Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Δημήτρης 25

Αν διάβασες την απάντηση μου θα κατάλαβες ότι απάντησες λάθος.1) Τίποτα δεν είπα για λεφτά 2) Εννοώ ότι κανείς δεν θα μονιμοποιηθεί σε βάρος του άλλου δηλ. Πιθανή μονιμοποίηση των 5ετών δεν σημαίνει ότι οι 725 θα μείνουν απ έξω. Αυτό.

Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

δημητρης25 έγραψε:1) δεν θα μου απαγορεψεις εσυ που θα σχολιάζω κ που θα το σχολιάζω.2) στην θέση που είσαι, ήμουν ακριβώς την ίδια περίοδο περσυ κ σε καταλαβαίνω απόλυτα.3) το άχρηστοι το έβαλα με αστερίσκο άμα δεν μπορείς να καταλάβεις στο ελληνικό λεξιλόγιο τις διάφορες στον προφορικό κ γραπτό λόγο δεν μπορω να κάνω κάτι! Μακάρι να μπείτε, διάβασε καλα το σχόλιο μου κ θα καταλάβεις που αισθάνθηκα *θιγμενως απο τον φίλο theo. Στείλε μου πμ άμα έχεις ερωτήσεις κ πιστεύεις οτι μπορείς να κανείς διάλογο.

1. Δε σου απαγορευω τιποτα απλα φροντισε να εισαι πιο διακριτικος οπως ηταν και ο theo
2. Στην θεση μας δεν ησουν γιατι σεπτεμβρη 2011 εκανες αιτηση και φλεβαρη 2012 μπηκες στην σχολη, το μελλον των 725 αγνωστο!
3. Οπως και να το εννοουσες το "αχρηστοι", η διατυπωση σου ειναι τελειως λαθος και αθελα σου φανηκε απαξιωτικο.
4. Διαβασα το μηνυμα του theo Και προσπαθω να καταλαβω και εγω και αυτος για ποιο λογο θιχτηκες.
5. Δε γουσταρω ειρωνεια σχετικα με το αν μπορω να κανω διαλογο, για αυτο ρωτησε τα ατομα στο γκρουπ στο facebook και τι γνωμη εχουν για μενα.
6. Δεν χρειαζεται να σε ρωτησω κατι. Ερωτησεις δεν κανω σε κανενα ατομο που ειναι στο σωμα αν δεν ανηκει στα υψηλα ιεραρχικα επιπεδα γιατι στα χαμηλα υπαρχει τρομερη παραπληροφορηση (δεν αναφερομαι συγκεκριμενα)
7. Οταν υπαρχει ειδηση για την προσληψη, γιατι αυτο μας καιει, θα το μαθω πριν βγει. Δεν ανηκω στο σωμα αλλα υπαρχουν και πηγες εκτος αυτου, πολυ πιο αξιοπιστες
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Ειρήνη... Εδω δεν γραφουμε για να μαλωνουμε αλλα για να δίνουμε κουραγιο ο ενας στον αλλο και εαν ξερουμε καποια πληροφορια. Μην διασπαστε σε ανουσιες κοκορομαχίες. Αλλο ειναι το θεμα μας...
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

handballer έγραψε:μην περιμενετε απο τον Δενδια απαντηση στο θεμα μας αποψε... Μονο με την τρομοκρατια θα ασχοληθουν αποψε.

Παιδιά ήταν αναμενόμενο να μην ρωτήσουν κάτι τον Δένδια χτες, η εκπομπή είχε άλλο θέμα, σιγά μην μας λυπόντουσαν κιόλας, ίσα ίσα το αντίθετο πιστεύω ότι αυτός που διαβάζει τα mail θα γέλασε κιόλας... Δυστυχώς... Ας αφήσουμε λίγες ημέρες να περάσουν και μετά το θέμα πρέπει να πάρει δημοσιότητα με άλλο τρόπο

Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Ας περιμενουμε αλλο λιγο στους αξιωματικους βγηκε μετα απο 2 εβδομαδες το δευτερο φ. Ε. Κ
Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε:Ας περιμενουμε αλλο λιγο στους αξιωματικους βγηκε μετα απο 2 εβδομαδες το δευτερο φ. Ε. Κ
Οπως εγινε και με τους 50 Για να δημοσιευθει κατι στην σελιδα της πυροσβεστικης θα πρεπει πρωτα να βγει το φεκ. Οποτε καλητερα θα ηταν να ρωταμε στο εθνικο τυπογραφειο αν τους εχει παει κατι για δημοσιευση. Μπορει να βγει ανακοινωση να παμε στις σχολες χωρις φεκ; Δε νομιζω. Οποτε εχουμε μελλον νομιζω...
serres

Δημοσίευση από serres »

Όπως είχα γράψει και στη σελίδα 40 του παρόντος θέματος σχετικά με την προκήρυξη των δοκίμων πυροσβεστών του 2008, είχε εκδοθεί ΦΕΚ κατάταξης με αριθ.488 Τεύχος Γ. Μετά την έκδοση του παραπάνω ΦΕΚ ο τότε υπουργός αποφάσισε την εισαγωγή των δοκίμων πυροσβεστών στη σχολή για φοίτηση (βλ και http://www.fireservice.gr/pyr/site/home/LC+Secondary+Menu/Nea+-+Anakinosis/2008/May/sxoles_dokimon.csp ).

Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα το ΦΕΚ διορισμού για το 2008 αλλα μόνο την απόφαση του υπουργού η οποία και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του πυροσβεστικού σώματος. Ίσως κάτι παρόμοιο συμβεί και στη δική μας περίπτωση. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως το εξής σε όσους υποστηρίζουν πως ίσως η προκήρυξη παγώσει ή ακόμη να ακυρωθεί: Υπάρχει περίπτωση να εκδόθηκε το ΦΕΚ κατάταξης το οποίο μας κατοχυρώνει νομικά και να μην προχωρήσει η διαδικασία πρόσληψης;

tripotron

Δημοσίευση από tripotron »

Σχολη για 2 χρονια ειπαμε γιοκ... Αμα το αναφερουν σημερα στην συνεδριαση παλι θα το δειτε.
panos45

Δημοσίευση από panos45 »

george29gumf έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε:Ας περιμενουμε αλλο λιγο στους αξιωματικους βγηκε μετα απο 2 εβδομαδες το δευτερο φ. Ε. Κ
Οπως εγινε και με τους 50 Για να δημοσιευθει κατι στην σελιδα της πυροσβεστικης θα πρεπει πρωτα να βγει το φεκ. Οποτε καλητερα θα ηταν να ρωταμε στο εθνικο τυπογραφειο αν τους εχει παει κατι για δημοσιευση. Μπορει να βγει ανακοινωση να παμε στις σχολες χωρις φεκ; Δε νομιζω. Οποτε εχουμε μελλον νομιζω...
Περιμένουμε το ΦΕΚ κατάταξης.

Εγώ πήρα και στην ΥΔΕ που όπως είπαμε είναι ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας των εμπλεκόμενων φορέων αλλά δεν έχουν κανένα έγγραφο από το Αρχηγείο. Αφού γίνει και αυτό όταν γίνει, θα στείλει το Αρχηγείο την απόφαση πρόσληψης μας στο ΕΤ να πάρει ΦΕΚ.

Παιδιά κουράγιο...

Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

Μετά από επικοινωνία μου με τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της βουλής. Η απάντηση στις ερωτήσεις των βουλευτών σχετικά με το θέμα μας υπάρχει από εχθές αλλά δεν έχει δημοσιευθεί στο site τους λόγω τεχνικών προβλημάτων (κι εδώ γκαντεμιά). Μου την έστειλαν μέσω email και σας την κοινοποιώ . Η απάντηση περιλαμβάνει τις ακόλουθες 3 ερωτήσεις βουλευτών. Πρώτη , Δεύτερη , Τρίτη .

Όπως βλέπετε ρίχνει το μπαλάκι στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και σχετικά με την πρόσληψή μας δεν αναφέρει τίποτα.
THEO
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Άρα πρέπει να απευθυνθούμε προς το υπουργειο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Δεν αναφέρθηκε για την πρόσληψη γιατί μάλλον περιμένει το οκ άπο κει.
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

THEO έγραψε:Άρα πρέπει να απευθυνθούμε προς το υπουργειο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Δεν αναφέρθηκε για την πρόσληψη γιατί μάλλον περιμένει το οκ άπο κει.

Απευθύνθηκα ήδη. Ακόμη δεν έχει απαντηθεί η ερώτησή μας αλλά η υπάλληλος, με την οποία συζήτησα, με διαβεβαίωσε ότι αν την καλέσω μεθαύριο θα μπορεί τουλάχιστον να μου πει ανεπίσημα την απάντηση που θα δοθεί.

Για ότι νεότερο θα ενημερώσω σχετικά.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Μπραβο ρε φιλε.Εικόνα
panos45

Δημοσίευση από panos45 »

THEO έγραψε:Άρα πρέπει να απευθυνθούμε προς το υπουργειο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Δεν αναφέρθηκε για την πρόσληψη γιατί μάλλον περιμένει το οκ άπο κει.
Πιθανότατα και στο Υπουργείο Οικονομικών... Παιδιά ξέρετε αν ισχύει για τα σώματα Ασφαλείας ο περιορισμός του 1 προς 5; Αν ισχύει τότε δυστυχώς πρέπει να ξεχάσουμε τον διαγωνισμό

panos45

Δημοσίευση από panos45 »

gate21ss έγραψε:Μετά από επικοινωνία μου με τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της βουλής. Η απάντηση στις ερωτήσεις των βουλευτών σχετικά με το θέμα μας υπάρχει από εχθές αλλά δεν έχει δημοσιευθεί στο site τους λόγω τεχνικών προβλημάτων (κι εδώ γκαντεμιά). Μου την έστειλαν μέσω email και σας την κοινοποιώ . Η απάντηση περιλαμβάνει τις ακόλουθες 3 ερωτήσεις βουλευτών. Πρώτη , Δεύτερη , Τρίτη .

Όπως βλέπετε ρίχνει το μπαλάκι στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και σχετικά με την πρόσληψή μας δεν αναφέρει τίποτα.

Στα συνερωτώμενα υπουργεία ανήκει όμως και το Υπουργείο Οικονομικών. Σίγουρα είναι και το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης