Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

ΡΑΚΟ δεν βγαίνει το λινκ.
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

THEO

Δημοσίευση από THEO »

Το λινκ βγαίνει. Την ερώτηση δεν μπορώ να διαβάσω. Πάντως ο Μαρκογιαννάκης είναι δυνατός.
Άβαταρ μέλους
PAKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PAKOS »

Και η σχετική ερώτηση

1 http://www.agonaskritis.gr

2 πατήστε Ελλάδα στην πάνω μπάρα

3 είναι αναρτημένη σε αυτό με τα βελάκια μετά τον Μητσοτάκη Εικόνα.

Δεν θέλω σχόλια για γκαντεμιά και τέτοια.. Οχαχαχαχαα

Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Πολλες ερωτησεις υπαρχουν, το προβλημα ειναι οτι απαντησεις ξεκαθαρες δεν εχουμε... Ας ελπισουμε οτι η απαντηση δεν θα ειναι παλι για το τυπογραφειο που εχουν σταλει η πινακες επιτυχων!
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Παντως παιδια με ενα δικηγορο που μιλησα πριν λιγο μου ειπε οτι ειναι νωρις για δηκαστηρια και τετοια απλα μου ειπε οτι σε δυο μηνες απο τωρα μπορουμε να κανουμε ετοιμα μεσω αυτου για να μας πει η πυροσβαστηκη την ημερομινια καταταξησμας και μου ειπε αναλογα την απαντηση πρατουμε. η κρητη πιεζεικαι καλο αυτο αλλα αυτοι δεν περνουν χαμπαροι μαγκες το ειπα και μου το διαγραψε ο κ. διοικητης εδω, αλλο σκοπο εχει η κυβερνηση αυτη
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

THEO έγραψε:Το λινκ βγαίνει. Την ερώτηση δεν μπορώ να διαβάσω. Πάντως ο Μαρκογιαννάκης είναι δυνατός.

το αρχείο της ερώτησης δεν έχει μπει ακόμη στην σελίδα της Βουλής. Θα μπει μέχρι το μεσημέρι. Αλλά την γράφουν άλλα site όπως αυτό: http://www.agonaskritis.gr/%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%87-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%BB-2/

Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

Εχουν δημοσιευτει οι κυρωμενοι πινακες επιτυχοντων και στην παρουσα φαση δεν μπορει να προσδιορισει την ημερομηνια εισαγωγης στη σχολη. Αυτη θα ειναι η απαντηση του. Κλασσικα
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

ajax έγραψε:Εχουν δημοσιευτει οι κυρωμενοι πινακες επιτυχοντων και στην παρουσα φαση δεν μπορει να προσδιορισει την ημερομηνια εισαγωγης στη σχολη. Αυτη θα ειναι η απαντηση του. Κλασσικα

και εγω αυτη πιστευω θα ειναι η απαντηση του. Αλλα μεχρι ποτε;
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Οταν θα ερθουν και οι φωτιες το καλοκαιρι θα βγει ο υπουργος και θα μιλαει για ελλειψεις στο σωμα.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/02/800.html
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Πάντως είναι η πιο απαράδεκτη συμπεριφορά υπουργού. Μας έχει στο περιμένε λες και είμαστε τίποτα παραπεταμένοι. Ας ελπίσουμε να είναι για καλό. Τουλάχιστον το τέλος της όλης ιστορίας. Γιατί πραγματικά έχουμε όλα τα δίκια με το μέρος μας. Έπρεπε να έχουμε προσληφθεί από το 2012 και με δική τους υπαιτιότητα δεν έγινε πρόσληψη όταν έπρεπε. Ας ελπίσουμε ότι θα αποδώσει η πίεση των κυβερνητικών βουλευτών τουλάχιστον. Πάντως ο Μαρκογιαννάκης είναι ένα σεβαστό μέγεθος.
Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

Μηπως πρεπει σιγα σιγα να μαζευομαστε να παμε στο υπουργειο να παρουμε απαντησεις; Εφοσον ξερουμε που ειναι το προβλημα πλεον.
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

Πετρος έγραψε:Μηπως πρεπει σιγα σιγα να μαζευομαστε να παμε στο υπουργειο να παρουμε απαντησεις; Εφοσον ξερουμε που ειναι το προβλημα πλεον.

αν δεν εχουμε νεα μεχρι τελη του μηνα θα ηταν πολυ καλο να μαζευτουμε οι επιτυχοντες για να παμε στο υπουργειο
THEO

Δημοσίευση από THEO »

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=259133

Κατά τ άλλα είμαστε υπεράριθμοι. Σκέψου το καλοκαίρι τι έχει να γίνει. Σοβαρευτείτε και άμεσα κάνετε προσλήψεις. Το υπουργείο προστασίας όπως και αυτό το άμυνας πρέπει λόγω της κρισιμότητας τους να έχουν δικαιώματα ακόμα και στο μεσοπρόθεσμο. Τα βάλατε όλα σε έναν κουβά και μετά τρέχετε.
Άβαταρ μέλους
γκαντεμης_1983
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από γκαντεμης_1983 »

Αφου δεν εχουν σκοπο να μας παρουν, ας μου δωσουν 2500 ευρο που πληρωσα σε γυμναστη για το γαμο 1000 αρι και κανα 100 ακομα για γιατρους και τους χαριζω τις ωρες που χαλασα... Γιατι τωρα πειναω και αυτα τα λεφτα τα εχω αναγκη οπως πολυ απο εσας...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης