Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Νic24

Δημοσίευση από Νic24 »

Με τον καιρό καταλαβαίνω ότι δεν μας φταίνε ούτε οι συνδικαλιστές, ούτε οι 5ετείς, ούτε το αρχηγείο, ούτε ο Δένδιας, ούτε ο Στουρνάρας ούτε η τρόικα... Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι ορισμένα "στουρνάρια'' εδώ μέσα και στο facebook πετάνε όποια ανυπέρβλητη βλακεία τους έρχεται στο κεφάλι συμπαρασύροντας άλλους τόσους που το τραβάει ο οργανισμός τους. Όσο σκέφτομαι ότι μια μέρα θα είμαστε συνάδελφοι πραγματικά φοβάμαι...
δόκιμος

Δημοσίευση από δόκιμος »

nic μάλλον δε έχεις αντιληφθεί ότι στο ελλαδιστάν που ζούμε ορισμένοι έχουν μεγάλη εξουσία... Τεράστια... Και οι θέσεις πεντετων - 725 είναι ρητά συνδεμένες μαζί, αν μπούμε εμείς δε μπαίνουν οι αδιόριστοι πενταετείς εποχικοί...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αρχίζω και πιστεύω ότι μερικοί δηλώνεται επιτυχόντες στην προκήρυξη των 725 ενώ θα είστε τίποτα εποχικοί που θα περιμένετε να γίνει το θαύμα, το θαύμα δεν θα γίνει για αυτό σταματήστε να τρομοκρατείτε τους επιτυχόντες της τωρινής προκήρυξης, υπάρχει το ξίδι τοπ, να πάτε να το αγοράσετε γιατί θα το χρειαστείτε πολύ σύντομα.
dim23

Δημοσίευση από dim23 »

Και ποτε θα μας παρουν γρεκ αρμη εδω ο κλαδαρχης ειπε ακυρο σχολες ποιον να πιστεψουμε Τελικα δλδ ελεγε ψεματα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν ζεις στην Ελλάδα και πιστεύεις τι σου λέει ο καθένας είναι δικό σου πρόβλημα, απλά σταματήστε μερικοί να τρομάζετε τα παιδιά που έχουνε κάνει τόσες θυσίες για να μπούνε στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Τι θες να γίνω και εγώ μάγος να σου πω πότε θα σας πάρουν η να λέω αερολογίες όπως λένε οι υπόλοιποι; Απλά υπενθυμίζω ότι μερικοί έμπαιναν εδώ μέσα και έγραφαν ότι ούτε οι πίνακες δεν θα κυρωθούν, κυρώθηκαν οι πίνακες βγήκε και το φεκ και τώρα βρήκανε άλλο ποιηματάκι, ε που θα πάει θα τελειώσει και αυτό και θα εξαφανιστούν.
serres

Δημοσίευση από serres »

Greek_Army έγραψε:Αν ζεις στην Ελλάδα και πιστεύεις τι σου λέει ο καθένας είναι δικό σου πρόβλημα, απλά σταματήστε μερικοί να τρομάζετε τα παιδιά που έχουνε κάνει τόσες θυσίες για να μπούνε στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Τι θες να γίνω και εγώ μάγος να σου πω πότε θα σας πάρουν η να λέω αερολογίες όπως λένε οι υπόλοιποι; Απλά υπενθυμίζω ότι μερικοί έμπαιναν εδώ μέσα και έγραφαν ότι ούτε οι πίνακες δεν θα κυρωθούν, κυρώθηκαν οι πίνακες βγήκε και το φεκ και τώρα βρήκανε άλλο ποιηματάκι, ε που θα πάει θα τελειώσει και αυτό και θα εξαφανιστούν.

Κ. Διοικητά Μεραρχίας και γω μαζί σου... Όπως μας τα μετέφερες έτσι ακριβώς είναι αλλα δεν πειράζει "πέρνα" τα μηνυματά τους και ασε τους να σκάζουν, ο καιρός μας πλησιάζει...
Φιλικά, απο έναν όντως επιτυχών.
dim 23

Δημοσίευση από dim 23 »

Πες οτι δεν γνωριζεις δεν ειναι κακο κανεις δεν ξερει Απλα το πεζουν οτι ξερουν κ μας κοροειδευουν Αυτοι που παρασαν θα αμα μας παρουν θα μας παρουν τηλ αν οχι θα το καταλαβουμε σε Βαθος χρονου κλειδωσετο θεμα γιατη προσφερεις βημα για παραπληροφοριση κανε Κλειστό Θεμα αμα μπορεις με Επώνυμα Για τους 725 εσεις αφηνεται ππυ εποχικοι κ αλους ασχετους να μιλανε ανεπισιμα Χωρίς Στοιχειά
Νic24

Δημοσίευση από Νic24 »

Δόκιμε, η συσχέτιση που κάνεις αποτελεί ευσεβή πόθο ορισμένων παρά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όταν αυτό γίνει κατανοητό θα ησυχάσουν και οι μεν και οι δε. Κάποιοι νιώθουν ήδη πνιγμένοι και προσπαθούν πιαστούν από τα μαλλιά... Κάνει τόσο μπαμ!
δόκιμος

Δημοσίευση από δόκιμος »

Εύχομαι νικ να είναι όπως τα λές... Πήραν 4000 Θέσεις και θέλουν κι άλλες... Εύχομαι να μπούμε και να πάρουν το μπούλο όσοι εύχονται να μή προχωρήσουν οι 725...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

dim 23 έγραψε:Πες οτι δεν γνωριζεις δεν ειναι κακο κανεις δεν ξερει Απλα το πεζουν οτι ξερουν κ μας κοροειδευουν Αυτοι που παρασαν θα αμα μας παρουν θα μας παρουν τηλ αν οχι θα το καταλαβουμε σε Βαθος χρονου κλειδωσετο θεμα γιατη προσφερεις βημα για παραπληροφοριση κανε Κλειστό Θεμα αμα μπορεις με Επώνυμα Για τους 725 εσεις αφηνεται ππυ εποχικοι κ αλους ασχετους να μιλανε ανεπισιμα Χωρίς Στοιχειά

Το θέμα δεν γίνεται να κλειδωθεί γιατί το διαβάζουν και μερικά άτομα που όντως ενδιαφέρονται για τον διαγωνισμό, από εκεί και πέρα αν κλειδωνότανε το θέμα ίσως να μην υπήρξε και η συνάντηση των επιτυχόντων για να συζητήσετε τι θα κάνετε, μην βλέπεις μόνο τα αρνητικά...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

Υπομονη παλικαρια.. Ας ελπισουμε οτι θα ολοκληρωθει μεσα στο επομενο διμηνο. Κ εχει αλολυτο δικιο ο Γκρικ. Ας μην πιστευουμε τον καθενα. και για την ιστοριαο κλαδαχης δεν ειπε δεν θα μπουν οι 725 καθολου. ειπε οτι αυτο που ξερει ο ιδιος ειναι οτι δεν θα φοιτησει κανενας 2013-2014. Αυτο ξερει εκεινος. Θελω να πιστευω οτι αλλοι που παιρνουν και τις τελικες αποφασεις θα τον διαψευσουν.
engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

Μπορεί δίμηνο κ παραπάνω, για άμεσα το ξεχνάμε, μερικα παιδια μετρουν της μέρες που βγηκαν οι πινακες και πιστευουν οτι θα μας παρουν τώρα η οτι ακόμα έιναι νωρίς απο τις μέρες του φεκ. Έχουμε αγώνα ακόμα, πέσαμε σε δύσκολη περίοδο παιδιά, κοιτάξτε την πραγματικότητα, να θυμαστε οτι η μερα της καταταξης θα ερθει οταν κανεις μας πλεον δεν θα περιμενει οτι θα μας παρουν

Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

Παιδια ερχεται η ωρα μας απο οτι μου ειπαν απο την πυ της περιοχης μου περιμενουν μονο Να εγκριθει το κονδυλη το οποιο αφορα μονο και μονο τα εξοδα λειτουργειας των σχολων. Το 2008 την αποφαση διορισμου την εδωσε ο υπ εσωτερικων κτλ κτλ οποτε και τωρα νομιζω Θα πρεπει να βλεπουμε αν εχει παει κατι απο το υπ. Ηλ. Διακ προς το ε. Τ για δημοσιευση. Γενικα μου ειπαν να μην αγχωνομαστε κ ολα θα πανε καλα. Αυτα τα ολιγα ελπιζω να βγουν αληθινοι γιατι κ αυτοι οντως συμμεριζονται την αγωνια μας, ετσι μου εδειξαν τουλαχιστον. Καλο βραδυ κ ελπιζω να εχουμε συντομα καλα μαντατα!
Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

GPS12 έγραψε:Ρε κεφτέ από την ΠΟΣΔΥΠ ενημερώνεσαι; Θα μας κουφάνεις; Ελεος πια, τόση ανεπάρκεια.

Κοίτα να δεις φίλε μου η ΠΟΣΠΥΔ αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί περίπου 5.500 άτομα δηλαδή το μισό Π. Σ. Οπότε ναι σα σοβαρός άνθρωπος παρατηρώ και τις δικές της κινήσεις και τις απαντήσεις και αντιδράσεις που δέχεται. Εγώ δεν είπα ότι θα γίνει κάτι ή οτι δε θα γίνει κατι επειδή το θέλει η ΠΟΣΠΥΔ και επίσης σα σοβαρός άνθρωπος δεν έβγαλα ποτέ υπερβάλλοντα μίσος ή ζήλο για τους συνδικαλιστές γενικά όπως κάνουν αρκετοί.

Εγώ απλά είπα ότι με ανησυχεί το γεγονός ότι η ΠΟΣΠΥΔ δεν έλαβε αισιόδοξες απαντήσεις για 5.500 άτομα. Βλέπεις έχω το κουσούρι να αντιλαμβάνομαι την πυροσβεστική ως ένα.

Αν τώρα εσύ το να ακούς κακά μαντάτα για το μισό προσωπικό του Π. Σ. Σε γεμίζει αισιοδοξία επειδή ανήκεις στο άλλο μισό (πού προς το παρόν ούτε στη φαντασία δεν ανήκεις) είναι δικαίωμά σου.

Αν έλεγε το κράτος θα εκπαιδεύσω κανονικά εποχικούς το 2013-2014 θα έλεγα με το δικηγόρο μου... Όπα ρε μάγκες είμαι κι εγώ εδώ για εκπαίδευση. Τώρα όμως που τους είπε ότι δε θα γίνει καμία εκπαίδευση εσένα δε σε ανησυχεί; Δε λέω ότι το ίδιο θα γίνει και σε εμάς αλλά νομίζω έχω κάθε δίκιο να ανησυχώ

sorter

Δημοσίευση από sorter »

Και αμα καποιος επιτυχων μετα απο 2 χρονια αν τον καλεσουν εχει γινει 150 κιλα τι 8α του πουν δν μπαινεις; Για τα πανηγυρια ειναι ολοι τους! Παρακαλαμε για να μπουμε σε ενα ***** που ειχε πει κ καποιος αλλος!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης