Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tripotron

Δημοσίευση από tripotron »

Την προκυρηξη την πανε για ακυρωση, ισως βγει κ νομοσχεδιο που θα το ρυ8μισει, ΠΠΥ τους συμφερουν γι αυτο και η ομοσπονδοια τους τους σπρωχνει...
ΣΣΣΣΣ

Δημοσίευση από ΣΣΣΣΣ »

Ακρα του ταφου σιωπη
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Δηλαδη δεν εχει εικονα τα Α. Π για τις κενές οργανικες θεσεις ακομα; Η πληροφόρηση σου προέρχεται μέσα απο το αρχηγείο?
sotiris

Δημοσίευση από sotiris »

Το σαββατοκυριακο θα βρεθουμε καποιοι συναδελφοι για καφε για να συζητησουμε και να δουμε πως θα κινηθουμε. Οποιος ενδιαφερεται στελνει μειλ με ονοματεπωνυμο και κινητο για να επικοινωνησω μαζι του. Μειλ:chr85sot@yahoo.com
Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Το α. Π. Σ δεν εχει στηλη τις οργανικες θεσεις που χρειαζετε γιατο κολαει και προκυριξημας τα λεφτα υπαρχουν και μονο εκει κολαει το θεμα το εμαθα σημερα και σας το λεω με σηγουρια

Βασικά να ξεκαθαρίσουμε κάτι... Η μη αποστολή επίσημα από το αρχηγείο των κενών οργανικών θέσεων είναι κάτι που έκανε τη διαδικασία να κολλήσει ή Απλά είναι ένα διαδικαστικό βήμα που πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες να γίνει.

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τη διαφορά αλλά έχουν και μια σημασία οι λέξεις που χρησιμοποιούμε για να μη δημιουργείται πανικός και αγανάκτηση χωρίς λόγο.

Σε περίπτωση που ισχύει το δεύτερο ξέρει κανείς Πόσο θα χρειαστεί να περιμένουμε και τι γίνεται μετά από αυτό;

ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Οχι απο το αρχηγειο αλλα τμημα του προιπολογισμου μιλαγα με τη γυναικα μιση ωρα και μου εξηγησε τα παντα μα παντα οταν βγενει μια προκυρ. πρωτα βγενουν τα κονδιαλια ετσι μου ειπε δεν σα στελνω ονομα και τηλ γιατι θα την περνουμε 100ο καθενας μου ειπε απο υπουργειο π. τ. π οκ απο υπουργ. οκονομοικον οκ εκει που κολαει ειναι απο το α. π. σ δεν εχει στηλη καταστασης με τις κενες οργανικες θεσεις. θα την παρω παλη αυριο μηπως την ψυσω να παω απο εκει. φοβαμε ρε παιδια μη μας κανουν καμια με τους πενταετης και μας αφησουν εμας αποξω δεν εχω κατι με τα παιδια εισα εισα εχω και φιλους αλλα αυτη εχουν σωματιο.
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Μπηκε το 2013 και δεν υπαρχει περιπτωση να μπουμε γιατι δεν μπηκαμε το 2012, δεν υπαρχουν οι πιστωσεις, δεν υπαρχουν κενες οργανικες θεσεις, δεν υπαρχει το κονδυλι, δεν υπαρχει εγκριση απο το υπ. Οικονομικων, δεν υπαρχει εγκριση απο το υπ. Προστασιας του πολιτη, δεν υπαρχει εγκριση απο το Γ. Λ. Κ, δεν υπαρχει σχολη να μας χωρεσει ολους, δεν υπαρχει Θεος, δεν υπαρχει ελπιδα, δεν υπαρχει προκυρηξη 725, δεν υπαρχει, δεν υπαρχει. Ισως τελικα να μην υπαρχω κι εγω ς'αυτην την ιστορια.
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Έχει κανένας τίποτα νεότερο παιδιά?
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Κατα τ'αλλα δεν υπηρχαν ολα αυτα και εβγαλαν προκυρηξη καπακι μετα απο προσληψη 4000 ατομων.Ας μην την εβγαζαν. Τωρα στο καρφι. Προσοχη να απαντησει καποιος που υπαρχειΕικόνα

vagosm

Δημοσίευση από vagosm »

ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Το α. Π. Σ δεν εχει στηλη τις οργανικες θεσεις που χρειαζετε γιατο κολαει και προκυριξημας τα λεφτα υπαρχουν και μονο εκει κολαει το θεμα το εμαθα σημερα και σας το λεω με σηγουρια
Τα κενά βγαίνουν κάθε Φεβρουάριο.

Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι... Έχει κολλήσει η προκύρηξη για αυτό το λόγο ή Απλά είναι ένα διαδικαστικό βήμα που πρέπει να γίνει και απλά θα περιμένουμε 2-3 μέρες ακόμα. Έχει και αυτό τη σημασία του για να μην δημιουργούνται από το τίποτα ψεύτικες εντυπώσεις, Αγχος και αγανάκτηση.

Αν ισχύει το δεύτερο ξέρει κανένας πόσο θα χρειαστεί για αυτό το βήμα;

ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Παιδια μιλαγα μετη γυναικα μιση ωρα το κονδιλη βγενει οταν βγει και η προκυρ. το α. π. σ τηνπαει πισω την δουλεια που δεν εχει στηλη ποσες οργανικες θεσεις χρειαζετε απο υπορ. οικν. ειναι ενταξει τα πραγματα και απο το υπουρ. π. τ. π
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Η προκήρυξη των πενταετών έλεγε ξεκάθαρα ότι μετά τα πέντε έτη υπάρχει ενδεχόμενο ανανέωσης ή μη. Ηξεραν λοιπον τα παιδια που πηγαν στους 5ετεις σε 5 ετη μπορει να συνεχισουν μπορει όμως κ οχι. Η δικη μας προκηρυξη λεει γιαμονιμους ξεκαθαρα. Επισης εχει πολλες διαφορετικες ειδικοτητες απ οτι η προκηρυξη των πενταετων. Μην τα μπερδεύετε! Κανεις δεν εχει δικαιωμα.

Εσυ φίλε που λες ότι θα ακυρωσουν την προκηρυξη απο που εχεις πληροφορηση; Εγω σου λεω οτι οταν ενημερωνομαι κ βγαζω κατι εδω αναφερω κ Την αρμοδια αρχη που μου το ειπε. Το να πεταμε κουβεντες και να σκορπιζουμε πανικο δεν βοηθαει. Το ιδιο ισχυει κ για το φιλο που αναφερει οτι το μονο κολλημα που υπαρχει είναι οτι δεν εχουν στειλει απο το αρχηγειο τις οργανικες θεσεις. Μην δωσεις τηλ κ ονομα αλλα απο ποια αρχη σου τα ειπαν αυτα απο το, τμημα προυπολογισμου της πυροσβεστικης η απο το υπουργειο;
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Απο το τμημα προιπολογισμου στο υπουργ. οικονομικων συγκεκριμενα μου ειπε η γυναικα αν τα υπουργεια βγαζαν προκ. χωρις πρωτα να βγει κονδιλυ να τραχαμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ. η γυναικα κατανοησε το προβλημαμας και αυτος ειναι ο λογος που δεν στελνω ονομα και τηλ της γυναικας. γιατι ηταν η μονη που μου μιλησα μιση ωρα και δε με εστηλε μπαλακι σε αλλον. δεν ειμαι παιδακι να γραφω ανακριβιες εχω πατηση τα 31.
ΑΕΤΟΣ

Δημοσίευση από ΑΕΤΟΣ »

Παιδιά καλησπέρα και από μενα... Να δώσω και εγώ μία πληροφορία. Με συνδικαλιστή που μίλαγα έχθες μου είπε το εξής ότι με εμάς δεν γίνεται καμία συζήτηση. Και ότι αύριο την Παρασκευή έχουν συνάντηση το προεδρίο κάτω στην Αθήνα στο Υπουργείο να συζητήσουν κάποια θέματα, και μέσα στα θέματα είμαστε και εμείς. Το μόνο που μου είπε είναι ότι το σώμα μας χρειάζεται και θα πιέσουν την κατάσταση. Όσο για τους πενταετείς αυτή έχουν συγκεκριμένη σύμβαση και μην τους μπερδεύεται με μας δεν τους συμφέρον να τους κάνουν μόνιμους διότι θα παίρνουν και παραπάνω χρήματα. Η ουσία είναι να προσπαθούμε να υπάρχει ενότητα και τα παιδιά των πενταετών εργάζονται μην έχουμε συγκρούσεις.
Σας ευχαριστώ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες