Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
Μπορεί να εισχωρήσει πολύ απλά : Αν έχει βάλει ως πρώτη επιλογή τη β κατηγορία και είναι επιτυχών εκεί. Ασχέτως αν έδωσε αθλήματα με τους οδηγούς. Αυτό έγινε επειδή ημερολογιακά έδωσαν πρώτοι και ήταν περασμένος κ εκεί. Τα μόρια του οδηγού από τα διπλώματα δεν μετράνε στη Β κατηγορία.
Φίλε handballer αυτό για τα μόρια των διπλωματων οδηγησης που δεν συμμετέχουν στην κατηγορία Β είναι έγκυρο; Έχεις ρωτήσει στην διεύθυνση προσωπικού;
Να ρωτησω κ εγω κατη; Γινετε να τους παρει ολους οσοι εχουν περαση ολες της δοκημασιες κ λογου οτι θεν θα παρει το 2014 2015 να αποφασησουν να τους παρουν ολους αν ειναι καμια 100 με 150 η επιλαχωντες; Βασει νομου μπορει να γινει αυτο; Κ αν γινετε λετε να το κανουν;
Φιλε μου χαντμπολερ μετρανε κανονικατα τα διπλωμα στην β κατηγορια... Εδω μετρησαν σε μενα που εκανα για τους μηχανικους στην ε2...handballer έγραψε:Μπορεί να εισχωρήσει πολύ απλά : Αν έχει βάλει ως πρώτη επιλογή τη β κατηγορία και είναι επιτυχών εκεί. Ασχέτως αν έδωσε αθλήματα με τους οδηγούς. Αυτό έγινε επειδή ημερολογιακά έδωσαν πρώτοι και ήταν περασμένος κ εκεί. Τα μόρια του οδηγού από τα διπλώματα δεν μετράνε στη Β κατηγορία.
- handballer
- Συνταγματάρχης
Μα είναι πολύ εύκολο και δεν χρειάζεται να ρωτήσεις απλώς ψάξε ένα όνομα που είναι επιτυχών στους οδηγούς και στους μάχιμους. Θα δεις ότι ο ίδιος έχει λιγότερο μόρια στους μάχιμους.
παιδια εγω πιστευω οτι δυσκολα ενας οδηγος να εβαλε σαν α επιλογη μαχημος απο την στιγμη που ηξερε οτι μπορει να βγαλει περισσοτερα μορια με τα επαγγελματικα..
Το έχω κάνει σε 5 άτομα τυχαία και στους πίνακες των οδηγών εμφανιζονται με τα ίδια μόρια όπως και στην Κατηγορία Β. Μήπως εννοείς ότι στους πίνακες των οδηγών είναι σε υψηλότερη θέση;
Οι υποψηφιοι της Γˊ κατηγοριας παιρνουν προσαυξηση μοριων εαν εχουν επαγγελματικα διπλωματα Δˊ ή Εˊ και εαν εχουν εξαμηνα επαγγελαμτικης προϋπηρεσιας. Δεν παιρνουν μορια επειδη εχουν διπλωμα Γˊ κατηγοριας, απλα τους δινεται η δυνατοτητα να ειναι υποψηφιοι κι εκει. Τις παραπανω προσαυξησεις δεν τις μεταφερουν σε αλλες κατηγοριες που τυχον εχουν δηλωσει.
Προσεξτε στα τσεκ που κανετε τι προσοντα εχει ο καθενας. Γιατι ενας οδηγος με κανενα εξαμηνο προϋπηρεσιας και χωρις να εχει Δˊ ή Εˊ κατηγοριας διπλωμα, ειναι λογικο να εχει τα ιδια μορια και στη Βˊ και στη Γˊ κατηγορια.
Προσεξτε στα τσεκ που κανετε τι προσοντα εχει ο καθενας. Γιατι ενας οδηγος με κανενα εξαμηνο προϋπηρεσιας και χωρις να εχει Δˊ ή Εˊ κατηγοριας διπλωμα, ειναι λογικο να εχει τα ιδια μορια και στη Βˊ και στη Γˊ κατηγορια.
- handballer
- Συνταγματάρχης
Εχεις δικιο αυτο εννοουσα κ εγω. Το θεωρησα δεδομενο οτι μονο μςςε Γ απλως παιρνεις μερος. Οσο για το φιλο που ανεφερε οτι καποιος οδηηος γιατι να βαλει τη β αυτο εχει να κανει με τον καθενα και τι του αρεσει. Επειδη π. Χ. Καποιος εχει μονο Δ και δεν ξερει να οδηγει ουτε λεωφορειο ουτε και φορτηγο, λογικα σκεπτομενος θα εβαζε τη Β πρωτα και ας ειχε τα μορια. Αν περνουσε καλως αλλιβς στη Γ. Καποιος επαγελματιας οδηγος καταλαβαινει τι εννοω. Ασε που τους Δελταδες πιθανοτατα θα τους κανουν μαχιμους.+ οτι κανονικα οποιος κοβεται στη σχολη απο οδηγος θα επρεπε να πηγαινει σπιτι του... κΑτι που υποστηριζουν πολλοι αρχιοδηγοι και εκπαιδευτες. Και για την ιστορια στα Βιλια κοπηκα3333ν σχεδον το 1/3 των οδηγων πανω κατω...gate21ss έγραψε: Οι υποψηφιοι της Γˊ κατηγοριας παιρνουν προσαυξηση μοριων εαν εχουν επαγγελματικα διπλωματα Δˊ ή Εˊ και εαν εχουν εξαμηνα επαγγελαμτικης προϋπηρεσιας. Δεν παιρνουν μορια επειδη εχουν διπλωμα Γˊ κατηγοριας, απλα τους δινεται η δυνατοτητα να ειναι υποψηφιοι κι εκει. Τις παραπανω προσαυξησεις δεν τις μεταφερουν σε αλλες κατηγοριες που τυχον εχουν δηλωσει.
Και επισης μου φαινεται πολυ δυσκολο οι 152 επιλαχοντες απο τους 877 υποψηφιους να ειναι μονο οδηγοι και πτυχιουχοι. Θα πρεπει να υπαρχουν μεσα σε αυτους και καποιοι μαχιμοι για να ειναι σιγουροι οτι θα συμπληρωσουν και τις 203 θεσεις... Αρα πιθανοτατα καποιοι απο τους οδηγους που πανε για αναστημομετρηση να ειναι περασμενοι και σαν πρωτη επιλογη τη Β Κατηγορια. Αλλα και παλι ολα αυτα ειναι εικασιες και μονο...
- handballer
- Συνταγματάρχης
877 υποψηφιους ηθελα να γραψωhandballer έγραψε: και επισης μου φαινεται πολυ δυσκολο οι 152 επιλαχοντες απο τους 877 μαχιμους να ειναι μονο οδηγοι και πτυχιουχοι. θα πρεπει να υπαρχουν μεσα σε αυτους και καποιοι μαχιμοι για να ειναι σιγουροι οτι θα συμπληρωσουν και τις 203 θεσεις... αρα πιθανοτατα καποιοι απο τους οδηγους που πανε για αναστημομετρηση να ειναι περασμενοι και σαν πρωτη επιλογη τη Β Κατηγορια.. αλλα και παλι ολα αυτα ειναι εικασιες και μονο...
Φιλε χαντμπαλερ εσυ ποιες κατηγοριες εχεις βαλει;
Καλησπέρα παιδιά. Εγώ Είμαι στην κατηγορία των πληροφορικάριων. Οι ερωτήσεις που θα κάνω μπορεί να έχουν είδη τεθεί, γι'αυτό Συγχωρέστε Με. Ξέρει κανένας τι παίζει με μισθό στους πτυχιούχους και αν όντως θα ασχολούνται με θέματα που αφορούν το αντικείμενό τους, ή αν θα είναι κανονικοί πυροσβέστες; Ευχαριστώ
Γεια και απο εμενα παιδια ειμαι στους επιλαχοντες 500 και κατι περιπου στην γ κατηγορια εχω ελπιδες Ευχαριστω εκ των προτερων.
ρε φιλε πλακα μας κανεις; Προφανως για να βρισκεσαι σε αυτην την θεση και να εχεις τα μορια που εχεις, θα εχεις και καποιον "α" δεικτη νοημοσυνης. Τσεκαρε ποσοι κοπηκαν και δεν προσηλθαν στα αγωνισματα και υπολογισε. Βαλε και αλλοι 5-10 οτι θα κοπουν απο αναστημομετρηση και ιατρικα και πανω κατω ξερεις που βρισκεσαι, τοσο μυαλο θελει; Ελεος!nik έγραψε:Γεια και απο εμενα παιδια ειμαι στους επιλαχοντες 500 και κατι περιπου στην γ κατηγορια εχω ελπιδες Ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλησπερα παιδια υπαρχει κανενας υποψηφιος οδηγος μετα την 375 θεση αρχικων καταστασεων που τον πηραν τηλ σημερα για ισοβαθμια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες