Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Βαγγελης

Δημοσίευση από Βαγγελης »

Παιδιά Χρειάζεται Πολιτική Πίεση. Πρέπει Να Τρέξουμε Ολοι στα Πολιτικά Γραφεία Της Κυβέρνησης Και να τους Πιέσουμε Να δουν οτι αν δεν Πιέσουν Να Μπούμε Θα μας Χάσουν Στις Εκλογές! Εμείς Εδω απο Κρήτη Το Έχουμε Κάνει Ήδη (Ρέθυμνο , Ηράκλειο) Αλλά Δεν Φτάνει Οσο πιο Πολλοί Βουλευτές Της Κυβέρνησης Ασχολουντε με Εμάς Τόσο Το Καλύτερο! Είναι Η Μόνη Λύση! Εκτος και αν Θέλετε Να Περιμένουμε Να Περάσουν Τα 2 Χρόνια Που Λήγει Το φεκ και να το Πάμε Δικαστικά. Που θα Δικαιωθούμε Σίγουρα Αλλα θα εχουν Περάσει 2-3-4 Χρονάκια Για να Μπούμε!
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

Βαγγελης έγραψε:Παιδιά Χρειάζεται Πολιτική Πίεση. Πρέπει Να Τρέξουμε Ολοι στα Πολιτικά Γραφεία Της Κυβέρνησης Και να τους Πιέσουμε Να δουν οτι αν δεν Πιέσουν Να Μπούμε Θα μας Χάσουν Στις Εκλογές! Εμείς Εδω απο Κρήτη Το Έχουμε Κάνει Ήδη (Ρέθυμνο, Ηράκλειο) Αλλά Δεν Φτάνει Οσο πιο Πολλοί Βουλευτές Της Κυβέρνησης Ασχολουντε με Εμάς Τόσο Το Καλύτερο! Είναι Η Μόνη Λύση! Εκτος και αν Θέλετε Να Περιμένουμε Να Περάσουν Τα 2 Χρόνια Που Λήγει Το φεκ και να το Πάμε Δικαστικά. Που θα Δικαιωθούμε Σίγουρα Αλλα θα εχουν Περάσει 2-3-4 Χρονάκια Για να Μπούμε!
πολυ συμαντικο αυτο που λεει ο βαγγελης! Οσο περισσοτεροι παρουμε την κατασταση στα χερια μας τοσο καλυτερα για μας. Καντε το για τους εαυτους σας πανω απο ολα! Παλεψτε για το μελλον σας. Στην κρητη ηδη γινεται και πρεπει να συνεχιστει αυτη η προσπαθεια και σε αλλα μερη της ελλαδας που παραμενουν ανενεργα.
Άβαταρ μέλους
sakis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από sakis »

Ετσι ειναι οπως τα λετε συναδελφοι, οσοι ποιο πολυ πιεσουμε τοσο πιο γρηγορα θα μας παρουν. Μεχρι τελη φλεβαρη πρεπει να εχουμε ημερομηνια καταταξης. Γι αυτο απο δευτερα ολοι στα τηλεφωνα και στα πολιτικα γραφεια. Μπορει να μην μας αρεσει αλλα αυτο πρεπει να κανουμε. Ολα θα πανε καλα...
serres

Δημοσίευση από serres »

Κάποιοι δεν τη παλεύουν καθόλου απ'οσα καταλαβαίνω... Ζειτε μια ζωή φαντάζομαι γεμάτη άρνηση, είστε, ειλικρινά, μισαλλάδοξοι.

Υ. Γ Απο Δευτέρα όλοι στα πολιτικά σας γραφεία και όταν προσληφθούμε (και αυτό θα γίνει και μάλιστα σύντομα), αναρωτιέμαι τι άλλο θα σκεφτείτε εσείς οι μισαλλάδοξοι ωστε να έχετε κάτι νά λέτε.
Όλα κυλούν ομαλά και όσο σκέφτομαι οτι με κάποιους απο εσας που αγχώνονται τόσο θα είμαι συνάδελφος, λυπάμαι και τον ευατό μου και όλους τους συναδέλφους που μαζι με μένα κάνουν θετικές σκέψεις και μόνο.
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

sakis έγραψε:Γι αυτο απο δευτερα ολοι στα τηλεφωνα και στα πολιτικα γραφεια. Μπορει να μην μας αρεσει αλλα αυτο πρεπει να κανουμε.

ΟΧΙ φιλαράκι! Ούτε μας αρέσει, ούτε αυτό πρέπει να κάνουμε.

Εγώ ήμουν αυτός που από αρχές Δεκέμβρη έλεγα ότι χρειάζεται να ψαχτούμε και να τους ενοχλήσουμε και ότι τα δείγματα δεν είναι θετικά. Αυτό δε σημαίνει ότι θα ξεκινήσουμε να γλείφουμε για να μας προσλάβουνε (γιατί γλείψιμο είναι) ούτε να παρακαλάμε για παράδειγμα να μειωθεί το εφάπαξ των πυροσβεστών για να βγούνε πιο πολλοί στη σύνταξη και να πάρουν εμάς. Υπάρχουν και έντιμοι τρόποι να ρωτήσεις, να ψαχτείς, να μάθεις και να πιέσεις. Σίγουρα όμως το πολιτικό γραφείο δεν είναι έντιμος τρόπος.
Δεν γίνεται η χώρα να έχει φτάσει στο ναδίρ από το ρουσφετολόγι και τις λαμογιές κι εμείς ακόμη να σκεφτόμαστε το πολιτικό γραφείο.
serres

Δημοσίευση από serres »

gate21ss έγραψε:
sakis έγραψε:Γι αυτο απο δευτερα ολοι στα τηλεφωνα και στα πολιτικα γραφεια. Μπορει να μην μας αρεσει αλλα αυτο πρεπει να κανουμε.

Εγώ ήμουν αυτός που από αρχές Δεκέμβρη έλεγα ότι χρειάζεται να ψαχτούμε και να τους ενοχλήσουμε και ότι τα δείγματα δεν είναι θετικά. Αυτό δε σημαίνει ότι θα ξεκινήσουμε να γλείφουμε για να μας προσλάβουνε (γιατί γλείψιμο είναι) ούτε να παρακαλάμε για παράδειγμα να μειωθεί το εφάπαξ των πυροσβεστών για να βγούνε πιο πολλοί στη σύνταξη και να πάρουν εμάς. Υπάρχουν και έντιμοι τρόποι να ρωτήσεις, να ψαχτείς, να μάθεις και να πιέσεις. Σίγουρα όμως το πολιτικό γραφείο δεν είναι έντιμος τρόπος.
Δεν γίνεται η χώρα να έχει φτάσει στο ναδίρ από το ρουσφετολόγι και τις λαμογιές κι εμείς ακόμη να σκεφτόμαστε το πολιτικό γραφείο.

1η φορά που συμφωνώ μαζί σου...
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

gate21ss έγραψε:

απο ποτε ονομαζεται ενοχληση, γλειψιμο το να διεκδικησεις αυτο που σου ανηκει; Ουτε παρακαλια ουτε τιποτα φιλε. Μαζευεστε 4-5 ατομα πατε και με ομορφο τροπο ζητας αυτο που σου αναλογει. Για αυτο εχουν εκλεγει απο τον ελληνικο λαο. Για να θετουν τα αιτηματα του στην βουλη, αυτη ειναι η δουλεια τους! Εσυ αν το βλεπεις ετσι, τοτε αποψη σου αλλα προσωπικα για μενα πρεπει να κινηθουμε και να φανουμε. Εχεις καλυτερη λυση περα απο πολιτικα γραφεια; Αν ναι θα χαιρομουν να την μοιραζοσουν μαζι μας. Μπροστα στις οθονες των υπολογιστων δε κερδιζουμε κατι.
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

DIMITRIS_84 έγραψε:Για αυτο εχουν εκλεγει απο τον ελληνικο λαο. Για να θετουν τα αιτηματα του στην βουλη, αυτη ειναι η δουλεια τους!

Εντάξει τώρα δεν έχει νόημα να αντιδικώ μαζί σου. Μάλλον εκεί στην Κρήτη οι βουλευτές κάνουν την παραπάνω δουλειά γι' αυτό και θα το αναφέρεις. Αν είναι να κατεβάσουμε ένα καράβι κόσμο να επισκεφτούμε αυτούς τους έντιμους ανθρώπους που αναφέρεις που θέτουν τα αιτήματα του ελληνικού λαού στη βουλή.
Τώρα αν νομίζεις ότι έτσι θα βοηθήσεις την κατάσταση δικαίωμά σου τότε.
Α και όσο για τις οθόνες και τους υπολογιστές που ανέφερες αν έχεις παρακολουθήσει κάπως το θέμα στο φόρουμ θα έχεις δει ότι μόνο αυτό δεν έκανα.

Καλή συνέχεια σε όλους, αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά!
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

gate21ss έγραψε:

σωστος

Άβαταρ μέλους
sakis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από sakis »

Φιλαρακι gate21 σεβαστη η απαντηση σου αλλα την ερμηνευσες λαθος. Ουτε για γλυψιμο μιλησα ουτε για παρακαλια. Ειπα να παρουμε τηλ. Για να υπαρχει μια πιεση προς τους βουλευτες και αυτοι με την σειρα τους προς τους υπουργους, Δηλαδη να κανουνε το νομιμο και αυτονοητο. Τωρα που κολανε οι συνταξεις και αυτα που λες δεν καταλαβαινω. Εγω παντως εφτασα ως εδω με την αξια μου και θα απαιτησω για το αυτονοητο. Τωρα εσυ αν εχεις την μυγα και μυγιαζεσε δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο. Υ. Γ. Με σεβασμο παντα προς το προσωπο σου
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

sakis έγραψε:Φιλαρακι gate21 σεβαστη η απαντηση σου αλλα την ερμηνευσες λαθος. Ουτε για γλυψιμο μιλησα ουτε για παρακαλια. Ειπα να παρουμε τηλ. Για να υπαρχει μια πιεση προς τους βουλευτες και αυτοι με την σειρα τους προς τους υπουργους, Δηλαδη να κανουνε το νομιμο και αυτονοητο. Τωρα που κολανε οι συνταξεις και αυτα που λες δεν καταλαβαινω. Εγω παντως εφτασα ως εδω με την αξια μου και θα απαιτησω για το αυτονοητο. Τωρα εσυ αν εχεις την μυγα και μυγιαζεσε δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο. Υ. Γ. Με σεβασμο παντα προς το προσωπο σου
τωρα το θετεις σωστα

Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

gate21ss έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:Για αυτο εχουν εκλεγει απο τον ελληνικο λαο. Για να θετουν τα αιτηματα του στην βουλη, αυτη ειναι η δουλεια τους!

Εντάξει τώρα δεν έχει νόημα να αντιδικώ μαζί σου. Μάλλον εκεί στην Κρήτη οι βουλευτές κάνουν την παραπάνω δουλειά γι' αυτό και θα το αναφέρεις. Αν είναι να κατεβάσουμε ένα καράβι κόσμο να επισκεφτούμε αυτούς τους έντιμους ανθρώπους που αναφέρεις που θέτουν τα αιτήματα του ελληνικού λαού στη βουλή.
Τώρα αν νομίζεις ότι έτσι θα βοηθήσεις την κατάσταση δικαίωμά σου τότε.
Α και όσο για τις οθόνες και τους υπολογιστές που ανέφερες αν έχεις παρακολουθήσει κάπως το θέμα στο φόρουμ θα έχεις δει ότι μόνο αυτό δεν έκανα.

Καλή συνέχεια σε όλους, αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά!
αλλο αντιδικια αλλο αντιλογος. Προσωπικα εχω ως σκοπο το δευτερο. Και το βασικοτερο, μην τα εκλαμβανεις ολα σε προσωπικο επιπεδο. Σε εκτιμω απο αυτα που γραφεις και ειχα βγει και σου ζητησα δημοσια συγνωμη και αναγνωρισα το λαθος μου αν θυμασαι. Η σποντα για τις οθονες δε θελει και πολυ να καταλαβεις οτι δε παει για σενα απο την στιγμη που εχεις ψαχτει και δεν το ξεχναω. Ετυχε και αναφερα το συγκεκριμενο σε απαντηση δικου σου μηνυματος με αφορμη αυτο που ειπες να μην πηγαινουμε σε πολιτικα γραφεια. Το οτι κολλουσε να το αναφερω στο δικο σου μηνυμα σημαινει οτι ηταν προσωπικη παρατηρηση; Δε νομιζω. Ειτε το θελουμε ειτε οχι δεν ειμαστε ολοι ενεργοι. Αρκετοι ναι, αλλα οχι ολοι. Εγω δεν θα αναγκασω κανεναν. Απλα θεωρω οτι ειμαστε ολοι μαζι σε αυτο το λουκι και πρεπει ολοι μαζι να κανουμε κατι. Εν αναγκη ας το αποφασισουμε ολοι μαζι και καθε προταση καλοδεχουμενη. Αν παλι οχι, τοτε οσοι θελουν ας κανουν υπομονη, δικαιωμα τους. Και κατι τελευταιο. Εγω δεν ειρωνευτηκα
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Πειτε μας ρε παιδια για να καταλαβαινουμε και εμεις που καθομαστε μπροστα στην οθονη του υπολογιστη, πως μπορουμε να βοηθησουμε; Το λεω γιατι εγω προσωπικα δεν εχω σχεσεις με κομματα, δλδ μπορω να παω σε ενα οποιοδηποτε πολιτικο γραφειο και να με υπολογισουν σε αυτα που θα τους πω;
δοκιμος

Δημοσίευση από δοκιμος »

Μάγκες η Προκήρυξη Προχωράει Κανονικά... Αφήστε τα τρελά που λέτε και πάτε για Κάνα Καφεδάκι να συνέλθετε... Σε λίγο καιρό θα χουμε νέα... Προχωράει κανονικότατα! Η Προκήρυξη
ΑΕΤΟΣ

Δημοσίευση από ΑΕΤΟΣ »

Γειά σας παιδιά και από μένα. Βλέπω ότι έχεται κάποιοι μία φαγωμάρα. Δηλαδή είμαστε συνέδελφοι ή εχθροί; Ας σοβαρευτούμε λίγο. Εγώ πιστεύω δεν χρειάζεται ούτε βουλευτές να ενοχλήσουμε ούτε τίποτα αν είναι να μας καλέσουν θα μας καλέσουν είτε πιέζουν κάποιοι βουλευτές είτε όχι. Για μένα καλό είναι να μην τους ενοχλούμε μην νομίζουν ότι μας βοηθούν και ζητάνε ψήφους. Εγώ έχω να πω το εξής ότι ο μήνας Μάτριος ακούγεται πολύ έντονα να μας καλέσουν. Είναι να ξεμπλοκάρουν κάποια λεφτά και ίσος μας εντάξουν. Ας μιλάμε με βάση και λογική και όχι να τσακωνόμαστε ενώ είμαστε μισό βήμα πριν την κατάταξη μας.
Ας έχουμε αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά μην σπέρνεται κάποιοι τον πανικό.
Ευχαριστώ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης