Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)
Νομίζω Πως Ήρθε Η Ώρα Για Συλλογή Πληροφοριών Σχετικά Με τα Ψυχοτεχνικά! Πρέπει Να Παρουσιαστούμε Όλοι Προετοιμασμένοι Για να Κλείσει επιτέλους !
κ. Κ. έγραψε:Νομίζω Πως Ήρθε Η Ώρα Για Συλλογή Πληροφοριών Σχετικά Με τα Ψυχοτεχνικά! Πρέπει Να Παρουσιαστούμε Όλοι Προετοιμασμένοι Για να Κλείσει επιτέλους !
Παίδες επιτέλους δε θα Πει Τίποτα... Άντε μια Ανάσα και το κόψαμε το νήμα

Μηχανικός έγραψε:
Οκ αν τώρα δίνουν ψυχοτεχνικά σε στρατιωτικές σχολές παιδάκια 18 χρονών εκεί δε ξέρεις με τι έχεις να κάνεισ...
Συγχαρητήρια σε όλους σας μάγκες. Καλη επιτυχία και καλη σταδιοδρομια!
Δε χρειάζεται όμως να τη βλέπεις Μηχανικέ. Είσαι μακριά νυχτωμένος αν νομίζεις οτι τα πτυχία και η ηλικία εξαλείφουν τα ψυχολογικά προβλήματα. Δίνεις την εντύπωση ότι σπούδασες και μεγάλωσες σε καμιά ουτοπία με τον τρόπο που μιλάς. Νομίζεις μήπως ότι επειδή τότε ήσουν 18 χρονών δεν ήσουν άντρας; Ή τωρα που είσαι γύρω στα 30 δεν είσαι παιδάκι;
Είσαστε μόνο 46 άτομα στον πίνακα. Φυσικά και δεν είναι τόσο πιθανό να κοπεί κάποιος. Φυσικά και δεν κόβονται πολλοί ούτε στις ηλικίες των 18 που αναφέρεσαι. Ψάξε το αν θες. Εγώ έχω δικιά μου εμπειρία σε αυτό γι' αυτό και το αναφέρω.
Αντιλαμβάνομαι οτι ο λόγος που αναφέρεσαι έτσι είναι περισσότερο για αγχολυτικό σκοπό προς τους μελλοντικούς συναδέλφους. Αλλά ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα.
Cheers!
ΟΚ... Ας πούνε καλύτερα τα άτομα που ξέρουν.
Δηλαδή άτομα που έχουν ξαναδώσει ή έχουν αντίστοιχη εμπειρία.
Δηλαδή άτομα που έχουν ξαναδώσει ή έχουν αντίστοιχη εμπειρία.
Οι υπόλοιποι 4 που ειναι; Δεν θα επρεπε να ειναι 50?
rasald έγραψε:Οι υπόλοιποι 4 που ειναι; Δεν θα επρεπε να ειναι 50;
είναι "μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό" οι οποίοι δεν δίνουν αγωνίσματα και ψυχοτεχνικα.
είναι περασμένοι απο την αρχή.
gate21ss έγραψε:Μηχανικός έγραψε:
Οκ αν τώρα δίνουν ψυχοτεχνικά σε στρατιωτικές σχολές παιδάκια 18 χρονών εκεί δε ξέρεις με τι έχεις να κάνεισ...
Δε χρειάζεται όμως να τη βλέπεις Μηχανικέ. Είσαι μακριά νυχτωμένος αν νομίζεις οτι τα πτυχία και η ηλικία εξαλείφουν τα ψυχολογικά προβλήματα. Δίνεις την εντύπωση ότι σπούδασες και μεγάλωσες σε καμιά ουτοπία με τον τρόπο που μιλάς. Νομίζεις μήπως ότι επειδή τότε ήσουν 18 χρονών δεν ήσουν άντρας; Ή τωρα που είσαι γύρω στα 30 δεν είσαι παιδάκι;
Είσαστε μόνο 46 άτομα στον πίνακα. Φυσικά και δεν είναι τόσο πιθανό να κοπεί κάποιος. Φυσικά και δεν κόβονται πολλοί ούτε στις ηλικίες των 18 που αναφέρεσαι. Ψάξε το αν θες. Εγώ έχω δικιά μου εμπειρία σε αυτό γι' αυτό και το αναφέρω.
Αντιλαμβάνομαι οτι ο λόγος που αναφέρεσαι έτσι είναι περισσότερο για αγχολυτικό σκοπό προς τους μελλοντικούς συναδέλφους. Αλλά ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα.
Cheers!
Πρώτα Από Όλα γκειτ η όπως αλλιώς σε λένε... Εννοείται οτι ο σκοπός μου είναι αγχολυτικός κυρίως... Για όλα τα παιδιά... Και έχει να κάνει με αυτά που έχω ακούσει Από Ανθρώπους που έχουν περάσει τη διαδικασία (εκτός αν μου είπαν ψέματα άνθρωποι που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας) κ βέβαια αν πρόσεξες άφησα και μια περίπτωση να πάει κάτι στραβά... Δεν μίλησα απόλυτα... Εννοείται οτι μπορούν να συμβούν τα πάντα σε αυτή τη ζωή... Να περάσει κάποιος που δεν πρέπει... Και να μην περάσει κάποιος που πρέπει... Η που δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοπεί! Και αυτό ισχύει και για τα αγωνίσματα... Όλα είναι στιγμές! Αυτό βέβαια δε σου δίνει κανένα δικαίωμα... Ενώ δε με ξέρεις να γράψεις το παραμικρό σχόλιο για το που και το πώς μεγάλωσα! Βέβαια μιας και είσαι πίσω απο μία οθόνη και δε γνωριζόμαστε δε θα δώσω καμία παραπάνω σημασία στο τι και με ποιό τρόπο το έγραψες... ! Θέλω να σου πώ δε οτι για αντριλίκια δε μίλησα εγώ αλλά εσυ. Και με υφάκι περίεργο! εγώ θεωρώ όντως οτι ένας άντρας 18 ετών... Είναι ακόμα πολύ νέος και το σχόλιο παιδάκια δεν είχε κανέναν υποτιμητικό σκοπό... Έχω περάσει και εγώ απο εκεί... Και καθόλου ουτοπικά όπως λανθασμένα φαντάζεσαι!
Εν τέλει δε ξέρω τη δικιά σου εμπειρία... Και Δεν είχα σκοπό να σε θίξω! Χαλάρωσε.
Αλλά καταλαβαίνω τώρα γιατί κάποιες φορές ενώ πάς να κάνεις κατι καλό σε ένα φόρουμ δε βγαίνει πάντα σε καλό σου... Και πολλές φορές χάνεται το νόημα αυτών που θές να πείς... Και όχι τίποτα άλλο δέχεσαι και προσωπική επίθεση απο κάποιον που δε σε ξέρει! Σε ευχαριστώ για αυτό... Και για το ότι μου έδωσες την ευκαιρία δείξω τι και πώς το είπα! Οσκοπός ποτέ δεν αγιάζει τα μέσα αν τα μέσα είναι λάθος...
τσιαρς
Και καλή επιτυχία σε όλους παίδες
gate21ss έγραψε:Μηχανικός έγραψε:
Cheers!
Σου έχω γράψει μια απάντηση που για κάποιο λόγο δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη... Και οι λόγοι είναι δυο! Πρώτον έχεις παρερμηνεύσει εντελώς το τι και πώς το είπα. Και δεύτερον μου επιτίθεσαι χωρίς να με ξέρεις. Και πίστεψε με κάνεις λάθος! Οφείλω Όμως να παραδεχτώ οτι Παρασύρθηκα απο τη χαρά μου που μετα απο 10 μήνες βγήκε η ανακοίνωση για τα ψυχοτεχνικά... Και αυτό που ήθελα να πώ όντως το εξέφρασα λάθος.(είναι σαν να λέω οτι αν κάποιος έχει κοπεί στο παρελθόν οτι έχει πρόβλημα μεγάλο.) ! Δεν είναι έτσι... Απλά μίλησα για το μεγαλύτερο ποσοστό... Δεν είναι κανόνας. Θέλω λοιπόν να ζητήσω συγνώμη αν κάποιον τον έθιξα. Και σε εσένα αν προσωπικά σε έκανα να νοιώσεις άσχημα για κάτι... ! Και δεν είπα για τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά... Είπα και για την εργασιακή εμπειρία... Οπου εντάξει. Κάποιον ρόλο τον παίζει σε έναν χαρακτήρα νομίζω! Τελοσπάντων δεν είμαι ειδικός... Και δε θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση κάποιον... Καλό ήθελα να κάνω...
Μηχανικός έγραψε:
Σου έχω γράψει μια απάντηση που για κάποιο λόγο δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη... Και οι λόγοι είναι δυο! Πρώτον έχεις παρερμηνεύσει εντελώς το τι και πώς το είπα. Και δεύτερον μου επιτίθεσαι χωρίς να με ξέρεις. Και πίστεψε με κάνεις λάθος! Οφείλω Όμως να παραδεχτώ οτι Παρασύρθηκα απο τη χαρά μου που μετα απο 10 μήνες βγήκε η ανακοίνωση για τα ψυχοτεχνικά... Και αυτό που ήθελα να πώ όντως το εξέφρασα λάθος.(είναι σαν να λέω οτι αν κάποιος έχει κοπεί στο παρελθόν οτι έχει πρόβλημα μεγάλο.) ! Δεν είναι έτσι... Απλά μίλησα για το μεγαλύτερο ποσοστό... Δεν είναι κανόνας. Θέλω λοιπόν να ζητήσω συγνώμη αν κάποιον τον έθιξα. Και σε εσένα αν προσωπικά σε έκανα να νοιώσεις άσχημα για κάτι... ! Και δεν είπα για τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά... Είπα και για την εργασιακή εμπειρία... Οπου εντάξει. Κάποιον ρόλο τον παίζει σε έναν χαρακτήρα νομίζω! Τελοσπάντων δεν είμαι ειδικός... Και δε θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση κάποιον... Καλό ήθελα να κάνω...
1) Κοιτα να δεις Μηχανικε όπως και να με λενε τουλάχιστον είμαι γραμμενο μέλος στο φορουμ και οχι επισκέπτης.
2) Κατά τα άλλα χαίρομαι που σου δόθηκε η ευκαιρία να εξηγήσεις το πνεύμα των λεγομένων σου από τη στιγμή που παραδέχεσαι ότι παρασύρθηκες και κάπου υπερέβαλες. Δε διαφωνώ καθόλου με αυτά που λες. Διαφώνησα με τον αρχικό τρόπο που σχολίασες "τα παιδάκια των 18 ετών".
3) Εννοείται ότι δεν γνωριζόμαστε, αλλά όπως κι εσυ αφού δεν γνωρίζεσαι προσωπικά με κανέναν εδώ εκφράζεις μια άποψη, έτσι κι εγώ έχω το δικαίωμα να την σχολιάσω. Δε νομίζω ότι είπα κάτι που σε έθιξε. Αναφέρθηκα μόνο στον τρόπο και την έκφραση που χρησιμοποίησες.
4) Ειλικρινά βέβαια ίσως όλη αυτή η κουβέντα δεν ενόχλησε κανέναν. Εγώ στα 17,5 μου είχα περάσει όλες αυτες τις δοκιμασίες για τη Σχολή Ικάρων, που για όσους ξέρουν εκεί τα ψυχοτεχνικά είναι πιο αυστηρά. Μπορεί για παράδειγμα να περάσεις για τις υπόλοιπες στρατιωτικές σχολές και για ιπτάμενο να σε κόψει η επιτροπή (εάν έχεις βάλει πρώτη επιλογή τη Σ. Ι. Και περάσεις ψυχοτεχνικά στην Αεροπορία). Λοιπόν για να μη φλυαρώ, δεν ενοχλήθηκα προσωπικά, αλλά απλά δε μου άρεσε το στυλάκι. Δε χρειάζεται κάποιος να ενοχλείται προσωπικά για να σχολιάζει κάτι. Δυστυχώς ή ευτυχώς μια οθόνη έχουμε μπροστά μας. Δεν γνωριζόμαστε. Εάν ήμασταν τετ α τετ μπορεί καν να μη διαφωνούσαμε.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά στα ψυχοτεχνικά και καλή σταδιοδρομία!
Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς με σιγουριά αν τα ψυχοτεχνικά των αξιωματικών είναι ίδια με των πυροσβεστών ή ζητάνε κάτι παραπάνω;
Παιδια αν κάποιος δεν προλάβει να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις στα ψυχοτεχνικα, ξέρετε αν κόβεται;
Pirosvestis έγραψε:Παιδια αν κάποιος δεν προλάβει να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις στα ψυχοτεχνικα, ξέρετε αν κόβεται;
δεν κοβεται εχω μαθει.
είναι περίπου 570 ερωτήσεις.
Ποσο χρόνο εχουμε; Ξερει κάποιος;
Καλό θα είναι, όσοι από αυτή την κοινότητα γνωρίζουμε και άλλους επιτυχόντες να του ενημερώσουμε για την διενέργεια των ψυχοτεχνικών δοκιμασιών γιατί υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην έχει ενημερωθεί μέσω του site. Απ'όσο ξέρω δεν έχει γίνει ενημέρωση στον καθένα από το ΠΣ.
bl έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος και θυμαμαι καλά 45 λεπτά
υπερβολικα λιγος χρόνος τα 45'...
αν κάποιος ξέρει στα σίγουρα, ας απαντήσει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες