Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Απλά αυτό που είναι εκνευριστικό είναι ότι επίσημα με τις απαντήσεις που έδωσαν τα υπουργεία σε ερωτήσεις βουλευτών μεταξύ τους έρχονται σε αντίθεση και το ένα υπουργείο παραπέμπει στο άλλο. Βέβαια το μόνο θετικό είναι ότι στην τελευταία απάντηση του ο Δένδιας που είναι κ ο άμεσα ενδιαφερόμενος στην ουσία είπε ότι περαιτέρω θα προσδιορισθεί η ημερομηνία πρόσληψής τους.
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

handballer έγραψε:
THEO έγραψε: Απ'οτι ξέρω τέλος του μήνα η Ελλάδα θα πάρει κάποια λεφτά. Επίσης μέχρι τέλη του μήνα θα έχουν τελειώσει κ οι κρίσεις-μεταθέσεις αξιωματικών. Αύριο είναι η τελευταία μέρα που καταθέτει προτάσεις η πυροσβεστική Στη δημόσια διαβούλευση για την αναδιοργάνωση του σώματος από το υπουργείο προ-πο και για τα κενά που μπορεί να υπάρχουν. Όλα δείχνουν αν όχι από βδομάδα μέχρι τέλη του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει το πράγμα.
Θεωρώ κ εγώ ότι μέχρι τέλος του μήνα θα ξέρουμε όλοι τι θα γίνει.2 βδομάδες υπομονή ακόμα παίδες. Αν και τότε δεν μάθουμε τίποτα τότε τι να πω...

παιδια και εγω αυτο πιστευω, δεν νομιζω να μας ειπε ο δενδριας οτι θα μας παρουν κ στο τελος να μας δωσει ακυρο
Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

lanzaralx έγραψε:Πάλι κάτι μου βρωμάει με τον νικολι... Ρε ψυχολογικά που εχει ο κόσμος...
με ολο το σεβασμο αλλα επειδη εδω μεσα κοντεβουμε να τρελαθουμε και εχουμε εκνευριστει ολοι με την καθε πατατα που λεει κατα καιρους ο καθενας σας επισημενω οτι το φορουμ φιλανθρωπικο ιδρυμα δεν ειναι... (και καλα κανει) και για το λογο αυτο οι διαφημισεις πανε και εχοντε. Ποιοι τις βλεπουν; Η γιαγια μου; Οχι. Εμεις... Ε... Ετσι και γω υποπτευομαι οτι και καποιες κουβεντες απο αγνωστους μας τρελενουν και μεις αυξανουμε την επισκεψιμοτητα μιας και ειμαστε ενα απο τα φλεγοντα θεματα εδω μεσα. Ξυπνατε και μην τσιμπατε οπως τσιμπω και γω. Και παλι λεω με ολο το σεβασμο προς το φορουμ και τους διαχειρηστες που μας εχουν φανει χρησιμοι με τις πληροφοριες τους παρα πολλες φορες. Αλλα δυστοιχος εδω μεσα υπαρχουν ατομα που εχουν διαφορετικα συμφεροντα απο εμας. Ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

george29gumf έγραψε:
lanzaralx έγραψε:Πάλι κάτι μου βρωμάει με τον νικολι... Ρε ψυχολογικά που εχει ο κόσμος...
με ολο το σεβασμο αλλα επειδη εδω μεσα κοντεβουμε να τρελαθουμε και εχουμε εκνευριστει ολοι με την καθε πατατα που λεει κατα καιρους ο καθενας σας επισημενω οτι το φορουμ φιλανθρωπικο ιδρυμα δεν ειναι... (και καλα κανει) και για το λογο αυτο οι διαφημισεις πανε και εχοντε. Ποιοι τις βλεπουν; Η γιαγια μου; Οχι. Εμεις... Ε... Ετσι και γω υποπτευομαι οτι και καποιες κουβεντες απο αγνωστους μας τρελενουν και μεις αυξανουμε την επισκεψιμοτητα μιας και ειμαστε ενα απο τα φλεγοντα θεματα εδω μεσα. Ξυπνατε και μην τσιμπατε οπως τσιμπω και γω. Και παλι λεω με ολο το σεβασμο προς το φορουμ και τους διαχειρηστες που μας εχουν φανει χρησιμοι με τις πληροφοριες τους παρα πολλες φορες. Αλλα δυστοιχος εδω μεσα υπαρχουν ατομα που εχουν διαφορετικα συμφεροντα απο εμας. Ευχαριστω!
και αυτο που αναφερεις ισχυει και οτι μερικοι το κανουν επιτηδες γιατι γουσταρουν να μας σπαν τα νευρα αλλα δεν μπορεις να αποριψεις και την πιθανοτητα να ξερει κατι παραπανω απο τους υπολοιπους

Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

νικολης έγραψε:Η απαντηση δωθηκε και ειναι δυστυχως αρνητικη. Δεν το περιμενα αυτο ειναι η αληθεια μετα απο οσα εχουν ειπωθει τοσο καιρο. Συγνωμη εαν σας αναστατωσα και στεναχωριεμαι που ειμαι εγω αυτος που φερνει τα ασχημα νεα.
"η απαντηση δοθηκε και δυστυχως ειναι αρνητικη"... Ρε ποσοι κομπλεξικοι μπαινετε εδω μεσα και παιζετε με τον πονο μας; Βρειτε καμια δουλεια να κανετε και παραιτηστε μας ησυχους κομπλεξαρες του κερατα
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Απαντηση σε αυτους που δεν εχουν τι να κανουν και ασχολουνται με εμας.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R5mMRiiCwak
Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

DIMITRIS_84 έγραψε:
νικολης έγραψε:Η απαντηση δωθηκε και ειναι δυστυχως αρνητικη. Δεν το περιμενα αυτο ειναι η αληθεια μετα απο οσα εχουν ειπωθει τοσο καιρο. Συγνωμη εαν σας αναστατωσα και στεναχωριεμαι που ειμαι εγω αυτος που φερνει τα ασχημα νεα.
"η απαντηση δοθηκε και δυστυχως ειναι αρνητικη"... Ρε ποσοι κομπλεξικοι μπαινετε εδω μεσα και παιζετε με τον πονο μας; Βρειτε καμια δουλεια να κανετε και παραιτηστε μας ησυχους κομπλεξαρες του κερατα
ελα μ ντε εδω μεσα πληρονουμε τα ψυχολογικα και τα διαφημιστικα του καθε ενος. Ειχε πει καποια στιγμη ο διαχειρηστης οτι δεν θα ξανααφησει να γραψει καποιος αγνωστος αλλα το παρτυ καποιοων δε σταματα. Οποτε ας φυλτραρουμε οτι διαβαζουμε μονο αυτο μας σωνει απο νευρολογο ψυχιατρο... Και ας εμπιστευομαστε αυτους που εχουν φανει σοβαροι μεσα στις 72 σελιδες εδω μεσα.
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Κάποιοι εδώ μέσα εκτός από τρολς είναι και τρομπς.
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Εγω αφου δεν εχω κανει εγγραφη στο φορουμ τωρα λεγομαι Νικολης σε λιγο λεγομαι Τριπορτον και αυριο λεγομαι Τζιαιτζο και γραφω οτι γουσταρω. Ποιος μου λεει εμενα οτι ο Νικολης ειναι τι ιδιο ατομο με τους υπολοιπους απλα καθε φορα που στελνει να αλλαζει το ονομα. Το ποιοι μιλανε σοβαρα και με επιχειρηματα τους ξερουμε εδω στο φορουμ και κυριως τα παιδια που εχουν κανει εγγραφη και γνωριζουμε οτι δεν ειναι προβοκατορες και δεν ξερω εγω τι αλλο. Μπορει τωρα καποιος με το δικο μου ονομα να στειλει οτι παπατζα του κατεβει στο κεφαλι. Σιγουρα τα πραγματα ειναι δυσκολα στην περιπτωση μας αλλα η αγωνια και τα νευρα μας εχουν καποια ορια και δεν επιτρεπω σε κανεναν να παιζει με αυτα. Αυτος ο μηνας θα δειξει. Αντε και ο επομενος. Αν οχι ξεκιναμε και παιρνουμε την κατασταση στα χερια μας.
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

THEO έγραψε:Κάποιοι εδώ μέσα εκτός από τρολς είναι και τρομπς.
απο την μια 2-3 υπεραπαισιοδοξοι Και απο την αλλη οι 2 χτεσινοι για της ημερομηνιες καταταξης. Ενας ανθρωπος να βγει και να πει, θα μας παρουν ή δε θα μας παρουν για αυτο, αυτο αυτο και αυτο. Κανενας δε το εχει κανει. Ο καθενας με την παπαρια του και εμεις στην μεση να ψαρωνουμε με τις παπαριες τους.
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Δημήτρη 84 όπως φαίνεται το πράγμα θα ξεκαθαρίσει τέλη του μήνα. Μπορεί κ πιο νωρίς.

Αυτοί οι παπατζήδες που γράφουν εδώ να εύχονται να μην βρεθούν στη θέση μας ποτέ. Γιατί κάποιοι όμοιοι τους θα τους κάνουν τα ίδια...
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

Ας κανουμε λιγο υπομονη ακομη μελλοντικοι συναδερφοι... πιστευω και εγω μεχρι το τελος του μηνα θα ξεκαθαρισουν ολα... θελοντας και μη θα τελειωσει το δουλεμα...
TSIARTAS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από TSIARTAS »

THEO έγραψε:Εσύ όμως τζι ι τζο γιατί είσαι έτοιμος να χαρείς σε περιπτώση που δεν μας προσλάβουνε. Πάντως σε προηγούμενη απάντηση ο Δένδιας ανέφερε ότι αν κάποιος 5ετής είναι και επιτυχών στους 725 θα ξαναφοιτήσει στη σχολή γιατί είναι διαφορετική η εκπαίδευση κ διαφορετκό το καθηκοντολόγιο. Δήλαδη είμαστε διαφερετικές περιπτώσεις κ δεν πρόκειτα κάποιος να μονιμοποιηθεί στη θέση κάποιου άλλου.

http://www.eppye.com/2013/02/a.html
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

TSIARTAS έγραψε:
THEO έγραψε:Εσύ όμως τζι ι τζο γιατί είσαι έτοιμος να χαρείς σε περιπτώση που δεν μας προσλάβουνε. Πάντως σε προηγούμενη απάντηση ο Δένδιας ανέφερε ότι αν κάποιος 5ετής είναι και επιτυχών στους 725 θα ξαναφοιτήσει στη σχολή γιατί είναι διαφορετική η εκπαίδευση κ διαφορετκό το καθηκοντολόγιο. Δήλαδη είμαστε διαφερετικές περιπτώσεις κ δεν πρόκειτα κάποιος να μονιμοποιηθεί στη θέση κάποιου άλλου.

http://www.eppye.com/2013/02/a.html

ωραια τα γραφουν οι 5ετης αλλα δεν βλεπω απαντηση απο τον υπουργο! Η τελευταια απο οσο ξερω ειναι οτι θα ξανα φοιτησουν εφοσον περασαν και στους 725!
δοκιμος

Δημοσίευση από δοκιμος »

Δε τους φτάνει που έγιναν πενταετείς δε έχουν το θεό τους τα σωματεία των εποχικών... Θέλουν μονιμοποίηση... Λογικά πάνω στις θέσεις μας... Τι να πω... Αντί να τους Πει Και πολύ σας είναι ππου γίνατε πενταετεις... Κάθονται και τους ακούνε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες