Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
anxos

Δημοσίευση από anxos »

Που το λεει αυτο ρε παιδια οτι δεν εχει λεφτα για εμας που το λεει;
δοκιμος

Δημοσίευση από δοκιμος »

Το λινκ λέει να δουμε πόσα χρηματα χρειάζεται για να μπουν οι πενταετεις στο ειδικό μισθολόγιο...

ειρωνικα το είπα... Φανταστειτε να πουνε δε υπάρχουν πιστώσεις για τους 725... Τι κανουμε τοτε;
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Παιδια μη πεζουμε εδω μεσα. Μακαρι να παρουν τα παιδια πενταετια μισθο αστροναυτη το θεμαμας ειναι αλλο ποτε; Που; Και πως θα κανονισουμε να βρεθουμε; Να δουμε τι θα κανουμε, υπαρχει καποια λιστα με τηλ με αυτους που εχουμε περασει; Αλλιως να βρουμε αλλο τροπο πως θα συναντηθουμε. Και παρακαλω μη παιζετε τα πραγματα θελουν ωριμοτητα και αποφασεις
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Παιδια Περιμενουμε μεχρι και τελος της επομενης εβδομαδας και μετα θα οργανωθουμε.
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Απο δω και περα πρεπει να σκεφτομαστε τη θα κανουμε πρωτη ιδεα να πηγενα στο αρχηγειο να ζηταγα κατασταση με τα τηλ αλλα αν παω μονος και δεν θα μου τα δωσουν και θα με σταμπαρουν! δευτερη ιδεα μεσο φεισμπουκ δεν εχω αλλα θα ανοιξω στην αναγκη το θεμα ομως ειναι ολοι εχουν φεισπουκ; παιδια γραφτε ιδεες ειμαστε πολυ και σε ολοι την Ελλάδα δεν ειναι ευκολο να οργανοθουμε
Άβαταρ μέλους
VASILIS98
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από VASILIS98 »

Παιδια μην ασχολειστε με τα μπλοκ των εποχικων, αυτοι την δουλεια τους κανουν!Εμεις στα χερια εχουμε ενα δυνατο χαρτι το φεκ με αυτο πλεον μπορουμε να πετυχουμε πολλα δηλ. Την προσληψη αν δεν πανε καλα τα πραγματα!

Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

http://www.eppye.com/2012/10/blog-post_19.html
Kwstakis leme

Δημοσίευση από Kwstakis leme »

Πολυ προσφατο ομωςΕικόνα

Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

handballer έγραψε:
solo έγραψε:
george29gumf έγραψε:
panos45 έγραψε:
solo έγραψε:ΤΗΕΟ αυτο που λες αληθευει στο επιβεβαιωνω. Το απς εχει στειλει ερωτημα και περιμενει απαντηση. Η απαντηση θα ειναι η εντολη καταταξης και προσληψης μας.

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. Έχεις έγκυρες πηγές ή διακρίνεσαι για την αισιοδοξία σου;Εικόνα

σα να λεμε δηλαδη οτι περιμενουμε την αποφαση να ερθει στην πυ στην συνεχεια να φτιαχτει το εγγραφο για την καταταξη μας, να σταλει στο ε. Τ για δημοσιευση και να περιμενουμε καμια 15αρια με 20 μερες ακομηηηηηηη. Εεε; Σολο τα φωτα σου.
καπως ετσι. Απλα υπομονη. Πλησιαζει η ωρα.
μακαρι παιδες τι να πω. Αν και τα μηνυματα και οι πληροφοριες μονο ενθαρρυντικα δεν μπορουν να χαρακτηριστουν
βρε παιδια τι να πω κουραστηκα πια οπως κ ολοι μας πιστευω. Να σας πω και κατι που διαβασα απο το γκρουπ των 725, ειπε καποιος οτι εμαθε απο συγγενη του οτι απο το γενικο λογιστηριο εχουν δωσει το οκ και του ειπαν οτι ειναι θεμα ημερων. Ολα αυτα καλα, ο σολο απο εδω λεει πλησιαζει η ωρα. Ολα θεμα ημερων και ωρων ειναι αλλα κανεις δε λεει κατι το χειροπιαστο. Βεβαια θα μου πεις ποτα μαθαμε για να μαθουμε και τωρα... Αλλα τελος παντων. Νομιζω οτι θα μας ερθει σα σανιδα σωτηριας και θα τρεχουμε ολοι μαζι. Ας ειναι και ετσι αλλα ας μην αργει γιατι μας εχει φτασει στον πατο... Καληνυχτα και καλο ξημερωμα σε ολους
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

μακαρι φιλαρακι. κ εγω θελω να ειμαι αισιοδοξος αλλα δεν μας αφηνουν
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Αυτοί που μπορούν να σας δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα σας είναι οι εξής: Πατροκλος Γεωργιαδης γενικός γραμματέας πολιτικής προστασίας μιας κ το πυροσβεστικό σώμα πλέον σε αυτήν την γραμματεία υπάγεται.. Γραφείο έχει στην κατεχακη και επίσης ο υπασπιστης του δεν δια για θέματα πυροσβεστική Τσιγκας το όνομα ουραγός στον βαθμό με γραφείο κ αυτός στην κατεχακη στο υπουργείο. Απαντήσεις στο αρχηγείο άλλες δεν θα πάρετε ούτε στην υδε παρά μοναχα σε αυτούς, η άποψη μου είναι ότι το συντομότερο δυνατόν πρέπει να μαζευτειτε τουλάχιστον 30-40 άτομα κ να απαιτησετε συνάντηση με τον πρώτο ο οποίος μπορεί να σας απαντήσει, όσο καθεστε τόσο περισσότερο χρόνο κερδίζουν κ το τραβάνε για Σεπτέμβρη όπου προσλήψεις γιοκ.

Φιλικά ένας συνάδελφος που υπηρετεί ήδη

ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Πως να γινει να συναντηθουμε με τα υπολοιπα παιδια;
panos45
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Παιδιά καλημέρα!

Επικοινώνησα πάλι με ΥΔΕ όπου έμαθα τα εξής:

• Δεν έχει στείλει το Αρχηγείο καμία απόφαση για την πρόσληψή μας
  • Η ΥΔΕ είναι ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας εμπλεκόμενων φορέων για την πρόσληψη μας. Περιμένουν από Τον αρχηγείο απόφαση που να λέει ότι η κατάταξη μας είναι τότε και οι γινόμαστε τακτικοί υπάλληλοι. Με άλλα λόγια μιλάμε για την απόφαση κατάταξης μας. Άρα σωστή η παρατήρησή μας στο τέλος του ΦΕΚ κατάταξης με την βεβαίωση απο την ΥΔΕ.
  • ότι Από ΓΛΚ έχει περάσει ο διαγωνισμός, μου εξήγησε ότι αυτό γίνεται στην αρχή πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός και ότι το ΓΛΚ δεν εμπλέκεται πουθενά σε αυτό το στάδιο
Συμπερασματικά, το αρχηγείο για κάποιο λόγο δεν προχωρά ούτε στην ανάρτηση της απόφασης περί ΦΕΚ επιτυχόντων στο fireservice ούτε στην δρομολόγηση του ΦΕΚ κατάταξης και αποστολή της απόφασης κατάταξης προς την ΥΔΕ.

Αυτά έμαθα και σας τα στέλνω.

Παιδιά χάνουμε πολύτιμο χρόνο. Άντε ας περιμένουμε να περάσουν οι κρίσεις στο Σώμα και να απαντήσει ο Υπουργός και στις άλλες ερωτήσεις που έχουν τεθεί από βουλευτές (αυτές πρέπει να απαντηθούν μέχρι τέλη Γενάρη) αν και δεν νομίζω ότι θα ναι περισσότερο κατατοπιστικός σχετικά με την κατάταξη μας.

Για την συνάντηση τι λέτε για το το Σαβ/κο 9-10 Φλεβάρη, το προτείνω επειδή έχω ήδη κανονίσει μετακίνηση στην Αθήνα.

panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Guest έγραψε:Αυτοί που μπορούν να σας δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα σας είναι οι εξής: Πατροκλος Γεωργιαδης γενικός γραμματέας πολιτικής προστασίας μιας κ το πυροσβεστικό σώμα πλέον σε αυτήν την γραμματεία υπάγεται. Γραφείο έχει στην κατεχακη και επίσης ο υπασπιστης του δεν δια για θέματα πυροσβεστική Τσιγκας το όνομα ουραγός στον βαθμό με γραφείο κ αυτός στην κατεχακη στο υπουργείο. Απαντήσεις στο αρχηγείο άλλες δεν θα πάρετε ούτε στην υδε παρά μοναχα σε αυτούς, η άποψη μου είναι ότι το συντομότερο δυνατόν πρέπει να μαζευτειτε τουλάχιστον 30-40 άτομα κ να απαιτησετε συνάντηση με τον πρώτο ο οποίος μπορεί να σας απαντήσει, όσο καθεστε τόσο περισσότερο χρόνο κερδίζουν κ το τραβάνε για Σεπτέμβρη όπου προσλήψεις γιοκ.

Φιλικά ένας συνάδελφος που υπηρετεί ήδη

Συνάδελφε σωστά τα λες! Έχεις τηλέφωνα από τις επαφές που μας λες; Γνωρίζεις εκ των έσω ότι πρόκειται να παγώσει η προκήρυξη;

vizonmink

Δημοσίευση από vizonmink »

Χτες με πηρε τηλ ενας παλιος μου καθηγητης απο το ε. Παλ (επαγγελματικο λυκειο) Που ημουν μαθητης και μου ειπε πως δυο πυροσβεστες Θελησαν αντιγραφο του απολυτηριου μου. Παιδια μαλλον θα κανουν ελεγχο γνησιοτητας των δικαολογιτηκων να δουν εαν υπαρχουν πλαστα.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες