Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
klafta

Δημοσίευση από klafta »

Ξενερωσα τελειως απο ολα αυτα που λεγωνται τελειως τσαμπα η ολοι χαρα που πηραμε με το φεκ τσαμπα ολοι η κοπη που καναμε τσαμπα ολα!6 χρονια περημενα αυτη τη στιγμη κ τορα μας λενε οτι να ναι οτι να ναι! Γιατι τοση ατυχεια σε εμας γιατι; Στο τελος θα τρελαθουμε τελειως! Μπορουμε να παμε δικαστηκα θα κερδησουμε κατη η τσαμπα θα το κανουμε κ αυτο; Δεν ξερω τη αλλο να πω πλεων δεν ξερω τιποτα!
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

Επειδή πιστεύω ότι η ενημέρωση που θα πρέπει να έχουμε δεν πρέπει να προέρχεται μόνο από υπουργεία και αρχηγεία, αλλά ακόμη και από ενώσεις (ακόμη κι αν αυτές είναι των Π. Π. Υ.), χωρίς βέβαια να υιοθετούμε ότι ακούμε. Δείτε από το site της Ε. Π. Π. Υ. Ε. τη σημερινή ενημέρωση. Δείτε εκεί που λέει:

Στην παράγραφο που αναφέρετε στις άδειες των Π. Π. Υ. Καθώς και σε επικείμενη μονιμοποίηση όλων ή μέρους Π. Π. Υ. Λόγου μη πρόσληψης νέων Πυροσβεστών για τουλάχιστο δυο χρόνια ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του Σώματος.

Κι επίσης το πιο σημαντικό στο τέλος που λέει:

Όσων αφορά τους Επιλαχόντες Π. Π. Υ. Και τους 725 τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα διότι ότι οργανικά κενά που υπάρχουν θα καλυφθούν από τους 300 πολίτες που έρθουν από άλλες υπηρεσίες του Ελληνικού Δημοσίου (προκήρυξη 725, απορρόφηση 50% για Π. Π. Υ.).

Μπορείτε να μου πείτε πλάκα μας κάνεις. Οι πενταετείς είναι και λένε ότι θέλουνε. Δίκιο έχετε, αλλά ο λόγος λοιπόν που το αναφέρω είναι γιατί το τελευταίο κομμάτι συνδυάζεται διαβολικά με την απάντηση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σε ερώτηση του βουλευτή Κεγκέρογλου , που αναφέρει ότι: Από τη μετακίνηση των δημοσίων υπαλλήλων ο συνολικός αριθμός των προς κάλυψη θέσεων κατηγορίας Δ. Ε. Διοικητικού ανέρχεται σε 300 για το Πυροσβεστικό Σώμα προκειμένου ήδη υπηρετών μάχιμο προσωπικό να αποδεσμευθεί από διοικητικού χαρακτήρα καθήκοντα.
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

gate21ss έγραψε:Μετά από την πάνω από μία ώρα επικοινωνία μου με την υπάλληλο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και τον αρμόδιο διευθυντή της, σας ενημερώνω τα εξής:

• Η απάντηση που θα αναφέρεται στην ερώτηση του βουλευτή Μαριά θα κάνει παραπομπή στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 και θα αναφέρει την απαγόρευση προσλήψεων στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για τα έτη 2013 και 2014.
  • Σχετικά με την ισχύ των πινάκων μας η υπάλληλος επικοινώνησε με τη νομική υπηρεσία του Α. Σ. Ε. Π. Και ενημερώθηκε ότι δεν είναι εκείνοι υπεύθυνοι γι' αυτό αλλά το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Πάνω σε αυτό με ενημέρωσε ότι σε παλαιότερους διαγωνισμούς το εν λόγω υπουργείο έχει ανασύρει πίνακες και από 3 ακόμη και από 4 έτη, για πρόσληψη. Οπότε αυτό είναι θετικό.
  • Σε επικοινωνία της με αρμόδια άτομα του Α. Π. Σ. Την ενημέρωσαν ότι τουλάχιστον από αυτούς υπάρχει και η θέληση και η διάθεση, αλλά δεν είναι στο χέρι τους και δεν αποφασίζουν εκείνοι.
  • Ο διευθυντής της μου είπε ότι εκείνοι είχαν δώσει την έγκριση από αρχές του 2012 για πρόσληψη και δεν γνωρίζει γιατί υπήρξε τέτοια καθυστέρηση. Επίσης μου είπε ότι το ανάλογο κονδύλι μπορεί να μεταφέρεται σε επόμενα έτη. Επίσης, μου εξέφρασε το φόβο του ότι ίσως οι μηδενικές προσλήψεις για το 2013 και 2014 ίσως να περιλαμβάνουν μόνο την Αστυνομία και όχι την Πυροσβεστική, αλλά πιθανότατα κάτι τέτοιο δεν ισχύει αν ληφθεί υπόψη η τροπολογία για μη εισαγωγή στη Σχολή Ανθυποπυραγών ιδιωτών τα ακαδημαϊκά έτη 2013-2014 και 2014-2015, καθώς και τη βιασύνη να ολοκληρωθούν συγκεκριμένες προσλήψεις ατόμων (18 πυροσβεστών από δικαστικές αποφάσεις και χειριστών ελικοπτέρων) τις τελευταίες ημέρες του 2012.
  • Το ότι ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε μέσα στο 2012 είναι θετικό, αλλά δεν αποτελεί κάποια εξαίρεση σε ότι αφορά τις μηδενικές προσλήψεις 2013-2014.
  • Σε κάθε περίπτωση όμως κανένας δεν ήταν σε θέσει να μου αποκλείσει 100% ότι δεν θα μας προσλάβουν μέσα στα έτη 2013-2014. Μπορεί ίσως να γίνει κάποια αναπροσαρμογή, να αλλάξει ο νόμος και να μας συμπεριλάβει κι εμάς. Αυτά όμως απ' ότι μου είπαν δε τα γνωρίζει κανένας.
Αυτά από μένα.

Να συμπληρώσω μόνο ότι για μένα η επαφή με το δικηγόρο (με την οποία είμαι σύμφωνος), θα πρέπει να γίνει για τη μη ακύρωση των πινάκων μας μετά από 2 χρόνια και όχι τόσο για την πρόσληψή μας. Αυτό γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο ένα ΦΕΚ επιτυχόντων και όχι ΦΕΚ διορισμού, καθώς επίσης και το πάγωμα προσλήψεων τα έτη 2013-2014. Οπότε τι να κάνει ο δικηγόρος εκείνος αποφασίζει; Εξάλλου δεν μας έχουν απορρίψει. Στο περίμενε μας έχουν. Ούτε παρανόμησαν πουθενά, ούτε μας υποσχέθηκαν κάτι και δεν μας το έδωσαν. Όπως με ενημέρωσε και η υπάλληλος υπάρχουν ΦΕΚ επιτυχόντων και διοριστέων από το 2008 και 2009, οι οποίοι απορροφώνται σιγά σιγά ανάλογα με τις ανάγκες.

Υ. Γ.: Για να είμαι ακριβοδίκαιος να ενημερώσω ότι η υπάλληλος ήταν πλήρως υπομονετική και με αρκετή διάθεση να βοηθήσει και να ενημερώσει. Πιστεύω ότι από το συγκεκριμένο υπουργείο μπορούμε να πληροφορηθούμε για οποιαδήποτε εξέλιξη μας αφορά, με παρότρυνε μάλιστα να επικοινωνούμε μαζί της για να ενημερωνόμαστε σχετικά.

Αν και τα νέα είναι δυσάρεστα για εμάς, καλή συνέχεια σε όλους!

εχεις αναφερει τα ετη 2013 -1014 6 φορες! Εγω στην θεση σου θα ορθωνα το αναστημα μου και θα της ελεγα "τι λες κουκλιτσα μου"; Ποιο 2013-2014; Το φεκ αναφερεται σε ακαδημαικα ετη. Ανετα μπορουν να μας προσλαβουν. Μην καταπινετε την καραμελα που μας μασανε. Νοημοσυνη περισσοτερη απο την δικια μας δεν εχουν. Πειτε τους την μια φορα. Εχουμε καταληξει να μην ξερουμε να μιλαμε και να το βουλωνουμε γιατι ανηκουν σε καποιο υπουργειο.
ΑΕΤΟΣ

Δημοσίευση από ΑΕΤΟΣ »

Καλησπέρα παιδιά και από μένα βλέπω κάθε μέρα τις δημοσιεύσεις και την αγωνία όλων μας. Εγώ θα κανω δύο παρατηρήσεις διότι πρέπει να πρυτανεύει η λογική εδω μέσα έχω ακούσει πολλά και διάφορα.
Για τους 5ετεις Που λέτε κάποιοι δεν υπάρχει περιπτωση να μας πάρουν τις θέσεις καθώς το πράγμα είναι απλό. Οι πιο πολλοί από εμάς είναι από κάποια ειδική κατηγορία, είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν να πάρουν μόνιμο 5ετή και να τον βάλουν είτε σε θέση μηχανικού ή σε θέση πληροφορικής; Οι πιο πολύ είναι Συμβασιούχοι και κάποιοι δεν έχουν βγάλει ούτε το λύκειο. Να είμαστε λοιπόν πιο σοβαροί σε κάποια πράγματα.
Τώρα το αν μας πάρουν ή όχι κάνεις δεν γνωρίζει ούτε οι αρμώδιοι, όπως είπε κάποιος φίλος μπορεί κάποια στιγμή να μας καλέσουν χωρίς να το περιμένουμε, όπως ακρηβώς έγινε και με την διαδικασία πρόσληψης, ξαφνικά μας φώναξαν για αθλήματα.
Η δική μου εκτίμη τώρα είναι ότι θα μας πάρουν σίγουρα διότι η διαδικασία έγινε δια μέσω ΑΣΕΠ και χρειάζονται τις ειδικότητες. Και όταν γίνεται μία προκήρυξη βγαίνει και το κονδύλι αλλιώς δεν μπορεί να στηριχτεί. Επίσης γνωρίζω από έγκυρη πηγή μέσα στο σώμα ότι μας έχουν εντάξει στον προϋπολογισμό του 13. Εγώ λέω ας κάνουμε λίγο υπομονή. Και να δίνουμε βάση μόνο όταν βγει μια επίσημη ανακοίνωση, γιατί κάποιοι μπορεί να βάλθηκαν να μας διαλύσουν την ψυχολογία.

να ειμαστε αισιοδοξοι και ολα θα πανε καλα

Άβαταρ μέλους
sakis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από sakis »

Πολυ δυσαρεστα σημερα τα νεα. Ας περιμενουμε λοιπον και επισημα Απο το Π. Σ την δικη του απαντηση. Εμεις συνεχιζουμε μεχρι τελος μηπως και αλλαξει κατι. Και gate21 συμφωνω μαζι σου στο θεμα δηκιγορου για επεκταση χρονου του πινακα επιτυχοντων, αν οντως δεν μας παρουνε τωρα 2013 με επισημη ανακοινωση. Υπομονη παιδες μεχρι τελος.
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Πας καλά ρε φίλε; Ψάξε λίγο να δεις και μετά έλα να πεις τις απόψεις σου. Άμα δε μιλούσα και το βούλωνα όπως λες δε θα έκανα τόσες επαφές για να δούμε τι θα μας ξημερώσει. Με αυτό το τρόπο εσύ πλησιάζεις κόσμο για να σε εξυπηρετήσουν; Με υφάκι; Ετσι δε βγάζεις ακρή αδελφέ και το πολύ πολύ να στο κλείσουν ή να καταλήξεις να τους βρύσεις.

Που κολλάνε τα ακαδημαϊκά έτη με εμάς. Το έχω γράψει τόσες φορές πια έλεος εδώ μέσα. Το ΦΕΚ που αναφέρεσαι είναι εξειδικευμένο και αναφέρεται στη Σχολή Ανθυποπυραγών. Εγώ λέγοντας 2013-2014 αναφέρομαι στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Προσαρμογής, δηλαδή το 3ο Μνημόνιο. Το ΦΕΚ που αναφέρεις πολύ απλά δεν σχετίζεται με εμάς. Εμάς σύμφωνα με το μεσοπρόθεσμο μας πιάνει η περίοδος από 01/01/2013 έως 31/12/2014. Έχω ανεβάσει και το ΦΕΚ και το Μεσοπρόθεσμο σε προηγούμενες σελίδες του θέματος. Βρες τα, διάβασε τα και μη μιλάς ανενημέρωτα.
AEK21..

Δημοσίευση από AEK21.. »

Ας μην τα βαψουμε ολα μαυρα ακομα, τωρα πρεπει να γινουμε ομαδα, ακομα επισημη απαντηση δεν εχουμε, αν ειναι οντως ετσι τοτε θα μας ενημερωσουνε συντομα κ στο κατω κατω οταν απαντηση το υπ. Ηλ. Δια. Γραπτως τοτε εχει το δικαιωμα ο υπ. Προ. Πο να συνταξη τροποποιηση ως προς των συγκεκριμενο διαγωνισμο στην βουλη και αν περασει αλλαζουν ολα τα ενδεχομενα σε μια μερα. Γκειτ 21 εχεις την καλοσυνη να μας δωσεις τα τηλ, που πηρες σημερα; Θελω να κανω κατι.
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

ΦΕΚ 3010/ 13-11-2012
Αριθμός εισαγομένων Ελληνικής Αστυνομίας

Κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2013−2014 και 2014−2015 στη

Σχολή Αστυφυλάκων και στη Σχολή Αξιωματικών της

Ελληνικής Αστυνομίας δεν εισάγονται ιδιώτες.

Άρθρο 2

Αριθμός εισαγομένων Πυροσβεστικού Σώματος

Κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2013−2014 και 2014−2015 στην

Πυροσβεστική Ακαδημία δεν εισάγονται ιδιώτες.

Δεν λέει συγκεκριμένα για ανθυποπυραγούς. Η πυροσβεστική ακαδημία είναι μόνο για ανθυποπυραγούς; Εμείς σε τι σχολή θα είμαστε;

Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Αυτην την στιγμη το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι λιγες μερες ακομη υπομονη
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

lagos13 έγραψε: Αυτην την στιγμη το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι λιγες μερες ακομη υπομονη
από υπομονή άλλο τίποτα.
serres

Δημοσίευση από serres »

handballer έγραψε:
lagos13 έγραψε: Αυτην την στιγμη το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι λιγες μερες ακομη υπομονη
από υπομονή άλλο τίποτα.

Αυτη τη στιγμή το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να μην γράφετε μ@@@@@ς παντός τύπου...
"Τα πιο ωραία πραγματα έρχονται εκει που δεν το περιμένεις... "
Όλα θα πανε καλά... Με τακτικές του στύλ "πήρα τηλ εκεί και μου είπαν αυτό και μετά μου είπαν να πάρω τηλ εκεί και μου είπαν το άλλο και αυτός είπε ς' εκείνον αυτό... ", δεν βγαίνει τίποτα.
Ρε Greek κάνε κάτι, η κατάσταση έχει ξεφύγει...
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Απο υπομονη αλλο τιποτα παιδια αλλα αποτελεσματα δεμ βλεπουμε. ποσο ακομα, ενας χρονος κ εχει περασει.
δοκιμος

Δημοσίευση από δοκιμος »

Κάποιοι πενταετείς ιδιώτες που είναι περασμένοι στους 725 πρέπει να κάνουν 1 χρόνο θητεία σαν πενταετείς και μετά μπορούν να πάνε στη σχολή των 725... Ο χρόνος τελειώνει γι αυτούς 12 Φεβρουαρίου Έμαθα... Άρα υπομονή η σχολή δε μπορεί να γίνει πριν τις 12 φεβρουαρίου.
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

THEO έγραψε:ΦΕΚ 3010/ 13-11-2012
Αριθμός εισαγομένων Ελληνικής Αστυνομίας

Κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2013−2014 και 2014−2015 στη

Σχολή Αστυφυλάκων και στη Σχολή Αξιωματικών της

Ελληνικής Αστυνομίας δεν εισάγονται ιδιώτες.

Άρθρο 2

Αριθμός εισαγομένων Πυροσβεστικού Σώματος

Κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2013−2014 και 2014−2015 στην

Πυροσβεστική Ακαδημία δεν εισάγονται ιδιώτες.

Δεν λέει συγκεκριμένα για ανθυποπυραγούς. Η πυροσβεστική ακαδημία είναι μόνο για ανθυποπυραγούς; Εμείς σε τι σχολή θα είμαστε;

• Έχεις δίκιο, αλλά για να κατανοήσουμε που ακριβώς αναφέρεται το κάθε άρθρο του κάθε νόμου πρέπει να δεις στην αρχή που λέει:"Έχοντας υπόψη: ", σε ποιους νόμους και προεδρικά διατάγματα παραπέμπει το συγκεκριμένο ΦΕΚ. Αν λοιπόν τα ψάξεις αυτά ο μόνος νόμος που περιλαμβάνει την Πυροσβεστική Ακαδημία είναι ο νόμος 2226/1194 . Το ΦΕΚ λοιπόν παραπέμπει στο Άρθρο 4, Παράγραφος 1, Περίπτωση β' αυτού του νόμου. Το εν λόγω Άρθρο 4 έχει ως τίτλο: "Εισαγωγή σπουδαστών στο Τμήμα Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας". Διάβασε το και βλέπεις.
  • Επίσης ξέχωρα από αυτό, το ΦΕΚ αναφέρεται σε ακαδημαϊκά έτη. Εμείς δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με ακαδημαϊκά έτη. Εμάς η εκπαίδευσή μας είναι 4 κανονικούς και όχι ακαδημαϊκούς μήνες. Σε ακαδημαϊκά έτη χωρίζεται η φοίτηση στη Σχολή Ανθυποπυραγών και όχι στη Σχολή Πυροσβεστών.
Φαντάζομαι από τους 2 παραπάνω λόγους βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι το επίμαχο ΦΕΚ δεν αφορά εμάς.

solo

Δημοσίευση από solo »

δοκιμος έγραψε:Κάποιοι πενταετείς ιδιώτες που είναι περασμένοι στους 725 πρέπει να κάνουν 1 χρόνο θητεία σαν πενταετείς και μετά μπορούν να πάνε στη σχολή των 725... Ο χρόνος τελειώνει γι αυτούς 12 Φεβρουαρίου Έμαθα... Άρα υπομονή η σχολή δε μπορεί να γίνει πριν τις 12 φεβρουαρίου.

δοκιμος συγγνωμη για τονο αλλα τετοιοι σαν κ σενα βγαινουν και λενε ανακριβειες και οτι τους κατεβη στο κεφαλι και σαλταρουν ολους τους καημενους τους υπολοιπους. Ελεος!
οι 5ετης πρεπει να εχουν πληρωση τα 2/3 της ετησιας θητειας για να μπορουν να φυγουν και να ενταχθουν στους 725!
ειναι εγγυρο αυτο! Εχουν φυγει 5ετης τωρα που μιλαμε! Το ξερω απο γνωστο! Τσεκαρε το κι εσυ στην επισημη ιστοσελιδα της πυροσβεστικης!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες