Όριο ηλικίας για Ειδικούς Φρουρούς (2012)
OΠοιος εχει τα χαρτια δεν εχει να φοβαται τιποτα. Εμεις ομως που ειμαστε γεννημενοι το 1984 πρεπει να ψιλοανησυχουμε για τον αν θα ξαναβγαλει, γιατι φετος θα ειναι η τελευταια μας ευκαιρια. Πιστευω ομως οτι θα βγαλει και η τυχη θα μας χαμογελασει

Παιδια εγω εχω χρονολογια γεννησης 21 12 1983 αν βγαλει αλλη προκυρηξη θα μπορω νακανω τα χαρτια μου ξερει καποιος να μου πει;
Μήπως ξέρει κανείς αν και πόσο θα ανέβει το όριο ηλικιάς;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Δεν θα ανέβει
όχι μέχρι το 2011 μπορούσες
... έγραψε:Παιδια εγω εχω χρονολογια γεννησης 21 12 1983 αν βγαλει αλλη προκυρηξη θα μπορω νακανω τα χαρτια μου ξερει καποιος να μου πει;
όχι μέχρι το 2011 μπορούσες
Το οριο ηλικιας στις προκυρηξεις του στρατου και των σωματων ασφαλειας ειναι τουλαχιστον αστειο. Το πιο λογικο θα ηταν να μην υπηρχε καθολου οριο (και θα εκρινε ο καθενας μονος του, ποσο τον παιρνει για να βγει στην συνταξη κλπ.) αλλα στην Ελλαδαρα πολυ χλωμο να γινει κατι τετοιο εφικτο. Οποτε το δευτερο που νομιζω οτι ειναι λογικο θα ηταν το οριο να ειναι τα 32 ετη. Οποιος τα βαλει κατω θα δει οτι εχω δικιο.
Να μπαίνουν 55-άρηδες ειδικοί φρουροί δηλαδή;65-άρηδες;75-άρηδες;
Ναι... Επισης πάνω απο τα 40 να μην δίνουν αθλήματα λόγω σεβασμού... Ωραίο ακούγεται, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και στο δημόσιο τελικά!
Αν δεν βγάλει φέτος που είναι καιτο ποιο πιθανό υπάρχει περίπτωση του χρόνου να ανεβάσουν καθόλου το όριο ηλικίας (όπως των σοφρωνιστικών ας πούμε που είναι 32) ώστε να μην αδικιθούμε εμείς οι γεννιές του 1984?
-
- Στρατηγός
Δεν αναμένετε κάποια αλλαγή
Σ'ευχαριστω πολυ για την πληροφορια Greek army. Πρεπει καποιος να εχει συμπληρωσει το 21ο ετος της ηλικιας του για να λαβει μερος στην προκυρηξη ειδικων φρουρων ;
-
- Στρατηγός
Εγω που ειμαι 28 μεχρι ποτε μπορω να τα κανω 1 μερα πριν γινω 29 ;
χαρης έγραψε:Εγω που ειμαι 28 μεχρι ποτε μπορω να τα κανω 1 μερα πριν γινω 29 ;
Γιατι δε διαβάζεις την περσινή προκήρυξη να σου λυθεί η απορία ;
Θελω και μπορώ !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες