μαζί σας. Στρατάρχη γκρικ αρμι δεν ξέρω αν είναι άσχετος ο τύπος που μου είπε χτες τα κακά νέα αλλά πίστεψέ'μαι από χτες το βράδυ, εύχομαι να είναι. Ξέρω πως όλοι εδώ μέσα έχετε αγωνιστεί και κερδίσατε όπως και εγω την θέση στο διαγωνισμο με το σπαθί σας (όταν ξεκίνησε ο διαγωνισμός πολύ μου είπαν, να ένας σωστός διαγωνισμός και έτσι ήταν και εκει έλπιζα). Εννοείται ότι θα φτάσουμε με όσα μέσα έχουμε μέχρι το κόκαλο. Δεν διανοείτο το κεφάλι μου τέτοια κοροϊδία. Και κλείνω, μακάρι όλα όσα έμαθα να είναι ράδιο αρβύλα ή λόγια ενός άσχετου, μακάρι να είναι αλλιώς τα πράγματα και δίνω το δικαίωμα σε όποιον θέλει, μετά να με βρίσει και καθόλου δεν θα με νοιάξει. Μακάρι..

η χθεσινη επικοινωνια σου ηταν με τον αισιοδοξο αξιωματικο;
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

Τα μυνηματα των μη εγγεγραμενων χρηστων του σαιτ σας εμφανιζονται και σας υστερα απο ανανεωσεις χωρις να τα εχετε διαβασει την ωρα αποστολης τους ή μονο σε μενα συμβαινει αυτο; Καταλαβαινετε γιατι το ρωταω.
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

μανωλης έγραψε:Παιδια ναι! Μου το ειπε μολις τωρα το παιδι απο το αρχηγείο. Λέει για πρόσληψη!8 μαρτη! Θα βγει ανακοίνωση. Χρωστάτε κέρασμα για τα συχαρίκια! Στα μπουζούκια ρε θα τα σπάσουμε... Στον καρά!

αλλου πανε σπασε την πλακα σου! Αντε μα καθε γιωτα εδω μεσα!
Άβαταρ μέλους
jali
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από jali »

Παιδες σε τι φαση βρισκομαστε τωρα;
Ρε σεις... Αν θελετε οσοι δεν ειστε στην ομαδα στο Facebook ελατε και εκει στην παρεα μας. Οι περισσοτεροι ειμαστε εκει και νομιζω υπαρχει καλυτερη συννενοηση. Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Εχει ξεφυγει τελειως η κατασταση εδω μεσα.

Ναι το ιδιο κανει σε ολους
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε:Ναι το ιδιο κανει σε ολους

δεν σε προβληματιζει αυτο ως προς τον αποστολεα των μυνηματων?
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δεν φταιει ο αποστολεας αλλα αυτοι που διμοσιευουν τα μυν τους την στιγμη που περιεχουν εμπαιγμο εις βαρος μας.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τα μηνύματα των ανώνυμων και οι απαντήσεις που έλαβαν σβήστηκαν και εννοείται ότι αυτό θα γίνεται από εδώ και πέρα, για αυτό είναι προτιμότερο να μην απαντάτε και να μην παίρνεται στα σοβαρά τα λεγόμενα τους, δεν θα γίνουμε μπουρδέλο για 2-3 βλάκες.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Επιτελους το αυτονοητο.
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε:Δεν φταιει ο αποστολεας αλλα αυτοι που διμοσιευουν τα μυν τους την στιγμη που περιεχουν εμπαιγμο εις βαρος μας.

αλλο εννοουσα
Άβαταρ μέλους
lanzaralx
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από lanzaralx »

Πάλι πλάκα μας κάνει ο άλλος ρε; Τι ανωμαλία είναι αυτή ρε ***** το...
Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

Ρε παιδιά να πω κάτι; Αυτός ο Μανώλης που πέταξε δυο τρεις βόμβες θετικές λέτε να λέει αληθεια. Πάντως το ότι έγραψε για 8 μαρτη κάτι παει να πει. Αν ήθελε να γράψει χαζομαρα θα προτιμούσε μια ημερομηνιΑ Δευτέρας. Τι να πω. Εκτός κ αν είναι πονηρός. Ας περιμένουμε το απόγευμα. Και κάτι Αλλο. Εχει στο αρχηγείο 5ετεις;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες