Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

Έτσι είναι όπως τα λες φίλε, ούτε αθλήματα δώσανε ούτε τίποτα, ξέρουμε όλοι πως μπήκανε, και μένουνε άτομα εκτός που έχουν τα προσόντα, Στην Ελλαδάρα που ζούμε μετράει εάν έχεις πολιτικό γνωστό και όχι εάν εισαι ικανός. Το τέλος των δοσίλογων πλησιάζει!
TSIARTAS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από TSIARTAS »

Είμαι από πολίτης και δεν με εκπροσωπεί κανένας πρόεδρος της ποσπυδ. Μπορείτε να κινηθείτε εναντίον του πυροσβεστικού σώματος και του κράτους αν κατι δεν πάει καλά. Αυτοί ψήφισαν τον νόμο 3938/2011 που δημιουργεί την έννοια του πενταετή πυροσβέστη και μάλιστα ορίζει οτι μπορεί κάθε χρόνο να συμπληρωνει το 50% των κενούμενων μονίμων οργανικών θέσεων από πενταετείς. Εχουν βάλει στόχο το σώμα, θελουν εναν πυρήνα μόνιμου προσωπικού απο το βαθμό του πυροσβέστη και πάνω και τους υπόλοιπους είλωτες. Δες λίγο το νόμο 4058/2012 που λέει πως κατανέμονται οι οργανικές θέσεις. Ήδη οι ππυ κατέχουν περισσότερες θέσεις απο μόνιμους, πυροσβέστες και αρχιπυροσβέστες μη παραγωγικής μαζί. Ειναι λογικό οι ππυ να προσπαθούν για την οικονομική εξίσωση και μονομοποίηση τους. Η στρέβλωση ξεκινάει όπως πάντα από τα πολιτικά συμφέροντα και κατόπιν απο τις ηγεσίες του σώματος που δέχονται τη φαύλη αυτη κατάσταση.
gijoe

Δημοσίευση από gijoe »

Σας ειπα και πριν, σας κοροιδευουν π περνετε τηλ κ σας λενε κ κλ προχωραει κανονικα! Το προεδριο τον ΠΠΥ Οντως προσπαθει να βολεψει του επιλαχοντες και 8ελει να πεταξει εξω τους 725... Ξυπνατε
Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

Εσείς δηλαδή άτομα με 10ετή εμεπιρία θα τα πετάγατε εκτός πυροσβεστικής επειδή δεν έχουν τα προσόντα;

και 10 χρόνια πως σβήνανε οι φωτιές αν δεν είχαν προσόντα με προσευχές και με το κατούρημα των ζώων στα δάση;

Νομίζω το θέμα έχει ξεφύγει και κάποιοι παραλληρούνε πάνω στην αγωνία τους...

εγώ στις διαταγές βλέπω υπογραφές υπουργών και πρωθυπουργών και του αρχηγού. Αν λοιπόν μείνω εκτός δε θα φταίει κανένας 5ετής αλλά οι πολιτικές επιλογές κάποιας κυβέρνησεις που απλά δε θέλει να υπάρχει μόνιμη εργασία. Όπως έχω ξαναπεί αν είναι να μη μας πάρουν (που θα μας παρουν) τότε θα βγει ανακοίνωση μέσα στη βδομάδα που θα λέει ο διαγωνισμός ακυρώθηκε και όλοι σπιτια σας... Αν σε αυτή τη διαταγή δει κανένας την υπογραφή κάποιου εποχικού ή 5ετή να έρθει να τα ξαναπούμε...

Αποψή μου: Αφήστε ορισμένoi τις μικροπρέπιες και ποστάρετε καμιά σοβαρή πληροφορία...

Άβαταρ μέλους
VASILIS98
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από VASILIS98 »

Κοιτα εσεις οι 600 ειστε νομιμοι Κανεις δεν τα βαλε μαζι σας κ ουτε θα τα βαλει! Μιλησα για τους 3400 που ολοι κατα καποιο τροπο ειναι παρανομοι! Ουτε απολυτηριο λυκειου;53χρονων; Αυτα μονο εδω γινονται κ καλα κανουν αφου δεν τους ενοχλει κανεις! Ουτε μια καταγγελια γιαυτην την προκυρηξη εκτρωμα των 3400!
Άβαταρ μέλους
Dedric
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Dedric »

Ο Αρχηγός της πυροσβεστικής Κ. Γεωργακόπουλος στην Τελευταία Ορκωμοσία που έχει παρευρεθεί μίλησε για την πυροσβεστική και τόνισε ότι θα αλλάξει το επίπεδο στη πυροσβεστική και ότι θέλει να βάλει άτομα μορφωμένα και δεν το λέω αυτό για να Θίξω Κανένα στο μορφωτικό του επίπεδο, αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω άτομα να σπουδάζουν να είναι μορφωμένα να έχουν γνώσεις και να πηγαίνουν να δουλεύουν στους δήμους έξω και αυτοί που τελειώνουν ένα λύκειο με τα 1000 ζόρια και να μπαίνουν σε υπηρεσίες Να καλόπερνανε και να κλαίγονται πάλι. Έχω βαρεθεί να πηγαίνω στην εφορία στο ΙΚΑ ΟΑΕΔ Δήμο περιφέρεια τράπεζες και να βλέπω άτομα που δεν ξέρουν που πάνε τα 4. Έχουν μπει με τα "μέσα" και της "πλάτες" σε αυτά και πάλι προβλήματα. Εγώ κατάλαβα ότι η Π. Ο. Σ. ΠΥ. Δ Έχει εποχιακούς τους κάνει Π. Π. Υ από εκεί επιλαχόντες και βουρ κλάψα για μόνιμους. ΠΑΛΙ άτομα που τελείωσαν με τα 1000 ζόρια το λύκειο να έχουν δουλεία και μονιμότητα. Άρε Ελλαδάρα με την πλούσια ανάπτυξη και το μυαλό που κουβαλάς. Συγνώμη για την φλυαρία μου αλλά ήθελα να το εκφράσω.
Ά-πυρος

Δημοσίευση από Ά-πυρος »

Λίγο πριν τα αποτελέσματα ρε παιδιά θα χαλάσουμε τις καρδιές μας; Τι άκυρες συζητήσεις είναι αυτές που ξεκινάτε; Άμα αρχίσουμε να βλέπουμε εχθρούς από το πουθενά, ακόμα δεν μπήκαμε, τι θα γίνει όταν μπούμε; Λίγη υπομονή μέχρι αύριο το απόγευμα ή τη Δευτέρα και μετά θα γελάτε με αυτά που γράφετε...
panos45
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Συμφωνώ απόλυτα. Νομίζω ξεφύγατε από το θέμα της συζήτησης. Ας μη σκεφτόμαστε αρνητικά τέτοιες ημέρες. Χρειαζέται λίγη υπομονή.Καλές γιορτές σε όλους

Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Ναι ρε παιδια απλα περιμεναν μπας και ερθει το τελος του κοσμου και γλυτωσουν κανενα φραγκο τωρα θα μας παρουν θελουν δε θελουν... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

Σήμερα πέρασα από το Εθνικό Τυπογραφείο και το Α. Π. Σ.

Στο Εθνικό Τυπογραφείο ο τύπος εκεί ήταν πολύ εξυπηρετικός. Έψαχνε, έψαχνε αλλά τελικά η Πυροσβεστική δεν έχει στείλει ακόμη τους πίνακες για ΦΕΚ στο Ε. Τ. Μου είπε ότι όταν τους στείλουνε θέλει περίπου κάνα 10ήμερο και τέτοια. Οπότε τσάμπα τελείως περιμένουμε να βγει ΦΕΚ αυτές τις μέρες. Εκτός αν μου είπαν ψέματα ή δεν ήξεραν.

Έπειτα πήγα στο Αρχηγείο στη Διεύθυνση Προσωπικού. Εκεί μίλησα με έναν Πυραγό, ο οποίος μου είπε ότι τελείωσε η επεξεργασία των πινάκων και την επόμενη εβδομάδα θα σταλθούν στο Ε. Τ. Για ΦΕΚ. Όταν τον ρώτησα για σχολές και τέτοια ή αν υπάρχει κινητικότητα για εκπαιδευτές, μου είπε ακόμη όχι. Δεν είχε ιδέα πότε θα γίνει πρόσληψη και εκπαίδευση. Μπορεί να πάρει λίγο καιρό ή και πολύ, τίποτα συγκεκριμένο δηλαδή. Του ανέφερα τα δημοσιεύματα της ΠΟΣΠΥΔ για μη ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων και μου είπε αυτά τα λένε γιατί θέλουνε να απορροφήσουν τους δικούς τους επιλαχόντες και να μην δίνουμε σημασία (μπορείς όμως να μη δίνεις σημασία όταν η ΠΟΣΠΥΔ έχει γίνει κολλητάρι με τον Αρχηγό;). Με διαβεβαίωσε ότι ο διαγωνισμός προχωράει κανονικά και να μην ανησυχώ και ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται σε διαδικαστικά θέματα.

Αυτά από μένα. Αλήθεια ή ψέματα μένει να αποδειχθούν!
Άβαταρ μέλους
VASILIS98
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από VASILIS98 »

Κεφτές έγραψε:Εσείς δηλαδή άτομα με 10ετή εμεπιρία θα τα πετάγατε εκτός πυροσβεστικής επειδή δεν έχουν τα προσόντα;

και 10 χρόνια πως σβήνανε οι φωτιές αν δεν είχαν προσόντα με προσευχές και με το κατούρημα των ζώων στα δάση;

Νομίζω το θέμα έχει ξεφύγει και κάποιοι παραλληρούνε πάνω στην αγωνία τους...

εγώ στις διαταγές βλέπω υπογραφές υπουργών και πρωθυπουργών και του αρχηγού. Αν λοιπόν μείνω εκτός δε θα φταίει κανένας 5ετής αλλά οι πολιτικές επιλογές κάποιας κυβέρνησεις που απλά δε θέλει να υπάρχει μόνιμη εργασία. Όπως έχω ξαναπεί αν είναι να μη μας πάρουν (που θα μας παρουν) τότε θα βγει ανακοίνωση μέσα στη βδομάδα που θα λέει ο διαγωνισμός ακυρώθηκε και όλοι σπιτια σας... Αν σε αυτή τη διαταγή δει κανένας την υπογραφή κάποιου εποχικού ή 5ετή να έρθει να τα ξαναπούμε...

Αποψή μου: Αφήστε ορισμένoi τις μικροπρέπιες και ποστάρετε καμιά σοβαρή πληροφορία...

Φιλε δεν ειναι καθολου μικροπρεπειες τους 750 επιλαχοντες η ποσπιδ θελει να τους βαλει στις θεσεις μας αν αυτο ειναι μικροπρεπειες τοτε ενταξει!

Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

Αν ειναι ετσι τοτε δεν θα εχουμε κανενα νεο μεσα στο 12, θα παει αρχες με μεσα γεναρη...
Άβαταρ μέλους
petrun
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από petrun »

Εδά μιλάμε για αλητεία δεν μιλάμε για κράτος. Έυχομαι στους υπέυθυνους των καταστάσεων να περάσουν τόσο μαύρα χριστούγεννα όσο θα είναι και τα δικά μας... Ντροπή και αίσχος μαζί.
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

petrun έγραψε:Εδά μιλάμε για αλητεία δεν μιλάμε για κράτος. Έυχομαι στους υπέυθυνους των καταστάσεων να περάσουν τόσο μαύρα χριστούγεννα όσο θα είναι και τα δικά μας... Ντροπή και αίσχος μαζί.

Έχεις δίκιο ρε φίλε και για την αλητεία και για τη ντροπή, αλλά δε χρειάζεται να βγάζουμε κακία. Δυστυχώς το όλο σύστημα, το οποίο περιλαμβάνει κι εμάς, είναι ένας φαύλος κύκλος.
Ά-πυρος

Δημοσίευση από Ά-πυρος »

Ρε φάτε κανένα κουραμπιέ να ξελαμπικάρετε. Τι μαύρα Χριστούγεννα κι αηδίες... Οι καλύτερες γιορτές θα είναι, μη μασάτε σε κανέναν! Υγεία παίδες και όλα θα γίνουν!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες