Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Είδες τα σχόλια στο άρθρο 35 για το προσωπικό?
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

THEO έγραψε:Είδες τα σχόλια στο άρθρο 35 για το προσωπικό;

ειμαι απο το κιν κ ειναι λιγο δυσκολο Εικόνα
αν δεν σου ειναι κοπος και ειναι εφικτο ανεβασε το εδω στο φορουμ
THEO

Δημοσίευση από THEO »

http://www.opengov.gr/yptp/?p=802

Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

Άρθρο 35: Τοποθέτηση Προσωπικού 1. Το πυροσβεστικό και πολιτικό προσωπικό του Αρχηγείου τοποθετείται στις Διευθύνσεις και τα Τμήματα αυτού, με διαταγή του Προϊστάμενου Επιτελείου του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, ύστερα από έγκριση του Αρχηγού.
2. Με απόφαση του Αρχηγού μπορεί ν' ανατεθούν καθήκοντα Διευθυντή σε Αξιωματικό με τα κατάλληλα προσόντα και εμπειρία σχετικά με τη θέση, με βαθμό κατώτερο από αυτόν που προβλέπεται για την περίπτωση αυτή. Με όμοια απόφαση μπορούν να ανατεθούν σε Διευθυντή παράλληλα με τα καθήκοντά του, και αυτά του Προϊσταμένου άλλης Διεύθυνσης.
3. Με απόφαση του Διευθυντή ή Προϊσταμένου ορίζεται ως επικεφαλής Γραφείου ο αρχαιότερος από τους βαθμοφόρους του Γραφείου, ο οποίος διαθέτει την κατάλληλη γνώση και εμπειρία σε αντικείμενο σχετικό με τη θέση. Ο επικεφαλής Γραφείου υπάγεται στον οικείο Προϊστάμενο Τμήματος.
1. Το πυροσβεστικό και πολιτικό προσωπικό του Αρχηγείου τοποθετείται στις Διευθύνσεις και τα Τμήματα αυτού, με διαταγή του Προϊστάμενου Επιτελείου του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, ύστερα από έγκριση του Αρχηγού.
2. Με απόφαση του Αρχηγού μπορεί ν' ανατεθούν καθήκοντα Διευθυντή σε Αξιωματικό με τα κατάλληλα προσόντα και εμπειρία σχετικά με τη θέση, με βαθμό κατώτερο από αυτόν που προβλέπεται για την περίπτωση αυτή. Με όμοια απόφαση μπορούν να ανατεθούν σε Διευθυντή παράλληλα με τα καθήκοντά του, και αυτά του Προϊσταμένου άλλης Διεύθυνσης.
3. Με απόφαση του Διευθυντή ή Προϊσταμένου ορίζεται ως επικεφαλής Γραφείου ο αρχαιότερος από τους βαθμοφόρους του Γραφείου, ο οποίος διαθέτει την κατάλληλη γνώση και εμπειρία σε αντικείμενο σχετικό με τη θέση. Ο επικεφαλής Γραφείου υπάγεται στον οικείο Προϊστάμενο Τμήματος.

δεν αναφερει τπτ για τους 725Εικόνα

THEO

Δημοσίευση από THEO »

Το ξέρω. Τα σχόλια να δεις. Όχι το άρθρο. Στα σχόλια οι 9 στους 10 προτείνουν να μονιμοποιηθούν οι 5ετείς. Για μας κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

5Ετεις γραφουν λογικα τα σχολια
gijoe
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από gijoe »

Που ειναι ο Νικολης π ελεγε σημερα βγαινει ποτε μπενουμε?
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

Συνφωνα με τ φεκ 31/12/2012 καδ.205282 ειναι επιτυχοντες 725ατομα ως πυροσβεστες διαφορων κατηγοριων. αφου οι σειρες της πειροσβεστικης 87 89 91 βγαινουν στην συνταξη ποτε θα προσλιφθουν οι επιτυχοντες ωστε να μην υπαρξουν κενα;

να κι ενα σχολιο που αφορα εμας

THEO

Δημοσίευση από THEO »

Γι αυτό είπα 9 στα 10.
νικολης

Δημοσίευση από νικολης »

Η απαντηση δωθηκε και ειναι δυστυχως αρνητικη. Δεν το περιμενα αυτο ειναι η αληθεια μετα απο οσα εχουν ειπωθει τοσο καιρο. Συγνωμη εαν σας αναστατωσα και στεναχωριεμαι που ειμαι εγω αυτος που φερνει τα ασχημα νεα.
Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

νικολης έγραψε:Η απαντηση δωθηκε και ειναι δυστυχως αρνητικη. Δεν το περιμενα αυτο ειναι η αληθεια μετα απο οσα εχουν ειπωθει τοσο καιρο. Συγνωμη εαν σας αναστατωσα και στεναχωριεμαι που ειμαι εγω αυτος που φερνει τα ασχημα νεα.

Τι απαντηση; Τι εννοεις;

THEO

Δημοσίευση από THEO »

Ποια απάντηση ρε νικολή; Από ποιον?
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

νικολης έγραψε:Η απαντηση δωθηκε και ειναι δυστυχως αρνητικη. Δεν το περιμενα αυτο ειναι η αληθεια μετα απο οσα εχουν ειπωθει τοσο καιρο. Συγνωμη εαν σας αναστατωσα και στεναχωριεμαι που ειμαι εγω αυτος που φερνει τα ασχημα νεα.
ποια ειναι αυτη η απαντηση πες μας κι ας ειναι αρνητικη τοσα και τοσα εχουμε ακουσει τωρα θα απογοητευτουμε;

THEO

Δημοσίευση από THEO »

Λοιπόν. Η απάντηση δόθηκε από που σε ποιον; Πετάτε μια κουβέντα χωρίς να εξηγείτε κ σπέρνετε πανικό. Γίνε πιο συγκεκριμένος για να καταλάβουμε.
νικολης

Δημοσίευση από νικολης »

Εγω τηλεφωνικα ενημερωθηκα παιδια. Θα δημοσιευτει η απαντηση του υπουργειου διοικιτικης μεταριθμισης προς το π. Σ (εαν δεν εχει δημοσιευετι ακομα).
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες