Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
fireservice

Δημοσίευση από fireservice »

Ti γίνεται ρε παιδιά; Ακόμα; Μήπως βαρέσανε διάλυση εκεί μέσα; Τι γραφειοκρατία είναι αυτή; Εικόνα
Ά-πυρος

Δημοσίευση από Ά-πυρος »

Να το ξαναπώ... Αν ακολουθήσουνε τη μέθοδο της προκήρυξης των 50 Αξιωματικών μην περιμένετε ανακοίνωση πριν τις 20 του μηνός... Όλα μαζί και κύρωση και ΦΕΚ!
Ά-πυρος

Δημοσίευση από Ά-πυρος »

Αισιοδοξία πάντως Παίδες... Μόλις βγήκε και το ΦΕΚ πρόσληψης των επιλαχόντων πενταετών (περίπου 150 στο σύνολο) υπ' αριθμ' 1294 τεύχος Γ !
engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

Εαν δεν μας είχαν καθυστερήσει με την αναστημομέτρηση θα είχαν βγεί τώρα, μπορείς να πείς και τίποτα !
Άβαταρ μέλους
gumf
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από gumf »

engineer έγραψε:Εαν δεν μας είχαν καθυστερήσει με την αναστημομέτρηση θα είχαν βγεί τώρα, μπορείς να πείς και τίποτα !
τιποτα τι να πεις; Δυο μερες μπρος δυο μερες πισω ας ειναι εδω περιμεναμε ενα χρονο τωρα πια τελειωσε ειναι θεμα ημερων. Αντε να ξεμπερδευουμε. Εχω να παω στην αθηνα 10 μερες κ μου λειπει...4 φορες σε 20 μερες δεν ηταν και λιγο

πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Ξέρει κανεις εάν έχει πάρει ΚΑΔ (πρέπει να είναι κωδικός αριθμός δημοσίευσης) το δικό μας ΦΕΚ...

Ά-πυρος

Δημοσίευση από Ά-πυρος »

Α, ρε gumf με έκανες και γέλασα... Είχε και τα καλά του όμως, μάθαμε άριστα το δίκτυο του Μετρό, του ηλεκτρικού, ενισχύσαμε τα ΚΤΕΛ, τα αεροπλάνα, τα διόδια, τα ξενοδοχεία, τους ταρίφες... Αυτό το κυλικείο στη σχολή πρέπει να θησαύρισε το Νοέμβριο...
Άβαταρ μέλους
petrun
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από petrun »

Εχουμε κανένα νεότερο?
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Ακομα τιποταΕικόνα
engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

Σε επικοινωνία μου με το αρχηγείο μου ανέφεραν ότι έχουν ακόμα τα χαρτία μας Εκεί, για το φεκ ποτε θα Βγεί; Μου απάντησαν ότι δεν ξέρουν, και εμείς περιμένουμε το φεκ!
gotcha

Δημοσίευση από gotcha »

Σου ειπαν γτ εχουν τα χαρτια μας ακομα εκει; Ετοιμαζουν κομπινες; Θελουν να βαλουν βυσματα κ ατομα π κοπηκανε στα αθληματα μαλον
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ »

Απο το στομα μου το πηρες... Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις φιλε... ΕικόναΕπισης κοιτανε και την προσληψη ελοχιμ πυροσβεστων, τους κοστιζουν πιο φτηνα...
Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

Τι εννοεις εχουν τα χαρτια μας εκει; Δηλαδη που θα επρεπε να ειναι;οταν λες περιμενουν το ΦΕΚ, δηλαδη από μέρα σε μέρα βγαίνει;

Τίποτα για τόπους εκπαίδευσης ακουσε κανένας;

gotcha

Δημοσίευση από gotcha »

Και πιο φτηνα και βγαινουν και σε εκδοση π αντεχουν 24ωρες αυπνοι!
Άβαταρ μέλους
Antwnis.Xristos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Antwnis.Xristos »

Καλημέρα και από εμένα! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Μόλις γύρισα από το Εθνικό τυπογραφείο, δυστυχώς μου είπαν ότι δεν έχουν κάτι προς δημοσίευση για τη δικιά μας προκήρυξη και κατά τα λεγόμενα του υπαλλήλου δεν έχει πάει καν κάποιο έγγραφο στο Εθνικό τυπογραφείο για τους 725! Ας μιλάμε με σίγουρα πράγματα! Βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας εάν ο καθένας λέει κάτι που άκουσε χωρίς πρώτα να το ψάξει και να το διασταυρώσει!(Φιλικά)

Τη σειρά σου τι γνωρίζεις φίλε! Δεν στην τρώει κανένας, μην φοβάσαι! Ας μιλάει καλύτερα όποιος έχει σίγουρα νέα και Διασταυρωμένα όπως είπα και πιο κάτω!(Φιλικά!) Προς (gotcha)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες