Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tripotron

Δημοσίευση από tripotron »

Για ψαχτε για καμια αγγελεια οι ανεργοι γτ σιγουρα για 1 χρονο δν περνει ατομα με αυτα π εγιναν...
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

DIMITRIS_84 έγραψε: αυτο με τις προσληψεις 13-14 στο μεσοπροθεσμο που ακριβως το αναφερει. Γιατι ειναι 124 σελιδες και φουλ σε αρρα και νομους και δε βγαζω ακρη.

Στη σελίδα 36 στο pdf (σελίδα 34 του Μεσοπρόθεσμου ).
tripotron

Δημοσίευση από tripotron »

Αρα το 13-14 δν 8α μπει κανεις και το 15-16 580 ατομα?
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

gate21ss έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε: αυτο με τις προσληψεις 13-14 στο μεσοπροθεσμο που ακριβως το αναφερει. Γιατι ειναι 124 σελιδες και φουλ σε αρρα και νομους και δε βγαζω ακρη.

μαλιστα...gate21ss δυστυχως εχεις δικιο... Συγνωμη εκ μερους μου για τα σχολια και την αμφιβολια προς τις πληροφοριες σου...
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

DIMITRIS_84 έγραψε:
gate21ss έγραψε:

μαλιστα...gate21ss δυστυχως εχεις δικιο... Συγνωμη εκ μερους μου για τα σχολια και την αμφιβολια προς τις πληροφοριες σου...

Όχι ρε φίλε τι λες τώρα.
Μακάρι να βγω λάθος!
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7937348.pdf
Άβαταρ μέλους
Dedric
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Dedric »

Του Προ. Πο. Η απάντηση ήταν και αυτός στο υπουργείο μεταρρύθμισης, οπότε τον Στριμώξαμε τον αρουραίο... Συμπέρασμα πρέπει να αρπάξουμε γιακάδες και να ρωτήσουμε "Τώρα ΠΟΥ";

panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

THEO έγραψε:http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7937348.pdf

Οπότε καταλαβαίνουμε ότι είναι θέμα αποκλειστικά του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Έτσι δεν είναι παιδιά; Πρέπει να έχει προκύψει θέμα με την κατανομή των θέσεων και σε συνδυασμό με τους περιορισμούς του μεσοπρόθεσμου.

engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

Μάγκες το χαλασμένο τηλέφωνο παίζουμε! Κανείς δεν ασχολείται με την προκηρυξή μας και πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον. Την εντολή να ξεπαγώσει ο διαγωνισμός Τον Οκτώβρη ποιός την έδωσε; Εάν ήταν το αρχηγείο (ο αρχηγός ήταν ο Μπονάτσος), δεν είναι τυχαίο το χάος που επικρατεί στην χώρα μας επηρεάζει και εμάς.
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

engineer έγραψε:Μάγκες το χαλασμένο τηλέφωνο παίζουμε! Κανείς δεν ασχολείται με την προκηρυξή μας και πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον. Την εντολή να ξεπαγώσει ο διαγωνισμός Τον Οκτώβρη ποιός την έδωσε; Εάν ήταν το αρχηγείο (ο αρχηγός ήταν ο Μπονάτσος), δεν είναι τυχαίο το χάος που επικρατεί στην χώρα μας επηρεάζει και εμάς.

Δεν γίνεται την εντολή να την έδωσε ο αρχηγός μόνος του, προφανώς είχε πάρει την έγκριση από τους συναρμόδιους φορείς.

GPS12

Δημοσίευση από GPS12 »

Θα βγάλετε κι άλλα τέτοια "χρήσιμα" συμπεράσματα; Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά είστε πολύ διασκεδαστικοί... Μπορείτε άνετα να πρωτεύσετε σε διαγωνισμό ανοησίας. Είναι τόσο γελοίο να βλέπεις κάποιους να μη γράφουν σωστά ούτε τη λέξη ''5ετείς'' και να ερμηνεύουν το μεσοπρόθεσμο, τις απαντήσεις της βουλής κτλ...
οτι βγει...

Δημοσίευση από οτι βγει... »

Γεια σε ολη την απαισιοδοξη παρεα, ολα πανε καλα... Μην ξεχνατε και τους προηγουμενους (5ετες) τους πηρανε φεβρουαριο! Φιλακιαααααααα
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

GPS12 έγραψε:Θα βγάλετε κι άλλα τέτοια "χρήσιμα" συμπεράσματα; Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά είστε πολύ διασκεδαστικοί... Μπορείτε άνετα να πρωτεύσετε σε διαγωνισμό ανοησίας. Είναι τόσο γελοίο να βλέπεις κάποιους να μη γράφουν σωστά ούτε τη λέξη ''5ετείς'' και να ερμηνεύουν το μεσοπρόθεσμο, τις απαντήσεις της βουλής κτλ...

Για διαφώτισέ μας ορθογράφε του φόρουμ. Εγώ έγραψα "πενταετείς ", εσύ "5ετείς". Ποιο είναι το σωστό τελικά; Όχι τίποτα άλλο να αποφεύγουμε και την καζούρα κιόλας. ΕικόναΕικόνα
GPS12

Δημοσίευση από GPS12 »

Δεν μίλησα προσωπικά. Αλλά μερικοί μυρίζουν τόσο έντονα συμβασιουχίλα που είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό...
Άβαταρ μέλους
Dedric
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Dedric »

Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί ταμάλα. Το τι γίνεται με εμάς, σε ποιο σημείο βρισκόμαστε, το τι πρέπει να κάνουμε δεν ξέρω. Έχω ακούσει τόσα πολλά, έχω διαβάσει τόσα πολλά που πλέον έχω χάσει την μπάλα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες