Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Παντως επειδη διαβασα το φεκ για το παγωμα προσληψεων ακομα κ ετσι να ειναι προβλεπονται κ εξαιρεσεις αρκει να πει το ο κ ο δενδιας. πιστευω το πολυ μεχρι τριτη θα εχουν βγει οι πινακες επιτυχοντων.
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Καλησπέρα! Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά! Μια ερώτηση ήθελα να κάνω... Γνωρίζει κάποιος να μου πει, αν κάποιος ήταν υποψήφιος σε δυο κατηγορίες και ενώ διαγωνίστηκε επιτυχώς στην πρώτη που δήλωσε και σε εκείνη που τον κάλεσαν, αν τελικώς δεν προσληφθεί εκεί λόγω συμπλήρωσης του προβλεπόμενου αριθμού των ατόμων θα συνεχίσει η υποψηφιότητά του στην επόμενη κατηγορία που δήλωσε; Ευχαριστώ!
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Εγω οταν ειχα παει να καταθεσω τα χαρτια για το διαγωνισμο ειχα δηλωσει σε δυο κατηγοριες. κ μου ειχαν πει εκει οι πυροσβεστες οτι αν δεν με παρουν στη μια κατηγορια και στην αλλη κατηγορια ειμαι σε θεση προσληψης θα προσληφθω εκει.
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Αν όμως κάποιος π. Χ. Καλέστηκε να εξεταστεί με τους οδηγούς και έχει δηλώσει και την κατηγορία β, είναι επιτυχών στις δοκιμασίες αλλά δεν είναι μέσα στον προβλεπόμενο αριθμόγια τους οδηγούς και είναι σε θέση πρόσληψης και για τη β θα συνεχίσει να είναι υποψήφιος στη β; Δηλαδή επειδή κάποιος καλέστηκε στη μια κατηγορία δεν σημαίνει ότι διαγράφεται η υποψηφιότητά του από την άλλη; Ε;
giwrgos naf

Δημοσίευση από giwrgos naf »

Χρονια πολλα και καλη χρονια. Ημουν εποχικος 10 χρονια πενταετης τωρα Και επιτυχων στα 725. Απο οτι ξερω τα ακαδημαικα ετη ξεκινανε το Σεπτεμβριο οποτε δεν πρεπει να εχουμε ανχος αφου εχει παει η λιστα με τα ονοματα μας στο εθνικο τυπογραφειο. Λιγο υπομονη...
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Φιλε χρηστο απ οτι μου ειπαν οι ιδιοι οι πυροσβεστες που κατεθεσα τα χαρτια μου, οσες κατηγοριες κ να δηλωσεις τα αθληματα τα περνας μια φορα. τωρα αν εισαι σε θεση προσληψης στην πρωτη κατηγορια που δηλωσες περνας εκει κ διαγραφεσαι απ τις αλλες. αν ομως δεν περνας εκει κ εισαι σε θεση προσληψης στην αλλη κατηγορια τοτε προσλαμβανεσαι στην αλλη. ετσι μου ειπαν αυτοι. μην σε παρω στο λαιμο μου ομως.
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Χρήστο δεν έχει σημασία με ποια κατηγορία διαγωνίστηκες στα αθλήματα. Αυτό που έχει σημασία είναι η σειρά προτίμησης που δήλωσες στην αίτησή σου. Αν είσαι επιτυχών (εντός του προβλεπόμενου αριθμού ατόμων που προσλαμβάνουν) σε 2 κατηγορίες, θα μπεις στην Α΄επιλογή και διαγράφεσαι απο την Β' επιλογή σου. Αν δεν είσαι επιτυχών στην Α΄επιλογή σου και είσαι μόνο στην Β΄επιλογή, θα μπεις με την Β΄επιλογή σου. Δεν χάνεις την θέση σου.

kostas

Δημοσίευση από kostas »

Παιδια πρεπει να ηρεμησουμε ξερω μας εχουν σπασει ολους τα νευρα γιατι υπαρχη αυτη η αναμονη και ακουμε πολλα. Να ξερετε κατι η προκυρηξη δεν προκυτε να ακυροθη και ειμαστε μεσα σιγουρα αλλα το μονο προβλημα ειναι ποσο καιρο μπορει να παρη αυτο το πραγμα μπορη να κανη και 1 μηνα και 1 χρονο και 2 χρονια. Και θυμηθητε το αυτο σαν πυροσβεστες θα ειμαστε απο τους τελευταιους και θα κανει να ξαραπαρει αλλα ατομα το σωμα τουλαχιστον μια 10ετια. Και οσο για τους πενταετης το προβλημα ειναι οτι το ξερουν και αυτοι οταν θα ερθει η μερα που θα συμπηροσουν τα 5 χρονια δουλειας θα φυγουν απο το σομα. Δυστυχος αυτη ειναι η αληθεια και το ξερουν και καποιοι ποιο εξυπνη που ειχαν τα προσοντα κανανε τα χαρτια τους μαζι μας και τους πηρανε και θα παρετηθουνε απο πενταετης. Υπομονη μονο χρειαζετε τορα και ολα θα γινουν.
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από solid »

Δηλαδη κωστας να σε ρωτησω κατι; Εγω που προσληφθηκα σαν πολιτης Π. Π. Υ. Στα 600 ατομα (με ολες τις διαδικασιες, αθληματα κ. Τ. Λ.) μετα απο 5 χρονια θα με διωξουν; Τι ειναι αυτα που λες;
ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Μπηκες ομως φιλε μου σε μια προκυρηξη την οποια ηξερες οτι ειναι 5ετους υποχρεωσης. αν δεν κανω λαθος ετσι δεν ειστε, πυροσβεστες 5ετους υποχρεωσης. ασχετα με αυτο ομως δεν πιστευω οτι μετα την 5ετια θα σας διωξει, απλα θα σας κανει μονιμους. το θεμα ομως με εμας τους 725 ειναι το οτι το καθυστερουν τοσο κ ο καθενας λεει τα δικα του κ δεν υπαρχει μια επισημη ενημερωση.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

solid έγραψε: Δηλαδη κωστας να σε ρωτησω κατι; Εγω που προσληφθηκα σαν πολιτης Π. Π. Υ. Στα 600 ατομα (με ολες τις διαδικασιες, αθληματα κ. Τ. Λ.) μετα απο 5 χρονια θα με διωξουν; Τι ειναι αυτα που λες;
μην ασχολείσαι με ότι πετάει ο καθένας. Έτσι του ήρθε έτσι είπε.
Άβαταρ μέλους
Dedric
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Dedric »

Λοιπόν Παίδες... Σας Βλέπω Αγχώνεστε. Είμαι ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και παρακολουθώ τόσο καιρό αυτά που λέτε και δεν αντέχω άλλο. Θα πάρω και τους 725 και τους πενταετής θα τους κάνω μόνιμους. Άσε που σκέφτομαι να πετάξω κανένα διαγωνισμό για να γίνουν όλοι Αξιωματικοί χωρίς εξετάσεις. Αααα τώρα που το θυμήθηκα οι σχολές θα γίνουν στην Π. Υ. Της Ουρουγκάντας σε ένα χωριουδάκι στο Ουζμπεκιστάν.
GPS12

Δημοσίευση από GPS12 »

Εκτος απο troll, πες οτι εισαι και πιο χαζος και απο μια κιμωλια. Η προκηρυξη συνεχιζεται κανονικοτα θα προσληφθουν και οι 725 μεσα στον γεναρη οπου θα αρχισει και η φοιτηση, οσους τους πειραζει αυτο, η ζηλευουν, ξυδακι μπολικο, μπραβο στα παιδια που για ενα χρονο ενω ολα φαινοντουσαν απαισιοδοξα, εδειξαν χαρακτηρα, πυγμη, ψυχολογικη αυταρκεια και αμεριστη προσηλωση στο στοχο τους και παλι μπραβο και αξιοι. Θα ειναι η πιο μαχιμη σειρα του πυροσβεστικου σωματος μονο και μονο που κρατησαν την ψυχολογια τους ψηλα και συνεχισαν στον στοχο που εβαλαν, αξιοι.

Και για έναν άλλο πιο σημαντικό λόγο... Είναι η πρώτη σειρά στην ιστορία του Πυροσβεστικού Σώματος που μπαίνει με καθαρό και αξιοκρατικό τρόπο στο σώμα και αυτό θα κάνει μπαμ μέσα στις υπηρεσίες. Να το θυμάστε!

ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Συμφωνώ φίλε μου, είναι η μόνη προκύρηξη που μπήκανε χωρίς μέσον και αηδίες. Μπράβο σε όλους μας και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

Ετσί είναι όπως τα λέτε, πρώτη φορά που ήταν με μοριοδότηση (ΑΣΕΠ) και όχι με γραπτά. Μπήκαμε με τα φρύδι@μας...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες