Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Η κλήρωση έγινε σήμερα τελικά gate21ss; Έμαθες;
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

πολίτης έγραψε:Η κλήρωση έγινε σήμερα τελικά gate21ss; Έμαθες;

Κοίτα να δεις εκείνον που τον ρώτησα μου είπε ότι έγινε σήμερα. Τώρα σε άλλο θέμα του φόρουμ έχουν αναφέρει τα παιδιά ότι τελικά ακυρώθηκε. Μπάχαλο δηλαδή!
engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

Κατα τις 12:30 που πήρα τηλ στο αρχηγείο μου είπαν ότι δεν ξέρουν Πότε θα ανακοινώσουν τους νέους πίνακες, όσο κ για το πού θα γίνουν οι σχόλες μου είπαν κάτσε να βγούν πρώτα οι οριστικοί πίνακες... Η κατάσταση ειναι τραγική, θα ηρεμήσουμε μόνο όταν υπογράψουμε την πρόσληψη, ένα χρονο τώρα μας έχουν ξεσκίσει, άντε να δούμε...
Άβαταρ μέλους
sakis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από sakis »

Λοιπον παιδες μιλησα αποψε με εναν γνωστο αξιωματικο του αρχηγειου και μου ειπε ουτε καν ξερουνε αυτοι τι θα γινει. Το μονο που μου ειπε ειναι οτι πρεπει να πιεσουμε ολοι μαζι o καθενας με τον τροπο του, υπουργους, βουλευτες, αρχηγο, υπαρχηγο. Ας προσπαθησουμε ολοι μαζι μηπως καταφερουμε τιποτα ρε παιδια. Τουλαχιστον να μην μεινουμε με σταυρομενα χερια.
Άβαταρ μέλους
Dedric
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Dedric »

Κύριοι σας παρακαλώ ξέρω ότι υπάρχει μια σύγχυση εδώ πέρα με το θέμα της πυροσβεστικής και σας κατανοώ γιατί και εγώ είμαι επιτυχών υποψήφιος και περίμενα πώς και πώς να προχωρήσει το θέμα και αφού προχώρησε Θα τελειώσει κιόλας. Δεν νομίζω να προχώρησαν την διαδικασία της Προκήρυξης αν δεν είχαν μία βάση Και άντε καλέστε τον κόσμο να κάνει εξετάσεις χωρίς λόγο. Εκτός αν το κράτος ήθελε απεγνωσμένα λεφτά από τα διόδια γιατί ουκ ολίγον έφαγα πάρα πολλά για να κατέβω Αθήνα για αυτές τις εξετάσεις... Κάντε λίγο υπομονή ακόμα και όλα θα πάνε καλά
Άβαταρ μέλους
sakis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από sakis »

Πηρα παλι τηλ. Στο αρχηγειο μονο πολιτικα πρεπει να πιεσουμε αυτο λενε. Αφου ξερετε μονο ετσι δουλευουνε τα πραγματα.
Fox

Δημοσίευση από Fox »

Θετικές σκέψης παιδιά!! Ολα καλά θα πανε!! Υπομονή μέχρι την Παρασκευή!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Πως να πιεσουμε βρε παιδια εμεις; Οτι ειναι να γινει θα γινει παντως πιστευω πως ολα θα πανε καλα, δεν ειναι δυνατον τοσο καιρο να τρεχαμε εμεις και αυτοι μαζι και τωρα να μην μας παρουν ας κανουμε λιγο υπομονη.
sorter

Δημοσίευση από sorter »

Η Κληρωση εγινε χτες κανονικα πηρε γνωστος τηλ κ ρωτησε μην λετε μπουρδες δν εγινε κλπ
nomikos

Δημοσίευση από nomikos »

Παιδιά είχαμε κάτι νεότερο;
Σε επικοινωνία που είχα με το Εθνικό τυπογραφείο μου είπαν ότι απ' την στιγμή που παραλαμβάνουν κάτι προς έκδοση, το maximum χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να δημοσιευθεί είναι δύο εβδομάδες. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους!
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Το επιβεβαιώνω και μένα μου παν ότι έγινε... Ποιοι λένε αυτές τις ανακρίβειες ότι δε έγινε?
Ernest

Δημοσίευση από Ernest »

Είστε ότι νά ναι... Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Κάνετε τον κόσμο να αγχώνεται άδικα. Αν δεν είστε σίγουροι για αυτό που λέτε και αν δεν έχετε μιλήσει με κάποιο αρμόδιο άτομο που γνωρίζει για την διαδικασία, μην λέτε ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Σκέτη παραπληροφόρηση είστε.

Άβαταρ μέλους
sakis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από sakis »

Μηπως εχουμε σημερα καποιο νεο απο κανεναν παιδεσ?
Άβαταρ μέλους
Apo
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Apo »

Τελικά τι θα γίνει ρε παιδιά με τους 725 δόκιμους; Ξέρεις κανείς πότε θα ξεκινήσει η εκπαίδευση;

Τι ακριβώς ήταν αυτή η κλήρωση;
HARMONICA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από HARMONICA »

1. Η κλήρωση έγινε τη Δευτέρα.2. Αυτό που σας λένε οι αξιωματικοί ότι ούτε οι ίδιοι ξέρουν είναι γεγονός... Το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος κάνει αγώνα δρόμου για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αλλά η ολοκλήρωσή τους είναι ακόμα αβέβαιη. Ούτε ο αρχηγός δεν είναι σε θέση να ξέρει αν η έκβαση της διαδικασίας Θα είναι θετική ή αν θα υπάρξει μέχρι την τελευταία στιγμή κάποιο κώλυμα...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες