Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
pasanapodas

Δημοσίευση από pasanapodas »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ακουστε με προσεκτικα!
Τωρα μετα την εκδοση ΦΕΚ δεν ειναι θεμα Αρχηγειου!
Ειναι θεμα Υπουργειου Προστασιας του Πολιτη, Υπουργειου Οικονομικων και Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ! Παρ' τε ακαταπαυστα τηλ ς' αυτα τα Υποθργεια να πιεσουμε! Από αυτα θα δοθει η εντολη καταταξης μας στο Αρχηγειο!
engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

Αδέρφια θα οργανωθούμε να κάνουμε αισθητή την παρουσιά μας... Δεν θα παραδώσουμε τα όπλα «Μολών λαβέ»
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ »

Παιδια ακουστε κατι. Το φεκ θα εχει βγει μεχρι την τεταρτη το θεμα ειναι να βγει το φεκ καταταξης οπως εκανε στους αξιωματικους μεσα σε 2 βδομαδες για να μας παρουν. Το θεμα ειναι να μας πουνε ποτε ειναι να μπουμε σε 1 μηνα σε 2 σε 6 μηνες σε 1 χρονο να ξερουμε τι να κανουμε γιατι η αναμονη και η αβεβεοτητα που εχει ειναι το χειροτερο πραγμα. Και κατι αλλο η προκυρηκση δεν προκυτε να ακυρωθει και θα ειμαστε απο τους τελευταιους που περνει η πυροσβεστικη μετα απο 10 χρονια θα ξαναπαρει. Το κονδυλιο εχει εγριθει για εμας απο περσι που ειμασταν στον προυπολογισμο του 2012 του κρατους και ξερω οτι το κονδυλη δεν χανετε αλλα μεταφερετε για την επομενη χρονια εκτος αμα το εφαγαν και αυτο οπως εχουν φαει και πολλα αλλα στην Ελλάδα γιαυτο και κατηυστερουν να μας παρουν. Ελπιζω μεσα στον ιανουαριου να ξερουμε τουλαχιστον ποτε υπολογιζουν να μας παρουν...

Συμφωνω σε ολα οσα λες ετσι ειναι, απλα η προκηρυξη των 725 εχει συνχρηματοδοτηθει και απο την ευρωπαικη ενωση, τις ημερομηνιες που ανακοινωσαν για την προκηρυξη εχουν βαλει του 2012 οχι επειδη δεν θα μπαιναμε στην σχολη, αλλα επειδη θα τρωγανε προστιμο απο την ευρωπαικη ενωση, επειδη η καθε προκηρυξη που συνχρηματοδοτειται απο την ευρωπαικη ενωση εχει χρονοδιαγραμμα εξου και οι ημερομηνιες του 2012, δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να μην μας παρουν, μην φοβασαι τα λεφτα τα λεφτα δεν τα εφαγαν δεν τους παιρνει, ναι θα τα ειχαν φαει αν δεν μας ειχε χρηματοδοτησει η ευρωπαικη ενωση. Ολα καλα θα πανε παιδια, προσωπικη εκτιμηση τελος γεναρη θα μας ειδιποιησει για να μπουμε και στις σχολες οσες και να ανοιξουν, ειτε μια, ειτε 2.

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ

Ρε παιδια ελατε να οργανωθουμε να μπουμε σε μια προκηρυξη της προκοπης... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα!
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Αντε να μαζευομαστε σιγα-σιγα. μονο που επειδη δεν εχω φεισμπουκ φιλε βαγγελης καλο ειναι αν αποφασιστει κατι να ανακοινωθει κ εδω στο φορουμ αυτο, γιατι δεν εχω προσβαση απο αλλου. κ αλλοι φανταζομαι.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ

pasanapodas έγραψε:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ακουστε με προσεκτικα!
Τωρα μετα την εκδοση ΦΕΚ δεν ειναι θεμα Αρχηγειου!
Ειναι θεμα Υπουργειου Προστασιας του Πολιτη, Υπουργειου Οικονομικων και Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ! Παρ' τε ακαταπαυστα τηλ ς' αυτα τα Υποθργεια να πιεσουμε! Από αυτα θα δοθει η εντολη καταταξης μας στο Αρχηγειο!

αδερφε μου οσον αφορα το υπουργειο οικονομικων ειμαστε οκ, εχω επικοινωνησει εγω προσωπικα με τον γ. Γ του υπουργειου οικονομικων απο αρχες δεκεμβρη και μου ειχε πει απο τοτε οτι στο υπουργειο οικονομικων δεν κολλαει, ολα ειναι κομπλε, γιαυτο ειχα αναφερει απο τοτε, αν δεις παλια μου σχολια, οτι το φεκ και ολη η διαδικασια θα προχωρησει κανονικοτατα και οτι τελος δεκεμβρεμιου θα εχει βγει φεκ,24/12/12 ειχαν σταλει για φεκ, το τυπογραφειο καθυστερησε λογω γιορτων και απουσιων υπαλληλων λογω εορταστικων ημερων, ολα καλα θα πανε.Εικόνα
vagtsak
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από vagtsak »

Όλοι μαζί μπορούμε!
THEO
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα από το υπουργείο οικονομικών δεν πρόκειται να υπαρξει πουθενα προβλημα. Αφού τον κυριώτερο λόγο έχει το υπουργειο οικονομικων. Μακάρι φιλε!
giwrgos naf

Δημοσίευση από giwrgos naf »

15 εργασιμες μου ειπαν εμενα
ΝΙΚΟΣ32ΧΡ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ32ΧΡ »

Μπραβο ρε παιδια α) λοιπον ας αφησουμε τα φουμα και τα μολον λαβε δεν ειμαστε παιδακια (καλοπροερετα το λεω) ημαστε αντρες που μας βγαλαν το λαδι ενα χρονο γιαυτη τη προκυρ. β) το θεμα δεν ειναι το φεκ το θεμα οπως ειπε και ενα παλυκαρι πιο πανω να μας πουν ποτε θα μπουμε σε 1μηνα; σε1ομηνες; σε 10χρονια; ποτε ομως; πραγματι με το φεκ κατωχυρονουμε την θεσημας αλλα οχι το χρονο καταταξης. εγω θαθελα να περιμενουμε να βγει αυτο το φεκ να δουμε και επισημα τα ονοματαμας και μετα ολοι μα ολοι να συναντηθουμε (το καταλαβενω τα παιδια απο επαρχεια ειναι πακετο αλλα ρε μαγκες μια φορα ακομα αξυζει) και να παμε σε ενα σταθμο τηλεωρ. μονο τοτε θα χεστ. και θα μας δοσουν μια απαντηση επισημη.
pasanapodas

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ αν ισχυει αυτο τοτε μεχρι τελη γεναρη θα ειμαστε στη σχολη. Αν δεν σου κανει κοπο ομως για να επιταχυνουμε τις διαδικασιες κανε στον γ. Γ υπουργειου οικονομικων 1 τηλ ακομα να τον ενημερωσεις για το φεκ και να κανεις μια ερωτηση παραπανω ακομα. Και ενημερωσε μας. Ευχαριστω αδερφε.
βαγγελης

Δημοσίευση από βαγγελης »

Ενταξι εγω αν κανονισουμε κατι θα το Ανακοινώσω Και απο εδω ας Ελπίσουμε Να μην Χρειαστεί Και να μπουμε Σύντομα
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

Ελπίζω πως την πίεση που λέτε ήδη έχουν αρχίσει να την αισθάνονται.
Υπάρχουν 6 ερωτήσεις, από βουλευτές όλων σχεδόν των κομμάτων, που αφορούν το διαγωνισμό μας από τις 18/12/2012 μέχρι και σήμερα. Όλες όμως είναι ακόμη αναπάντητες.
Παρακάτω παραθέτω τις διευθύνσεις:
Σε αυτήν την ερώτηση για τη μετακίνηση ΔΕ Διοικητικών υπαλλήλων από άλλους φορείς στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, το Υπουργείο απάντησε μεταξύ άλλων "ότι υπάρχουν 3543 θέσεις πολιτικού προσωπικού προς κάλυψη στην ΕΛ. ΑΣ. Και 300 θέσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, ώστε να αποδεσμευτεί μάχιμο προσωπικό των σωμάτων από διοικητικού χαρακτήρα καθήκοντα". Ελπίζω μόνο να μην μας αγγίξει αυτή η εξέλιξη στα πλαίσια κιόλας της αναδιάρθρωσης του Πυροσβεστικού Σώματος που έχει εξαγγείλει ο Δένδιας.

Υ. Γ.: Θα καταντήσουμε στο τέλος Τριανταφυλλόπουλοι και Πρετεντέριδες για να βγάλουμε άκρη με αυτόν τον διαγωνισμό. Μας έχουνε σπάσει τα νεύρα. Αισιοδοξία και μακάρι όλα να πάνε καλά!

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από panos2171 »

Δείξτε υπομονή με το θέμα των προσλήψεων. Ξέρω άτομα που πέρασαν σε διαγωνισμό (του ΟΑΕΔ νομίζω) το 09 και ακόμα τους διορίζουν. Έναν έναν του παίρνουν.
Αν σας κάνουν και σας το ίδιο αρχίστε να μαζεύετε δικαιολογητικά για κοινωνικά κρητήρια (χαμηλό εισόδημα, ανασφάλιστοι, διαζευγμένοι κλπ) ώστε να έχετε ένα συν για να προηγηθήτε.
pasanapodas

gate21ss δεν εχουν απαντηθει ακομα γιατι χρειαζεται ενα ευλογο διαστημα που δινεται ως περιθωριο για να απαντηθουν οι επερωτησεις στη βουλη. Σε αντιστοιχες επερωτησεις που εγιναν τον Σεπτεμβριο ληφθηκε απαντηση.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες