Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Το 1998 το 1999 το 2000 παλι μεσω ασεπ ηταν μαγκες αρα μην λετε οτι ειστε η πρωτη σειρα στην Ιστορια του σωματος. Ψαξτε το και σας βαζω ενα στοιχημα δεν μπορω να ακουω ανακριβειες και γενικα υπαρχει αγνοια βλεπω σε πολλα πραγματα. Περιμενω απαντηση...
Και ολα καλα θα πανε λιγη υπομονη ακομα.

Μέσω ΑΣΕΠ ναι, αλλα το τι γινόταν στα γραπτά κανένας δεν ήξερε. Όλοι μας ξέρουμε πώς τους έπαιρναν, μην κοροϊδευόμαστε. Το θέμα μάς όμως δεν είναι το πώς έμπαιναν τότε αλλά τι θα γίνει τώρα.
Δεν υπηρχαν γραπτα εκεινες τις χρονιες ρε φιλε μην μπερδευεσαι το 2006 και 2008 μπηκαν. Για αυτο λεω οτι υπαρχει αγνοια. Επιμενω γιατι ξερω καλα. Σε οτι στοιχημα θελει ο καθενας
Ακριβως επειδη δν ειναι βυσματικη δν καιγοντε να σας βαλουν κ θα σας φανε την θεση οι ΠΠΥ... Εδω θα ειμαστε οταν γινει αυτο... Φεκ προσληψης δν θα βγει...
Δεν ξερω τι γινοταν τοτε με τον ασεπ αλλα σιγουρα δεν υπηρχε το fireservice που σου παρεχει την ενημερωσει στο πιατο ουτε φορουμ. Οποτε για διαφανεια δεν ξερουμε επ ακριβως τι επαιζε σε σχεση με τωρα. Αν ξερεις εσυ γκεστ, πες μας
gijoe έγραψε:Ακριβως επειδη δν ειναι βυσματικη δν καιγοντε να σας βαλουν κ θα σας φανε την θεση οι ΠΠΥ... Εδω θα ειμαστε οταν γινει αυτο... Φεκ προσληψης δν θα βγει...
δεν θα γίνετε ποτέ μόνιμοι έσεις, οι 725 θα μπουν σίγουρα, και μετά απο ένα χρόνο θα μπούν... Και θα πέρνουν πιο πολλά και απο εσάς που θα είστε παραπάνω χρονια. Πείτε στους βουλευτές που σας έβαλαν να φτιάξουν νόμο για εσάς...
gijoe κανε μου μια χαρη και εμφανισου οταν το φεκ προσληψης θα σε διαψευσει, μην κρυφτεις σαν κατι αλλουςengineer έγραψε:gijoe έγραψε:Ακριβως επειδη δν ειναι βυσματικη δν καιγοντε να σας βαλουν κ θα σας φανε την θεση οι ΠΠΥ... Εδω θα ειμαστε οταν γινει αυτο... Φεκ προσληψης δν θα βγει...
δεν θα γίνετε ποτέ μόνιμοι έσεις, οι 725 θα μπουν σίγουρα, και μετά απο ένα χρόνο θα μπούν... Και θα πέρνουν πιο πολλά και απο εσάς που θα είστε παραπάνω χρονια. Πείτε στους βουλευτές που σας έβαλαν να φτιάξουν νόμο για εσάς...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 194
Παιδια χωρις παρεξηγηση αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχει αυτη η κοντρα μεταξυ πενταετων κ των 725. μακαρι να μπουν κ οι 725 κ μακαρι κ οι 5ετεις μετα απο 5 χρονια που ληγει η θητεια τους να γινουν μονιμοι. δηλαδη δεν καταλαβα. εγω που θελω να μπω στους 725 γιατι εχω σοβαρα προβληματα γιατι να χαρει ο πενταετης αν δεν με παρουν; που θα πεινασω; ε τοτε ειναι σκ... ψυχος! οποιοσδηποτε σκεφτεται ετσι ειτε πενταετης ειναι ειτε υποψηφιος για μονιμοτητα. ας κοιταει ο καθενας τη δουλεια του κ ας μην τον νοιαζει αν θα ψοφησει η κατσικα του γειτονα... ειναι δυο διαφορετικοι διαγωνισμοι κ με διαφορες στις ειδικοτητες. τελος οταν βγαινει μια προκηρυξη εχει παρει πρωτα την εγκριση του γενικου λογιστηριου του κρατουσ...
Γιατί ακόμα δεν ξέρουμε που πάνε τα τέσσερα, χορεύουμε οι μεν 725 στο χορό της έλλειψης έγκυρης πληροφόρησης και οι δε πενταετείς στην όποια ανοησία τους πλασάρουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που ψάχνουν λόγο ύπαρξης...
Το να σου πω ότι είσαι γελοιος είναι περιττό , κάνει μπαμ, αυτό που θα σου πω είναι ότι οι γονείς σου είναι σίγουρα πολύ περήφανοι που μεγάλωσαν έναν κακό άνθρωπο σαν και εσένα. παρ'ολα αυτά σε λίγες μέρες που θα βγει το ΦΕΚ μην κρυφτεις όπως κάνουν οι αδερφές, γιατί σίγουρα εσυ δεν φοράς παντελόνια.gijoe έγραψε: Ακριβως επειδη δν ειναι βυσματικη δν καιγοντε να σας βαλουν κ θα σας φανε την θεση οι ΠΠΥ... Εδω θα ειμαστε οταν γινει αυτο... Φεκ προσληψης δν θα βγει...
Αν μπω θέλω εκαμ έγραψε: αυτό που θα σου πω είναι ότι οι γονείς σου είναι σίγουρα πολύ περήφανοι που μεγάλωσαν έναν κακό άνθρωπο σαν και εσένα.

Τέλος πάντων εγώ ΕΚΑΜ μαζί σου είμαι...
Το έχω ξαναπεί στο ίδιο θέμα: Πραγματικά είστε πολύ αηδιαστικές υπάρξεις όλοι εκείνοι που επειδή κάνατε τα χαρτιά σας σε ένα διαγωνισμό ξαφνικά αποκτήσατε άποψη και για το Πυροσβεστικό σώμα και κατηγορείτε 5ετης, εποχικούς, εθελοντές, αξιωματικούς, συνδικαλιστές, παλιότερους μόνιμους πυροσβσέστες μέχρι και τις κατσαρίδες που ζούνε στους υπονόμους των πυροσβεστικών υπηρεσιών...
Δείξτε λίγη ωριμότητα. Ναι και βύσματα υπήρχαν και αναξιοι και να είστε σίγουροι ότι τέτοιοι θα υπάρχουν και στους 725.-
Για αυτούς που λένε ότι η προκύρηξη δε θα συνεχίσει και δε θα μας προσλάβουν ποτέ δε δίνω καμία σημασία από τη στιγμή που δεν παραθέτουν κανένα ουσιαστικό στοιχείο για τα λεγόμενά τους...
Αν είναι να μη μας πάρουν ε τότε ας μη μας πάρουν. Εγώ προτιμώ να λέω μόνο αυτά για τα οποία έχουν σχέση με το θέμα και είμαι σίγουρος. Τώρα αν κάποιοι εδώ θέλετε να μαλλιοτραβηχτήτε πηγαίντε πουθενα αλλού.
Μπηκα κ εγω για δευτερη να δω τι γινετε να μαθω κανενα νεο και βλεπω οτι ολοι τρωγεστε, αλλοι ζηλευουν, αλλοι λενε οτι μπουρδα τους κατεβει, και αλλοι απλα μπαινουν μεσα και γραφουν μ. λακιες γιατι δεν εχουν κατι αλλο να κανουν... (βεβαια υπαρχουν κ εξαιρεσεις) σας αφηνω παιδακια καλυτερα απο το fireservice
Θα σας παρακαλέσω να συνεχίσετε τον διάλογο σε κόσμια πλαίσια και να μην τρώγεστε μεταξύ σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα "εριστικά" ή επιθετικά μηνύματα θα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση!
-Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
-Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες