Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

gate21ss έγραψε:
THEO έγραψε:Γκειτ 21 το θυμάμαι αυτό που λες. Απλά για πιο λόγο ενώ προφορικά σου είχαν πει ότι ο διαγωνισμός μας δεν πιάνεται από τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου επίσημα απαντάνε το αντίθετο. Σου το είχαν εξηγήσει αυτό;

Κατά λέξη είχα γράψει τα παρακάτω τότε:

gate21ss έγραψε:Και κάτι άλλο θετικό.

Μετά από επικοινωνία μου με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και επικοινωνία εκείνων με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, είχα την ενημέρωση ότι ανεξάρτητα από την απάντηση που θα δώσει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην ερώτηση του βουλευτή Μαριά, ότι δηλαδή σκοντάφτουμε στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016, εμείς τελικά ΔΕΝ εντασσόμαστε σε όλα αυτά τα μέτρα. Υπάρχει επιτροπή στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης που ασχολείται με την κατανομή θέσεων από πίνακες επιτυχόντων και η χθεσινή ανακοίνωση του Α. Π. Σ. Είναι πέρα για πέρα θετική σχετικά με την εξέλιξη του διαγωνισμού.

Υ. Γ.: Έγραψα και κάτι αισιόδοξο.ΕικόναΕικόνα

Βρήκα κάποιον τρόπο και θέλω να πιστεύω ότι πίεσα για να μπορέσω να μάθω κάτι περισσότερο. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε δεν είναι εφικτό να αναφέρονται όλα σε δημόσιο βήμα. Μείνε στο ότι αυτή η απάντηση είναι απάντηση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και μόνο. Δεν είναι δεσμευτική και φυσικά δεν είναι το υπουργείο που αποφασίζει, αλλά το υπουργείο που κατά κάποιον τρόπο εκτελεί τις αποφάσεις.

Υ. Γ.: Είναι αυτονόητο ότι όλες τις πληροφορίες θα πρέπει να τις αξιολογούμε και όχι να τις δεχόμαστε ως μια κοινή αλήθεια. Προσωπικά είμαι αρκετά καχύποπτος και ακόμη και για τα παραπάνω που αναφέρω διατηρώ έστω και κάποιες επιφυλάξεις.

φιλε θυμαμαι σαν τωρα το σχετικο σου δημοσιευμα λογω της διαμαχης που ειχαμε εκεινη την ημερα και δε μπορω να καταλαβω το εξης: Το υπουργειο διοικητικης μεταρρυθμισης σε ποιον λεει αληθεια και σε ποιον ψεματα; Σε σενα ή σε ολους εμας με την επιστολη του; Αν λεει ψεματα σε σενα τοτε οντως εντασσομαστε στο μεσοπροθεσμο και ειναι αρνητικο, αν λεει ψεματα σε ολους εμας με την επιστολη του τοτε ειναι θετικο απο την μια αλλα απο την αλλη ειναι τελειως αναξιπιστο υπουργειο και με την απαντηση του το μονο που καταφεραν ειναι να σκορπισουν πανικο σε ολους μας. Οπως και να χει ειτε στην μια περιπτωση ειτε στην αλλη, το δουλεμα παει συννεφο και εμεις χρειαζομαστε ντρομπρες απαντησεις που δεν τις εχουμε παρει απο κανεναν και ειμαστε τοσο καιρο στο σκοταδι. Εγω τουλαχιστον ετσι αντιλαμβανομαι τα γεγονοτα
Άβαταρ μέλους
VASILIS98
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από VASILIS98 »

ajax έγραψε:
VASILIS98 έγραψε:
Πολίτης έγραψε:Γιατί ρε Ajax, στο χρωστάνε; Κι Εγώ Δεν πήγα και δεν έμαθα! Κακό στον εαυτο μου έκανα... Να σηκωθείς και να πας να ρωτήσεις τι έγινε! Έλεγε συνάντηση στις 10 και μόνο 7 άτομα πήγαν! Και την προηγούμενη ημέρα που ήταν ο καφές εγώ πήγα, δεν μπόρεσα να παω την επόμενη! Αν γουστάρεις να μάθεις πληροφορίες σήκω απο τον υπολογιστή και πάρε τους δρόμους! Αιντε όλοι εδω μέσα!
Επιτελους κ μια σωστη κουβεντα! Μην περιμενετε να σας πουν τα παιδια τι τους ειπαν χθες εδω δημοσια... Οσοι θελετε να μαθενετε κουνηθειτε κ να πηγαινετε στις συναντησεις! Μην τα θελουμε ολα στο πιατο!
οταν ζεις σε αποσταση ανω των δεκα ωρων απο την αθηνα και το προηγουμενο βραδυ διαβαζεις στο φορουμ για τη συναντηση ειναι καπως δυσκολο να παρεβρεθεις. Στην τελικη, αφου δε μας το χρωστανε οπως λες, ας μην μας το αναφερουν καν. Τι νομιζεις οτι οι υπολοιποι θελουν λιγοτερο απο σενα να προσληφθουν ή΄μηπως νομιζεις οτι επειδη πηγες εχεις συνεισφερει πιο πολυ απο αλλους, και δεν εννοω εμενα, οι οποιοι πιεζουν με τον τροπο τους ή μαθαινουν Χρησιμες πληροφοριες Υστερα απο ατελειωτα τηλ και τις παραθετουν σε ολους; Γιατι αν αυτο πιστευεις πες το μου να δωσω αι κανα παρασημο.

Οχι παρασημα δεν θελουμε φιλε ουτε παραπανω απο ρσενα θελουμε να μπουμε αλλα δεν γινετε να τα πουν δημοσια ολα εδω πιστευω να ειναι κατανοητο! Αφου βλεπεις εδω υπαρχουν τρολακια σαν τον τζι αι τζο τον τριποτρον κ ποσοι αλλοι κ δεν ξερουμε κ σε τι αποσκοπουν! Δεν θελω καμια αντιπαραθεση με κανεναν συναδελφο! Ολα καλα θα πανε εστω κ δικαστικα ρε παιδια στην τελικη!
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

DIMITRIS_84 έγραψε:φιλε θυμαμαι σαν τωρα το σχετικο σου δημοσιευμα λογω της διαμαχης που ειχαμε εκεινη την ημερα και δε μπορω να καταλαβω το εξης: Το υπουργειο διοικητικης μεταρρυθμισης σε ποιον λεει αληθεια και σε ποιον ψεματα; Σε σενα ή σε ολους εμας με την επιστολη του; Αν λεει ψεματα σε σενα τοτε οντως εντασσομαστε στο μεσοπροθεσμο και ειναι αρνητικο, αν λεει ψεματα σε ολους εμας με την επιστολη του τοτε ειναι θετικο απο την μια αλλα απο την αλλη ειναι τελειως αναξιπιστο υπουργειο και με την απαντηση του το μονο που καταφεραν ειναι να σκορπισουν πανικο σε ολους μας. Οπως και να χει ειτε στην μια περιπτωση ειτε στην αλλη, το δουλεμα παει συννεφο και εμεις χρειαζομαστε ντρομπρες απαντησεις που δεν τις εχουμε παρει απο κανεναν και ειμαστε τοσο καιρο στο σκοταδι. Εγω τουλαχιστον ετσι αντιλαμβανομαι τα γεγονοτα

Κοίτα να δεις φίλε οι τύποι με τους οποίους έχουμε να κάνουμε είναι πολιτικάντηδες, χρησιμοποιούν μια ξύλινη γλώσσα και καταφέρνουν να ελίσσονται. Δυστυχώς ή ευτυχώς τίποτα απ' όσα έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα είναι κάτι δεσμευτικό. Μπορούν να βγάλουν μια άλλη ανακοίνωση και να πούνε "ναι μεν αλλά" και αυτό να είναι είτε αρνητικό είτε θετικό για εμάς.
Εγώ παρέθεσα αυτό που έμαθα. Από κει και πέρα μακάρι αυτές οι πληροφορίες που φθάσανε σε μένα να ευσταθούν.
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

VASILIS98 έγραψε:
ajax έγραψε:
VASILIS98 έγραψε:
Πολίτης έγραψε:Γιατί ρε Ajax, στο χρωστάνε; Κι Εγώ Δεν πήγα και δεν έμαθα! Κακό στον εαυτο μου έκανα... Να σηκωθείς και να πας να ρωτήσεις τι έγινε! Έλεγε συνάντηση στις 10 και μόνο 7 άτομα πήγαν! Και την προηγούμενη ημέρα που ήταν ο καφές εγώ πήγα, δεν μπόρεσα να παω την επόμενη! Αν γουστάρεις να μάθεις πληροφορίες σήκω απο τον υπολογιστή και πάρε τους δρόμους! Αιντε όλοι εδω μέσα!
Επιτελους κ μια σωστη κουβεντα! Μην περιμενετε να σας πουν τα παιδια τι τους ειπαν χθες εδω δημοσια... Οσοι θελετε να μαθενετε κουνηθειτε κ να πηγαινετε στις συναντησεις! Μην τα θελουμε ολα στο πιατο!
οταν ζεις σε αποσταση ανω των δεκα ωρων απο την αθηνα και το προηγουμενο βραδυ διαβαζεις στο φορουμ για τη συναντηση ειναι καπως δυσκολο να παρεβρεθεις. Στην τελικη, αφου δε μας το χρωστανε οπως λες, ας μην μας το αναφερουν καν. Τι νομιζεις οτι οι υπολοιποι θελουν λιγοτερο απο σενα να προσληφθουν ή΄μηπως νομιζεις οτι επειδη πηγες εχεις συνεισφερει πιο πολυ απο αλλους, και δεν εννοω εμενα, οι οποιοι πιεζουν με τον τροπο τους ή μαθαινουν Χρησιμες πληροφοριες Υστερα απο ατελειωτα τηλ και τις παραθετουν σε ολους; Γιατι αν αυτο πιστευεις πες το μου να δωσω αι κανα παρασημο.

Οχι παρασημα δεν θελουμε φιλε ουτε παραπανω απο ρσενα θελουμε να μπουμε αλλα δεν γινετε να τα πουν δημοσια ολα εδω πιστευω να ειναι κατανοητο! Αφου βλεπεις εδω υπαρχουν τρολακια σαν τον τζι αι τζο τον τριποτρον κ ποσοι αλλοι κ δεν ξερουμε κ σε τι αποσκοπουν! Δεν θελω καμια αντιπαραθεση με κανεναν συναδελφο! Ολα καλα θα πανε εστω κ δικαστικα ρε παιδια στην τελικη!
μην τρελαινεσαι ουτε εγω θελω καμια αντιπαραθεση, απλα με ολα αυτα τα νευρα εχουν λιγο τεντωθει. Συγνωμη αν εθιξα καποιον ειλικρινα δεν το ηθελα.

THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Όλα θα φάνουν σε λίγο καιρό. Όταν δηλαδή θα πάρει το κράτος λεφτά από Ευρώπη. Τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου θα πάρει λεφτά το κράτος; Τότε θα φανούν όλα. Πάντως πρέπει Να είμαστε ενωμένοι. Και έτοιμοι!
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

gate21ss έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:φιλε θυμαμαι σαν τωρα το σχετικο σου δημοσιευμα λογω της διαμαχης που ειχαμε εκεινη την ημερα και δε μπορω να καταλαβω το εξης: Το υπουργειο διοικητικης μεταρρυθμισης σε ποιον λεει αληθεια και σε ποιον ψεματα; Σε σενα ή σε ολους εμας με την επιστολη του; Αν λεει ψεματα σε σενα τοτε οντως εντασσομαστε στο μεσοπροθεσμο και ειναι αρνητικο, αν λεει ψεματα σε ολους εμας με την επιστολη του τοτε ειναι θετικο απο την μια αλλα απο την αλλη ειναι τελειως αναξιπιστο υπουργειο και με την απαντηση του το μονο που καταφεραν ειναι να σκορπισουν πανικο σε ολους μας. Οπως και να χει ειτε στην μια περιπτωση ειτε στην αλλη, το δουλεμα παει συννεφο και εμεις χρειαζομαστε ντρομπρες απαντησεις που δεν τις εχουμε παρει απο κανεναν και ειμαστε τοσο καιρο στο σκοταδι. Εγω τουλαχιστον ετσι αντιλαμβανομαι τα γεγονοτα

Κοίτα να δεις φίλε οι τύποι με τους οποίους έχουμε να κάνουμε είναι πολιτικάντηδες, χρησιμοποιούν μια ξύλινη γλώσσα και καταφέρνουν να ελίσσονται. Δυστυχώς ή ευτυχώς τίποτα απ' όσα έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα είναι κάτι δεσμευτικό. Μπορούν να βγάλουν μια άλλη ανακοίνωση και να πούνε "ναι μεν αλλά" και αυτό να είναι είτε αρνητικό είτε θετικό για εμάς.
Εγώ παρέθεσα αυτό που έμαθα. Από κει και πέρα μακάρι αυτές οι πληροφορίες που φθάσανε σε μένα να ευσταθούν.
και εγω το ιδιο θελω να πιστευω και το θετικο μαλιστα στην ολη υποθεση ειναι οτι σε ειχαν ενημερωσει οτι στην επισημη απαντηση τους θα αναφερθουν στο μεσοπροθεσμο ασχετως αν δεν ισχυει και μας ειχες προειδοποιησει εδω και μερες. Η αληθεια να λεγεται. Απο κει και περα τι σκατα γινεται, ουτε αυτοι δε ξερουν.
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Εγώ πάντως σήμερα έβγαλα ένα ατράνταχτο συμπέρασμα. Ό, τι όσοι είμαστε ακόμα στο φόρουμ και γράφουμε, είμαστε μπακούρια. Γιατί είναι του αγίου βαλεντίνου σήμερα.

Να πούμε και καμία *****@ να ελαφρύνουμε λίγο την ατμόσφαιρα... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

GPS12 έγραψε:Προσωπικά έχω την ίδια ακριβώς πληροφόρηση με τον Νικολή. Εμένα μου είπαν βέβαια από Δευτέρα θα ανακοινώσουν τελεσίδικα ημερομηνία. Άντε να δούμε...
θα ανακοινωση τελεσιδικα ημερομηνια σχετικα με τι; Με την καταταξη; Κατι τετοιο ειπε νομιζω ο νικολης. Εσενα ποιος στο ειπε; Δε θελω να μου τον κατονομασεις αλλα πες μου σε ποιον ακριβως χωρο ανηκει
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

THEO έγραψε:Εγώ πάντως σήμερα έβγαλα ένα ατράνταχτο συμπέρασμα. Ό, τι όσοι είμαστε ακόμα στο φόρουμ και γράφουμε, είμαστε μπακούρια. Γιατί είναι του αγίου βαλεντίνου σήμερα.

Να πούμε και καμία *****@ να ελαφρύνουμε λίγο την ατμόσφαιρα... Εικόνα
ποσο δικιο εχεις, ειπες μεγαλη κουβεντα. Εγραψες

Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

νικολης έγραψε:Αυριο μαγκες, αυριο θα ξερουμε. Θα σταλει αποντηση στο α. Π. Σ και στο προ. Πο για την ημ/νια προσληψης. Δεν εχω στοιχεια να παραθεσω αλλα η πληροφοριση ειναι εγκυρη απο την διευθυνση πληροφορικης που περιμενει την απαντηση. Ευχαρηστω.

φιλε νικολη θα ηθελα να σου κανω 3 απλες ερωτησεις που ισως εχουν σημασια ισως παλι οχι σχετικα με την ορθοτητα των λεγομενων σου. Συγνωμη για την αμφισβητηση προς το προσωπο σου αλλα με ολα αυτα που ακουγονται ειναι πολυ δυσκολο να μην διατηρουμε τις επιφυλαξεις μας εμεις που δεν εχουμε γνωστους για να μαθουμε τι συμβαινει. Σε ερωτω λοιπον τα εξης:

1. Σε ποια διευθυνση πληροφορικης αναφερεσαι; Της πυροσβεστικης ή καποιας αλλης υπηρεσιας;
2. Αυτος που στο ειπε ειναι καποιος υπαλληλος αγνωστος προς εσενα ή γνωστος;
3. Κατεχει τετοια θεση ετσι ωστε να γνωριζει μια τοσο σημαντικη πληροφορια;

υγ: Δεν ζηταω ουτε ονομα να μου πεις ουτε αν διατηρει καποιον βαθμο ουτε αν ειναι θειος σου, κολλητους κλπ. Απλα δωσε μια διευκρηνιση σε αυτα που σε ρωταω για να βγαλουμε μια ακρη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
gijoe
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από gijoe »

Ποσες φορες εχει ακουστει αυτο το αυριο μεθαυριο θα βγει το ενα η το αλλο και στο τελος τιποτα...
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

gijoe έγραψε:Ποσες φορες εχει ακουστει αυτο το αυριο μεθαυριο θα βγει το ενα η το αλλο και στο τελος τιποτα...

κανεις λαθος. Πολλα παιδια ειχαν πει οτι θα βγει το φεκ (επιτυχων) και βγηκε, μετα μας ειχαν πει ακριβως και την αναρτηση των πινακων στην σελιδα της πυροσβεστικης...
Άβαταρ μέλους
VASILIS98
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από VASILIS98 »

lagos13 έγραψε:
gijoe έγραψε:Ποσες φορες εχει ακουστει αυτο το αυριο μεθαυριο θα βγει το ενα η το αλλο και στο τελος τιποτα...

κανεις λαθος. Πολλα παιδια ειχαν πει οτι θα βγει το φεκ (επιτυχων) και βγηκε, μετα μας ειχαν πει ακριβως και την αναρτηση των πινακων στην σελιδα της πυροσβεστικης...
Γιατι ασχολεισαι με τον τυπακο τωρα! Αστον να λεει την τρολια του κ να εξαφανιζετε!
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Πάντως μέχρι αύριο ο Δένδιας έχει δώσει προθεσμία στην πυροσβεστική να καταθέτει προτάσεις για την αναδιοργάνωση του Σώματος.http://www.opengov.gr/yptp/?p=837
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

THEO έγραψε:Πάντως μέχρι αύριο ο Δένδιας έχει δώσει προθεσμία στην πυροσβεστική να καταθέτει προτάσεις για την αναδιοργάνωση του Σώματος.http://www.opengov.gr/yptp/?p=837

με αυτους τους ανθρωπους περιμενουμε να βγαλουμε συννενοηση; Δλδ τους εδωσε προθεσμια μεχρι το σαββατο; Ρε παιδια λειτουργει το υπουργειο σαββατα;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες