Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Ολα καλα θα πανε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 194
Κανονικά μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης θα έχει απαντήσει. Λοιπόν ανάλογα με την απάντηση θα πράξουμε. Καλό σας βράδυ.
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 57
κατι χρησιμο εχεις να πεις εκτος απο το κραξιμο;GPS12 έγραψε:Δεν μίλησα προσωπικά. Αλλά μερικοί μυρίζουν τόσο έντονα συμβασιουχίλα που είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό...
- george29gumf
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
Ο αρχηγος ειπε οτι αν δε φτασουμε τη συζητηση του φορουμ στη σελιδα 66 δεν προκειτε να παμε στις σχολες... Περα την πλακα καλο θα ειναι να σταματησουμε να ψυχρενομαστε εδω μεσα διοτι πρωτον δεν κερδιζουμε τιποτα και δευτερον οταν θα μπουμε στη σχολη Θα φαινομαστε ο ενας στον αλλο Υποπτοι μεταξυ μας. Ας το παρουμε πλεον ειδηση μετα απο ενα χρονο και βαλε οτι κανεις μας και ποτε δεν προκειτε να μαθει την ακριβη αληθεια για το ποτε; Που; Τι; Και γιατι. Τα πραγματα ειναι τοσο μπερδεμενα που και αυτοι που εχουν την διαθεση να μας πουν δυο λογια παραπανω στη συνεχεια κατι προκυπτει και μας φαινοντε αερολογιες.(οπως σου φανηκαν και σενα τα λογια τα δικα μου χανντμπολερ και με το δικιο σου). Το μονο που κερδιζουμε εμεις μεσα απο εδω ειναι να περνανε οι μερες μας ελπιζοντας να διαβασουμε κατι καλο και εεετσι περασε ενας χροοοονος χωρις να τρελαθουμε εντελως. Περιμενω να ανοιξω μια μερα το φορουμ να δω οτι εχω 100 αδιαβαστα μηνυματα και να γραφουν ολλα το ιδιο.'' συγχαρητηρια μαγκες τα καταφεραμε''. Μονο τοτε θα ειμαστε σιγουροι. Καλημερα και καλο σαββατοκυριακο σε ολλους.
Τι; δεν εχει κανεις τιποτα νεοτερο σημερα?
DIMITRIS_84 έγραψε:κατι χρησιμο εχεις να πεις εκτος απο το κραξιμο;GPS12 έγραψε:Δεν μίλησα προσωπικά. Αλλά μερικοί μυρίζουν τόσο έντονα συμβασιουχίλα που είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό...
Τι να πεις φορουμ ειναι κι ο καθενας εκφραζεται οπως θελει. Αμα δε μας αρεσουν οι εξελιξεις τοτε ο αλλος ή πενταετης ειναι ή συμβασιουχος.
Φιλε GPS12 για την ιστορια ιδιωτης ειμαι και μονο στην προκηρυξη των 725 εκανα τα χαρτια μου.
Καλη συνεχεια να εχουμε και καλα ξεμπερδεματα!
http://www.scribd.com/sspithess788
Άντε να βγάλουμε άκρη!
Άντε να βγάλουμε άκρη!
καλημερα φιλοι μου και συναδελφοι. υστερα απο επικοινωνια με δικηγορο που εψαξε την προκυρηξη μας μου ανεφερε οτι μπορουμε ακομα και τωρα να προσφυγουμε στην δικαιωσηνη για τον λογο οτι οταν ψηφιζοταν το μεσωπροθεσμο 13 νοεμβριου (το ηξεραν απο αρχες νοεμβριου οτι δεν θα παρουν ουτε εναν ενστολο 2013-2014 και 580 το 2015) και παρολλα αυτα πρωχορησαν την προκυρηξη ενω μπορουσανε να την ακυρωσουνε. εκτος αν μας εχουνε στο μυαλο τους να βγαλουν κανεναν αλλον καινουργιο νομο και να παρακαψουνε το μεσοπροθεσμο για εμας (που δεν το πιστευη κανενας μας). επειδη οπως φενετε θα μας πανε ετσι 2 χρονια λαου λαου χωρις να το καταλαβουμε και το ενα υπουργειο θα τα ριχνει στο αλλο γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να προσφυγουμε στην δικαιωσηνη ολοι μαζι και αμεσα κιολας μεσα στον φεβρουαριο.
-
Κανείς δεν ξέρει παιδιά. Ελάχιστα ασχολούνται μαζί μας.
- VASILIS98
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 29
Καλησπερα σειρες! Αυτο που ξερω εγω τωρα ειναι οτι μεσα στην εβδομαδα θα δημοσιευση το φεκ κ η πυροσβεστικη στο σαιτ της! Ειναι καθαρα θεμα των δυο υπουργιων προ. Πο και οικονομικων!
Ποιο φεκ επιτυχοντων η προσληψης; Γιατι αν εννοεις των επιτυχοντων δεν εχει νοημα.
-
Αν δημοσιευτεί σημαίνει κάτι; Δηλαδή υπήρχε λόγος που δεν δημοσιευότανε κ τώρα το εμπόδιο ξεπεράστηκε?
αυτο παλι τι ειναι;VEC έγραψε:http://www.scribd.com/sspithess788
Άντε να βγάλουμε άκρη!
- VASILIS98
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 29
Ναι ρε παιδια αυτο το φεκ! Ετσι ειπαν ετσι σας λεω! Τοσο καιρο δεν λεγαμε γιατι δεν το βγαζουν στο σαιτ; Απλα ειπα να το πω, τωρα αν δεν σας αρεσει τι να κανω!
-
Απλά ρωτάω φίλε Βασίλη αν ξέρεις αν αυτό είναι θετική εξέλιξη κ αν υπήρχε λόγος που δεν δημοσιευότανε τόσο καιρό. Δεν είπα κάτι κακό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες