ΔΕΑ: Άδειες στο στρατό
- GReen Beret 315
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Να ρωτήσω... Ο Δόκιμος (ΔΕΑ) δικαιούται ΤΑΠ; Και γενικά τι άδειες δικαιούται; Φοιτιτική, αγροτική ;
Και κάτι ακόμη... Οι άδειες που παίρνουν οι ΕΠΟΠ και ΕΜΠ, ΜΔ (μικρής διάρκεις) τι ακριβώς είναι;
Και κάτι ακόμη... Οι άδειες που παίρνουν οι ΕΠΟΠ και ΕΜΠ, ΜΔ (μικρής διάρκεις) τι ακριβώς είναι;
GReen Beret 315 έγραψε:Να ρωτήσω... Ο Δόκιμος (ΔΕΑ) δικαιούται ΤΑΠ; Και γενικά τι άδειες δικαιούται; Φοιτιτική, αγροτική ;
Ο ΔΕΑ δικαιουται ΤΑΠ... Οσο αφορα τις υπολοιπες νομιζω πως οχι τρωει της κανονικης εκτος και εχεις καλο διοικητη!(δικαιουται και αγραφες)

Αδειες ΜΔ δεν δικαιουσαι σαν ΔΕΑ! Ειναι αδειες που εχουν οι μονιμοι και εχουν καποιες συγκεκριμενες μερες το χρονο... !
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!(ΚΕΑΠ 2010 Γ'ΕΣΣΟ!)
Μπορεις να παρεις και απο τις αλλες, αλλα δεν πρεπει να ξεπερασεις τις 15 με 20 μερες νομιζω.
-
- Υποδεκανέας
Φίλε Μανιάτη και για όποιον άλλο γνωρίζει. Πόση άδεια δικαιούται ένας ΔΕΑ σήμερα συνολικά κατά τη διάρκεια της θητείας του; Επίσης οι άδειες μετά τις ορκωμοσίες ως νεοσυλλέκτου και ΔΕΑ, καθώς και οι άδειες Χριστουγέννων και Πάσχα, είναι ξεχωριστές η αφαιρούνται από τον προβλεπόμενο αριθμό δικαιουμένων αδειών; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
O αδερφός μου είναι ΥΕΑ στην ΣΕΑΠ έκλεισε ενα μήνα και έχει μάλλον κάταγμα στο πόδι. Μπορεί να πάρει αναρρωτική άδεια;
-
- Επιλοχίας
- Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ
lily έγραψε:O αδερφός μου είναι ΥΕΑ στην ΣΕΑΠ έκλεισε ενα μήνα και έχει μάλλον κάταγμα στο πόδι. Μπορεί να πάρει αναρρωτική άδεια;
Εαν εχει καταγμα στο ποδι, παιζει μια μεγαλη πιθανοτητα να κοπει απο ΔΕΑ. Σιγουρα, θα παρει αδεια, δεν προκειται να κρατανε ανθρωπο με χτυπημενο ποδι εκει ετσι. Φυσικα, δεν ειμαι και ο αρμοδιος για να απαντησω διοτι δεν υπηρετησα ως ΔΕΑ, αλλα η κοινη λογικη μου λεει πως εαν θελει να μεινει εκει ως ΔΕΑ και εχει οντως καταγμα, τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα.
Κατα τη διαρκεια που θα βρισκεσαι στη σχολη υεα 4μηνες μπορεις να παρεις αδεια να δωσεις κανενα μαθημα?
wrc έγραψε:Κατα τη διαρκεια που θα βρισκεσαι στη σχολη υεα 4μηνες μπορεις να παρεις αδεια να δωσεις κανενα μαθημα;
Είναι στην κρίση του Δκτή. Όταν ήμουν εκπαιδευόμενος ΕΠΟΠ στο ΚΕΒΟΠ, ο Δκτής που είχαμε είχε δώσει φοιτητική άδεια σε εκπαιδευόμενο συνάδερφο. Ελπίζω να σε κάλυψα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Ναι τόσες.
Συνολικα σαν δεα διακιουσαι 21 μερες κανονικη; Αν εχεις μονο πτυχιακη δικαιουσαι αδεια φοιτιτικη; Για αγροτικη τι παιζει;
Εγώ λέω φίλε wrc να γίνει δόκιμος με 80 μέρες άδεια έλεος πια... 21 κανονική + 2 ταπ κάθε μήνα αν είσαι σε νησί ή έβρο. Φοιτητική αγροτική κλπ κανονικά ο δεα ξέρω εγώ δεν δικαιούται αλλά στην περίπτωση που θέλεις να δώσεις κάποιο μάθημα σου την δίνουν αλλά δεν ξέρω αν μετριέται σαν φοιτητική ή κανονική
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Για μάθημα δίνουν φοιτητική, για πτυχιακή αφαιρείται από την κανονική.
Καλησπερα οι ΔΕΑ παιρνουν άδεια χριστουγεννων αν καταταχθουν Νοέμβρη κ μπουνε σεαπ Δεκέμβρη;
Οι 21μέρες άδεια που δικαιούνται οι ΔΕΑ οι 5 μέρες που περνουν μετά την ονομασία για την μετάθεση αφαιρούνται από την κανονική άδεια η δίνονται από την σχολή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες