Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2012)
Τοσα ξεραν και αυτοι στα γραφεια. Μα το πραμμα ειναι πασιφανες για τους 50 αξιωματικους. Πρεπει στις15 - 09 να πανε για θεωρητικη εκπαιδευση. Μαζι με τους 45 των πανελλαδικων
Μαγκες ο Κωστας που ειπε για αυριο οριστικοι πινακες αφαντος, αρα οπως καταλαβαμε μαλλον μουσι. Θα δουμε κ αυριο κ μακαρι να βγει αληθινος. Αλλα δυσκολα να ξερετε.
Το προβλημα ειναι να μην πεταει ο καθενας οτι θελει προσπαθουμε ο ενας να βοηθησει τον αλλον να μαθει ο κθενας οτι μπορει αληθινο ενταξει το παιδι μπορει η πηγη του να του ειπε οτι θα βγουν τριτη βραδυ αλλα απο τοτε δεν ξανααπαντησε κανενας αλλος εχει να μας πει ΤΠτ να μας βοηθησει ολοι ειμαστε στο σκοταδι μακαρι να βγουν οι πνακες και να συνεχιστει η διαδικασια
- jali
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
Καλημερα φιλοι μου. Ας παρει καποιος ενα τηλ. Να ρωτησει. Εγω δεν μπορω να παρω τηλ. Απο δω που ειμαι. Αντε μπας και μαθουμε τιποτα.
Καλημερα.
Μάλλον μούσια έλεγε ο Κώστας. Καλεσα πριν από λίγο στη διευθυνση προσωπικού και μου είπαν τα ιδια, ότι αναμένουμε. Δεν ήξεραν κάτι νεότερο.
Μάλλον μούσια έλεγε ο Κώστας. Καλεσα πριν από λίγο στη διευθυνση προσωπικού και μου είπαν τα ιδια, ότι αναμένουμε. Δεν ήξεραν κάτι νεότερο.
Τι μουσι ηταν αυτο ουτε ο πανοραμιξ δεν ειχε τετοιο μουσι. Αντι καποιο να γραφουν ανακριβειες καλυτερα ας μη γραφουν τιποτα, παιζουν με την υπομονη του αλλου!Ελπιζω φιλτατοι τα ευχαριστα νεα να ερθουν συντομα!
Δεν μπορω να διανοηθω πως καποιος που ενδεχομενως να ειναι και συναδερφος (αν ολα πανε καλα με την προκυρηξη) μας κανει τετοια πλακα. Τον εμπιστευεσε να μπεις στην φωτια μαζι του;
Μαγκες με τετοια φωτια που μας αναψε, ουτε πυρομανης να΄τανε. Δεν αξιζει ουτε να ασχοληθεις. Εδω ο αλλος εβαζε φωτιες γιατι δεν μπηκε στους Π. Π. Υ, φαγαμε φολα, κριμα. Ανναμενουμε νεοτερα, Ενας Θεος ξερει το ποτε. Βεβαια ο Κωστας οποιος διαβασε εγραψε για βραδακι, Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.
-
- Υποδεκανέας
Αυτο ηθελα να πω και γω Αεκ21! Εχει διωρια μερικες ωρες μονο ακομα. Αν και η ελπιδα πεθαινει τελευταια, το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε. Φανταστειτε ομως να ειναι ψεμα. Αντε παλι στο περιμενε. Και το χειροτερο ειναι το μεχρι ποτε. Ηθελα να ξερα τι ανθρωποι ειναι αυτοι που μπαινουν σε ενα χωρο συζητησης και λενε μια μ@#$%^α, ενω βλεπουν τοσους ανθρωπους που αγωνιουν για εναν σκοπο. Και στην τελικη, ολοκρηρη πυροσβεστικη μην καθησει βραδιατικα να βγαλει ανακοινωσεις. Περιμενουμε νεοτερα...
Τι να πω ρε Στελιο83 εμεις φταιμε που απο την αγωνια μας καθομααστε κ ακουμε τον καθενα, δλδ ελεος. Ψυχολογια 0. Ελπιζω παντως να πανε ολα καλα γιατι ειμαστε στον αερα αγορια. Ειδωμεν.
Εσεις φταιτε που πιστευετε διαφορα ατομα εδω και μαλιστα ατομα που δεν εχουν καν λογαριασμο στο φορουμ και μπαινουν σαν ανωνυμους, αυτοι που ειναι καιρο εδω εχουμε δει πολλους τετοιους.
Φοβερή πηγή ο Κώστας! Βουλωμένο γράμμα διάβασε! Μήπως ρε παιδιά μπορούμε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί συντονισμένα για να βοηθήσουμε να προχωρήσει η κατάσταση; Η αναμονή αυτή είναι ανυπόφορη!
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
Μάγκες λίγη υπομονή κάντε... Προχωράει κανονικ'οτατα. Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος... http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7715076.pdf ότι πιο πρόσφατο και επίσημο από τον ίδιο τον υπουργό. Αναμονή να βγάλουν τους τελικούς πίνακες και μην τσιμπάτε από τον κάθε ανώνυμο μακάκα...
Πότε μην μετανιώνεις..
-
- Υποδεκανέας
Μπραβο Φιλε Αλεξανδρε! Οτι πιο επισημο και πιο προσφατο. Αντε να δουμε επιτελους τι θα γινει. Ειπε ενας μια λαλακια και καθομαστε και ξενυχταμε και περιμενουμε να δουμε ανακοινωση. Ευχομαι να προχωρησει το θεμα συντομα μαγκες και ευχομαι το καλυτερο για ολους και να τελειωνει η αγωνια μας, δεν παει αλλο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες