Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Αν μπορει να γινει κατι τετοιο ειμαι κ εγω μεσα παντως! Να δουμε τι θα γινει με αυτη την προκηρυξει τελικα
Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση. Το οτι εισαι επιλαχον σημαινει οτι θα πρεπει να φυγει καποιος για να σε καλεσουνε, σωστα; Στην περιπτωση αυτη π θα δουμε τη σειρα εχουμε στους επιλαχοντες. Ευχαριστω προκαταβολικα, και καλη επιτυχια σε ολους
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
Στους πίνακες με τα μόρια, επίσης όταν καλέσουν επιλαχόντες βγάζουν και πίνακες με τα ονόματα αυτών που καλούν
Καλημερα σας, ειμαι γυρω στο 80 στην σειρα για την κατηγορια Πλοηγοι Κυβερνητες.Τι λετε εχω ελπιδες, αξιζει να περιμενω;
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Ποσο λετε να φτασουν οι επιλαχοντες στους οδηγους; Παιρνει 375.
- jali
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 4
Μια σημαντικη ερωτηση.
Για να Διευκρινιστεί Και να μην υπαρχουν κενα και αποριες (οποις ξερει ας δωσει μια απαντηση).
Οταν καποιος ειναι στους οδηγους θεση 10 και σε αυτους για πληροφορικη απο τει θεση 1 και στη Β' κατηγορια θεση 25 τι γινεται εκει; Που θα παει; Οι τελικοι πινακες που τοσο περιμενουμε θα περιεχουν παλι τον ιδιο υποψηφιο σε 3-4 κατηγοριες;
Εγω στην Β' ειμαι στην 269 απο πανω μου υπαρχουν 115 ατομα που ειναι σε αλλες 3-4 κατηγοριες επιτυχοντες... Εκει τι γινεται; Αδειαζει αυτοματως η θεση και ανεβαινω εγω 115 θεσεις; Καποιοι που ειναι επιτυχοντες στην προκ.725 δοκ. Ηταν και στην προηγουμενη. Εκεινοι ορκιστηκαν. Τελειωσαν. Στους νεους πινακες θα τους εχει παλι; Ξερει κανενας να απαντησει με σιγουρια για αυτο?
Για να Διευκρινιστεί Και να μην υπαρχουν κενα και αποριες (οποις ξερει ας δωσει μια απαντηση).
Οταν καποιος ειναι στους οδηγους θεση 10 και σε αυτους για πληροφορικη απο τει θεση 1 και στη Β' κατηγορια θεση 25 τι γινεται εκει; Που θα παει; Οι τελικοι πινακες που τοσο περιμενουμε θα περιεχουν παλι τον ιδιο υποψηφιο σε 3-4 κατηγοριες;
Εγω στην Β' ειμαι στην 269 απο πανω μου υπαρχουν 115 ατομα που ειναι σε αλλες 3-4 κατηγοριες επιτυχοντες... Εκει τι γινεται; Αδειαζει αυτοματως η θεση και ανεβαινω εγω 115 θεσεις; Καποιοι που ειναι επιτυχοντες στην προκ.725 δοκ. Ηταν και στην προηγουμενη. Εκεινοι ορκιστηκαν. Τελειωσαν. Στους νεους πινακες θα τους εχει παλι; Ξερει κανενας να απαντησει με σιγουρια για αυτο?
Ο υποψήφιος θα πάει στην κατηγορία που έχει δηλώσει ως πρώτη του επιλογή.
Όταν καλέσουν για αθλήματα θα το λάβουν αυτό υπόψη τους και θα καλέσουν τα ανάλογα άτομα.
Οπότε ισχύει αυτό που λες, ότι δηλαδή ορισμένοι που βρίσκονται σε πολλές κατηγορίες θα μείνουν μόνο σε μία και οι άλλοι που βρίσκονται πιο πίσω θα ανεβούν τις ανάλογες θέσεις.
Όταν καλέσουν για αθλήματα θα το λάβουν αυτό υπόψη τους και θα καλέσουν τα ανάλογα άτομα.
Οπότε ισχύει αυτό που λες, ότι δηλαδή ορισμένοι που βρίσκονται σε πολλές κατηγορίες θα μείνουν μόνο σε μία και οι άλλοι που βρίσκονται πιο πίσω θα ανεβούν τις ανάλογες θέσεις.
203 θεσεις... Οι επιπλεον (επιλαχοντες) που θα κληθουν ποσοι θα ειναι; Τι ποσοστο παιρνουν;
Αλους τοσους θα καλεσουν μεχρι 406 σειρα
Καλησπερα! Ειμαι 27ος στους Ηλεκτρολογους Αυτοκινητων, περνει 15... Εχω ελπιδα σαν επιλαχων η οχι?
Κατηγορια Ε'1 15 θεσεις... Οι επιπλεον (επιλαχοντες) που θα κληθουν ποσοι θα ειναι;
Όσοι είναι οι επιτυχόντες... Άλλοι τόσοι είναι και οι επιλαχόντες. Στην κατηγορία Ε1 θα καλέσουν απο το νούμερο 1 εώς το 30...
Δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβώς πόσοι πενταετής είναι επιτυχόντες Συνολικά στους 725. Γνωρίζω μόνο για την σχολή της Νάουσας ότι οι καθαροί επιτυχόντες ηταν περίπου 60 άτομα αλλά υπάρχουν και πολλοί επιλαχόντες σε καλή σειρά στους πενταετής.
Τέλος να ξέρετε ότι πολλοί απο τους πενταετής σκέφτονται να μην πάνε στην νέα προκύρηξη γιατί έχουν τοποθετηθεί σπίτι τους και δεν θέλουν να το ρισκάρουν.
Τέλος να ξέρετε ότι πολλοί απο τους πενταετής σκέφτονται να μην πάνε στην νέα προκύρηξη γιατί έχουν τοποθετηθεί σπίτι τους και δεν θέλουν να το ρισκάρουν.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Στα βιλια ηταν 50-60 σε θεση διορισμου. Για επιλαχοντες δεν ξερω! Μεχρι 10-02-2013 τα παιδια που ειναι 5ετης δεν μπορουν να παραιτηθουν! Ενα +για τους επιλαχοντες.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες