ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Παιδιά Εγω που ελεγα να Δώσω Με το 10% και ελεγα να Ξεκινήσω Προπονήσεις Δεν Νομίζω Να μπω στον κοπο
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Απαράδεκτα πράγματα μες τη μέση της χρονιάς. Τι αποφάσεις να πάρουμε τώρα;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Μαθατε τι εγινε στις φυλακες της φωκιδας με των ριζαι που ειχε ομηρια 6 σωφρονιστικους. Γιαυτο μην γραφεται πως ολα αυτα ειναι περι επιστημονικης φαντασιας και οτι δεν ειμαστε αμερικη. Τα παντα μπορει να συμβουν.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Η ομηρια εξακολουθει να ειναι εν ενεργεια.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Τελείωσαν όλα . Συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος στην επιχείρηση και σε όσους κράτησαν την ψυχραιμία τους μην χυθεί αίμα
Μπράβο στην ΕΚΑΜ !
Μπράβο στην ΕΚΑΜ !
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Επειδή κάποιοι εκδηλώσανε φόβο (γίνονται στόχοι όταν φοράνε τη στολή κτλ το οποίο συμβαίνει κ είναι δικαιολογημένο), να ξέρετε ότι ένα απ'τα καθήκοντα της αστυνομίας είναι να φυλάει τους πολιτικούς. Όταν φυλάς τους προδότες της πατρίδας αντί να τους συλλαμβάνεις, ς'αρέσει δε ς'αρέσει γίνεσαι κ εσύ προδότης. Αυτό έχει ως συνέπεια ένα μεγάλο κομμάτι του λαού, επειδή (ακόμα) δε μπορεί να φτάσει τον πολιτικό, να κάνει επιθέσεις στην αστυνομία (στο δρόμο, όταν επιστρέφεις σπίτι σου κ είσαι τόσο ***** να το κάνεις φορώντας τη στολή, στην καφετέρια, στο σινεμά με τη γκόμενα σου κτλ έχουνε γίνει διάφορα) το οποίο είναι λογικό. Για όσους αναρωτιούνται, όχι δεν είμαι μπάτσος. Δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ να προδώσω την πατρίδα μου για 1.000 ευρώ συν το λεκτικό ή σωματικό μίσος που θα εισπράττω κ όσοι ενδιαφέρεστε να γίνετε μπάτσοι μόνο για το μισθό (χρήσιμο δε λέω, αλλά) μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Εγω πιστευω κατα 99% η προκηρυξη να βγει τον μαιο
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Και γω πιστευω οτι θα βγει τον μαΪο η προκυρηξη μετα το πασχα διλαδη θα εχουμε θετικα νεα
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Τον μαιο θα βγουν ολες
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Και ποια αλλη?
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Εποπ.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Τι εποπ?
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
OMEGA έγραψε:Τι εποπ;
μάλλον ειρωνικά το είπε
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Ο καθένας λέει ότι του κατέβει ρε φίλε... η αλήθεια είναι Ότι Άκουσα κιεγω για μια επικείμενη Προκήρυξη Επ. Οπ στους επόμενους μήνες, αλλα το άκουσα απο 1 εν ενεργεία επ. Οπ και απο μια φίλη της μάνας μου (όντως!).
Δηλαδή τι πρέπει να βγαίνω κιεγω και να λέω θα Βγει Σίγουρα Προκήρυξη Όπου ναναι Από Έγκυρη πηγή και Από Διάφορους;
έλεος ρε παιδιά συγκεντρωθείτε και γράφετε πράγματα που έχουν βάση...
Δηλαδή τι πρέπει να βγαίνω κιεγω και να λέω θα Βγει Σίγουρα Προκήρυξη Όπου ναναι Από Έγκυρη πηγή και Από Διάφορους;
έλεος ρε παιδιά συγκεντρωθείτε και γράφετε πράγματα που έχουν βάση...
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες