Ωπα μεγάλε! Όντως, πως τα πετάς έτσι αυτά; Πες μας καμιά πληροφορία. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το θέμα θα ξεπαγώσει όταν τελειώσει η αντιπυρική περίοδος.
Πολυ πιθανον να ειναι απο εκεινους που κανουν καμοια πλακιτσα. Αλλα πολυ πιθανον να λεει και αληθεια. Αν Εγω Ημουν στην θεση να γνωριζω με τοση ακριβεια κατι τετοιο σιγουρα θα ελεγα και την πηγη μου.
Καλημερα! Κωστα εβαλες φωτιες για τα καλα στο θεμα. Ελπιζουμε οτι δεν ειναι πλακιτσα, Προτιμώ Να ειναι ραδιο-αρβυλα παρα πλακα. Ολοι Αναμένουμε τη θετικη Έκβαση Της καταστασης και επειδη ειναι τα πραγματα πολυ ζορικα σε αυτο το τοπο, νομιζω οτι δεν σηκωνει πλακιτσα το θεμα. Μηπως να ψαχτουμε λιγο ; Μπας και μαθουμε κατι και οι Υπόλοιποι;
Στους αξιωματικους η προκυρηξη ξεπαγωσε διοτι πρεπει να ξεκινησει η σχολη ανθυποπυραγων στην κατω κηφησια που αρχιζει στις 15 σεπτεμβριου καθε ακαδημαικου ετους με βαση το ακαδημαικο προγραμμα του υπουργειου παιδειας.45 ατομα απο πανελλαδικες,50 απο ιδιωτες και 22 απο κατακτηριες.