Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

Όταν βγάζουν μία προκήρυξη άνοιγονται καινούργιες θέσεις! Μας δουλευούν οι μαλακ@@... Με τις οργανικές, τώρα θα μας λένε ότι είναι λίγες οι οργανικές θέσεις!
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

Πετρος έγραψε: http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7976020.pdf

Βασικα προσωπικα δεν καταλαβα τι εννοει... Αυτα για τις οργανικες θεσεις κλπ θα τα κοιταξουν οταν προσληφθουμε η οταν παρουν την αποφαση να μας προσλαβουν και το καλο που καταλαβα ειναι οτι αυτο με το μεσοπροθεσμο 13-14 δεν μας πιανει στην απαντηση του για τους 5ετης για την πυροσβεστικη ακαδημια.

που να το ψαξω; Γιατι το λινκ δεν μου ανοιγει
Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

ajax έγραψε:
Πετρος έγραψε: http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7976020.pdf

Βασικα προσωπικα δεν καταλαβα τι εννοει... Αυτα για τις οργανικες θεσεις κλπ θα τα κοιταξουν οταν προσληφθουμε η οταν παρουν την αποφαση να μας προσλαβουν και το καλο που καταλαβα ειναι οτι αυτο με το μεσοπροθεσμο 13-14 δεν μας πιανει στην απαντηση του για τους 5ετης για την πυροσβεστικη ακαδημια.

που να το ψαξω; Γιατι το λινκ δεν μου ανοιγει

http:///www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7976020.pdf

Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

στην ουσια εχει απαντησει με τον ιδιο τροπο Σε ολες τις ερωτησεις βουλευτων που αφορουν τους 725. Αν δει την απαντηση του καποιος ασχετος με το θεμα θα νομιζει οτι ειναι θετικη για μας, το προβλημα ομως εναι οτι εμεις αυτα τα ακουμε εδω και σχεδον 3 μηνες χωρις να υπαρχει καμια εξελιξη και εχουμε αρχισει να αμφιβαλλουμε για το ποσο αληθινα ειναι.

Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

ajax έγραψε:

στην ουσια εχει απαντησει με τον ιδιο τροπο Σε ολες τις ερωτησεις βουλευτων που αφορουν τους 725. Αν δει την απαντηση του καποιος ασχετος με το θεμα θα νομιζει οτι ειναι θετικη για μας, το προβλημα ομως εναι οτι εμεις αυτα τα ακουμε εδω και σχεδον 3 μηνες χωρις να υπαρχει καμια εξελιξη και εχουμε αρχισει να αμφιβαλλουμε για το ποσο αληθινα ειναι.

Ετσι ειναι, δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν προχωραει την προκηρυξη, Εχει το οκ απο πιστωσεις κλπ και απανταει παλι αοριστα, γιατι δεν μπορει Να την προσδιορισει την ημερομηνια προσληψης μας; Ας μας πει, μαθαινουμε απο αλλους τοσο καιρο πραγματα και μετα μας λεει αυτα που μαθαμε. Ο αρμοδιος υπουργος ειναι και δεν λεει τιποτα.

Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

Βρε οτι και να λεμε εμεις εδω μεσα αυτοι θα κανουν το δικο τους οπως κανουν και τοσο καιρο. Ας ελπισουμε ολη αυτη η καθηστεριση να βγει με καποιο τροπο σε καλο. Τι αλλο να πω. Το παιδι Απο εδω μεσα που ειχε δωσει πληροφορια οτι την επομενη θα εβγαινε το φεκ στη σελιδα της π. Υ μηπως ξερει κατι; Μπας και μας ξεαγχωσει λιγο; Πραγματικα πιστευω οτι δε θα μας πειραζε αν μας ελεγαν οτι ξερετε κατι θα μπητε στις σχολες σε ενα δυο τρεις πεντε μηνες. Αλλα να μας το ελεγαν. Αυτο που συμβαινει τωρα ειναι το μαρτυριο της σταγονας. Και κατι αλο που σκεφτομαι. Ειμαστε εδς μεσα καμια 50αρια που παρακολουθουν και καμια 250αρια στο φεισμπουκ. Οι υπολοιποι που ειναι βρε παιδια. Οκ δεν εχουν ολοι φεις και δεν μπαινουν ολοι στο φορουμ. Εεε δεν αγχωνοντε αυτοι δεν αντιδρουν; Τι στο καλο συμβαινει; Μηπως ξερουν κατι παραπανω και απλα μας παρακολουθουν; Τι να πω; Για αλλη μια φορα θα πω και γω υπομονη. Αλλα ποσο πια ας μας λυπηθει καποιος... Ευχαριστω!
Ά-πυρος

Δημοσίευση από Ά-πυρος »

Είναι αφέλεια να έχεις την εντύπωση ότι αυτοί που ψάχνουν αξιόπιστη ενημέρωση συμμετέχουν με αυτό τον τρόπο στα Διαδικτυακά Μέσα... Τις απαντήσεις τις έδωσες μόνος σου!
Άβαταρ μέλους
VASILIS98
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από VASILIS98 »

george29gumf έγραψε:Βρε οτι και να λεμε εμεις εδω μεσα αυτοι θα κανουν το δικο τους οπως κανουν και τοσο καιρο. Ας ελπισουμε ολη αυτη η καθηστεριση να βγει με καποιο τροπο σε καλο. Τι αλλο να πω. Το παιδι Απο εδω μεσα που ειχε δωσει πληροφορια οτι την επομενη θα εβγαινε το φεκ στη σελιδα της π. Υ μηπως ξερει κατι; Μπας και μας ξεαγχωσει λιγο; Πραγματικα πιστευω οτι δε θα μας πειραζε αν μας ελεγαν οτι ξερετε κατι θα μπητε στις σχολες σε ενα δυο τρεις πεντε μηνες. Αλλα να μας το ελεγαν. Αυτο που συμβαινει τωρα ειναι το μαρτυριο της σταγονας. Και κατι αλο που σκεφτομαι. Ειμαστε εδς μεσα καμια 50αρια που παρακολουθουν και καμια 250αρια στο φεισμπουκ. Οι υπολοιποι που ειναι βρε παιδια. Οκ δεν εχουν ολοι φεις και δεν μπαινουν ολοι στο φορουμ. Εεε δεν αγχωνοντε αυτοι δεν αντιδρουν; Τι στο καλο συμβαινει; Μηπως ξερουν κατι παραπανω και απλα μας παρακολουθουν; Τι να πω; Για αλλη μια φορα θα πω και γω υπομονη. Αλλα ποσο πια ας μας λυπηθει καποιος... Ευχαριστω!
Δεν εχω κατι σιγουρο αδερφε μου! Οταν θα εχω κατι εγκυρο να εισαι σιγουρος θα το ποσταρω αμεσως ειτε ειναι καλο ειτε κακο!
Άβαταρ μέλους
PAKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PAKOS »

Πάντως στην απάντηση του Υπ. Οικονομικών σε συνδυασμό με την απάντηση Δένδια, με προβληματίζει η τελευταία παράγραφο και των δυο στις οποίες ο μεν λέει:

οτι ο καθορισμός των επιμέρους προτεραιοτήτων και η διαχείριση της υπάρχουσας γενικής πίστωσης για το υπουργείο είναι θέμα του Υπουργείου πως θα τη διαχειριστεί (δηλαδή υπάρχουν κάποια χρήματα, αλλά το υπουργείο δημόσιας τάξης θα αποφασίσει πως θα τα κατανείμει και αν εμείς είμαστε μια από τις προτεραιότητες του)

σε αντιπαράθεση με τον Δένδια που λέει :

(έχω κάποια λεφτά σαν υπουργείο γενικά, αλλά δεν έχω όσα χρειάζονται για να καλύψω όλες τις ανάγκες μου σε μισθούς συντάξεις κ. Τ. Λ και επίσης πρέπει να κοιτάξω αν έχω κενά να βάλω 725 άτομα, αν δηλαδή είναι προτεραιότητα να προσληφθούν ή να χρησιμοποιήσω αλλού τα χρήματα αυτά μιας και έχω έλλειμμα 11.088.951 ευρώ στο υπουργείο μου )

Για να μην πω για το Υπ. Διοικητικής μεταρρύθμισης που λέει δεν κάνουμε προσλήψεις 13-14,15-16 λόγω μεσοπρόθεσμου

Αν τα δείς όλα μαζι.. Αχ, αχ, αχ. Δεν μου αρέσει, καθόλου δεν μου αρέσει.

Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

PAKOS έγραψε: Πάντως στην απάντηση του Υπ. Οικονομικών σε συνδυασμό με την απάντηση Δένδια, με προβληματίζει η τελευταία παράγραφο και των δυο στις οποίες ο μεν λέει:

οτι ο καθορισμός των επιμέρους προτεραιοτήτων και η διαχείριση της υπάρχουσας γενικής πίστωσης για το υπουργείο είναι θέμα του Υπουργείου πως θα τη διαχειριστεί (δηλαδή υπάρχουν κάποια χρήματα, αλλά το υπουργείο δημόσιας τάξης θα αποφασίσει πως θα τα κατανείμει και αν εμείς είμαστε μια από τις προτεραιότητες του)

σε αντιπαράθεση με τον Δένδια που λέει :

(έχω κάποια λεφτά σαν υπουργείο γενικά, αλλά δεν έχω όσα χρειάζονται για να καλύψω όλες τις ανάγκες μου σε μισθούς συντάξεις κ. Τ. Λ και επίσης πρέπει να κοιτάξω αν έχω κενά να βάλω 725 άτομα, αν δηλαδή είναι προτεραιότητα να προσληφθούν ή να χρησιμοποιήσω αλλού τα χρήματα αυτά μιας και έχω έλλειμμα 11.088.951 ευρώ στο υπουργείο μου )

Για να μην πω για το Υπ. Διοικητικής μεταρρύθμισης που λέει δεν κάνουμε προσλήψεις 13-14,15-16 λόγω μεσοπρόθεσμου

Αν τα δείς όλα μαζι.. Αχ, αχ, αχ. Δεν μου αρέσει, καθόλου δεν μου αρέσει.

αν τα δεις ολα μαζι μπορει και να τρελαθεις. Γιαυτο ας περιμενουμε την τελικη ανακοινωση για να τα δουμε ολα. Μου αρεσει που εβγαλε και η πυ ανακοινωση απο τις 25/1 και λεει θα ακολουθησουν διαταγες κτλ κτλ. Ε ποτε δλδ θα ακολουθησουν διαταγες μετα απο ενα χρονο; Οτι ναναι παντου. Ρε τι ζηταμε; Τι; Μια ενημερωση. Δεν την δικαιουμαστε; Τοσο για πεταμα μας εχουν; Αλλα μαλλον μας θεωρουν απο τους τυχερους της σημερινης εποχης και κρισης και σου λεει εκει περιμενε κυριε Ή κυρια. Σου αρεσει; Αντεχεις; Δε σου αρεσει; Δεν αντεχεις; Σηκω φυγε... Και Απο επιλαχοντες δωξα το θεο εχομε πολλους. Αλλα βεβαια σκεφτεται κανεις τοσο καιρο πως την βγαζουμε εμεις και οικογενειες μας; Ολοι αν ξεραμε πως θα ειχε εξεληχθει ο διαγωνισμος θα ειχαμε κανει τον προγραμματισμο μας. Τελος παντων. Απο μερα σε μερα ας ελπιζουμε και ας παιρνουν οι εβδομαδες... Καλημερα σε ολους.
μακης

Δημοσίευση από μακης »

Εμενα πιο πολυ με τρελενει που εκοψα το χορτο σε περιπτωση που μας κανουν Τοξικολογικες να μην μου βρουν τιποτα στα ουρα. Μεχρι ποτε θεε μου; Δεν μας λιπουνται άλλο;
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Παιδιά τέλη του μήνα θα έχουμε απαντήσεις και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.'Οπως όλα δείχνουν τότε θα ξέρουμε και τα κενά και για την αναδιάρθρωση. Ξεκάθαρα πάντως είναι θέμα Δένδια.
Λευτερης

Δημοσίευση από Λευτερης »

Νομίζω παιδιά πως τώρα πρέπει να πιέσουμε τα επιμέρους κλιμάκια της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ που λέει με σκοπό να δώσουν το Οκ στον δενδια ώστε να επανεξεταστουν οι οργανικές θέσεις με αποτέλεσμα να μας πάρουν πάλι πρέπει να ασκήσουμε πίεση στο Αρχηγιο αυτο πρέπει να δώσει εντολή ώστε να ενεργοποιηθούν τα υπόλοιπα ΑΠΟ την στιγμή που μας γνωστοποιηουν πως λεφτα υπάρχουν..
epitixon

Δημοσίευση από epitixon »

Γιατι ρε παιδια δεν μ ανοιγει εμενα το λινκ; Κανενα απο τα δυο! Ας στειλει καποιος το σωστο! Ευχαριστω
ΑΕΤΟΣ

Δημοσίευση από ΑΕΤΟΣ »

Παιδιά καλησπέρα κάτι το περίεργο συμβαίνει, από τη μια το υπουργείο λέει πως αδυνατεί να μας πάρει και από την άλλη βγάζει καινούριες προκυρήξεις.
http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=14957&spec=job&type=1
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες