Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Καλησπέρα σας, παρακολουθώ καιρό το forum και διαβάζω τα όσα γράφοντε, αρχικά θέλω να σας πω ένα μπράβο και συγχαρητήρια γιατί πραγματικά εσείς ενημερώνετε τον κόσμο και όχι άλλοι (όπως θα έπρεπε κανονικά!). Προσπαθείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον ειτε με την αποψη σας, ειτε την γνώμη σας, είτε με κάποια πληροφορία ακόμη και αν αυτή δεν είναι έγκυρη και έτσι δημιουργείται μία κατάσταση... Εγώ συμφωνώ απόλυτα με το gumf, Πραγματικά όλα θα πάνε καλά! Εχετε περάσει τόοσες δυσκολίες και πρέπει να ανταμειφθείτε! Γι άυτό λοιπόν μην αγχώνεστε προσπαθείστε να περάσετε όμορφα τις γιορτές με τους ανθρώπους σας, που και αυτοί ανησυχούν μαζί με εσας... Σύντομα τα νέα θα είναι χαρμόσυνα! Υπομονή και πίστη!
Ευχαριστούμε rose! Αν κάτι λείπει γενικότερα, είναι η ψυχραιμία... Με την καχυποψία δεν βγαίνει ποτέ τίποτα.
Παιδια ειχαμε καμοια εξεληξει σημερα; Εγω παντως δεν εμαθα κατι νεοτερ.
Φίλε gumf συμφωνώ μαζί σου, μετα το τρέξιμο που έκανα Το συμπέρασμα μου ήταν ότι πριν ανακοινωθεί κάτι επισήμως δεν πρόκειται να σου πει κανένας τίποτα σίγουρο. Η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά, το καλό είναι να βγεί το φεκ πρίν το νέο έτος. Αισιοδοξία και όλα θα γίνουν...
Καλησπερα στα παιδια ειμαι κεγω μεσα. Α) πιστευω οτι θα μας παρουν συγουρα γιαυτο και φαγωθηκαν να την τρεξουν ετσι την προκ. Εδω περιμεναμε 1χρονο μη σκασουμαι στο τελος! Αυτο που με κολαει ειναι υπαρχρει περιπτωση να μας πουν σε π. Χ5μερες παρουσιαζεστε; Το λεω για να κανονισω με τη δουλεια.
Μας το φυλάνε για δώρο, παραμονή Χριστουγέννων... Τα ατιμούλικα...
Μαλλον ετσι ειναι. Την τριτη μπαινουν οι εποχικοι στις σχολες αντε οπου να ναι θα ερθει και η σειρα μας.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Να εύχεσαι να σου το πούνε... Αυτά τα πράγματα γίνονται ξαφνικά... Μπορεί, π. Χ. να βγει τη Δευτέρα το ΦΕΚ και την Τρίτη να βγει διαταγή που να λέει ότι την Πέμπτη παριουσιάζεστε στις σχολές... Όταν τα πράγματα βρίσκονται σε τέτοιο στάδιο όλα είναι πιθανά, είναι άγνωστο το αν ή το πότε θα βγει το τελικό ΦΕΚ προσληψης και η διαταγή κλήσης των υποψηφίων...νικος 31χρ έγραψε:Καλησπερα στα παιδια ειμαι κεγω μεσα. Α) πιστευω οτι θα μας παρουν συγουρα γιαυτο και φαγωθηκαν να την τρεξουν ετσι την προκ. Εδω περιμεναμε 1χρονο μη σκασουμαι στο τελος! Αυτο που με κολαει ειναι υπαρχρει περιπτωση να μας πουν σε π. Χ5μερες παρουσιαζεστε; Το λεω για να κανονισω με τη δουλεια.
Έτσι είναι φιλαράκι όπως τα λες, σιγά μην μας ρωτήσουν και πότε να μπούμε. Να βγεί το φεκ με την κύρωση τέλος του μήνα... Εάν δεν βγεί κάτι επίσημα μην πιστεύετε τίποτα!
- γκαντεμης_1983
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Γνωριζει κανενας απο εσας αν και ποτε θα ξεκινησει η σχολη για τους 725 δοκιμους πυροσβεστες και σε τι φαση βρισκετε αυτος ο διαγωνισμος... Υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει; Μπορουμε να στραφουμε δικαστικα?
Τωρα που εγραψες εσυ ουτε θα μας παρει ουτε δικαστικα θα παμε. Και θα γινει και το τελος του κοσμου.
Απο εδώ είναι λίγο δύσκολο να μάθεις εάν μας πάρουν και πότε ! Να δούμε τη εξέλιξη θα έχουμε και αυτή τη βδομαδα... Από ραδιο αρβύλα πάμε καλά...
ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε:Τωρα που εγραψες εσυ ουτε θα μας παρει ουτε δικαστικα θα παμε. Και θα γινει και το τελος του κοσμου.

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
engineer έγραψε:Απο εδώ είναι λίγο δύσκολο να μάθεις εάν μας πάρουν και πότε ! Να δούμε τη εξέλιξη θα έχουμε και αυτή τη βδομαδα... Από ραδιο αρβύλα πάμε καλά...

Πάντως η άλλη βδομάδα είναι κρίσιμη... Πρέπει μέχρι παρασκευή να έχουμε το φεκ για να μπούμε πρίν το τέλος του έτους... Αλλιώς πάμε για το 2013 αλλά δε νομίζω να έχουμε νέα σύντομα αν δε δούμε το φεκ μέχρι τη παρασκευή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες