Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

Βασίλης έγραψε:Τη λέξη ψυχραιμία την έχει κάποιος υπόψη εδώ μέσα; Αυτή η αίσθηση παλιού Αλησμόνητου επαρχιωτισμού που βγάζετε ορισμένοι γέλιο μάλλον προκαλεί παρά δείχνει πείσμα και αγωνιστικότητα! Χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης, να Θυμίσω ότι είστε συνυποψήφιοι με δικηγόρους, οικονομολόγους, απόφοιτους πληροφορικής αρκετοί μάλιστα με μεταπτυχιακές σπουδές ή παιδιά υψηλόβαθμων υπαλλήλων του σώματος που ξέρουν όσο να'ναι κατιτί παραπάνω και ως προς το στάδιο που βρίσκεται η διαδικασία και ως προς τις δυνατότητες επίσημων και στοχευμένων παρεμβάσεων -αν ενδεχομένως χρειαστούν-. Αν σας Καθησυχάζει -εφόσον σίγουρα ότι δεν μπορώ να μπω στο κεφάλι καθενός για να τον πείσω για την ορθότητα της τοποθέτησής μου- ή τον κόσμο γυρίσετε Ανάποδα Ή Καθίσετε άπραγοι, αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία των κρίσεων για τους υπόλοιπους αξιωματικούς δεν υπάρχει αντικειμενικά η δυνατότητα να προχωρήσει η διαδικασία της εισαγωγής στις σχολές. Υπολογίστε χονδρικά από τις 11 έως τις 29 Μαρτίου το ανώτερο, προσπαθήστε να ηρεμήσετε, κλείστε τα αυτιά στις διάφορες ανοησίες που ακούγονται και όλα θα πάνε καλά!
εσυ δηλαδη εισαι ανετος; Απο που προκυπτει αυτη η αισιοδοξια σου; Απο το γεγονος οτι απο τη μια ημερομηνια παμε στην αλλη; Στην τελικη αυτοι που ξερουν κατι παραπανω ας μας πουν και μας τιποτα να ηρεμισουμε; Φιλε μου εγω πιστευω οτι αυτα τα λες για να καθυσηχασεις τον εαυτο σου. Αν τα πεις μαλιστα πολλες φορες θα τα πιστεψεις και Ιδιος. Προσωπικα ειμαι επιτυχων στην β κατηγορια, εχω τελειωσει αει, εχω μεταπτυχιακο τιτλο και την μια ευκαιρια που μου παρουσιαστηκε για δουλεια (συνεντευξη) τον τελευταιο μισο χρονο την εχασα εξαιτιας των κλησεων για αθληματα κτλ. Εσυ μπορει να εισαι ανετος απο οικονομικης αποψεως και να μη σε νοιαζει να περιμενεις Εγω παλι οχι. Ακομη και τωρα συνεχιζω να ψαχνω για δουλεια γιατι οπως ειπε και ενας πιο πριν μπορει να φτασει καλοκαιρι να μας πουν οτι δεν ανοιγει σχολη. Καλο το παραμυθι με τις κρισεις τωρα, πιο πριν με τις εκλογες, με τις οικονομικες δυσκολιες, το μεσοπροθεσμο, τον ελεγχο των Ι και οτι αλλη δικαιολογια εχουμε ακουσει αλλα πλεον εχει κουρασει. Στην τελικη αν οπως λες επιδειξουμε ψυχραιμια ως τις 29 μαρτιου! Και βγει το φεκ και περιμενουμε και 15 μερες να παει στο ετ και μεσολαβησει και πασχα και φτασει μαης και μας πουν οτι αρχιζει η αντιπυρικη περιοδος και δεν μπορουμε να διαθεσουμε προσωπικο για εκπαιδευτες; Παλι ψυχραιμια; Παντως να ξερεις κατι τυποι σαν εσενα που το παιζουν ανετοι (και καλα γνωστες της πραγματικης καταστασης) που συνιστουν συνεχως ψυχραιμια, αυτοι εχουν φρικαρει πιο πολυ τον κοσμο. Ειτε δυναται να βγει κατι μεσω των οποιασδηποτε μορφης πιεσης ειτε οχι οποιος θελει και μπορει θα το κανει. Εν τελει αν εσυ εισαι νωχελικος κατσε και περιμενε δε σου επιβαλλει κανεις τιποτα.

Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

εσυ δηλαδη εισαι ανετος; Απο που προκυπτει αυτη η αισιοδοξια σου; Απο το γεγονος οτι απο τη μια ημερομηνια παμε στην αλλη; Στην τελικη αυτοι που ξερουν κατι παραπανω ας μας πουν και μας τιποτα να ηρεμισουμε; Φιλε μου εγω πιστευω οτι αυτα τα λες για να καθυσηχασεις τον εαυτο σου. Αν τα πεις μαλιστα πολλες φορες θα τα πιστεψεις και Ιδιος. Προσωπικα ειμαι επιτυχων στην β κατηγορια, εχω τελειωσει αει, εχω μεταπτυχιακο τιτλο και την μια ευκαιρια που μου παρουσιαστηκε για δουλεια (συνεντευξη) τον τελευταιο μισο χρονο την εχασα εξαιτιας των κλησεων για αθληματα κτλ. Εσυ μπορει να εισαι ανετος απο οικονομικης αποψεως και να μη σε νοιαζει να περιμενεις Εγω παλι οχι. Ακομη και τωρα συνεχιζω να ψαχνω για δουλεια γιατι οπως ειπε και ενας πιο πριν μπορει να φτασει καλοκαιρι να μας πουν οτι δεν ανοιγει σχολη. Καλο το παραμυθι με τις κρισεις τωρα, πιο πριν με τις εκλογες, με τις οικονομικες δυσκολιες, το μεσοπροθεσμο, τον ελεγχο των Ι και οτι αλλη δικαιολογια εχουμε ακουσει αλλα πλεον εχει κουρασει. Στην τελικη αν οπως λες επιδειξουμε ψυχραιμια ως τις 29 μαρτιου! Και βγει το φεκ και περιμενουμε και 15 μερες να παει στο ετ και μεσολαβησει και πασχα και φτασει μαης και μας πουν οτι αρχιζει η αντιπυρικη περιοδος και δεν μπορουμε να διαθεσουμε προσωπικο για εκπαιδευτες; Παλι ψυχραιμια; Παντως να ξερεις κατι τυποι σαν εσενα που το παιζουν ανετοι (και καλα γνωστες της πραγματικης καταστασης) που συνιστουν συνεχως ψυχραιμια, αυτοι εχουν φρικαρει πιο πολυ τον κοσμο. Ειτε δυναται να βγει κατι μεσω των οποιασδηποτε μορφης πιεσης ειτε οχι οποιος θελει και μπορει θα το κανει. Εν τελει αν εσυ εισαι νωχελικος κατσε και περιμενε δε σου επιβαλλει κανεις τιποτα.
Σωστος σε ολα!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

κιρκινεσκας

Δημοσίευση από κιρκινεσκας »

ajax έγραψε:
Βασίλης έγραψε:Τη λέξη ψυχραιμία την έχει κάποιος υπόψη εδώ μέσα; Αυτή η αίσθηση παλιού Αλησμόνητου επαρχιωτισμού που βγάζετε ορισμένοι γέλιο μάλλον προκαλεί παρά δείχνει πείσμα και αγωνιστικότητα! Χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης, να Θυμίσω ότι είστε συνυποψήφιοι με δικηγόρους, οικονομολόγους, απόφοιτους πληροφορικής αρκετοί μάλιστα με μεταπτυχιακές σπουδές ή παιδιά υψηλόβαθμων υπαλλήλων του σώματος που ξέρουν όσο να'ναι κατιτί παραπάνω και ως προς το στάδιο που βρίσκεται η διαδικασία και ως προς τις δυνατότητες επίσημων και στοχευμένων παρεμβάσεων -αν ενδεχομένως χρειαστούν-. Αν σας Καθησυχάζει -εφόσον σίγουρα ότι δεν μπορώ να μπω στο κεφάλι καθενός για να τον πείσω για την ορθότητα της τοποθέτησής μου- ή τον κόσμο γυρίσετε Ανάποδα Ή Καθίσετε άπραγοι, αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία των κρίσεων για τους υπόλοιπους αξιωματικούς δεν υπάρχει αντικειμενικά η δυνατότητα να προχωρήσει η διαδικασία της εισαγωγής στις σχολές. Υπολογίστε χονδρικά από τις 11 έως τις 29 Μαρτίου το ανώτερο, προσπαθήστε να ηρεμήσετε, κλείστε τα αυτιά στις διάφορες ανοησίες που ακούγονται και όλα θα πάνε καλά!

κλαιν οι χηρες, κλαιν και οι παντρεμενες...
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Ασε βασιλακι την ανεχεσηλα και την υπεροψια αυτο μας εφαγε στην Ελλάδα. τιποτα αν κανουμε κινηση θελει κοσμο η δουλεια οχι 5-10-50 αλλα πολλοι κοσμο ακομα και απο επαρχεια πρεπει να ερθουν

TSIARTAS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από TSIARTAS »

ajax έγραψε:
ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Διαβασε προσεκτικα ποιος γραφει την καθε επιστολη...
ενωση υπαλληλων πυρ. Σωματος χχχχ
ολες αυτες οι ενωσεις ειναι ανα περιφερεια (στερεας ελλαδας, αττικης, δυτικης ελλαδος, κεντρικης μακεδονιας)
και ολες αυτες συνιστουν την π. Ο. Ε. Υπ. Σ.
σε αυτες εγγραφονται μονο μονιμοι πυροσβεστικοι υπαλληλοι

δεν παιζει ρολο ποιο σαιτ το δημοσιευσε...
πασο, εχεις δικιο

πλέον στις πρωτοβάθμιες ενώσεις της ποευπς υπάρχει η δυνατότητα να εγγράφονται και πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης εκτός από πυροσβέστες μόνιμους.
http://www.poeyps.gr/images/%CE%95%CE%93%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%97%20%CE%A0%CE%A0%CE%A5%20%CE%A3%CE%95%20%CE%95%CE%9D%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3.pdf
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Αντε να δουμε αυριο μηπως... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί...
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Μακαρι να εχουμε παιδια νεα αυτη την εβδομαδα
ΜΗΝΑΣ

Δημοσίευση από ΜΗΝΑΣ »

Μαγκες ηρθε η ωρα. Μπηκε το νερο στο αυλακι! Επιτελους η δικαιωση! Τελικα δεν πηγαν χαμενοι οι κωποι μας.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Παλι τα ιδια.
Άβαταρ μέλους
PAKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PAKOS »

http://www.eakp.gr/pdf/00002686.pdf δεν μπορω να το κάνω υπερσυνδεση
επιτυχών

Δημοσίευση από επιτυχών »

Καλημέρα! Τι εννοείς τα κενά για τις μεταθέσεις?
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

Άρα αυτό με το ότι δεν υπάρχουν οργανικά κενά ήταν και αυτό παπάτζα. Κενά υπάρχουν, λεφτά πιθανότατα υπάρχουν άρα τι συμβαίνει; Μήπως δεν θέλουν να κάνουν νέες προσλήψεις για να μην φαίνονται πουθενά και σε κανέναν κωδικό προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην Τρόικα; Πολύ πιθανόν...
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Αν καταλαβα καλα ενας απο δω μεσα διμοσιευσε οτι η ππυ θα ενσοματοθουν στο σωματιο των μονιμων και αλλος πιο κατω ειπε ολα καλα δεν πανε χαμενοι η κοποιμας. Εδω μεσα μιλαμε μονο για την προκυρηξει και ο κ. Διοικητης θα πρεπει να λαβει μερος. Τα παιδια ππε υπογραψαν μια συμβαση 5χρονια τωρα αν ψαχνωντε Για κατι παραπανω ο μονος που φτεει ειναι το κρατος και κανενας αλλος εβαλε μεσα στην πυροσβεστικη χωρις κρυτηρια ατομα οτι νανε. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

ΜΗΝΑΣ έγραψε:Μαγκες ηρθε η ωρα. Μπηκε το νερο στο αυλακι! Επιτελους η δικαιωση! Τελικα δεν πηγαν χαμενοι οι κωποι μας.
ξερεις κατι;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες