Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Μηπως περιμενουν την απαντηση του υπουργου για να τους στειλουν. οποτε αυριο πρωι πρεπει οπωσδηποτε να παρουμε στο αρχηγειο κ να μας που τι γινεται. κ να συνεχισουμε τα τηλ στην υδε. παντως απο τη συναντηση συμβασιουχων πυροσβεστων με το γενικο γραμματεα που τους ειπε οτι οι 725 μπορει να προσληφθουν σε ενα μηνα μπορει κ μεσα στα επομενα 2 χρονια καταλαβαινω οτι σιγουρα θα προσληφθουμε αλλα δεν ξερουμε το ποτε κ αν μπουμε ολοι η΄τμηματικα. πρεπει να βγαλουμε ακρη οπωσδηποτε κ να παρουμε απαντησεις. το αρχηγειο ειπε ειναι9 θεμα υπουργου κ στην υδε λενε οτι δεν τους εχουν στειλει τιποτα απο το αρχηγειο. ποια ειναι η σειτα της διαδικασιας ρε παιδια. δινει το κο ο υπουργος κ το αρχηγειο στελνει τους πινακες στην υδε; γιατι αν ειναι ετσι πρεπει να ελπιζουμε ο υπουργος να δωσει συντομα απαντηση.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

panos45 έγραψε:
gate21ss έγραψε:Βεβαιωση δημοσιονομικου ελεγχου υπαρχει σε ολα τα ΦΕΚ καταταξης. Ειναι λογικο αυτο. Το δικο μας το ΦΕΚ δεν ειναι ΦΕΚ καταταξης, ειναι ΦΕΚ κυρωσης πινακων γι' αυτο και δεν εχει βεβαιωση δημοσιονομικου ελεγχου.

Το ΦΕΚ κυρωσης των πινακων των 50 αξιωματικων δεν ειχε βεβαιωση δημοσιονομικου ελεγχου. Το ΦΕΚ καταταξης τους ειχε σχετικη βεβαιωση. Αυτο συμβαινει γιατι η κυρωση επιτυχοντων πινακων δεν συνεπαγεται αυτοματως καταταξη/προσληψη.

Ας ελπισουμε ολα να πανε καλα. Τουλαχιστον να ξερουμε τι θα γινει ρε ***** Το.

και εμείς αυτό ακριβώς λέμε. Το ΦΕΚ κατάταξης πρέπει να κάνει αναφορά σε μια τέτοια βεβαίωση από την Υ. Δ. Ε. Και απλά σκεφτόμαστε μήπως καθυστερεί το ΦΕΚ λόγω καθυστέρησης στην Υ. Δ. Ε. Παιδιά πήρα στο τηλ. Που έγραψε ο handballer και μου Έδωσαν Τα τηλέφωνα 2102502979 και 2102502978 που ασχολούνται με την πυροσβεστική. Δυστυχώς δεν τους έχει σταλεί κάτι από το αρχηγείο. Παιδιά σαν να μη κινείται τίποτα, σαν να έχουν παγώσει όλα

Άσχημο αυτό.
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Παιδιά πήρα τηλ. Στο Αρχηγείο στο 2132157695 και μου είπαν ότι για 2 χρόνια δεν μπορούν να πάρουν άτομα σε Πυροσβεστική. Το γνωστό σε όλους μας τροπάριο. Αληθεύει ότι μας πιάνει αυτό; Νόμιζα μόνο αυτούς που δίνουν πανελλήνιες.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δεν δίνουν πανελλήνιες για Πυροσβεστική. Οι μόνιμοι πυροσβέστες που δίνουν είναι ήδη υπάλληλοι του Π. Σ. Όχι ιδιώτες. Σίγουρα δεν θα βγει προκήρυξη για 2 χρόνια. Αυτό το ξέρουμε. Άλλωστε ποτέ δεν έβγαζε η Πυροσβεστική προκηρύξεις με τη συχνότητα της αστυνομίας. Μέσο όρο κάθε 3-5 χρόνια βγάζει περίπου. Τώρα με εμάς τι γίνεται όμως;
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Παιδιά το πρωί πήρα στο αρχηγείο κ μου είπαν ότι επειδή υπάρχουν τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου έχουν στείλει από το αρχηγείο ερώτημα στον υπουργό σχετικά με μας κ περιμένουν απάντηση του υπουργού. Τωρα εσύ Πάνο λες ότι σου είπαν δεν θα πάρουν για τα επόμενα 2 χρόνια. Δηλαδή τι ισχύει τελικά ρε παιδιά; Ανάλογα σε ποια γραμμη παίρνουμε μας δίνουν κ άλλη απάντηση; Δεν ξέρω εγώ πήρα στο 2132157917.
panos45

Δημοσίευση από panos45 »

panos45 έγραψε:Παιδιά πήρα τηλ. Στο Αρχηγείο στο 2132157695 και μου είπαν ότι για 2 χρόνια δεν μπορούν να πάρουν άτομα σε Πυροσβεστική. Το γνωστό σε όλους μας τροπάριο. Αληθεύει ότι μας πιάνει αυτό; Νόμιζα μόνο αυτούς που δίνουν πανελλήνιες.

Να συμπληρώσω ότι μου είπαν ότι πιστώσεις υπάρχουν και ότι έχουν ήδη εγκριθεί.

panos45

Δημοσίευση από panos45 »

THEO έγραψε:Παιδιά το πρωί πήρα στο αρχηγείο κ μου είπαν ότι επειδή υπάρχουν τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου έχουν στείλει από το αρχηγείο ερώτημα στον υπουργό σχετικά με μας κ περιμένουν απάντηση του υπουργού. Τωρα εσύ Πάνο λες ότι σου είπαν δεν θα πάρουν για τα επόμενα 2 χρόνια. Δηλαδή τι ισχύει τελικά ρε παιδιά; Ανάλογα σε ποια γραμμη παίρνουμε μας δίνουν κ άλλη απάντηση; Δεν ξέρω εγώ πήρα στο 2132157917.
εγώ πήρα στο 2132157695. Μπορεί να μην ήξερε και η υπάλληλος, ποιος ξέρει τελικά; Πρέπει να μιλάμε με τους υπεύθυνους δηλαδή με αυτούς που υπογράφουν τις αποφάσεις, πρέπει να τους βρούμε.

THEO

Δημοσίευση από THEO »

Πάντως Πάνο αν έχουν εγκριθεί οι πιστώσεις τότε γιατί να μην μας πάρουν; Δηλαδή αυτός σου είπε ότι εμάς τους 725 δεν θα μας προσλάβουν?
panos45

Δημοσίευση από panos45 »

Την ρώτησα που κολλάει το θέμα, για την υπηρεσία Δημοσιονομικού ελέγχου, για τις πιστώσεις και μου απαντά ότι οι πιστώσεις έχουν γίνει αλλά να μην ξεχνάμε ότι δεν θα γίνουν προσλήψεις για 2 χρόνια. Έπειτα ρωτάω αν μας αφορά και λέει μα και βέβαια.Τι να πω... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

handballer έγραψε:Δεν δίνουν πανελλήνιες για Πυροσβεστική. Οι μόνιμοι πυροσβέστες που δίνουν είναι ήδη υπάλληλοι του Π. Σ. Όχι ιδιώτες. Σίγουρα δεν θα βγει προκήρυξη για 2 χρόνια. Αυτό το ξέρουμε. Άλλωστε ποτέ δεν έβγαζε η Πυροσβεστική προκηρύξεις με τη συχνότητα της αστυνομίας. Μέσο όρο κάθε 3-5 χρόνια βγάζει περίπου. Τώρα με εμάς τι γίνεται όμως;

Παιδιά αυτή η τροπολογία που είχε βγει για τη μη πρόσληψη ιδιωτών στις Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Σχολές για 2 χρόνια, σε ότι αφορά την Πυροσβεστική αναφέρεται στην πρόσληψη ιδιωτών πτυχιούχων για τη Σχολή Ανθυποπυραγών. Όπως οι 50 αξιωματικοί που μπήκαν πριν από λίγες μέρες. Αυτό είναι στάνταρ 1000%. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει αν στην επίμαχη τροπολογία δείτε τους νόμους και τα προεδρικά διατάγματα που αυτή παραπέμπει. Επίσης αναφέρεται από το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, δηλαδή από το Σεπτέμβριο του 2013. Και στις δύο λοιπόν περπτώσεις εμείς είμαστε καλυμμένοι.

Πιστεύω ότι στο Α. Π. Σ. Είναι άμπαλοι και δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή ξέρουν πολύ καλά τι τους γίνεται και τελικά ίσως πατήσουν σε αυτή την τροπολογία και πάρει κι εμάς η μπάλα. Πάντως αυτή καθεαυτή η τροπολογία αναφέρεται στη Σχολή Ανθυποπυραγών και όχι στη Σχολή Πυροσβεστών. Α και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι υπάρχει διαταγή του Α. Π. Σ. Να εισαχθούν κανονικά φέτος μέσω πανελλαδικών εξετάσεων ήδη πυροσβέστες. Οπότε ξεκάθαρα αναφέρεται αυτή η τροπολογία στους αντίστοιχους των 50 αξιωματικών που δε θα γίνουν ανάλογες προσλήψεις τα επόμενα 2 χρόνια.

Υ. Γ.:
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Τι να πω, ράδιο αρβύλα γενικά υπάρχει. Τώρα πρέπει να φιλτράρουμε ο, τι μπορούμε.
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Αν εχουν γίνει οι πιστώσεις δεν υπάρχει λόγος να μην μας πάρουν. Με λίγα λόγια η απάντηση που σου έδωσε ήταν σαν να λέει ότι έχουν εγκριθεί λέφτα για σας αλλά δεν θα σας προσλάβουν. Βγάζει νόημα αυτό; Είναι αυτονόητο ότι δεν θα βγουν νέες προκηρυξεις γιατί δεν θα πάρουν πιστώσεις. Σ εμάς όμως αφού υπάρχουν ήδη οι πιστωσεις δεν καταλαβαίνω γιατι να μην μας πάρουν.
panos45

Δημοσίευση από panos45 »

THEO έγραψε:Αν εχουν γίνει οι πιστώσεις δεν υπάρχει λόγος να μην μας πάρουν. Με λίγα λόγια η απάντηση που σου έδωσε ήταν σαν να λέει ότι έχουν εγκριθεί λέφτα για σας αλλά δεν θα σας προσλάβουν. Βγάζει νόημα αυτό; Είναι αυτονόητο ότι δεν θα βγουν νέες προκηρυξεις γιατί δεν θα πάρουν πιστώσεις. Σ εμάς όμως αφού υπάρχουν ήδη οι πιστωσεις δεν καταλαβαίνω γιατι να μην μας πάρουν.
Μπορεί και να μας παραπληροφορούν μερικοί από το Αρχηγείο. Παιδιά γράφουμε ό, τι ακούμε και μαθαίνουμε, μακάρι να μην ισχύει τίποτα από αυτά και να μας πάρουν όλους άμεσα

THEO

Δημοσίευση από THEO »

Καλό είναι να παίρνουμε μόνο στα τηλ. Της προκήρυξης. Τα εξής δηλαδή:213215-7915,7916,7917,7728. Κ στην ΥΔΕ στα τηλ που έδωσε ο χαντμπολερ δηλαδη στα 210 2502981 και 210 2584144.
Nikos 2 metra

Δημοσίευση από Nikos 2 metra »

Στην γιορτή των ερωτευμένων εγώ θα στέλνω μνμ Απο την σχολή... ;) εσεις με τόση κλάψα θα αναρτάτε εδώ πότε θα βγεί το ΦΕΚ...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης