Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Δεν ξερω παιδια. πρεπει να συντονιστουμε λιγο. μια καλη αρχη ειναι να παιρνουμε τηλ. οσοι περισσοτεροι μπορουμε. να βλεπουν οτι υπαρχει καποιο ενδιαφερον κ να νιωθουν καποια πιεση... οχι μονο στο ε. τ. γιατι οχι κ στη γενικη γραμματεια της κυβερνησης; το πρωι απο κει μου ειπαν οτι σημερα το φεκ θα επιστραφει στο ε. τ. καλο ειναι οσοι μπορουν να παιρνουν. να δουμε αν μας λενε κ τα ιδια ρε παιδια.
Άβαταρ μέλους
Dedric
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Dedric »

Εγώ είμαι μέσα πάντως... Είπαμε υπομονή υπομονή αλλά έχει και τα όρια της. Δεν θα περιμένω άλλο ένα χρόνο ή δυο για να με πάρουν μέσα στην σχολή. Πρέπει να πιέσουμε περισσότερο με το ΦΕΚ κατάταξης.
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Απο κει κ περα κ εγω ειμαι υπερ των συναντησεων. κ πρεπει να το μαθουν κ οι υπολοιποι.
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο Από Συνομιλία με το Ε. Τ. Που είχα, η απόφαση της κύρωσης των πινάκων επιτυχόντων για τις 725 θέσεις πήρε ΦΕΚ:1379, τεύχος Γ' με ημερομηνία 31-12-12. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα, αύριο, το πολύ Δευτέρα, έτσι μου είπαν. Οπότε παιδιά να εξακριβώσουμε ότι τα ονόματα μας είναι στους πίνακες για σιγουριά και μετά από Δευτέρα να συντονιστούμε και να τηλεφωνούμε σε Αρχηγείο και να πιέσουμε. Πρέπει να βρούμε τα κατάλληλα άτομα και όχι να παίρνουμε σε όλες τις γραμμές. Εσείς σε ποια τηλέφωνα καλείτε;

Καλό μεσημέρι

THEO

Δημοσίευση από THEO »

Στα τηλ. Της προκήρυξης δηλ σ αυτά: Αρχηγειο πυροσβεστικου σωματος δ/νση προσωπικου τμημα 5ο,2132157915-7916-7917-7728. Κ στο υπουργειο προστασιας που πηρα τηλ να ρώτησω σ αυτα τα τηλ. Με συνδεσανε.
panos45

Δημοσίευση από panos45 »

Αν δεν κάνω λάθος είναι και το 2132157692. Προσπαθούμε αύριο που θα έχει βγει το ΦΕΚ σε έντυπο.
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Αυτό το τηλ. Πάνο είναι από το αρχηγείο; Εχεις επικοινωνήσει σ αυτό το τηλ;

panos45

Δημοσίευση από panos45 »

Ναι από αρχηγείο πρέπει να είναι η διεύθυνση προσωπικού από όπου βγαίνουν όλες οι αποφάσεις. Πρέπει να ναι και το 2132157695
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Παιδια ακουστε κατι. το φεκ θα εχει βγει μεχρι την τεταρτη το θεμα ειναι να βγει το φεκ καταταξης οπως εκανε στους αξιωματικους μεσα σε 2 βδομαδες για να μας παρουν. το θεμα ειναι να μας πουνε ποτε ειναι να μπουμε σε 1 μηνα σε 2 σε 6 μηνες σε 1 χρονο να ξερουμε τι να κανουμε γιατι η αναμονη και η αβεβεοτητα που εχει ειναι το χειροτερο πραγμα. και κατι αλλο η προκυρηκση δεν προκυτε να ακυρωθει και θα ειμαστε απο τους τελευταιους που περνει η πυροσβεστικη μετα απο 10 χρονια θα ξαναπαρει. το κονδυλιο εχει εγριθει για εμας απο περσι που ειμασταν στον προυπολογισμο του 2012 του κρατους και ξερω οτι το κονδυλη δεν χανετε αλλα μεταφερετε για την επομενη χρονια εκτος αμα το εφαγαν και αυτο οπως εχουν φαει και πολλα αλλα στην Ελλάδα γιαυτο και κατηυστερουν να μας παρουν. ελπιζω μεσα στον ιανουαριου να ξερουμε τουλαχιστον ποτε υπολογιζουν να μας παρουν...

THEO

Δημοσίευση από THEO »

Καλώς. Από αύριο όλοι τηλέφωνα! Δεν θα τους αφήσουμε σε ησυχία. Κ να επιδιώξουμε οπωσδήποτε συνάντηση για όσους ενδιαφέρονται να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις.

Θα μπούμε οπωσδήποτε αν χρειαστεί κ με δικαστική απόφαση! Το θέμα δεν πρόκειται να το αφήσουμε!
panos45

Δημοσίευση από panos45 »

Συμφωνώ απόλυτα. Θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους!
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Πήρα κ εγώ Πάνο στο Ε. Τ και μου είπαν ακριβώς τα ίδια. Το πολύ Δευτέρα (μπορεί κ αύριο) θα έχει κυκλοφορήσει το ΦΕΚ κ θα έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Οπότε αναμένουμε λίγο ακόμα.
GPS12

Δημοσίευση από GPS12 »

Πυροσβεστική συμμαχία... Για την πρόσληψη! Τέσσερις φορές μας κατέβασαν Αθήνα, προσωπικά κατεβαίνω κι άλλες 14 για να πάρουμε την ''τιμημένη''...
βαγγελης

Δημοσίευση από βαγγελης »

Παιδιά Είμαι Και εγω Υποψήφιος Δοκιμος στους 725 μπειτε εδω να ειμαστε ολοι Μαζί! Που αν Χρειαστεί Να Κινηθούμε Οργανωμένα https://www.facebook.com/groups/392436544162888/

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες