Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nikos 2 metra

Δημοσίευση από Nikos 2 metra »

Bravo για την δημιουργία της Συζήτησης, πήρα πολλές πληροφορίες και φυσικά την είδηση για το ΦΕΚ! Ότι ανοησία και αν γράψετε μου φαινετε χρήσιμη, μου θυμίζει τις συζητήσεις οταν μαζευόμασταν στα κτελ και στο παρεάκι για να περάσουμε τα αθλήματα... Η ραδιοαρβίλα πάει σύνεφο αλλα δεν πειράζει γουστάρω... Και εγώ τα ίδια κάνω... Απλα ρε συνάδελφοι βγήκε το πρωτο ΦΕΚ μην κλαψουρίζεται άλλο... Όλα καλα θα πανε... Ο κύβος ερίφθει... Όσο για τα Ι όσοι τελειώσαμε δόκιμοι είμαστε σίγουρα Ι1 τώρα για τους υπόλοιπους δεν ξέρω... Γενικα δεν ασχολούμε άλλο με τίποτα εκτος απτο αν βγήκε κάτι νεότερο... Καλη σύνεχεια... Και καλή αντάμωση τον Φεβράρη... ;)
Ernest

Δημοσίευση από Ernest »

Πάνο το Ι αναγράφεται και στο πιστοποιητικό τύπου Α που μας ζήτησαν όσους υπηρετήσαμε σαν έφεδροι ή ειδικές δυνάμεις. Έφεδρος μπορεις να υπηρετήσεις μόνο ως Ι1. Όσο αφορά το προηγούμενο θέμα κι εγώ το ίδιο θέλω να ελπίζω. Αν φύγει κάποιος από την πρώτη μας επιλογή να πάρουν εμάς.)
Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

Σε μενα αναφερει το πιστοποιητικο οτι καταταχθηκα σαν Ι1 και μετα δεν ξαναναφερει τιποτα για το Ι, ουτε στην απολυση. Ειναι ενταξει?
Άβαταρ μέλους
Dedric
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Dedric »

Αύριο ξημερώνει δευτέρα και περιμένω να ακούσω καλά νέα και δεν θέλω νοχελισμό θέλω να κυλάει το σύστημα!

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

Και μην ασχολείστε άλλο με τα Ι. Έλεος ποια. Όποιος δεν έχει απολυθεί με Ι1 για οποιοδήποτε λόγο δεν κάνει γιατην Πυροσβεστική στην Ελλάδα. Τι να κάνουμε τώρα, αυτό ισχύει καλώς ή κακώς αυτό είναι. Αν αλλάξει κάτι αργότερα το συζητάμε. Τέλος. Και φυσικά μπορεί να διώξει άτομα αργότερα από τη σχολή όποτε και όπου γίνει. Θεωρώ ίσως 10-15 θέσεις επιλαχόντων το πολύ. Αλλά είναι πολύ νωρίς να ασχοληθούμε με αυτά. Πρέπει να ασχοληθούμε με το πότε θα γίνει η πρόσληψη στη σχολή. Μετά συζητάμε οτιδήποτε άλλο. Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε να μάθουμε νέα. Από οπουδήποτε.
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

handballer έγραψε:Πρέπει να ασχοληθούμε με το πότε θα γίνει η πρόσληψη στη σχολή. Μετά συζητάμε οτιδήποτε άλλο. Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε να μάθουμε νέα. Από οπουδήποτε.

1. Η προκήρυξη για τους 725 βγήκε ΦΕΚ αλλά πρέπει να εγκριθούν πιστώσεις από το Γ. Λ. Κ.

by ΠΟΣΠΥΔ

Υ. Γ.: Με την ΠΟΣΠΥΔ φυσικά αν θέλουμε τα πιστεύουμε όλα αυτά. Χωρίς να θέλω να είμαι και καχύποπτος.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

gate21ss έγραψε:
handballer έγραψε:Πρέπει να ασχοληθούμε με το πότε θα γίνει η πρόσληψη στη σχολή. Μετά συζητάμε οτιδήποτε άλλο. Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε να μάθουμε νέα. Από οπουδήποτε.
by Υ. Γ.: Με την ΠΟΣΠΥΔ φυσικά αν θέλουμε τα πιστεύουμε όλα αυτά. Χωρίς να θέλω να είμαι και καχύποπτος.Εικόνα
Από την εμπειρία μου θεωρώ ότι ειδικά η ποσπύδ δεν μπορεί να ξέρει και ούτε την ενδιαφέρει πότε θα μας πάρει εμάς.
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

panos45 έγραψε:
Κεφτές έγραψε:
Προκύρηξη - Κεφαλαιο Β' - Προσόντα/Κωλύματα - Α. Γενικά Προσόντα - 3. Οι άντρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ως ικανοί κατηγορίας Ι1, για όσους υπηρέτησαν στις ένοπλες δυνάμεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

Εγώ καταλαβαίνω από αυτό ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της στρατιωτικής σου θητείας είχες δικαίωμα να αλλάξεις το Ι. Από εκεί και πέρα αν απολύθηκες με Ι2 για παράδειγμα εγώ καταλαβαίνω ότι μπορεί τώρα να το έχεις αλλάξει και να είσαι Ι1 αλλά μέσα στη θητεία, όταν εκπλήρωνες τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις, Δεν ήσουν Ι1 όπως λέει η προκύρηξη.

Νομίζω ότι η υπόθεση με τα Ι που απασχολούσε την προκύρηξη των 5ετών είχε να κάνει με άτομα που αλλάξανε με κάποιο τρόπο το Ι μετά το τέλος της θητείας τους.

Από εκεί και πέρα δεν είμαι δικηγόρος αλλά εγώ έτσι την ερμηνεύω την προκύρηξη.

κι εγώ αυτό καταλαβαίνω σύμφωνα με την προκήρυξη, ότι δηλαδή πρέπει να έχεις κάνει στρατό ως Ι1. Αν δεν κάνω λάθος στο πιστοποιητικό τύπου Α' δεν αναφέρεται η ικανότητα παρά μόνο οι Μεταβολές εκπλήρωσης (κατάταξη-απόλυση). Η ικανότητα φαίνεται μόνο στο απολυτήριο, ή κάνω Λάθος;

Επίσης, γνωρίζει κανείς αν για να πας έφεδρος αξιωματικός πρέπει να είσαι οπωσδήποτε Ι1; Δηλαδή έφεδρος δεν μπορεί να είναι κάποιος Ι2;

εχω στα χερια μου το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α. Οταν εκανα τα χαρτια μου ειχα ζητησει 2 παραπανω αντιγραφα και οπως φαινεται χρειαστηκαν. Στις μεταβολες αναφερει:

2009 10 νοε: Καταταχθηκε στο Κεντρο Εκπαιδευσεως Πυροβολικου

2009 10 νοε: Ικανος Ι/1

2010 26 Μαρ: Δοκιμος Εφεδρος Αξιωματικος Πυροβολικου

...

...

τα υπολοιπα δε χρειαζεται να τα αναφερω. Την πρωτη ημερα λοιπον που παρουσιαστηκα πηρα και το Ι/1. Ως εκ τουτου φυσικα και μεχρι να απολυθω ως Εφεδρος Ανθλγος (ΠΒ) δεν υπηρξε καμια αλλη μεταβολη οσον αφορα το Ι μου.

προσωπικο συμπερασμα: Το Ι το παιρνουμε την πρωτη μερα αρα αυτο ειναι που ισχυει και αν εχει υπαρξει η οποιαδηποτε μεταβολη τοτε θα φαινεται εκει που λεει: "εχει υποστει τις παρακατω μεταβολες"
ακουω τα σχολια και τα συμπερασματα σας
Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

Κι εμενα ετσι ακριβως ειναι.
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Κεφτές έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:να κανω μια ερωτηση; Πως μπορει καποιος να αλλαξει το Ι2 ή ι3 σε ι1; Τοσο ευκολο ειναι; Δε μπορω να καταλαβω
Πως μπορεί κάποιος να έχει πισίνα, κότερο, αμάξι 2500 κυβικά και να πληρώνει φόρο σα να είναι άνεργος; Τόσο εύκολο είναι;

Τι να λέμε τώρα ρε Δημητράκη... Εύκολο προφανώς δεν είναι αλλά αν ξέρεις τα κατάλληλα άτομα τότε φαντάζομαι θα μπορείς να ξετρυπώσεις από κάποια παραθυράκια που θα δίνουν οι νόμοι

φιλε κεφτε αυτα που αναφερεις ειναι απλες εικασιες. Μπορεις να μου το αποδειξεις; Παραπανω ανερτησα τις μεταβολες που ειχα υποστει στον στρατο. Οταν την ημερα καταταξης σε βγαλουν Ι1 τοτε αυτο ισχυει. Τωρα αν καποιοι κανονικα εκεινη την μερα ηταν Ι2 και με καποιο μαγικο τροπο αυτο αλλαξε και το αναφερει Ι1 στο πιστοποιητικο και ειναι ετσι περασμενο και στα κομπιουτερ, τοτε λυπαμαι αλλα δε προκειται ποτε να αποδειχθει αυτη η απατη
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Η ποσπυδ δηλαδη τι λεει ρε παιδια; Οτι θα απασχοληθουν συμβασιουχοι πυροσβεστες κ οχι νεοι. δηλαδη σαν συμπερασμα βγαινει οτι δεν θα μας παρουν κ φετος θα απασχοληθουν μονο συμβασιουχοι πυροσβεστες;
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

THEO έγραψε:Η ποσπυδ δηλαδη τι λεει ρε παιδια; Οτι θα απασχοληθουν συμβασιουχοι πυροσβεστες κ οχι νεοι. Δηλαδη σαν συμπερασμα βγαινει οτι δεν θα μας παρουν κ φετος θα απασχοληθουν μονο συμβασιουχοι πυροσβεστες;

Δεν αποφασιζει η ΠΟΣΠΥΔ για τις προσληψεις στην Πυροσβεστικη. Δεν το ποσταρα αυτο για να τρελαθουμε και ουτε πιστευω οτι ισχυει κατι τετοιο. Σημερα ξημερωνει μια καινουρια βδομαδα. Οποτε καλη μας συνεχεια!

Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

DIMITRIS_84 έγραψε:φιλε κεφτε αυτα που αναφερεις ειναι απλες εικασιες. Μπορεις να μου το αποδειξεις; Παραπανω ανερτησα τις μεταβολες που ειχα υποστει στον στρατο. Οταν την ημερα καταταξης σε βγαλουν Ι1 τοτε αυτο ισχυει. Τωρα αν καποιοι κανονικα εκεινη την μερα ηταν Ι2 και με καποιο μαγικο τροπο αυτο αλλαξε και το αναφερει Ι1 στο πιστοποιητικο και ειναι ετσι περασμενο και στα κομπιουτερ, τοτε λυπαμαι αλλα δε προκειται ποτε να αποδειχθει αυτη η απατη
Είναι απλά εικασίες... τα έβγαλα από το μυαλό μου και ζητώ συγνώμη. Με την ευκαιρία θα ήθελα να δηλώσω ότι ποτέ κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας δεν είδα στέλεχος του ελληνικού στρατού, να παραβιάζει οποιοδήποτε νόμο ή διαταγή, γραπτό ή προφορικό, εσκεμένα ή κατά λάθος. Δεν γνωρίζω τη διαδικασία, ουτε έχω γείτονα ο οποίος να έχει αλλαγμένο Ι.

Από εκεί και πέρα εσυ είσαι Ι1, είσαι και μέσα στους επιτυχόντες οπότε δε μας νοιάζει για τους άλλους γιατί όπως είπε και ένας πιο πάνω κάτσε να μπούμε στη σχολή και μετά συζητάμε και για αυτά.

2ον --> ΤΗΕΟ, μην καταλαβαίνεις ότι κάτσει. Η ΠΟΣΠΥΔ μιλάει για τους εποχικούς. Λέει ότι το 2013 απλά θα ανανεωθεί η σύμβαση των παλιών εποχικών και δε θα πάρουν καινούργιους εποχικούς (αυτό το λέει γιατί υπήρχε μια φήμη μέχρι τώρα ότι το κράτος θα πετάξει όλους τους παλιούς εποχικούς και θα προκυρήξει διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ από την αρχή για το 2013.)

Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Κεφτές έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:φιλε κεφτε αυτα που αναφερεις ειναι απλες εικασιες. Μπορεις να μου το αποδειξεις; Παραπανω ανερτησα τις μεταβολες που ειχα υποστει στον στρατο. Οταν την ημερα καταταξης σε βγαλουν Ι1 τοτε αυτο ισχυει. Τωρα αν καποιοι κανονικα εκεινη την μερα ηταν Ι2 και με καποιο μαγικο τροπο αυτο αλλαξε και το αναφερει Ι1 στο πιστοποιητικο και ειναι ετσι περασμενο και στα κομπιουτερ, τοτε λυπαμαι αλλα δε προκειται ποτε να αποδειχθει αυτη η απατη
Είναι απλά εικασίες... τα έβγαλα από το μυαλό μου και ζητώ συγνώμη. Με την ευκαιρία θα ήθελα να δηλώσω ότι ποτέ κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας δεν είδα στέλεχος του ελληνικού στρατού, να παραβιάζει οποιοδήποτε νόμο ή διαταγή, γραπτό ή προφορικό, εσκεμένα ή κατά λάθος. Δεν γνωρίζω τη διαδικασία, ουτε έχω γείτονα ο οποίος να έχει αλλαγμένο Ι.

Από εκεί και πέρα εσυ είσαι Ι1, είσαι και μέσα στους επιτυχόντες οπότε δε μας νοιάζει για τους άλλους γιατί όπως είπε και ένας πιο πάνω κάτσε να μπούμε στη σχολή και μετά συζητάμε και για αυτά.

2ον --> ΤΗΕΟ, μην καταλαβαίνεις ότι κάτσει. Η ΠΟΣΠΥΔ μιλάει για τους εποχικούς. Λέει ότι το 2013 απλά θα ανανεωθεί η σύμβαση των παλιών εποχικών και δε θα πάρουν καινούργιους εποχικούς (αυτό το λέει γιατί υπήρχε μια φήμη μέχρι τώρα ότι το κράτος θα πετάξει όλους τους παλιούς εποχικούς και θα προκυρήξει διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ από την αρχή για το 2013.)

απλα το ρωτησα γιατι το συζητανε αρκετα ατομα εδω μεσα και δε μπορω να καταλαβω το πως γινεται, και αν εχει γινει πως θα αποδειχθει. Τωρα βεβαια αν οταν καταθεταμε τα χαρτια καποιοι ειχαν Ι2 και τους τα εκαναν δεχτα τοτε ειναι μεγα λαθος των εκαστοτε πυροσβεστικων υπηρεσιων και των αρμοδιων που ασχολουνται με αυτες τις διαδικασιες. Τεσπα οπως το ειπες εμας προσωπικα δε μας αφορα, καθαρα απο αποψη περιεργειας ρωτησα
ΝΙΚΟΣ.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ. »

Να ξεκολησουμε τωρα με τα ι και τα δ. εμενα μουπε ενας φιλος που ειναι μεσα στο αρχηγ. οτι το βλεπει δυσκκολα για μεσα στο γεναρι γιατι αυτο το μηνα γινονται αξιολογηλησεις βαθμοι-αποστρατιες κ. τ. λ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες