και από που βγαίνει το συμπέρασμα αυτό; Γιατί εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε ιδέα. Για τρελανέ μας λίγο ακομα.ΜΗΝΑΣ έγραψε: Μαγκες ηρθε η ωρα. Μπηκε το νερο στο αυλακι! Επιτελους η δικαιωση! Τελικα δεν πηγαν χαμενοι οι κωποι μας.
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
- george29gumf
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
Μονο α8ηνα-πειραιας τα κενα ειναι 714... Να δω τωρα τι θα πουν
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 143
PAKOS έγραψε:http://www.eakp.gr/pdf/00002686.pdf δεν μπορω να το κάνω υπερσυνδεση
http://www.eakp.gr/pdf/00002686.pdf
Πάρτε το από εδώ
Πολλά τα κενά, πάρα πολλά. Ξεπερνούν τα 1000, κ τώρα τι; Για να δούμε, ελπίζω να μην βρουν κάτι άλλο τώρα κ μας το παρουσιάζουν πάλι ως πρόβλημα πρόσληψης.
- george29gumf
- Λοχίας - Έφεδρος
αυτοί θα πουν ότι όλοι θα πάμε Αθήνα που αυτός ήταν ο αρχικός τους στοχος. Εμείς οι 724 θελουμε να δούμε τι θα πεις εσύ τώρα κολοτουμπα. Που Μιλάς και από πανω.gijoe έγραψε: Μονο α8ηνα-πειραιας τα κενα ειναι 714... Να δω τωρα τι θα πουν
Αντε ρε παμε μια ανακοινωση θελω.
θα σε αρχισω στις ψιλες εσενα γιατι δν βλεπω να βαζεις μυαλο, ποσο σε λυπαμαιgeorge29gumf έγραψε:αυτοί θα πουν ότι όλοι θα πάμε Αθήνα που αυτός ήταν ο αρχικός τους στοχος. Εμείς οι 724 θελουμε να δούμε τι θα πεις εσύ τώρα κολοτουμπα. Που Μιλάς και από πανω.gijoe έγραψε: Μονο α8ηνα-πειραιας τα κενα ειναι 714... Να δω τωρα τι θα πουν
- george29gumf
- Λοχίας - Έφεδρος
πάμε γερά κ κάτι θα γινει. Που είναι ο μήνας ; Λέτε να είδε όνειρο να ξύπνησε οχτώ μισή να το έγραψε κ να ξανά κοιμήθηκε ; Και όνειρο να ήταν καλό κ αυτό.ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε: Αντε ρε παμε μια ανακοινωση θελω.
παιδια απο τα κενα προκυπτουν 1283 κενες θεσεις και οι υπεραριθμοι ειναι 399. Οποτε συνολο 884 κενα
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο,9 Φεβρουαρίου, μεταξύ εργαζομένων του Πυροσβεστικού Σώματος Ηρακλείου και του βουλευτή Ηρακλείου της Ν. Δ. Λευτέρη Αυγενάκη Οι Πυροσβέστες μετέφεραν την αγωνία τους για το θέμα που έχει προκύψει από την περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, ενώ παράλληλα έθιξαν το θέμα ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες πρόσληψης για τους 725 δόκιμους πυροσβέστες καθώς με Υπουργική Απόφαση, οι Ακαδημίες της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος δεν θα εκπαιδεύσουν δόκιμους για τα ακαδημαϊκά έτη 2013-2014 και 2014-2015. Ο κ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε για στενή συνεργασία με τους Πυροσβέστες εξέφρασε την θέλησή του προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με την περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας αλλά και την αναγκαία έκδοση της διαταγής πρόσληψης για τους 725 Πυροσβέστες. Ετσι γίνονται οι ερωτήσεις στην βουλη. Με πίεση και συναντήσεις
- VASILIS98
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 29
Σιγα ρε αντρα τζι αι τζο εναν εναν,george29gumf συγνωμη που επεμβαινω αλλα εχω σειρα Χαχαχαχχαχαχαχα!george29gumf έγραψε:πάμε γερά κ κάτι θα γινει. Που είναι ο μήνας ; Λέτε να είδε όνειρο να ξύπνησε οχτώ μισή να το έγραψε κ να ξανά κοιμήθηκε ; Και όνειρο να ήταν καλό κ αυτό.ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε: Αντε ρε παμε μια ανακοινωση θελω.
Λετε να ηταν Το φως στην ακρη του τουνελ που περιμεναμε να δουμε τοσον καιρο;
Ειναι 884 τα κενα με μεχρι το τελος του ετους θα ειναι 1884 με τις συνταξιωθοτησεις που θα προκυψους! Απορω με τη λογικη δεν μας περνουν ακομα απορω! Ελπιζω αυτη την βδομαδα να εχουμε καλα νεα παντως να μας φτοιαξουν λιγο την ψυχολογια!
- george29gumf
- Λοχίας - Έφεδρος
Κανένα νέο παίδες; Από γραφείο βουλευτή μου είπαν σήμερα ότι δεν έχουν καμία πληροφόρηση. Και ότι θα το ψάξουν κ πάλι κ θα με ενημερώσουν. Στο υπουργειο που πηρα με δυο υπαλλήλους που μίλησα δεν ηξεραν τιποτα... Λαλακιες δλδ... Εγώ νομίζω ότι θα φάμε στη μαπα και αυτή την εβδομάδα... Κ θα ελπίζουμε για την επόμενη. Βαρέθηκα πια
ειναι αρκετα πιθανο αυτο που λες, εχουμε μαθει πλεον να κανουμε την παραμικρη εξελιξη ελπιδα.george29gumf έγραψε:Κανένα νέο παίδες; Από γραφείο βουλευτή μου είπαν σήμερα ότι δεν έχουν καμία πληροφόρηση. Και ότι θα το ψάξουν κ πάλι κ θα με ενημερώσουν. Στο υπουργειο που πηρα με δυο υπαλλήλους που μίλησα δεν ηξεραν τιποτα... Λαλακιες δλδ... Εγώ νομίζω ότι θα φάμε στη μαπα και αυτή την εβδομάδα... Κ θα ελπίζουμε για την επόμενη. Βαρέθηκα πια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες