Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Πολύ θετικό αυτό γκέιτ21.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

gate21ss έγραψε: Και κάτι άλλο θετικό. Μετά από επικοινωνία μου με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και επικοινωνία εκείνων με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, είχα την ενημέρωση ότι ανεξάρτητα από την απάντηση που θα δώσει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην ερώτηση του βουλευτή Μαριά, ότι δηλαδή σκοντάφτουμε στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016, εμείς τελικά ΔΕΝ εντασσόμαστε σε όλα αυτά τα μέτρα. Υπάρχει επιτροπή στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης που ασχολείται με την κατανομή θέσεων από πίνακες επιτυχόντων και η χθεσινή ανακοίνωση του Α. Π. Σ. Είναι πέρα για πέρα θετική σχετικά με την εξέλιξη του διαγωνισμού. Υ. Γ.: Έγραψα και κάτι αισιόδοξο.ΕικόναΕικόνα
αυτο πιστευω ειναι πολυ καλο.. αντε.. θελω να πιστευω οτι παμε πολυ κοντα...
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Το πάγωμα πάντα βάσει νόμου (αν δειτε κ το φεκ που λεει για παγωμα προσληψεων στο δημοσιο τομεα) προβλεπει επιτροπες (οπως αυτη που αναφερεις γκειτ21 για το υπουργειο προ-πο) που με αιτιολογημενες προτασεις προσλαμβανουν κοσμο αναλογα με τις συνθηκες κ τα κενα που υπαρχουνΟπότε όλα αυτά που λες δένουν μεταξύ τους.
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

gate21ss έγραψε:Και κάτι άλλο θετικό.

Μετά από επικοινωνία μου με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και επικοινωνία εκείνων με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, είχα την ενημέρωση ότι ανεξάρτητα από την απάντηση που θα δώσει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην ερώτηση του βουλευτή Μαριά, ότι δηλαδή σκοντάφτουμε στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016, εμείς τελικά ΔΕΝ εντασσόμαστε σε όλα αυτά τα μέτρα. Υπάρχει επιτροπή στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης που ασχολείται με την κατανομή θέσεων από πίνακες επιτυχόντων και η χθεσινή ανακοίνωση του Α. Π. Σ. Είναι πέρα για πέρα θετική σχετικά με την εξέλιξη του διαγωνισμού.

Υ. Γ.: Έγραψα και κάτι αισιόδοξο.ΕικόναΕικόνα
ωραιος gate21! Γιατι με το μεσοπροθεσμο που ανεφερες την προηγουμενη εβδομαδα υπηρξε μια μικρη απογοητευση. Αρα για να καταλαβω:
1. Δεν μας πιανει μεσοπροθεσμο 2013-120142. Δε μας πιανει φεκ περι ακαδημαικων ετων
αρα δεν υπαρχει κανενα μετρο-φεκ παγωματος της προκηρυξης μας, σωστα;

Nikos 2 metra

Δημοσίευση από Nikos 2 metra »

Είστε πολύ Υπερφίαλοι Και καταστροφολόγοι... Βγήκε κάτι θετικό ενάντια σε όσα λέγατε, πολλοί εδω μέσα, και πάλη αρχίσατε τις θεωρίες περι καταστροφής. Δεν ξαναγράφω εδω μέσα με έχετε σκάσει... Δεν υπάρχει καθόλου υπομονή και ποτέ δεν είδα κάποιον να προτείνει κάποιο καλο εγχειρίδιο για την εκπαιδεύση να πάμε προετοιμασμένοι. Όλοι ξαφνικά γίναν ειδικοί. Δεν ξαναγράφω τίποτα μετα απο αυτο το μνμ.
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

DIMITRIS_84 έγραψε:
gate21ss έγραψε:Και κάτι άλλο θετικό.

Μετά από επικοινωνία μου με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και επικοινωνία εκείνων με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, είχα την ενημέρωση ότι ανεξάρτητα από την απάντηση που θα δώσει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην ερώτηση του βουλευτή Μαριά, ότι δηλαδή σκοντάφτουμε στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016, εμείς τελικά ΔΕΝ εντασσόμαστε σε όλα αυτά τα μέτρα. Υπάρχει επιτροπή στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης που ασχολείται με την κατανομή θέσεων από πίνακες επιτυχόντων και η χθεσινή ανακοίνωση του Α. Π. Σ. Είναι πέρα για πέρα θετική σχετικά με την εξέλιξη του διαγωνισμού.

Υ. Γ.: Έγραψα και κάτι αισιόδοξο.ΕικόναΕικόνα
ωραιος gate21! Γιατι με το μεσοπροθεσμο που ανεφερες την προηγουμενη εβδομαδα υπηρξε μια μικρη απογοητευση. Αρα για να καταλαβω:
1. Δεν μας πιανει μεσοπροθεσμο 2013-120142. Δε μας πιανει φεκ περι ακαδημαικων ετων
αρα δεν υπαρχει κανενα μετρο-φεκ παγωματος της προκηρυξης μας, σωστα;

Καπως ετσι ειναι τα πραγματα. Ας εχουμε μια συγκρατημενη αισιοδοξια και βλεπουμε. Εικόνα

panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Παιδιά αυτό με τις φάσεις που γράφω παραπάνω πώς σας ακούγεται; Ποια είναι η γνώμη σας; Γιατί μου φαίνεται μόνο εγώ αγχώνομαι με αυτό και στο τέλος θα περιμένουμε άλλους 8 μήνες για να μπούμε στην σχολή. Τα χρήματα από ότι φαίνεται δεν φτάνουν για φοιτήσουμε όλοι μαζί σε μία φάση; Τι ξέρετε σχετικά με αυτό;Εικόνα
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι. Το θεωρώ πιθανό. Δεν ξέρω καθόλου. Αλλά προσωπικά αν μου πουν ότι στάνταρ θα μπω σε καποιο χρονικό διαστημα το προτιμω απο το να μου ελεγαν προκηρυξη τελος.
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

THEO έγραψε:Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι. Το θεωρώ πιθανό. Δεν ξέρω καθόλου. Αλλά προσωπικά αν μου πουν ότι στάνταρ θα μπω σε καποιο χρονικό διαστημα το προτιμω απο το να μου ελεγαν προκηρυξη τελος.

καλά σίγουρα Theo αυτό δεν το συζητάμε... Απλά πάλι θα βρεθούμε προ εκπλήξεως, ξαφνικά θα βγει μια ανακοίνωση και αυτό είναι

solo

Δημοσίευση από solo »

Μαγκες την αλλη βδομαδα βγαινουν οι σχολες, πινακας με το που θα παει ο καθενας μας και ημερομηνιες καταταξης
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Ίδωμεν Πανο. Αν κ αυτά που λέμε είναι προς το παρόν σενάρια κ προσωπικες απόψεις ετσί; Μην τα βλέπουν ορισμένοι κ αγχώνονται. Συζήτηση κάνουμε.
serres

Δημοσίευση από serres »

Nikos 2 metra έγραψε:Είστε πολύ Υπερφίαλοι Και καταστροφολόγοι... Βγήκε κάτι θετικό ενάντια σε όσα λέγατε, πολλοί εδω μέσα, και πάλη αρχίσατε τις θεωρίες περι καταστροφής. Δεν ξαναγράφω εδω μέσα με έχετε σκάσει... Δεν υπάρχει καθόλου υπομονή και ποτέ δεν είδα κάποιον να προτείνει κάποιο καλο εγχειρίδιο για την εκπαιδεύση να πάμε προετοιμασμένοι. Όλοι ξαφνικά γίναν ειδικοί. Δεν ξαναγράφω τίποτα μετα απο αυτο το μνμ.

Φίλε Νίκο, κουίζ... Θέλω τα αρχικά των 3-4 κατα σειρά προτίμησης σου καταστροφολόγων που γράφουν εδω μέσα να δω αν συμφωνούν μ'αυτά που έχω εγω στο μυαλό μου και μετά αν θές τα κάνουμε και αντίπαράθεση. Όντως οι συγκεκριμένοι ψάχνουν αφορμή κάθε φορά που κάτι καινούργιο προκύπτει να προκαλούν με την ματαιοδοξία και απαισιοδοξία τους ταυτόχρονα καταστάσεις που δεν ευνοούν κανέναν απ' όσους επισκέπτονται το φόρουμ αυτό... Αλλά εγω προσωπικά δεν πτοούμαι, δεκτός επομένως και ο χαρακτηρισμός σου για τα παραπάνω πρόσωπα...
Ernest

Δημοσίευση από Ernest »

Nikos 2 metra έγραψε:Είστε πολύ Υπερφίαλοι Και καταστροφολόγοι... Βγήκε κάτι θετικό ενάντια σε όσα λέγατε, πολλοί εδω μέσα, και πάλη αρχίσατε τις θεωρίες περι καταστροφής. Δεν ξαναγράφω εδω μέσα με έχετε σκάσει... Δεν υπάρχει καθόλου υπομονή και ποτέ δεν είδα κάποιον να προτείνει κάποιο καλο εγχειρίδιο για την εκπαιδεύση να πάμε προετοιμασμένοι. Όλοι ξαφνικά γίναν ειδικοί. Δεν ξαναγράφω τίποτα μετα απο αυτο το μνμ.

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Πες τα χρυσόστομεεεεεε. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δεν θα προσθέσω τίποτα άλλο γιατί θα προσβάλω κόσμο... Απλά ελεος

Ένα τεράστιο μπράβο στον γατε21.Εικόνα

ΣΤΕΛΙΟΣ 83
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ 83 »

Ειναι εγκυρο αυτο που λες για την αλλη βδομαδα;
Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

Στανταρ φιλε; Απο που το εμαθες?