Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Για ψαχτε για καμια αγγελεια οι ανεργοι γτ σιγουρα για 1 χρονο δν περνει ατομα με αυτα π εγιναν...
DIMITRIS_84 έγραψε: αυτο με τις προσληψεις 13-14 στο μεσοπροθεσμο που ακριβως το αναφερει. Γιατι ειναι 124 σελιδες και φουλ σε αρρα και νομους και δε βγαζω ακρη.
Στη σελίδα 36 στο pdf (σελίδα 34 του Μεσοπρόθεσμου ).
Αρα το 13-14 δν 8α μπει κανεις και το 15-16 580 ατομα?
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 57
μαλιστα...gate21ss δυστυχως εχεις δικιο... Συγνωμη εκ μερους μου για τα σχολια και την αμφιβολια προς τις πληροφοριες σου...gate21ss έγραψε:DIMITRIS_84 έγραψε: αυτο με τις προσληψεις 13-14 στο μεσοπροθεσμο που ακριβως το αναφερει. Γιατι ειναι 124 σελιδες και φουλ σε αρρα και νομους και δε βγαζω ακρη.
DIMITRIS_84 έγραψε:μαλιστα...gate21ss δυστυχως εχεις δικιο... Συγνωμη εκ μερους μου για τα σχολια και την αμφιβολια προς τις πληροφοριες σου...gate21ss έγραψε:DIMITRIS_84 έγραψε: αυτο με τις προσληψεις 13-14 στο μεσοπροθεσμο που ακριβως το αναφερει. Γιατι ειναι 124 σελιδες και φουλ σε αρρα και νομους και δε βγαζω ακρη.
Όχι ρε φίλε τι λες τώρα.
Μακάρι να βγω λάθος!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 194
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7937348.pdf
Του Προ. Πο. Η απάντηση ήταν και αυτός στο υπουργείο μεταρρύθμισης, οπότε τον Στριμώξαμε τον αρουραίο... Συμπέρασμα πρέπει να αρπάξουμε γιακάδες και να ρωτήσουμε "Τώρα ΠΟΥ";
-
- Posts in topic: 143
THEO έγραψε:http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7937348.pdf
Οπότε καταλαβαίνουμε ότι είναι θέμα αποκλειστικά του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Έτσι δεν είναι παιδιά; Πρέπει να έχει προκύψει θέμα με την κατανομή των θέσεων και σε συνδυασμό με τους περιορισμούς του μεσοπρόθεσμου.
Μάγκες το χαλασμένο τηλέφωνο παίζουμε! Κανείς δεν ασχολείται με την προκηρυξή μας και πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον. Την εντολή να ξεπαγώσει ο διαγωνισμός Τον Οκτώβρη ποιός την έδωσε; Εάν ήταν το αρχηγείο (ο αρχηγός ήταν ο Μπονάτσος), δεν είναι τυχαίο το χάος που επικρατεί στην χώρα μας επηρεάζει και εμάς.
-
- Posts in topic: 143
engineer έγραψε:Μάγκες το χαλασμένο τηλέφωνο παίζουμε! Κανείς δεν ασχολείται με την προκηρυξή μας και πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον. Την εντολή να ξεπαγώσει ο διαγωνισμός Τον Οκτώβρη ποιός την έδωσε; Εάν ήταν το αρχηγείο (ο αρχηγός ήταν ο Μπονάτσος), δεν είναι τυχαίο το χάος που επικρατεί στην χώρα μας επηρεάζει και εμάς.
Δεν γίνεται την εντολή να την έδωσε ο αρχηγός μόνος του, προφανώς είχε πάρει την έγκριση από τους συναρμόδιους φορείς.
Θα βγάλετε κι άλλα τέτοια "χρήσιμα" συμπεράσματα; Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά είστε πολύ διασκεδαστικοί... Μπορείτε άνετα να πρωτεύσετε σε διαγωνισμό ανοησίας. Είναι τόσο γελοίο να βλέπεις κάποιους να μη γράφουν σωστά ούτε τη λέξη ''5ετείς'' και να ερμηνεύουν το μεσοπρόθεσμο, τις απαντήσεις της βουλής κτλ...
Γεια σε ολη την απαισιοδοξη παρεα, ολα πανε καλα... Μην ξεχνατε και τους προηγουμενους (5ετες) τους πηρανε φεβρουαριο! Φιλακιαααααααα
GPS12 έγραψε:Θα βγάλετε κι άλλα τέτοια "χρήσιμα" συμπεράσματα; Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά είστε πολύ διασκεδαστικοί... Μπορείτε άνετα να πρωτεύσετε σε διαγωνισμό ανοησίας. Είναι τόσο γελοίο να βλέπεις κάποιους να μη γράφουν σωστά ούτε τη λέξη ''5ετείς'' και να ερμηνεύουν το μεσοπρόθεσμο, τις απαντήσεις της βουλής κτλ...
Για διαφώτισέ μας ορθογράφε του φόρουμ. Εγώ έγραψα "πενταετείς ", εσύ "5ετείς". Ποιο είναι το σωστό τελικά; Όχι τίποτα άλλο να αποφεύγουμε και την καζούρα κιόλας.

Δεν μίλησα προσωπικά. Αλλά μερικοί μυρίζουν τόσο έντονα συμβασιουχίλα που είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό...
Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί ταμάλα. Το τι γίνεται με εμάς, σε ποιο σημείο βρισκόμαστε, το τι πρέπει να κάνουμε δεν ξέρω. Έχω ακούσει τόσα πολλά, έχω διαβάσει τόσα πολλά που πλέον έχω χάσει την μπάλα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες