Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
vagtsak
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από vagtsak »

Ελεος ρ παιδια!
Άβαταρ μέλους
gumf
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από gumf »

Καλη καρδια βρε παιδια! Μη χαλατε τις καρδιες σας. Οτι ειναι να γινει θα γινει ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι... Ελα θετικες σκεψεις και ενεργεια, να εχουμε παρτυ τη δευτερα! Ελα το πρωτοχρονιατικο! Καλα νεα να εχουμε παιδια!α σας πω και μια μαντιναδα που μου ειπε ενα φιλος κρητικος

οι κεραυνοι τις πιο ψηλες κορφες παντα χτυπουνεγιαυτο και μεις θα συνεχισουμε να μας θωρρουν να σκουνε!

ΜΟΝΙΜΟΣ

Δημοσίευση από ΜΟΝΙΜΟΣ »

Κατινιες... Το θεμα ξεφυγε! Αλλα ετσι ειναι αφου ο καθενας μπορει κ γραφει εδω απροσωπα... Κ για να μην απορρειτε τι ειμαι σας λεω οτι ειμαι μονιμος και οτι απλα στεναχωριεμαι που ερχονται στο σωμα τετιου ειδους ατομα, με αυτην την νοοτροποια... Κριμα!
Άβαταρ μέλους
nionios25
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nionios25 »

Μπαινω σε αυτο το φορουμ πανω απο ενα 2 μηνες και εχω φτασει σε ενα σημειο να μην θελω να μπω με τους 725 στους οποιους ειμαι επυτηχων ολοι ειμαστε ανθρωποι οι οποιοι εχουμε δυσκολιες ειτε ειναι στους πενταετεις ειτε στους 725 σε λιγο καιρο θα γινουμαι συναδελφοι παλη ετση θα ειστε μερικοι θα νομηζεται οτι οι π. Π. Υ δεν ειναι πυροσβεστες ολοι θα ειμαστε το ιδιο (ειναι σαν να μου λετε μερικοι οτι οταν θα κυνδυνευει ενας π. Π. Υ δεν θα των σωσεται η και το αντιθετο) σταματηστε να τρωγεσται και λετε ανοιτα πραγματα, και κατι ακομη για να κλεισω εχω αρκετους φιλους π. Π. Υ και πραγματικα οταν τους ειπα οτι ειμαι επιτυχων στους 725 χαρηκαν ισως και ποιο πολυ απο τις σειρες μου δεν το γραφω με κακια αλλα με πολυ καλη διαθεση και φιλικα προς ολους δεν εχεται σκεφτει ποτε οτι αυτες τις φωτιες μπορει να τις βαζουν καποιοι επιτειδιοι και να σας βαζουν να μαλωνεται μεταξυ σας.
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Παιδιά ψυχραιμία όλοι κ ας κοιτάμε την ουσία κ κυριώς μην αποπροσανατολιζόμαστε. Πιστευώ μέχρι Τετάρτη θα έχει βγει το ΦΕΚ επιτυχόντων για τους 725. Στο εθνικό τυπογραφείο μου είπανε ότι τα ΦΕΚ βγαίνουν μέσα σε 15 μέρες από τότε που τα στέλνουν στο εθνικό τυπογραφείο. Τους δικούς μας πίνακες τους έστειλαν 24 Δεκέμβρίου. Άρα μέχρι Τετάρτη θα έχει βγει το ΦΕΚ. Έτσι μου είπαν κ από το εθνικό τυπογραφείο. Αρχές επόμενης βδομάδας. Μακάρι αύριο να έχουμε ευχάριστα!
Άβαταρ μέλους
nionios25
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nionios25 »

Μακαρι ως τοτε υπομονη ενα χρονο περιμενουμαι τωρα θα κολοσουμαι Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gumf
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από gumf »

nionios25 έγραψε:Μακαρι ως τοτε υπομονη ενα χρονο περιμενουμαι τωρα θα κολοσουμαι Εικόνα
ετσι ακριβως ειναι συμφωνω τοσο καιρο ημασταν στο αγχος και την αγωνια και περνουσαμε ο καθενας τις δυσκολιες του. Τωρα θα τα χαλασουμε; Τωρα πρεπει να ειμαστε σαν μια γροθια συναδελφικη. Ολα καλα θα πανε παιδια και ολοι θα τακτοποιηθουμε γρηγορα. Τα καλητερα ερχοντε!
THEO
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Ναι παιδια κ στη χειροτερη περιπτωση αν δεν πανε ολα καλα να το αντιμετωπισουμε ολοι μαζι. αν κ ειμαι αισιοδοξος!
Ά-πυρος

Δημοσίευση από Ά-πυρος »

Αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία... Υπάρχει δρόμος ακόμα αλλά το δίκιο είναι με το μέρος μας. Ενωμένοι και ανεπηρέαστοι από διάφορους καλοθελητές θα το βρούμε στα σίγουρα!
gijoe

Δημοσίευση από gijoe »

http://spyth.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7.html Δεν γινεται πουθενα αναφορα για τους 725...
Ernest

Δημοσίευση από Ernest »

gijoe χαιρεσαι με αυτο που κανεις; Ποσο αποτυχημενος και απελπισμενος μπορει να εισαι στην ζωη σου για να κανεις τετοια πραγματα; Σε λυπαμαι!
gijoe

Δημοσίευση από gijoe »

Δν μπορω να καταλαβω γτ τετοιο μισος... Εγω σας λεω την αληθεια οπως ειναι κ εσεις ζειτε σε παραμυθακια... Τεσπα οτι ναναι :)
strakas

Δημοσίευση από strakas »

ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ δουλεια δεν εχει η Π. Ο. Ε. Υ. Π. Σ και Ε. Υ. Π. Σ Κεντρ. Μακεδονίας
; και γενικα κανενα σωματειο με το αν θα μπουν οι 725
ΑΥΤΟ θα το κρινει ο Αρχηγος του Π. Σ. Και ο υπουργος κ. Δενδιας και κανενας αλλος.
Τωρα εμεις με την σειρα μας σε περιπτωσει που παγωσουν την προκυρηξει θα πρεπει να κινηθουμε νομικα γιατι εχουμε χαλασει πολλα λεφτα σε μετακινησεις και στους γιατρους τα 5ευρα για 12-13 γιατρους, αν και δεν πιστευω οτι θα φτασουμε μεχρι εκει ολα καλα θα πανε
ΚΩΣΤΑΚΙΣ ΛΕΜΕ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΚΙΣ ΛΕΜΕ »

Μαλλον δεν εχεις στον ηλιο μοιρα... Χαχαχαχαχχα! Σε λυπαμαι λυπαμαι για σενα που λεει κ το ασμα!
GPS12

Δημοσίευση από GPS12 »

Τέτοιος φόβος ρε Jigoe για τους 725... Τι να πω... Στο τέλος θα πάθεις κανένα ψυχολογικό...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες