Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

sakis έγραψε:Φιλαρακι γνωμη σου οτι ειναι απατη, δεκτο. Εαν διαβασες καλα ομως γραφω οτι το εμαθα απο ενα υψηλο και αξιοτιμο ατομο του αργηγειο το οποιο ενοειτε μου το ειπε εμπιστευτικα. Εαν εβγαινε ανακοινωση στο site δεν θα μου το ελεγε σαν εμπιστευτικο. Και ποιος σου ειπε πως βγαινει ανακοινωση για τους εκπεδευτες! Οι λιστες βρισκοντε μονο στο αργηγειο και σε συγκεκριμενα ατομα. Εαν εχεις καποιον πολυ δικο σου παρνον ενα τηλ. Οι λιστες και οι τοποθεσιες βγηκανε απο το Π. Σ ετσι ωστε εαν πει το οκ ο υπουργος να ειναι ετοιμοι και να μπουμε αμεσα. Εγω αυτα εμαθα παιδες τα συμπερασματα δικα σας.
αυτο με τους εκπαιδευτες ειναι αληθεια διοτι πριν κανα μηνα ειχα πληροφορια οτι ρωταν αξιωματικους αν θελουν να πανε για εκπαιδευτες στις σχολες
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Μακάρι φίλε Σάκη. Πανο45 θα μπορούσαν όμως να μην βγάλουν καν αυτήν την ανακοίνωση. Γιατί δεν την έβγαλαν Πριν που παίρναμε όλοι τηλ. Και ρωτούσαμε γιατί δεν αναρτήθηκε το Φεκ ακόμα; Επίσης λέει οτι θα ενημερώσουνε για τα επόμενα στάδια του διαγωνισμού. Αν ήταν να μην πρόσλαβουν δεν θα έλεγαν κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

THEO έγραψε:Μακάρι φίλε Σάκη. Πανο45 θα μπορούσαν όμως να μην βγάλουν καν αυτήν την ανακοίνωση. Γιατί δεν την έβγαλαν Πριν που παίρναμε όλοι τηλ. Και ρωτούσαμε γιατί δεν αναρτήθηκε το Φεκ ακόμα; Επίσης λέει οτι θα ενημερώσουνε για τα επόμενα στάδια του διαγωνισμού. Αν ήταν να μην πρόσλαβουν δεν θα έλεγαν κάτι τέτοιο.
η ανακοινωση η πρωτη αποδεικνυει οτι η διαδικασια του διαγωνισμου συνεχιζεται κανονικοτα απο δω και στο εξης αφου οι κρισεις φτανουν στο τελος τους. Η ανακοινωση η δευτερη ειναι για δυο λογους. Ο πρωτος ειναι επειδη ολοι ρωτουν παιρνουν τηλεφωνα οι βουλευτες κανουν ερωτηματα και γενικοτερα επειδη υπαρχει μια αναστατωση γυρο απο το θεμα μας για να ηρεμησουν λιγο τα πνευματα γιατι καταλαβαινουν οτι εχουμε δικιο. Ο δευτερος λογος ειναι οτι επειδη ολα θα συμβουν ξαφνηκα μια ωραια πρωια και θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε θελουν να μας εχουν σε εγρηγορση ετσι οπως μας ειχαν κανει και στις δοκιμασιες. Ολα θα πανε καλα τα καλυτερα ερχονται...
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Μην δίνεις σημασία φίλε τζορτζ. Αν έρθουν όλα καλά (που πιστευω θα ρθουν), αυτό από μόνο του θα έιναι η καλύτερη απάντηση.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

george29gumf έγραψε:
sakis έγραψε:Φιλαρακι γνωμη σου οτι ειναι απατη, δεκτο. Εαν διαβασες καλα ομως γραφω οτι το εμαθα απο ενα υψηλο και αξιοτιμο ατομο του αργηγειο το οποιο ενοειτε μου το ειπε εμπιστευτικα. Εαν εβγαινε ανακοινωση στο site δεν θα μου το ελεγε σαν εμπιστευτικο. Και ποιος σου ειπε πως βγαινει ανακοινωση για τους εκπεδευτες! Οι λιστες βρισκοντε μονο στο αργηγειο και σε συγκεκριμενα ατομα. Εαν εχεις καποιον πολυ δικο σου παρνον ενα τηλ. Οι λιστες και οι τοποθεσιες βγηκανε απο το Π. Σ ετσι ωστε εαν πει το οκ ο υπουργος να ειναι ετοιμοι και να μπουμε αμεσα. Εγω αυτα εμαθα παιδες τα συμπερασματα δικα σας.
αυτο με τους εκπαιδευτες ειναι αληθεια διοτι πριν κανα μηνα ειχα πληροφορια οτι ρωταν αξιωματικους αν θελουν να πανε για εκπαιδευτες στις σχολες
Αυτό σαν πληροφορία από τη Νάουσα ότι ρώτησαν κάποιους για εκπαιδευτές όταν και αν λειτουργήσει η σχολή το είχα ακούσει κ εγώ από παιδί από εκεί που μίλησε με αξιωματικό της τοπικής υπηρεσίας. Δεν ήξερα εάν έχει βάση όμως. Το παιδί βέβαια μου το επιβεβαίωσε και σήμερα που τον ρώτησα ξανά. Αυτά όλα δείχνουν θεωρώ ότι η Πυροσβεστική είναι έτοιμη άλλος πρέπει να δώσει το οκ Και κάτι τελευταίο, σκεφτήκατε μήπως περιμένουν από την Πυροσβεστική να ολοκληρωθούν οι εκπαιδεύσεις των 32 επιλαχόντων %ετών αλλά και των 18 δοκίμων που είναι στην Κηφισιά και μετά να πάρουν εμάς, έτσι ώστε να μην λειτουργούν 2 σχολές ταυτόχρονα; Όχι πως άμα τους έλεγαν από το υπουργείο πάρτε τους δεν θα γινόταν η πρόσληψη. Τέλος πάντων 10-15 Μαρτίου λογικά θα έχουν αποφοιτήσει όλοι...
Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

THEO έγραψε:Μην δίνεις σημασία φίλε τζορτζ. Αν έρθουν όλα καλά (που πιστευω θα ρθουν), αυτό από μόνο του θα έιναι η καλύτερη απάντηση.
μονο εσυ προλαβες και το διαβασες δυστηχως το εσβησαν. Κατι μου λεει και Δε θελω να το Πιστεψω οτι ο δηθεν Τριποτρον εξυπηρετει αλλα συμφεροντα... Τελος παντων καθενας κανει τη δουλεια του. Ας μην τσιμπαμε στο κατω κατω. Αν μας παρουν και Αυτο θα ειναι η καλυτερη απαντηση σε καθε τριποτρον καλα το λες. Καλο βραδυ σε ολους και καλα νεα να εχουμε!
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

Τι ειπε παλι το ατομο ο τριπορτον;

panos45

Δημοσίευση από panos45 »

THEO έγραψε:Μακάρι φίλε Σάκη. Πανο45 θα μπορούσαν όμως να μην βγάλουν καν αυτήν την ανακοίνωση. Γιατί δεν την έβγαλαν Πριν που παίρναμε όλοι τηλ. Και ρωτούσαμε γιατί δεν αναρτήθηκε το Φεκ ακόμα; Επίσης λέει οτι θα ενημερώσουνε για τα επόμενα στάδια του διαγωνισμού. Αν ήταν να μην πρόσλαβουν δεν θα έλεγαν κάτι τέτοιο.

Μακάρι να είναι έτσι φίλε Theo. Αυτή η αναμονή μας έχει κουράσει όλους πολύ...

tripotron

Δημοσίευση από tripotron »

Ελα ντε... Εικόνα
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Παιδιά καλημέρα. Από Νάουσα που πήρα τηλ. Στις εγκαταστάσεις που συνήθως εκπαιδεύονται οι πυροσβέστες δεν γνωρίζουν τίποτα, μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμία κινητικότητα και ότι πάει για κλείσιμο η σχολή. Από τα Βίλλια που πήρα τηλ. Σε άνθρωπο του χωριού πάλι δεν υπάρχει καμία κινητικότητα, δεν έχουν δει τους εκπαιδευτές πέρα από μια φορά στις αρχές Γενάρη που σας το είχα πει.

Επίσης, ακούγεται ότι αν μας πάρουν τώρα θα μας πάρουν σε φάσεις (δύο ή τρεις).

Εσείς γνωρίζετε, έχετε ακούσει κάτι γιαυτό;

το λογικό είναι αν μας χωρίσουν σε 2 τμήματα να πάρουν αρχικά τους πρώτους μισούς κάθε κατηγορίας, τι λέτε;

THEO

Δημοσίευση από THEO »

Καλημέρα Πάνο. Αυτό που θα πω είναι καθαρά προσωπική άποψη. Εγώ την ανακοίνωση περι καταταξης την ερμηνεύω σαν "θα σας ενημερώσουμε για τα επομενα σταδια" δηλαδη θα γινουν τα επόμενα σταδια αλλα οι διαδικασιες κ ο τροπος απορροφησης ισως διαφερει απο τις προηγουμενες προκηρυξεις (δηλαδη μπορει να μας παρουν ολους μαζι ή σε 2 με 3 φάσεις). Αυτό καταλαβαίνω ότι θα μας πάρουν αλλά ίσως υπαρχει διαφορά στα διαδικαστικά.
guest

Δημοσίευση από guest »

Λοιπον παιδια για να σας δωσω τα φωτα μου και να βοηθησω το 2006 τους πηραν σε 2 φασεις στα βιλλια το 2008 και 2009 σε 2 φασεις με σχολες σε τριπολη βιλλια και βιλλια και μαγουλα. Η στανταρ σχολη ειναι τα βιλλια η ναουσα ειναι σχολη αστυνομιας και χρησιμοποιηθηκε μια φορα για τους 5ετεις ως λυση εκεινη την εποχη. Τωρα για εκπαιδευτες δεν εχει ακουστει τιποτα. Ειναι σωστο αυτο που λεει ο πανος για τους πρωτους απο καθε κατηγορια ετσι γινεται εαν σας σπασουν σε 2 σειρες εκπαιδευτικες. Καλη δυναμη
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

THEO έγραψε: Καλημέρα Πάνο. Αυτό που θα πω είναι καθαρά προσωπική άποψη. Εγώ την ανακοίνωση περι καταταξης την ερμηνεύω σαν "θα σας ενημερώσουμε για τα επομενα σταδια" δηλαδη θα γινουν τα επόμενα σταδια αλλα οι διαδικασιες κ ο τροπος απορροφησης ισως διαφερει απο τις προηγουμενες προκηρυξεις (δηλαδη μπορει να μας παρουν ολους μαζι ή σε 2 με 3 φάσεις). Αυτό καταλαβαίνω ότι θα μας πάρουν αλλά ίσως υπαρχει διαφορά στα διαδικαστικά.
Ίσως αυτό, ίσως και άλλα. Είναι και γύρω στους 100 5τείς. Με αυτούς μπορεί να ισχύσει κάτι διαφορετικό. Δηλαδή να μην πάνε σχολή έτσι ώστε να μην ξαναπάρουν και εξοπλισμό- να δουλεύουν σαν δόκιμοι = λιγότερα έξοδα. Λίγο δύσκολο πάντως διότι κάτι τέτοιο θα έχει πολλά προβλήματα. Όπως και να έχει πιθανόν αν πάρουν κάποιους να γίνει σταδιακά η απορρόφηση, αν και δεν ξέρω πόσο θα τους συμφέρει κάτι τέτοιο, δηλαδή να κάνουν σχολές 2 και 3 φορές.
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

handballer έγραψε:
THEO έγραψε: Καλημέρα Πάνο. Αυτό που θα πω είναι καθαρά προσωπική άποψη. Εγώ την ανακοίνωση περι καταταξης την ερμηνεύω σαν "θα σας ενημερώσουμε για τα επομενα σταδια" δηλαδη θα γινουν τα επόμενα σταδια αλλα οι διαδικασιες κ ο τροπος απορροφησης ισως διαφερει απο τις προηγουμενες προκηρυξεις (δηλαδη μπορει να μας παρουν ολους μαζι ή σε 2 με 3 φάσεις). Αυτό καταλαβαίνω ότι θα μας πάρουν αλλά ίσως υπαρχει διαφορά στα διαδικαστικά.
Ίσως αυτό, ίσως και άλλα. Είναι και γύρω στους 100 5τείς. Με αυτούς μπορεί να ισχύσει κάτι διαφορετικό. Δηλαδή να μην πάνε σχολή έτσι ώστε να μην ξαναπάρουν και εξοπλισμό- να δουλεύουν σαν δόκιμοι = λιγότερα έξοδα. Λίγο δύσκολο πάντως διότι κάτι τέτοιο θα έχει πολλά προβλήματα. Όπως και να έχει πιθανόν αν πάρουν κάποιους να γίνει σταδιακά η απορρόφηση, αν και δεν ξέρω πόσο θα τους συμφέρει κάτι τέτοιο, δηλαδή να κάνουν σχολές 2 και 3 φορές.

Ναι αν πάρουν σε 3 φάσεις ποιους θα πάρουν πρώτους; Π. Χ. Μπορεί να μας πουν παίρνουμε πρώτα μόνο όλους τους οδηγούς; Το πιο δίκαιο είναι να πάρουν τους πρώτους μισούς από κάθε κατηγορία ώστε να έχουν άτομα από κάθε κατηγορία, εσείς τι λέτε;

Σκεφτείτε αν μας πάρουν σε 3 φάσεις, η πρώτη φάση διαρκεί 4 μήνες έπειτα αφού ολοκληρωθεί η πρώτη φάση ακολουθεί η δεύτερη φάση με αποτέλεσμα Κάποιοι να μπουν σε 8 μήνες... Μεγάλη αναμονή πάλι... Στην προκήρυξη δεν γράφουν σε κάποιο σημείο μια σειρά προτεραιότητας για την φοίτηση όπως είχε γίνει σαφής αναφορά στο τρόπο αλληλοσυμπλήρωσης των πινάκων. Συνεπώς, το πώς θα πράξουν σχετικά με την σειρά φοίτησης των κατηγοριών στην σχολή πρέπει να είναι δίκαιο και σαφώς τεκμηριωμένο.

Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

Και κάτι άλλο θετικό.

Μετά από επικοινωνία μου με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και επικοινωνία εκείνων με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, είχα την ενημέρωση ότι ανεξάρτητα από την απάντηση που θα δώσει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην ερώτηση του βουλευτή Μαριά, ότι δηλαδή σκοντάφτουμε στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016, εμείς τελικά ΔΕΝ εντασσόμαστε σε όλα αυτά τα μέτρα. Υπάρχει επιτροπή στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης που ασχολείται με την κατανομή θέσεων από πίνακες επιτυχόντων και η χθεσινή ανακοίνωση του Α. Π. Σ. Είναι πέρα για πέρα θετική σχετικά με την εξέλιξη του διαγωνισμού.

Υ. Γ.: Έγραψα και κάτι αισιόδοξο.ΕικόναΕικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες