Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

Δυστυχώς για εμάς τη Δευτέρα 17/12 το πυροσβεστικό σώμα γιορτάζει και όλες οι υπηρεσίες των γραφείων θα είναι κλειστές... Θα μου πείτε τώρα και τι εγινε για μια μέρα; Τίποτα δεν έγινε απλα να μην περιμένετε τίποτα ιδιαίτερο τη Δευτέρα που θα είναι μια ακόμα μέρα απλά υπομονής...
Ά-πυρος

Δημοσίευση από Ά-πυρος »

Ας βγει και στις 31 το βράδυ... Αν υπάρχει το ΦΕΚ δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για την συνέχεια. Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα πρέπει να "μετριάσουμε" λίγο τις προσδοκίες μας και να αξιολογούμε βήμα-βήμα τις εξελίξεις. Γνώμη μου είναι πως από τη στιγμή που θα βγει το ΦΕΚ έχουμε κάθε λόγο να πιέσουμε για άμεσες προσλήψεις. Θεωρείται βέβαια δεδομένο ότι έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση δεν θα υπάρξει σε κανένα στάδιο της διαδικασίας μέχρι το τέλος...
HARMONICA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από HARMONICA »

Ά-πυρος έγραψε:Ας βγει και στις 31 το βράδυ... Αν υπάρχει το ΦΕΚ δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για την συνέχεια. Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα πρέπει να "μετριάσουμε" λίγο τις προσδοκίες μας και να αξιολογούμε βήμα-βήμα τις εξελίξεις. Γνώμη μου είναι πως από τη στιγμή που θα βγει το ΦΕΚ έχουμε κάθε λόγο να πιέσουμε για άμεσες προσλήψεις. Θεωρείται βέβαια δεδομένο ότι έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση δεν θα υπάρξει σε κανένα στάδιο της διαδικασίας μέχρι το τέλος...
Ακριβώς...
Άβαταρ μέλους
γκαντεμης_1983
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από γκαντεμης_1983 »

HARMONICA έγραψε:
Ά-πυρος έγραψε:Ας βγει και στις 31 το βράδυ... Αν υπάρχει το ΦΕΚ δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για την συνέχεια. Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα πρέπει να "μετριάσουμε" λίγο τις προσδοκίες μας και να αξιολογούμε βήμα-βήμα τις εξελίξεις. Γνώμη μου είναι πως από τη στιγμή που θα βγει το ΦΕΚ έχουμε κάθε λόγο να πιέσουμε για άμεσες προσλήψεις. Θεωρείται βέβαια δεδομένο ότι έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση δεν θα υπάρξει σε κανένα στάδιο της διαδικασίας μέχρι το τέλος...
Ακριβώς...

δηλαδη στο σταδιο που ειμαστε τωρα εχουμε το δικαιομα να στραφουμε νομικα αν δεν γινει τπτ;
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Κανένας απο αθήνα αν μπορεί αύριο να πάει στο τυπογραφείο να δεί άν υπάρχουν εκεί οι πίνακες... Όποιος μπορεί ας το κάνει... Θα μάθουμε ετσι εάν υπάρχει περίπτωση να έχουμε νέα μέσα στη βδομάδα
gotcha

Δημοσίευση από gotcha »

Ακομα να βγουν οι πινακες; Κοντευει να κλησει μηνας δλδ ελεος!
Άβαταρ μέλους
sakis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από sakis »

Ναι ρε παιδια ας παει καποιος απο αθηνα μηπως και μαθουμε τιποτα.
engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

Κανείς δεν θα σου πεί τίποτα στην Αθήνα (τσάμπα θα πάς όπως πήγα και εγώ) , γιατί κανείς δεν ξέρει σίγουρα τι θα γίνει...
Ά-πυρος

Δημοσίευση από Ά-πυρος »

Τι θα γίνει, σίγουρα δεν ξέρουμε. Δεν χρειάζεται να πελαγώνουμε όμως. Ειπώθηκε ξανά στο forum ότι αν ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με την Προκήρυξη Των 50 Αξιωματικών, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή (λόγω αργιών) από τις 27 και μετά. Στην πραγματικότητα από τις αρχές Δεκεμβρίου που τελείωσαν όλες οι διαδικασίες έχουν περάσει περίπου 10 εργάσιμες (αν βάλω και τα Σάββατα περίπου 12) οπότε λογικό είναι να μην έχει σταλεί Ακόμα Στο τυπογραφείο. Περίπου 15 μέρες (ημερολογιακά) χρειάστηκαν για βγάλουν τους πίνακες επιτυχόντων για τους 50, δεν θα χρειαστούν λίγο παραπάνω για 725... ; Συν μια βδομάδα για να τους τυπώσει το Εθνικό τυπογραφείο... Ας ελπίσουμε ότι αν φύγουν από την επιτροπή του διαγωνισμού θα επισπεύσουν τις διαδικασίες για να βγει τουλάχιστον φέτος... Κουράγιο!

νικοσ 31χρ

Δημοσίευση από νικοσ 31χρ »

Μαγκες αυτο που με ανησυχει δεν εναι ουτε φεκ ουτε τηποτα, αλλα δεν εχουν ορισει ακομα εκπαιδευτες για τις σχολες βιλια και ναουσα και αυτο δεν ειναι καλο. Το λεω γιατη το εμαθα χθες απο φιλο που ειναι στο αρχηγ. Μη ρωτατε ουτε και αυτοι ξερουν και το λεω με σιγουρια. Για τους π. Π. Ε. Ειχαν ορισει εκπευδ.1μηνα πριν τους πουνε ποτε θα ξεκινησουν. Αυτα απο μενα.
Άβαταρ μέλους
aek21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από aek21 »

Αγορια υπομονη η διαδικασια παει αργα, ας παρακλαμε μεσα στην εβδομαδα να βγει το πρωτο φεκ για να παρουμε λιγο δυναμη, αποψη μου ειναι οτι αυριο η το πολυ τεταρτη θα βγει το φεκ κυρωση πινακων κ αρχες του 13 το φεκ προσληψης, καντε κουραγιο. Μην παρεξηγηθω γραφω την αποψη μου βασει την παρακολουθηση της διαδιασιας απο τον 12/11. Οποιος θελει να ενημερωνετε αν βγηκε το φεκ μπαινει et.gr παει αναζητηση φεκ, τευχος γ απο 1300 κ πανω σημερα κυκλωφορησε το 1323 αλλα εχει καποια κενα μετα το 1318 ποιος ξερει μπορει να βρισκομαστε εκει, καλη μας συνεχεια κ χρονια σας πολλα!
Ά-πυρος

Δημοσίευση από Ά-πυρος »

Πότε έφτασες ρε φίλε κιόλας στις σχολές; Και αυτός ο φίλος σου στο αρχηγείο πως ξέρει με σιγουριά πως σχετίζεται αυτό με τη διαδικασία τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι δεν ξέρουν; Αν δεν ξέρουν λοιπόν γιατί τον ρώτησες; Και πολύ περισσότερο αφού δεν είναι σίγουρο τι κάθεσαι και αραδιάζεις ανόητα συμπεράσματα τη στιγμή που είμαστε όλοι σε αναμμένα κάρβουνα;Ένα χρόνο τώρα ακούσαμε χίλιες δυο ανακρίβειες από καλοθελητές και "γνώστες" του θέματος, μάλιστα και από υπαλλήλους του σώματος που θα έπρεπε να ντρέπονται να μεταφέρουν το μακρύ τους και το κοντό τους από εδώ και από εκεί! Οι οποίοι δεν σέβονται ούτε καν το ρίσκο των 5ετών συναδέλφων τους που παραιτήθηκαν για να επιδιώξουν θέση στην νέα Προκήρυξη. Και ξαφνικά γίνονται τα τελείως αντίθετα: Και οι τελικοί πίνακες βγήκαν και τα αθλήματα Προσχωρήσαν και τα ψυχοτεχνικά, ιατρικά κτλ και κληρώσεις επιλαχόντων ολοκληρώθηκαν και τα ΦΕΚ των 5ετών και των Αξιωματικών βγήκαν... Και ούτε νομίζω δημιουργήθηκε κανένα ιδιαίτερο θέμα για το που θα εκπαιδευτούν γιατί όπως θα είδες ακόμα και τους επιλαχόντες τους στείλανε πολύ απλά στην Κηφισιά, στην Ακαδημία! Ειλικρινά ξεκολλήστε λίγο. Αν δεν έχετε κάτι πραγματικά χρήσιμο και ουσιαστικό να πείτε Δεν χρειάζεται να γράφετε έτσι για φαίνεται κάτι, τουλάχιστον όχι εδώ. Πρόβλημα δημιουργείτε και μάλιστα σε πολύ άσχημους καιρούς...

Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

Εντάξει ρε μεγάλε χαλάρωσε κι εσύ λίγο... Αφού το ξέρεις ότι εδώ μέσα υποχρεωτικά θα ακουστούν και φήμες... Το παιδί είπε κάτι μήπως και βοηθήσει. Το θεωρώ άστοχο αυτό που είπε αλλά δεν θα τον δείρουμε κιόλας! Αυτό που του είπαν μπορεί να ισχύει... Το θέμα είναι ότι αν η εκπαίδευση είναι να γίνει στην Θράκη (λέω τυχαία ένα παράδειγμα) οι αθηναίοι πυροσβέστες δεν μπορεί να ξέρουν αν έχουν οριστεί οι εκπαιδευτές... Τέλος πάντων... Στο αρχηγείο υπάρχουν αξιωματικοί που ξέρουν με κάθε λεπτομέρεια τι προκειται να γίνει και πότε... Αλλά ακριβώς επειδή είναι σοβαροί άνθρωποι και φυλλάνε και τα νώτα τους δεν πρόκειται στον κάθε έναν που ρωτάει να λένε πληροφορίες και φήμες... Κι εγώ ανυσηχώ αλλά τι να κάνουμε... ; Εμένα για παράδειγμα φίλος μου 5ετής είχε βρει το διοικητή της Νάουσας πριν 3 εβδομάδες Και τον ρώτησε αν άκουσε τίποτα για καμια σχολή μονίμων ξανά στη Νάουσα (όπως είχε γίνει με 5ετείς) και εκείνος απάντησε ότι δεν έχει ιδέα. Παρόλα αυτά δε θα εκπλαγώ καθόλου αν γίνει σχολή ξανά στη Νάουσα.

Συμφωνώ κλείνοντας με εκείνους που είπαν ότι και στις άλλες προκυρήξεις κανείς δεν μπόρεσε να μάθει πληροφορία σοβαρή μεχρι την τελευταία στιγμή και ότι δεν εχουν περάσει και πάρα πολλές εργάσιμες μέρες... Ανυσηχώ και αγχώνομαι βέβαια αλλά αυτές οι δυο απόψεις είναι σωστές οπότε κάντε άλλες 1-2 εβδομάδες υπομνονή...

Στην τελική αν αποφασίσουν να μη μας προσλάβουν ποτέ, θα βγει και για αυτό επίσημη ανακοίνωση και δε θα γίνει απλά καθυστέρώντας επ αόριστο τη διαδικασία. Έτσι είχε γίνει και με την πρώτη προκύρηξη των κυβερνητών ελικοπτέρων που βγήκε ανακοίνωση ότι δεν πείρανε κανέναν γιατί δεν τους έκανε κανένας...

ΠΙΛΟΤΟΣ

Δημοσίευση από ΠΙΛΟΤΟΣ »

Καλούν όσα στελέχη επιθυμούν για να είναι εκπαιδευτές ;)
Ά-πυρος

Δημοσίευση από Ά-πυρος »

Αρχηγέ μου, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Προκήρυξη Ορισμένου χρόνου ήταν και είχε συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Γι' αυτό και Προκηρύχθηκαν ξανά Οι θέσεις όπως είδες. Τελοσπάντων, δεν το είπα με κακή πρόθεση ή προσωπικά στον φίλο αλλά κυρίως για να τονίσω ότι πέραν των υπαλλήλων που συμμετέχουν στην επιτροπή του διαγωνισμού όλοι οι άλλοι λένε αερολογίες και κακώς αναπαράγονται. Απ' ότι φαίνεται -και είναι προς τιμή της- η επιτροπή κάνει αρκετά εχέμυθα τη δουλειά της και πιστεύω ότι είναι μόνος τρόπος για να καταλήξει καλά η όλη διαδικασία. Υπομονή λίγο ακόμα...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες