Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ »

Σορυ για τα κεφαλαια. Τι θεση εισαι περιπου και σε πηρανε ισοβαθμια?
ΞΥΔΑΣ

Δημοσίευση από ΞΥΔΑΣ »

lagos13 έγραψε:Καλησπερα παιδια υπαρχει κανενας υποψηφιος οδηγος μετα την 375 θεση αρχικων καταστασεων που τον πηραν τηλ σημερα για ισοβαθμια;

Γιατί το λες αυτό; Πήραν εσένα τηλέφωνο;
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από lagos13 »

Ειμαι 500+ στους διορθωμενους πινακες αλλα βαση με των ατομων που εχουν κοπει ειμαι απο τους τελευτιαους επιτυχων. Τηλ δεν με εχουν παρει ακομη, λογικα μαλλον πηραν σημερα τους πρωτους και απο δευτερα τους υπόλοιπους

Καλο θα ηταν οσα ατομα ειναι μετα την 375 θεση να μας πουνε αν πηραν αυτους τηλ για να βγαλουμε πανω κατω μια ακρη
ΞΥΔΑΣ

Δημοσίευση από ΞΥΔΑΣ »

lagos13 έγραψε:Ειμαι 500+ στους διορθωμενους πινακες αλλα βαση με των ατομων που εχουν κοπει ειμαι απο τους τελευτιαους επιτυχων. Τηλ δεν με εχουν παρει ακομη, λογικα μαλλον πηραν σημερα τους πρωτους και απο δευτερα τους υπόλοιπους

Καλο θα ηταν οσα ατομα ειναι μετα την 375 θεση να μας πουνε αν πηραν αυτους τηλ για να βγαλουμε πανω κατω μια ακρη

Τι λες ρε φίλε ποίους να πήραν τηλέφωνο; Αφού δεν έχει ανακοινωθεί κανένας κυρωμένος πίνακας ακόμα... Θα πάρουν τηλέφωνα μετα την κύρωση των πινάκων και μετά την δημοσίευση τους στην εφημερίδα της κυβερνήσεως. Οπότε μην λέτε πράγματα στον αέρα...

politis

Δημοσίευση από politis »

Τη ισοβαθμια λεει αυτος ρε παιδια; Η κληρωση για αυτους που ισοβαθμουσαν εγινε τον ιουνιο, οτι νανε Λεει ο καθενας! Κ που το ξερεις εσυ ρε μεγαλε πως εισαι απο τους τελευταιους επιλαχωντες για πες μας για να μην ελπιζουμε εμεις που ημαστε ποιο κατω για πες μας; Δεν ξερεις τη σου γινετε μου φενετε κ λες οτι σου κατεβη στο κεφαλι! Μην σβηστη το μυνημα σας παρακαλω για να μας πει ο φιλος που τα ξερει ολα αυτα!
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

Φιλε ξυδα ο ξαδερφος μου ειναι στην 330+ θεση και τον πηραν σημερα τηλ και ο λογος ειναι επειδη ισοβαθμουσε με 2 ατομα τον ρωτησαν αν θελει να παραβρεθει στην κληρωση στο αρχηγειο την δευτερα. Ριξε και μια ματια εδω εχει πολλα παιδια που εχουν καλεσει σημερα https://www.facebook.com/groups/392436544162888/

τωρα οσο για τον πολιτη που και επιθετικος ειναι αλλα και ασχετος ας δει στην σελιδα της πυροσβεστικης αν ξερει φυσικα την διαδικασια, εχει αναρτημενους πινακες με της 150αδες οδηγων ονομαστικα που εχουν αποτυχει στης αθλητικες δοκιμασιες (η δεν παραβρεθηκαν) και για να σε βοηθησω λιγο ειναι 230 ατομα συνολο κομμενοι οδηγοι 134ατομα απο αυτα ηταν επιτυχοντες 509-134=375
politis

Δημοσίευση από politis »

Ρε φιλε ετσι οπως τα λες εσυ θα επρεπε να ειχαν περασει ψυχοτεχνικα 528 ατομα σωστα΄; Γιατι περασαν 486 η αλλοι 42 που ειναι για πες μας για να καταλαβουμε κ εμεις;758 που καλεσαν 758-230=528 γιατι περασαν 486 πες μ κ αυτο; Κ οσο για τις ισοβαθμιες που λες με ειχαν παρει τηλεφ τον ιουνιο γιατι ισοβαθμουσα με αλλον εναν κ ειχα παει στην κληρωση! Τορα τι ισοβαθμιες εχουμε παλη δεν καταλαβενω!

ΞΥΔΑΣ

Δημοσίευση από ΞΥΔΑΣ »

lagos13 έγραψε:Φιλε ξυδα ο ξαδερφος μου ειναι στην 330+ θεση και τον πηραν σημερα τηλ και ο λογος ειναι επειδη ισοβαθμουσε με 2 ατομα τον ρωτησαν αν θελει να παραβρεθει στην κληρωση στο αρχηγειο την δευτερα. Ριξε και μια ματια εδω εχει πολλα παιδια που εχουν καλεσει σημερα https://www.facebook.com/groups/392436544162888/

τωρα οσο για τον πολιτη που και επιθετικος ειναι αλλα και ασχετος ας δει στην σελιδα της πυροσβεστικης αν ξερει φυσικα την διαδικασια, εχει αναρτημενους πινακες με της 150αδες οδηγων ονομαστικα που εχουν αποτυχει στης αθλητικες δοκιμασιες (η δεν παραβρεθηκαν) και για να σε βοηθησω λιγο ειναι 230 ατομα συνολο κομμενοι οδηγοι 134ατομα απο αυτα ηταν επιτυχοντες 509-134=375

Όσο για το 509-134=375... Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε μου γιατί δεν υπολογίζεις ότι υπάρχουν κάποιοι (όπως εγώ για παράδειγμα) οι οποίοι μπορεί να ειναι 375+ νούμερο στην κατηγορία Γ' (δηλαδή επιλαχόντες της Γ' τους οποίους τους κάλεσαν για αθλήματα κ. Τ. Λ με την Γ') αλλά ταυτόχρονα έχουν ως πρώτη τους επιλογή κάποια άλλη κατηγορία οπού περνάνε και εκεί, με αποτέλεσμα να φεύγουν απο την Γ' κατηγορία αυτομάτως και να αφήνουν την θέση τους σε κάποιον άλλον Επιλαχών. Έτσι λοιπόν το νούμερο ξεπερνάει κατά πολύ το 509 που υπολογίζεις. Εικόνα Όσο για τον ξάδερφο σου... Δεν αμφισβητώ αυτά που λές, απλά μου φαίνεται κάπως παράλογο γιατί τις ισοβαθμίες τις έκαναν πρίν καιρό... Οπότε γιατί να τις ξανά κάνουν;
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

Ναι σε αυτο που λες για το 509 θα παει + συμφωνω φιλε ξυδα, απλα εβγαλα ενα προχειρο συμπερασμα με βαση των καταστασεων που εχουμε διαθεσιμους μεχρι στιγμης να ξερουμε που βρισκομαστε πανω κατω.

οι 42 απο τους 528 που δεν τους βρισκεις φιλε πολιτη μου ειχαν σπασει το κεφαλι και εμενα μεχρι να τους βρω, μετα ο φιλος handballer απο τι ειχε γραψει σε ενα σχολιο τους βρηκε με τους μαχημους στα ψυχοτεχνικα... Το πιο αστειο ειναι παντος οτι συμπληρωσαν την σειρα με αλλα 3 ατομα 487-488-489 απο τους οποιους ο ενας δεν εχει και επαγγελματικο... Οσο για τις ισοβαθμιες βρηκα ενα παιδι στο facebook πριν λιγο που ειναι πολυ χαμηλα στους οδηγους, τελικα τον πηραν και αυτον τηλ σημερα, ισοβαθμουσε με 3 ατομα και θα γινει κληρωση για τυπικους λογους ετσι και αλλιως και οι τεσσερις Ειναι μεσα!
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Μάλλον η πρώτη κλήρωση αφορούσε απο 375 και κάτω και τώρα απο 375 έως τον πρώτο...
ΞΥΔΑΣ

Δημοσίευση από ΞΥΔΑΣ »

πολίτης έγραψε:Μάλλον η πρώτη κλήρωση αφορούσε απο 375 και κάτω και τώρα απο 375 έως τον πρώτο...

Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα, ο ξάδερφος σου σε ποία κατηγορία είναι 300+ νούμερο;
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Δε είμαι το ίδιο άτομο με τον politis εγώ πάντα ελληνικά το γράφω
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

Παντως το παραξενο ειναι γιατι δεν πηραν κανεναν τηλ πανω απο την 375 σειρα οδηγων (με τους πινακες αθλητικων δοκιμασιων) απο την στιγμη που υπαρχουν ατομα που και ισοβαθμουν αλλα και ειναι και επιτυχων...

αν εννοεις τον δικο μου ξαδερφο φιλε ξυδα ειναι στους οδηγους
billsamos

Δημοσίευση από billsamos »

Παιδια μην τον φατε τον ανθρωπο, με πηραν και μενα τηλ για ισοβαθμια. Μου ειπαν οτι δευτερα 10 το πρωι θα γινει κληρωση για ισοβαθμια και αν θελω να παρευρεθω, χωρις να ειναι απαραιτητο ομως. Επισης μου ειπαν οτι τα αποτελεσματα θα βγουν μετα την τεταρτη στην ιστοσελιδα, αλλα και οτι δεν ξερουν ποτε θα ξεκινησει η σχολη. Αυτα. Εγω ημουν περιπου στη θεση 330 στους οδηγους στην αρχικη λιστα.
Άβαταρ μέλους
mikekorle
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από mikekorle »

Φίλε Βιllsamos, με σειρά περίπου 330 και ακόμη πιο κάτω διότι ορισμένοι δεν προσήλθαν ή κόπηκαν είσαι μέσα στους 375 οδηγούς που είναι να πάρουν, για ποιο λόγο σε κάλεσαν; τι σου είπαν τηλεφωνικά; απλά για τυπική σειρά κατάταξης;
μου φαίνεται παράλογο; το λογικό είναι να καλούν για κλήρωση αυτούς που είναι στο όριο να μπουν και ισοβαθμούν.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες